• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب هفته نامه عصر ارتباط برترین گوشی های سال 2006

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
هفته نامه عصر ارتباط

شنبه 16 دی 1385

خوب بدلیل اینکه وقت کسی گرفته نشه من دیگه توضیحاتی که تو روزنامه نوشته شده رو نمی نویسم و فقط نام گوشی ها رو می گم!!!

برترین گوشی های سال 2006 انتخاب هفته نامه عصر ارتباط
---------------------------------------

بهترین گوشی موزیکال

سونی اریکسون w950

------------------------------------

بهترین گوشی دوربین دار

سونی اریکسون k800

---------------------------------------

بهترین گوشی هوشمند

اینو ..ونیا ها داشته باشند!!

سونی اریکسون p990

بهترین گوشی pda

ای میت jam in

----------------------------------------

بهترین گوشی ورزشی

نوکیا 5500

-----------------------------------

بهترین گوشی sms باز ها

نوکیا e70

بهترین گوشی بیزنسی

نوکیا e60

زیبا ترین گوشی سال

شکلات ال جی

----------------------------------

بهترین گوشی باریک

سامسونک d900

------------------------------

همین!!

همین الان هفته نامه رو خردیم و هر چی بود رو گفتم!

در آخر هم که می بینیم یه هفته نامه ایرانی هم هیچ کدوم از ان های نوکیا رو در گوشی های منتخب انتخاب نکرده!!!

که من باز به خاطر اینکه دل ..ونیا نسوزه یکیش رو انتخاب میکنم!!:p

بهترین گوشی کشاورزی و بدن سازی برای قوی تر شدن بدن

نوکیا ان 93!!

:p :p :p

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
عصر ارتباط تو هر صفحه [ همه ويژه نامه ها چه Mp3 Player چه Mobile چه NoteBook و .. ] حداقل 5 مورد اشتباه داره ولی جدا با انتخاب W950 و P990 و E60 و S200 [ همون Jamin
302.gif
] حال کردم / دستت درد نکنه
281.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ه

:p :p :p

درسته اینجا خیلی بی صاحاب شده ولی دلیل نمیشه دیگه زیاد هم چرند بگید جواب ...ونیا میشه ...ونی اریکسون! کار رو به فحش و فحشکاری نکشونی. سوتی کلی با ..ونیا اختلاف فاز داره بچه بازی در نیارید

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بهترین گوشی هوشمند

سونی اریکسون p990

بهترین گوشی pda

ای میت jam in

--:p :p :p

دوست عزیز از همون انتخاب پی دی ای معلوم بود که نشریه رو احتمالا کار کنای صاایران زدن و تز دادن روش :blush:

از پی990 هم دیگه حجت بر ما تمام شد احتمالا آب دار چی صاایران بوده

به تایپیک http://www.forum.persiantools.com/t64890.html ودوستانی که آپ کرید کردن گوشی رو نظرشون رو گفتن درباره بهتر شدن گوشی :wacko:

من چندبار تو این فروم فریاد بزنم تا چیزی رو امتحان نکردید نظر ندید مردم میان رو این حرفا برنامه ریزی میگنن:blush:

پ.ن:نه قصد جسارت داشتم ونه کل کل برای دوستی بیشتر بود:)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
حسين خيلی نامردی
302.gif
/ يعنی S200/Jamin بده ديگه / باشه
gaah.gif
/ اخه يکی از فاکتورها هم بالاخره قيمت+دوربين و این حرفها میتونه باشه
worship.gif

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
چی شد
297.gif
/ این چه وضعی هست / آقا از این نوع کلمات ديگه استفاده نکنيد خوب
sigh.gif

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
درسته اینجا خیلی بی صاحاب شده ولی دلیل نمیشه دیگه زیاد هم چرند بگید جواب ...ونیا میشه ...ونی اریکسون! کار رو به فحش و فحشکاری نکشونی. سوتی کلی با ..ونیا اختلاف فاز داره بچه بازی در نیارید

در این مورد چشم!! من ادم بی منطقی نیستم!! حتما بیشتر دقت می کنم!!

