• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب نهایی N73;N93;P990?

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ان 93 بهترينه
173.gif

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من با توجه به شناختي كه از تحليل پستهاتون نسبت به شما پيدا كردم ديزاين وامكانات گوشي n93 براي شما مناسبه
شك نكنيد كه انتخاب درست همينه چون:
n73 كه خيلي ساده است وبسرعت به قول شما خز ميشه
p990 به هيچ وجه با روحيات شما سازگار نيست اون تصوري كه شما از زيبايي گوشي داريد اصلا توي اون نيست

سايز n93 نحوه ي ratate هاي اون وجايگاه دوربينش دقيقا مناسب روحيه شما ساخته شده است.
از ما گفتن بود:
graduated
ایول درست همون چیزی رو گفتی که تو دلم بود همشون بالاخره همشون یک ایرادی دارن که من نمیخوام اینا رو داشته باشن..واقعا سخته انتخاب بین اینا

ارور جان ، خودت كجايي؟
دوستان اين همه نظر دادن......كجايي؟
يه چيزي كه دوستان تا حالا بر رسي نكردن ، سيستم عامل اينها هست
سيستم عامل ان 93 ، سيمبيان 9 ويراست 3 هست ، كه برنامه و بازي واسش خيلي ريخته
ولي سيستم عامل پي 990 سيمبيان يو اي كيو هست كه نسبت به سيمبين 9 برنامه اش خيلي كمتره

همین دوروبرا:D ..بالاخره مدرسه ها شروع شده من هم مثل تابستون الاف نیستم:cool: :cool:
بله کاملا درسته
الا گیج شدم یک مزیت اون داره..یکی هم اون..یکی 1 ایراد یکی دیگه هم 1 ایراد..یکی فلان داره یکی بهمان:D
عجب گیری افتادیما:D

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
حالا نرم این n93 رو بگیرم یهو N95 بیاد تو ایران:D
به نظرتون n95 کی میاد؟

hosein_mesgarha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا نرم این n93 رو بگیرم یهو N95 بیاد تو ایران:D
به نظرتون n95 کی میاد؟

توي اين مدل گوشي ها هر روز يه مدل جديد مياد چون دست طراح براي تغيير بازه .
ولي n95 با n93 كلا استيلش فرق ميكنه n93 خيلي خاصه .البته شايد بعضيها بگن شبيه n90 هستش ولي زمين تا پشت بوم با هم فرق دارند(از نظر ظاهر)

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
ببين ارور جان
اگه بخواي صبر كني پيشرفت تكنولوژي به حدي هست كه بايد تا اخر عمرت صبر كني
ok

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
میگم فعلا همین n73 رو بگیرم چون ارزون تر از اون 2 تاست تا n95 بیاد ببینیم چی میشه:D
نظرتون چیه؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به زودی شاید در حدود 2 ماه دیگه N73 میشه همون وضعی که الان N70 داره....

مواظب باش ...شما که میخوای یه چیزی باشه دست همه نباشه ...فکر کنم دق کنی....چون به زودی بد جور دست همه پر میشه...

hosein_mesgarha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

مواظب باش ...شما که میخوای یه چیزی باشه دست همه نباشه ...فکر کنم دق کنی....چون به زودی بد جور دست همه پر میشه...

راست ميگه .قطعا سرنوشت اين گوشي همينه.
فقط گوشي هايي كه از نظر ابعاد خاص هستند كمتر دست همه ميفتن.مثل n93 يا p990

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0

خودمم میدونم:( :( ولی باید یک ملیون پول بدم واسه اونا تازه بعدش هم n95 میاد ایران اون موقع که دیگه سکته رو زدم باز باید ملیون بدم قطعا:rolleyes: :blink: :blink: :blink: :blink: :wacko: :wacko:

یک پیشنهادی بدین...!

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان که گفتن اگه بخوای اینجوری فکر کنی تا آخرش نباید گوشی بخری چون بعدش باز یه گوشی دیگه میاد

از کجا میدونی اگه صبر کنی و یه N95 هم بخری بعدش یه گوشی جدید تر مثلا با دوربین 10 نیاد
بالاخره یه جا باید دلتو بزنی به دریا و یه بار تصمیم بگیری

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خودمم میدونم:( :( ولی باید یک ملیون پول بدم واسه اونا تازه بعدش هم n95 میاد ایران اون موقع که دیگه سکته رو زدم باز باید ملیون بدم قطعا:rolleyes: :blink: :blink: :blink: :blink: :wacko: :wacko:

یک پیشنهادی بدین...!

