• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب هفته نامه عصر ارتباط برترین گوشی های سال 2006

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
از قدیم گفتن جواب های هوی هست....اگه از شنیدن اون کلمه ناراحت میشید ما هم دوست نداریم به سونی اریکسون اینطوری اطلاق کنید....

به هر حال از من گفتن بود....رعایت کنید ....ما هم رعایت میکنیم....اگه نه دیگه گفتم که میزارمش تو امضام و متاسفانه یا خوشبختانه من تو این فروم دارم اقلا روزی 15 تا پست میزنم در نتیجه خیلی ها میبینن...رعایت کنید

هیج کاری جز فحاشی از امثال شما برنمیاد که اگر به اون هم متوسل بشی زود مجبوری برش داری یا بن بشی پس ادعایی نکن که نتونی انجامش بدی که صد البته نمیتونی. فقط یک بد ریپورت خرجشه

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
خوشم میاد در مورد این همه حرفم فقط یه حرف مسخره گقتین!!

و مثل دوستات فقط می خندی!!

فقط اینو بگم دیونه ها فقط الکی می خنند ها!!!!!!

راستی !!!
خودت رو هم ناراحت نکن!!!!

تاپ هم بست هست!! بست هم تاپ هست!!

فقط بدون گوشی بستی که انتخاب شده در سی نت یه بار انتخاب شده!!

اما گوشی خوب الان حتی تو روزنامه هم هر هفته انتخاب میشه!!

اما عصر ارتباط یه بار می نویسه بهترین گوشی!!!نه هر هفته!!

راستی الان به جای اینکه حرفم رو بفهمی یه ذره بخند!!

!!!!!

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
هیج کاری جز فحاشی از امثال شما برنمیاد که اگر به اون هم متوسل بشی زود مجبوری برش داری یا بن بشی پس ادعایی نکن که نتونی انجامش بدی که صد البته نمیتونی. فقط یک بد ریپورت خرجشه

اینو حتما می دونی!!!! که اول شروع کنند مسخره بازس ها شما هستید!1 جالبه سوتی اریکسون از شما در اومد بعد از ما در اومد!!!

هر چی هم میشه میگه گزارش میدم!!

راستی تنها تاپیکی که گفتم گند نزده شده این بود که!!!!!!

که دستت درد نکنه که گند زدی به این هم!!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

بهش میگم ....:p

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
من منتظرم کل کل تموم بشه!!(چرت و پرت)

تا در مورد بهترین گوشی ها از نطر قیمت حرف بزنم!!(بهترین گوشی از نظر قیمت)

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
عصر ارتباط کی حرف درست زده که این دومین بارش باشه؟ هر چی داره از سایت های خارجی و یه مشت آدم نادون که فقط نظر شخصی خودشون رو میگن داره ! البته این بیشتر در مورد قسمت گوشی هاش صدق می کنه ! اگه به مدت 20، هفته ی متوالی به صفحه ی قیمت گوشی ها تو ضمیمه ی پیام ارتباطش دقت کرده باشید می فهمید که چقدر در زمینه ی گوشی تلفن همراه فعالند !!!

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
عصر ارتباط کی حرف درست زده که این دومین بارش باشه؟ هر چی داره از سایت های خارجی و یه مشت آدم نادون که فقط نظر شخصی خودشون رو میگن داره ! البته این بیشتر در مورد قسمت گوشی هاش صدق می کنه ! اگه به مدت 20، هفته ی متوالی به صفحه ی قیمت گوشی ها تو ضمیمه ی پیام ارتباطش دقت کرده باشید می فهمید که چقدر در زمینه ی گوشی تلفن همراه فعالند !!!

می دونی چیه اصلان ادم نیستند !!!

یه مشت الاق جمع شدند اونجا!!!

راستی نظر من اینه صاحب سایت سی نت هم آدم نیستند ها!!:p :p

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
حداقل سایت CNet علمی نظر میده. من نظرات سی نت رو نه تکذیب می کنم و نه تایید.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

مشکلی نیست فقط مشکل اصلی مخفی کاری آقایون هست! یک جایزه در سوئد به P990 داده شده بود آقایون مدتها میگفتند P990 بهترین گوشی دنیا! بدون اینکه بگن از طرف کجا!!! الان هم یک لینک Cnet رو گیر آوردند و به جای اینکه بگن مثلا بهترین کمرا فون از نظر سایت Cnet مینویسند بهترین کمرا فون!!!! انگار المپیکه و هر کی اول شده میشه قهرمان جهان! نه آقا هر موسسه ای برای خودش رده بندی داره و بهتره اسمش رو بگید نه اینکه اسمش رو مخفی کنید. اگر میگید K800 بهترین گوشی از نظر عکاسیه باید بگید از نظر سایت Cnet نه همینطور کلی و فله ای

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
من نميدونم چرا اينجا اينقدر سر برندها تعصب هست.

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
همین الان هفته نامه رو خردیم و هر چی بود رو گفتم!

در آخر هم که می بینیم یه هفته نامه ایرانی هم هیچ کدوم از ان های نوکیا رو در گوشی های منتخب انتخاب نکرده!!!
واقعا هر چی بود گفتی؟ هیچ کدوم از ان ها هم نبود ؟! امروز این شماره ی 193 رو اوردن برام. واقعا چشمت اون عکس N73 رو در سمت راست ندید که به عنوان بهترین گوشی بالای 300 تومن انتخابش کرده؟؟! هر چند در این مورد هم مثل موارد دیگه تا حدودی حرف مفت زده ولی 70% حرفش را قبول می کنم !
انتخاب بین گوشی های 300 هزار تومان به بالا، انتخاب ساده ای نیست، اما مدل N73 نوکیا با بدنه ضد خش، دوربین 3.2 مگاپیکسلی با لنز Carl Zeiss و گوشی هوشمند با سیستم عامل سیمبین 9.1 و ابعاد کوچک و وزن سبکش و قیمت 614 هزار تومان با گارانتی اتصالات برنده عنوان گوشی منتخب سال 2006 در رده قیمت بالای 300 هزار تومان است.

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
واقعا هر چی بود گفتی؟ هیچ کدوم از ان ها هم نبود ؟! امروز این شماره ی 193 رو اوردن برام. واقعا چشمت اون عکس N73 رو در سمت راست ندید که به عنوان بهترین گوشی بالای 300 تومن انتخابش کرده؟؟! هر چند در این مورد هم مثل موارد دیگه تا حدودی حرف مفت زده ولی 70% حرفش را قبول می کنم !

من این دو روز مسافرت بودم اگه دیده بودی در تاپیک بالا گفته بودم اگه کل این عزیز تموم بشه در مورد منتخب قیمتی از نگاه عصر ارتباط می گم(به خدا وقت نداشتم)

که شما گفتین!!

موفق باشین

بالا