---------------------------------------------------------------------

اما در جواب دوستانم!!

GSM ARENA رو که گفتین قبول نداریم!!(نظر سنجی کلیش رو)

CNET که گفتین که چرت گفته!!!

و حالا عصر ارتباط چرت گفته!!

فقط به این میگن جالب جالب و جالب!!

منم هم جای شما بودم این جوری می گفتم!!

چیه تیتر رو خوندین گفتین حتما دیگه یه انی انتخاب میشه!!! اما متاسفم!!:p :wacko:

در اخر هم قصد توهینی به کسی ندارم!! هدف اصلیم که نقده!!!!! اما بعضی وقت ها که شوخی می کنیم امیدوارم که دوستان ناراحت نشن!! چون به منم میگن منم ناراحت نمی شم!!

موفق باشین!!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسين خيلی نامردی
302.gif
/ يعنی S200/Jamin بده ديگه / باشه
gaah.gif
/ اخه يکی از فاکتورها هم بالاخره قيمت+دوربين و این حرفها میتونه باشه
worship.gif

آخه علی جون فدات بشم این دیگه خیلی زور داره بخصوص اگر فاگتور قیمت و دوربین رو در نظر بگیرید پی990 از آخر اول میشه (تو که میدونی من طرفدار سونی اریگسونم) بابا من دارم اینجا تز میدم رمضانی که فروشنده شماره 1 پی دی ای هست بچه محلمونه از بچه کی با هم بزرگ شدیم خودمم 4 مدل پی دی ای دارم داشتم و همین طور با بالای 10-11 مدل هم کار کردم

در باره پی990 و ان73 و ... نظر میدم حداقل پی990 که داشتم بعدش برادر خانم من رئیس بخش فروش اصفهان سل هست(اونهایی که اصفهان هستند میدونن کجاست در چه حدی) هر گوشی که میخوام برام میاره تست میگنم رو هوا و از رو ریویو حرف نمیزنم بخدا:hmm:

بچه ها میگن تو ریویو ها عگس پی990 یه چیز دیگه بود بابا یه بنده خدا این گوشی رو دست من میبینه بگه یه عگس ازم بگیر ببینم تو چه مایه ای هست بگم من نمیگیرم برو تو فلان سایت ببین اخه میشه برادرررر؟؟؟؟:blink:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
البته میدونی که [ يعنی گفتم ] هنوز P990 رو در دست نگرفتم ولی کلا يعنی میگی دوربين'ش چطوره !؟
girl_sigh.gif

//

راستی رو دکه نديدم عصر ارتباط رو از خود دفتر'ش گرفتی [ Pixma ] !؟
297.gif

ويژه نامه يا شماره هفتگی !؟ هفتگی رو تهيه میکنم
302.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
در این مورد چشم!! من ادم بی منطقی نیستم!! حتما بیشتر دقت می کنم!!

---------------------------------------------------------------------

اما در جواب دوستانم!!

GSM ARENA رو که گفتین قبول نداریم!!(نظر سنجی کلیش رو)

CNET که گفتین که چرت گفته!!!

و حالا عصر ارتباط چرت گفته!!

فقط به این میگن جالب جالب و جالب!!

منم هم جای شما بودم این جوری می گفتم!!

چیه تیتر رو خوندین گفتین حتما دیگه یه انی انتخاب میشه!!! اما متاسفم!!:p :wacko:

در اخر هم قصد توهینی به کسی ندارم!! هدف اصلیم که نقده!!!!! اما بعضی وقت ها که شوخی می کنیم امیدوارم که دوستان ناراحت نشن!! چون به منم میگن منم ناراحت نمی شم!!

موفق باشین!!

نه خیر جو گیر نشید ! به نظر سنجی ها کاری ندارم منظورم عبارتهایی که بکار میبرید.