باید به نیازت نگاه کنی. برای من N95 با تمام کاراییهاش چندان مناسب نیست. من الان مشکلی که با 6681 دارم کیفیت عکاسیه و یکمقداری هم حافظه اش. من اگر این N73 موزیک ادیشن بیاد چون هم از نظر عکاسی در حد خوبیه که فقط مکاپیکسل بالا بردن یا زوم اپتیکال میتونه ازش بهتر باشه که فعلا زیاد به کارم نمیاد دوربینش برای من تا یکی دو سال مناسبه از نظر mp3 و پخش فیلم هم از هیچ گوشی کم نمیاره 2 گیگ رم هم ساپورت میکنه این گوشی برای من حداقل یکسال عالی کار میکنه و هیچ گوشی جدیدی نمیتونه چیز بیشتری برایم داشته باشه. برای همین من این گوشی رو انتخاب میکنم.
شما هم بهتره زیاد به فکر بالا رفتن حافظه و مگاپیکسل دوربین نباشی در اون حدی که یکی دو سال جواب کاراتو بده بسه حالا فردا گوشی 100 گیگ هم بیاد به حال من فرقی نمیکنه برای من 2 یا 3 گیگ بسه. توی موج موبایلهای جدید بیوفتی موج میبردت باید نیازتو بشناسی همین.

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
باید به نیازت نگاه کنی. برای من N95 با تمام کاراییهاش چندان مناسب نیست. من الان مشکلی که با 6681 دارم کیفیت عکاسیه و یکمقداری هم حافظه اش. من اگر این N73 موزیک ادیشن بیاد چون هم از نظر عکاسی در حد خوبیه که فقط مکاپیکسل بالا بردن یا زوم اپتیکال میتونه ازش بهتر باشه که فعلا زیاد به کارم نمیاد دوربینش برای من تا یکی دو سال مناسبه از نظر mp3 و پخش فیلم هم از هیچ گوشی کم نمیاره 2 گیگ رم هم ساپورت میکنه این گوشی برای من حداقل یکسال عالی کار میکنه و هیچ گوشی جدیدی نمیتونه چیز بیشتری برایم داشته باشه. برای همین من این گوشی رو انتخاب میکنم.
شما هم بهتره زیاد به فکر بالا رفتن حافظه و مگاپیکسل دوربین نباشی در اون حدی که یکی دو سال جواب کاراتو بده بسه حالا فردا گوشی 100 گیگ هم بیاد به حال من فرقی نمیکنه برای من 2 یا 3 گیگ بسه. توی موج موبایلهای جدید بیوفتی موج میبردت باید نیازتو بشناسی همین.

کاملا تائید میشه

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
به نظر من هم ان73 گوشیه که :کلا و از همه لحاظ نمره قبولی میگیره:)
فقط فکر میکنم تا یکی دو ماه آینه قیمتش یه 100 پایین بیاد:cool:
اگه براتون مسئله ای نیست تو خریدش شک نکنید.یکی از دوستام تازه خریده عکسهاش که از w900 من خیلی بهتره به نظرم حتی از کا800 هم بهتر اومد. اسپیکر قوی داره و البته ال سی دیه شفافی هم داره
(البته من با این w900ام حال میکنم هر چی باشه ژاپنیه و بسیار خوش ساخت و فکر میکنم از اون گوشیهایه که روی 6 ماه داشته باشمش, ولی از ان 73 هم خوشم اومد البته نه با این قیمت)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
یکی از دوستام میخواد همین n73 رو بگیره ( بر اثر تبلیغات من! :D ) قیمتش چند هست حالا؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

ضمن تایید حرفای داریوش این رو اضافه کنم که به فکر خز شدن نباش که به قول خودت خز هم خز شده دیگه!! 6600 یه دونه تو تاریخ بود و بس! اونهم بخاطر اینکه قیمتش دیگه خیلی اومد پایین .. اتفاقا اگه یه گوشی بالای 300 تومن دست ملت زیاد بشه نشون میده برخلاف حرفایی که زده میشه اون گوشی نه تنها پشیمون نمیکنه بلکه داره مشتری هم حذب میکنه( همین ان70 که به قول دوستان تا دو ماه دیگه ان73 هم میشه مثل اون) همین دوستان میگفتن همه پشیمون هستن از داشتنش ولی همینکه حالا میگن دست همه زیاده نشون میده گوشی در اومده که اشکالاتش کمه وگرنه 350 تومن کم پولی نیس که هرکسی داشته باشه بده پای گوشی .. عین همینم میشه واسه ان73 .. اتفاقا این موفقیت نوکیا با سری ان رو نشون میده که داره همین تتمه بازار رو هم از بقیه برندا میگیره و هر روز اقبال مردم بهش بیشتر میشه ..

