♂MAJID
کاربر تازه وارد
ان 93 بهترينه
ان 93 بهترينه
ایول درست همون چیزی رو گفتی که تو دلم بود همشون بالاخره همشون یک ایرادی دارن که من نمیخوام اینا رو داشته باشن..واقعا سخته انتخاب بین اینابه نظر من با توجه به شناختي كه از تحليل پستهاتون نسبت به شما پيدا كردم ديزاين وامكانات گوشي n93 براي شما مناسبه
شك نكنيد كه انتخاب درست همينه چون:
n73 كه خيلي ساده است وبسرعت به قول شما خز ميشه
p990 به هيچ وجه با روحيات شما سازگار نيست اون تصوري كه شما از زيبايي گوشي داريد اصلا توي اون نيست
سايز n93 نحوه ي ratate هاي اون وجايگاه دوربينش دقيقا مناسب روحيه شما ساخته شده است.
از ما گفتن بود:
graduated
ارور جان ، خودت كجايي؟
دوستان اين همه نظر دادن......كجايي؟
يه چيزي كه دوستان تا حالا بر رسي نكردن ، سيستم عامل اينها هست
سيستم عامل ان 93 ، سيمبيان 9 ويراست 3 هست ، كه برنامه و بازي واسش خيلي ريخته
ولي سيستم عامل پي 990 سيمبيان يو اي كيو هست كه نسبت به سيمبين 9 برنامه اش خيلي كمتره
حالا نرم این n93 رو بگیرم یهو N95 بیاد تو ایران
به نظرتون n95 کی میاد؟
حالا نرم این n93 رو بگیرم یهو N95 بیاد تو ایران
به نظرتون n95 کی میاد؟
به زودی شاید در حدود 2 ماه دیگه N73 میشه همون وضعی که الان N70 داره....
مواظب باش ...شما که میخوای یه چیزی باشه دست همه نباشه ...فکر کنم دق کنی....چون به زودی بد جور دست همه پر میشه...
به زودی شاید در حدود 2 ماه دیگه N73 میشه همون وضعی که الان N70 داره....
مواظب باش ...شما که میخوای یه چیزی باشه دست همه نباشه ...فکر کنم دق کنی....چون به زودی بد جور دست همه پر میشه...
خودمم میدونم ولی باید یک ملیون پول بدم واسه اونا تازه بعدش هم n95 میاد ایران اون موقع که دیگه سکته رو زدم باز باید ملیون بدم قطعا :blink: :blink: :blink: :blink: :wacko: :wacko:
یک پیشنهادی بدین...!
باید به نیازت نگاه کنی. برای من N95 با تمام کاراییهاش چندان مناسب نیست. من الان مشکلی که با 6681 دارم کیفیت عکاسیه و یکمقداری هم حافظه اش. من اگر این N73 موزیک ادیشن بیاد چون هم از نظر عکاسی در حد خوبیه که فقط مکاپیکسل بالا بردن یا زوم اپتیکال میتونه ازش بهتر باشه که فعلا زیاد به کارم نمیاد دوربینش برای من تا یکی دو سال مناسبه از نظر mp3 و پخش فیلم هم از هیچ گوشی کم نمیاره 2 گیگ رم هم ساپورت میکنه این گوشی برای من حداقل یکسال عالی کار میکنه و هیچ گوشی جدیدی نمیتونه چیز بیشتری برایم داشته باشه. برای همین من این گوشی رو انتخاب میکنم.
شما هم بهتره زیاد به فکر بالا رفتن حافظه و مگاپیکسل دوربین نباشی در اون حدی که یکی دو سال جواب کاراتو بده بسه حالا فردا گوشی 100 گیگ هم بیاد به حال من فرقی نمیکنه برای من 2 یا 3 گیگ بسه. توی موج موبایلهای جدید بیوفتی موج میبردت باید نیازتو بشناسی همین.
باید به نیازت نگاه کنی. برای من N95 با تمام کاراییهاش چندان مناسب نیست. من الان مشکلی که با 6681 دارم کیفیت عکاسیه و یکمقداری هم حافظه اش. من اگر این N73 موزیک ادیشن بیاد چون هم از نظر عکاسی در حد خوبیه که فقط مکاپیکسل بالا بردن یا زوم اپتیکال میتونه ازش بهتر باشه که فعلا زیاد به کارم نمیاد دوربینش برای من تا یکی دو سال مناسبه از نظر mp3 و پخش فیلم هم از هیچ گوشی کم نمیاره 2 گیگ رم هم ساپورت میکنه این گوشی برای من حداقل یکسال عالی کار میکنه و هیچ گوشی جدیدی نمیتونه چیز بیشتری برایم داشته باشه. برای همین من این گوشی رو انتخاب میکنم.
شما هم بهتره زیاد به فکر بالا رفتن حافظه و مگاپیکسل دوربین نباشی در اون حدی که یکی دو سال جواب کاراتو بده بسه حالا فردا گوشی 100 گیگ هم بیاد به حال من فرقی نمیکنه برای من 2 یا 3 گیگ بسه. توی موج موبایلهای جدید بیوفتی موج میبردت باید نیازتو بشناسی همین.