ضمنا Cnet هم مثل اینکه نظرش برگشته:
http://www.cnet.com/Top_10_cell_phones/4520-6022_1-102337-11.html?tag=nav
Best camera phone

Nokia N80 with video

A quick scan of the N80's features list shows a focus on imagery, as the phone boasts a sharp 3-megapixel camera, a second VGA camera, and image-editing apps. Though it's probably one of the most robust camera phones we've seen to date, it's not all about pictures. The quad

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0

ضمنا Cnet هم مثل اینکه نظرش برگشته:
http://www.cnet.com/Top_10_cell_phones/4520-6022_1-102337-11.html?tag=nav
Best camera phone

Nokia N80 with video

A quick scan of the N80's features list shows a focus on imagery, as the phone boasts a sharp 3-megapixel camera, a second VGA camera, and image-editing apps. Though it's probably one of the most robust camera phones we've seen to date, it's not all about pictures. The quad

نخیر اینم از اول بود!!

من یه بار گفتم اما بازم میگم!! از شما بعیده!! که اینو نفهمید!!

سی نت اونجا فقط گوشی های خوب (تاپ) مثلا ان 73 یه گوشی خوب (تاپ) هست رو انتخاب کرده! !! اما بهترین یا به قول (BEST ) انتخاب نشده!!

BEST با TOP فرق می کنه!!!

اینکه که می گین نظرش برگشته! اما هر دو مقاله قبل از 2007 نوشته شده!!

یکیش گوشی های خوب!!

یکیش گوشی های برتر که منم زدم و سی نتم زده و GSM ARENA هم زده!!

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0

در مورد کلماتی که به کار می برم!!! گفتم چشم!!! اگه احساس کنم توهینی به کسی میشه!!! چشم!!! بیشتر دقت می کنم!!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نخیر اینم از اول بود!!

من یه بار گفتم اما بازم میگم!! از شما بعیده!! که اینو نفهمید!!

سی نت اونجا فقط گوشی های خوب (تاپ) مثلا ان 73 یه گوشی خوب (تاپ) هست رو انتخاب کرده! !! اما بهترین یا به قول (BEST ) انتخاب نشده!!

BEST با TOP فرق می کنه!!!

اینکه که می گین نظرش برگشته! اما هر دو مقاله قبل از 2007 نوشته شده!!

یکیش گوشی های خوب!!

یکیش گوشی های برتر که منم زدم و سی نتم زده و GSM ARENA هم زده!!

پس Top با Best فرق میکنه!؟

همون لینک اگر تایتلش رو بخونید زده Top 10 Cell phones! حالا باز درمورد تفاوت Top و Best سخنرانی بفرمایید

چیزی که هست اینه که عنوان این مطلب اینه یعنی زیر این قسمته: Today on CNET

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ببینید این دفعه اخره که دارم میگم این دفعه کلمه سوتی اریکسون رو به جای سونی اریکسون به کار بردید منم از همون کلمه که خودتون میدونید استفاده میکنم....گفته باشم...از بن و این حرفها هم نمیترسم....مثل ادم میگید سونی اریکسون ما هم میگیم نوکیا اگه نه من یکی که حتما و 100 درصد اسمش رو نبر رو میزارم تو امضا م تا حال کنید!!...

روزبه با تو هم هستم ها....

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
http://reviews.cnet.com/4321-6454_7-6555472.html?tag=txt
Cell phones of the year: CNET's top mobiles of 2006

Over the past year we've seen a wide range of new cell phones hit the market, from basic handsets to full-fledged smart phones. During 2006, music and photo mobiles were big, 3G continued to proliferate, Bluetooth entered the stereo age and even found its way into low-end phones. And of course, the thin design inspired by Motorola remains the trend that just won't die. So now in the closing weeks of 2006, we submit to you the best cell phones of the year. A few were chosen by CNET editors and a few were chosen by you, the readers, in our recent Make the Call forum. The unlocked GSM Nokia 5300 and the unlocked GSM Sony Ericsson K790a are at the top of our list, each having won our Editors' Choice award. The 5300 is the readers' choice for music, and the K790a is a top camera phone. Cingular's Sony Ericsson W810i elegantly combines a music player and a phone, while the LG VX8300 for Verizon subscribers offers great performance all around. LG manages to score another 2006 winner with its CU500 for Cingular Wireless; it remains the carrier's best 3G phone. And finally, though it's not flashy by any means, the Nextel Motorola i580 is a workhorse of a phone. For more mobile highlights (and lowlights) of 2006 check out Bonnie Cha's list of the best smart phones of the year and Nicole Lee's list of the worst cell phones of the year.