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
من خودم همیشه اعتقاد و تاکید زیادی روی صبر کردن داشته ام، اما نه اینکه تا قیامت صبر کنید!! بله، صبر کردن مزیت های زیادی داره ولی در یک مقطعی شما به هر حال باید تصمیم بگیرید. من در مورد وسایل الکترونیکی (که دوربین عکاسی دیجیتال، دوربین فیلم برداری، کامپیوتر شخصی و... رو به همراه گوشی های تلفن همراه شامل می شه) روش و عقیده ای دارم و می گم بهتره شما از آمدن آخرین تکنولوژی بازار - بسته به دستگاه مورد نظر و سرعت تغییرات - از 6 ماه تا یک یا حتی در برخی موارد تا دو سال صبر کنید. در این مدت شما به احتمال زیاد چیز زیادی رو (البته می شه روی این حرف بحث کرد) از دست نداده اید و ضمنا هزینه ی پرداختی شما هم خیلی معقول تر بوده است. مثلا در مورد کامپیوتر شخصی هم اگه بخواهید مطابق با آخرین تکنولوژی روز پیش برید مسلما هزینه سرسام آور خواهد بود و چنین هزینه هایی از پس اغلب ما بر نمی یاد (مگه اینکه شما در این مورد استثنا باشی و به قول معروف به کُر وصل باشی! که در اینصورت داستان فرق می کنه)
شاید تجربه ی خود من برای شما جالب باشه:
من اولین گوشی ای که خریدم نوکیا 6610 بود (مهر ماه 82) که اون موقع جزء اولین گوشی هایی با LCD رنگی بود و امکاناتش در اون زمان خوب بود. بعد بیش از دو سال صبر کردم تا مدل های متنوعی از گوشی های برندهای مختلف به بازار اومدن و در نهایت اسفند ماه گذشته یک W800 خریدم (هر چند همون روز بین این گوشی و N70 قدری تردید داشتم ولی باز هم ترجیح دادم سونی اریکسون رو امتحان کنم) الان هم فکر می کنم امکانات این گوشی فعلا خیلی خوبه و می تونم سر صبر و فرصت کافی به گوشی های پیشرفته و بهتر بازار هم نظر بندازم.
البته قبول دارم که سرعت پیشرفت در مورد گوشی های موبایل در یکی دو سال اخیر اون قدر زیاد شده که شاید قابل مقایسه با سایر وسایل الکترونیکی و دیجیتالی نباشه، بنابراین فکر می کنم حد اقل 6 ماه صبر کردن از آمدن جدید ترین گوشی و خرید اون هم مقرون به صرفه باشه و هم اقناع کننده. خودم عادت دارم یک وسیله ی خوب یا بسیار خوب رو برای خرید انتخاب کنم نه لزوما بهترین رو. چون در غیر اینصورت دایما باید مثلا در حال گوشی عوض کردن باشم. شما ببنید از ابتدای همین امسال چقدر گوشی های جدید عوض شده اند، اگه من هم می خواستم طبق روز پیش برم بعد از همین W800 تا الان باید سه تا گوشی عوض می کردم.
یک مثال دیگه هم می زنم:
مدت ها بود که می خواستم یک فلش مموری بخرم چون دیگه واقعا بهش نیاز پیدا کرده بودم و دیگه از رایت CD خسته شده بودم (موارد زیادی پیش اومده بود که فایلی رو نیاز داشتم اما یا طرف رایتر نداشت یا اگرهم داشت خودم CD خام نداشتم! ) در نتیجه همین چند روز پیش رفتم یک فلش مموری ا گیگا بایتی خریدم. البته می تونستم پول بیشتری بدم و مثلا حافظه ی 4 گیگی بخرم، ولی بر اساس همون استدلال گفتم همین تا مدت زیادی کار من رو راه می اندازه و بعدا اگر نیاز شد یک حافظه بالاتر می خرم!

اما توصیه ی نهایی من به شما (بعد از این همه روضه خوندن!) و با دقتی که در روحیات تون کردم، اینه:
از بین گوشی هایی که گفتید، امکانات N93 تا مدت زیادی شما رو ارضاء می کنه و به قول خودتون که خیلی روی این واژه اصرار دارید و همه جا تاکید می کنید، به این زودی خز نمی شه! هم امکانات مولتی مدیایی قابل توجهی داره، هم سیستم عامل قوی داره و هم این که امکان فیلم برداری بهتری نسبت به سایرین داره. (قبلا هم یکی دیگه از رفقا اون رو توصیه کرده بودن) به نظرم شما با خرید این گوشی می تونید با خیال راحت حد اقل 6 ماه و حتی تا یک سال از خرید یک گوشی دیگه بی نیاز باشید و در همین مدت ازش لذت ببرید. اون وقت بعد از طی این مدت، می تونید گوشی دیگه و جدیدی رو از بین خیل گوشی های مدل بالاتری که در همین مدت 6 ماه اومدن و مسلما امکانات پیشرفته تری داره انتخاب کنید و بخرید. و همینطور گوشی های بعد.
و آخرین توصیه:
مراقب باشید که این شما هستید که گوشی موبایل رو می خرید نه این که گوشی موبایل شما رو بخره!موفق باشید! :)

بالا