Editors' top cell phones
http://reviews.cnet.com/4323-6525_7-6509098.html
The Nokia 5300 is a well-designed, user-friendly music cell phone that offers an amazing range of features backed up by outstanding performance.

Best smart phones of 2006
http://reviews.cnet.com/4321-6452_7-6555456.html?tag=txt
People often ask me, "What's the best smart phone out there?" and I never have a simple answer. It depends on what carrier you have, what type of user you are, and then there's the fact that 2006 has seen the release of so many solid smart phones that it's really hard to choose the best one. As I mentioned in our roundup of the best mobile products of 2006, I had a hell of a hard time choosing between the T-Mobile Dash and the Cingular 8525. I finally chose the Dash for its design, which plays a big part in my buying decision, but at the expense of losing the 3G speed of the Cingular 8525. Afterward, I started thinking of all the other great mobiles that debuted this year and thought they deserved a mention as well. So here we have a selection of top-notch smart phones for each major U.S. carrier and two unlocked phones. Aside from the aforementioned models, there's the RIM BlackBerry 8703e for Verizon Wireless with its famed BlackBerry push e-mail solution and a full QWERTY keyboard, and the good news is Cingular, T-Mobile, and Sprint all offer their own version of the 8700 series as well. Next, the Palm Treo 700p brought a much welcomed upgrade to Treo 650 with more memory, a better camera, and the backing of Sprint's EV-DO network, while the Sony Ericsson P990i crammed in a 2-megapixel camera, Wi-Fi, Bluetooth, and 3G, and hello, a business card scanner. Finally, for those who want their devices to not only be smart but also entertaining, you really can't beat the multimedia-centric Nokia N93.

هنوز هم در صفحه اصلی Cnet :
http://reviews.cnet.com/Cell_phones/2001-3504_7-0.html?tag=glnav
Nokia 5300 در صدر Editor's Top Products قرار داره. تا یک لینک گیر آوردید زیاد شلوغ نکنید. کلا توی سایت Cnet بیشتر از هر گوشی ای از نوکیا 5300 تجلیل شده

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ببینید این دفعه اخره که دارم میگم این دفعه کلمه سوتی اریکسون رو به جای سونی اریکسون به کار بردید منم از همون کلمه که خودتون میدونید استفاده میکنم....گفته باشم...از بن و این حرفها هم نمیترسم....مثل ادم میگید سونی اریکسون ما هم میگیم نوکیا اگه نه من یکی که حتما و 100 درصد اسمش رو نبر رو میزارم تو امضا م تا حال کنید!!...

هر چیزی هم که بشه شما حق استفاده از عبارات کثیف مثل ...ونیا رو ندارید. حتی اسمش رو هم نمیتونید درست بنوسید سوتی رو بهانه نکنید برای بد دهنی. شما دارید فحاشی میکنید در حالیکه نوکیا! هیچ ارتباط آواییی و حرفی هم با اون حرف زشتی که هی تکرار میکنید نداره.

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
http://reviews.cnet.com/4321-6454_7-6555472.html?tag=txt
Cell phones of the year: CNET's top mobiles of 2006

Over the past year we've seen a wide range of new cell phones hit the market, from basic handsets to full-fledged smart phones. During 2006, music and photo mobiles were big, 3G continued to proliferate, Bluetooth entered the stereo age and even found its way into low-end phones. And of course, the thin design inspired by Motorola remains the trend that just won't die. So now in the closing weeks of 2006, we submit to you the best cell phones of the year. A few were chosen by CNET editors and a few were chosen by you, the readers, in our recent Make the Call forum. The unlocked GSM Nokia 5300 and the unlocked GSM Sony Ericsson K790a are at the top of our list, each having won our Editors' Choice award. The 5300 is the readers' choice for music, and the K790a is a top camera phone. Cingular's Sony Ericsson W810i elegantly combines a music player and a phone, while the LG VX8300 for Verizon subscribers offers great performance all around. LG manages to score another 2006 winner with its CU500 for Cingular Wireless; it remains the carrier's best 3G phone. And finally, though it's not flashy by any means, the Nextel Motorola i580 is a workhorse of a phone. For more mobile highlights (and lowlights) of 2006 check out Bonnie Cha's list of the best smart phones of the year and Nicole Lee's list of the worst cell phones of the year.

Editors' top cell phones
http://reviews.cnet.com/4323-6525_7-6509098.html
The Nokia 5300 is a well-designed, user-friendly music cell phone that offers an amazing range of features backed up by outstanding performance.

Best smart phones of 2006
http://reviews.cnet.com/4321-6452_7-6555456.html?tag=txt
People often ask me, "What's the best smart phone out there?" and I never have a simple answer. It depends on what carrier you have, what type of user you are, and then there's the fact that 2006 has seen the release of so many solid smart phones that it's really hard to choose the best one. As I mentioned in our roundup of the best mobile products of 2006, I had a hell of a hard time choosing between the T-Mobile Dash and the Cingular 8525. I finally chose the Dash for its design, which plays a big part in my buying decision, but at the expense of losing the 3G speed of the Cingular 8525. Afterward, I started thinking of all the other great mobiles that debuted this year and thought they deserved a mention as well. So here we have a selection of top-notch smart phones for each major U.S. carrier and two unlocked phones. Aside from the aforementioned models, there's the RIM BlackBerry 8703e for Verizon Wireless with its famed BlackBerry push e-mail solution and a full QWERTY keyboard, and the good news is Cingular, T-Mobile, and Sprint all offer their own version of the 8700 series as well. Next, the Palm Treo 700p brought a much welcomed upgrade to Treo 650 with more memory, a better camera, and the backing of Sprint's EV-DO network, while the Sony Ericsson P990i crammed in a 2-megapixel camera, Wi-Fi, Bluetooth, and 3G, and hello, a business card scanner. Finally, for those who want their devices to not only be smart but also entertaining, you really can't beat the multimedia-centric Nokia N93.

هنوز هم در صفحه اصلی Cnet :
http://reviews.cnet.com/Cell_phones/2001-3504_7-0.html?tag=glnav
Nokia 5300 در صدر Editor's Top Products قرار داره. تا یک لینک گیر آوردید زیاد شلوغ نکنید. کلا توی سایت Cnet بیشتر از هر گوشی ای از نوکیا 5300 تجلیل شده

وای!!!!

نگاه کن اخوی من هر چی بگم شما یه چیزه دیگه میگین!!

اونا که می بینید گوشی تاپ هست!! گوشی که جدید میاد مثلا میگه این خوبه این بده!! اما نه بهترین!!

در مورد 5300 هم گفته یه گوشی جدید که خوبه!!نه که گوشی سال انتخاب شده و بهترین هست!!!!

من در مورد اینکه 5300 گوشی خوبی هست و یا بدی هست بحث نمی کنم!! اما اینو بدون گوشی برتر یه بار انتخاب میشه!!

که انتخاب شده!!

حتی ببینید عصر ارتباط جی اس ام ارنا و سی نت کلا شبیهه هم انتخاب کردند!! گوشی های برتر رو!!

(این نشون میده یه چیز خوب از دید همه خوبه یه جیز بد از دید همه بده)!!

حالا بیا باز بگو تاپ بست هست!!

اما اینو حتما بدون top با best فرق می کنه!!!(حاظرم برات کلاس بزارم)

با این حرف ها فقط بی منطق بودن رو نشون میدی من میگم اینا گوشی های برتر هست!1 شما میگی بیا ان گوشی تاپ انتخاب شده!!!

یه ذره روش فکر کن مشکلی داشتی در خدمتم!!
------------------------------------------------------------

Originally Posted by Sony Ericsson!! View Post

کاملا!!!!! شما به سونی اریکسون سوتی می چسبونید وفکر می کنید آهنگ کلمه همون میشه!!(سونی و سوتی)

ما هم احساس می کنیم با گفتن کونیا اهنگ کلمه نوکیا حفظ میشه! (نوکیا وکونیا)

حالا .. ونیا فحشه چیه!!!! شما شروع کردین!!داداش

اینو به روزبه به شما به دوستانتون!!

میگم!

جواب چرت چرت هست!! نه فدات شم!! نگین و نشنوین!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
از قدیم گفتن جواب های هوی هست....اگه از شنیدن اون کلمه ناراحت میشید ما هم دوست نداریم به سونی اریکسون اینطوری اطلاق کنید....

به هر حال از من گفتن بود....رعایت کنید ....ما هم رعایت میکنیم....اگه نه دیگه گفتم که میزارمش تو امضام و متاسفانه یا خوشبختانه من تو این فروم دارم اقلا روزی 15 تا پست میزنم در نتیجه خیلی ها میبینن...رعایت کنید

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
از قدیم گفتن جواب های هوی هست....اگه از شنیدن اون کلمه ناراحت میشید ما هم دوست نداریم به سونی اریکسون اینطوری اطلاق کنید....

به هر حال از من گفتن بود....رعایت کنید ....ما هم رعایت میکنیم....اگه نه دیگه گفتم که میزارمش تو امضام و متاسفانه یا خوشبختانه من تو این فروم دارم اقلا روزی 15 تا پست میزنم در نتیجه خیلی ها میبینن...رعایت کنید

پایه هستم!!

راستی امضا رو حال می کنی!!!!؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
وای!!!!

نگاه کن اخوی من هر چی بگم شما یه چیزه دیگه میگین!!

اونا که می بینید گوشی تاپ هست!! گوشی که جدید میاد مثلا میگه این خوبه این بده!! اما نه بهترین!!

در مورد 5300 هم گفته یه گوشی جدید که خوبه!!نه که گوشی سال انتخاب شده و بهترین هست!!!!

من در مورد اینکه 5300 گوشی خوبی هست و یا بدی هست بحث نمی کنم!! اما اینو بدون گوشی برتر یه بار انتخاب میشه!!

که انتخاب شده!!

حتی ببینید عصر ارتباط جی اس ام ارنا و سی نت کلا شبیهه هم انتخاب کردند!! گوشی های برتر رو!!

(این نشون میده یه چیز خوب از دید همه خوبه یه جیز بد از دید همه بده)!!

حالا بیا باز بگو تاپ بست هست!!

اما اینو حتما بدون top با best فرق می کنه!!!(حاظرم برات کلاس بزارم)

با این حرف ها فقط بی منطق بودن رو نشون میدی من میگم اینا گوشی های برتر هست!1 شما میگی بیا ان گوشی تاپ انتخاب شده!!!

یه ذره روش فکر کن مشکلی داشتی در خدمتم!!
------------------------------------------------------------

کاملا!!!!! شما به سونی اریکسون سوتی می چسبونید وفکر می کنید آهنگ کلمه همون میشه!!(سونی و سوتی)

ما هم احساس می کنیم با گفتن کونیا اهنگ کلمه نوکیا حفظ میشه! (نوکیا وکونیا)

حالا .. ونیا فحشه چیه!!!! شما شروع کردین!!داداش

اینو به روزبه به شما به دوستانتون!!

میگم!

جواب چرت چرت هست!! نه فدات شم!! نگین و نشنوین!!

در مورد فحاشیهاتون بهتره مدیران تصمیم بگیرند. اما بدم نمیاد در مورد تفاوت Top و Best کلاس گذارید حداقل کمی میخندیم! جالبه که توی لینهایی که میگیئ Top نیست بارها کلمه Top بکار رفته! حالا باز از کلاسهای طنز استقبال میشه!
:rolleyes:

بالا