• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب گوشي مناسب

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
هر چند كه از نظر بعضي ها ممكنه اين تاپيك تكراري باشه ولي با توجه به نوسانات شديد بازار گوشي بد نيست هر مدت يكبار همچين عنواني رو داشته باشيم كه دوستان دست اندر كار بازار و مطلع و آگاه ديگران را ياري كنند .
واقعيتش يكي از دوستان من مي خواد گوشي بگيره مونده چيكار كنه!!!! مارك گوشي براش مهم نيست ولي يه چيز براش مهمه و اون اينكه گوشيش مثل مال من (6230) نباشه :D
بودجه دوست من براي خريد در حدود 250 تا 300 مي باشد.
نيازمنديهاي دوستم :
عكسبرداري / پخش mp3
ترجيحا مجهز به سيستم عامل سمبين
شكل مناسب ديزاين جالب طوري كه بتونه پوز منو بزنه :D
رنگي بودن كيفيت صفحه نمايش و.............. عالي باشه.
حالا دوستان چي پيشنهاد ميدن ؟؟؟؟؟؟؟ :)

Babak Tigerboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اين گوشي رو بهت پيشنهاد ميكنم :

sx1-2.jpg

Class: smartphone
Position in the phone line: the only one in its class
Rival models: Nokia 7650, Sony Ericsson P800
General features
Announced in February 2003, it will go on sale in summer 2003
eGSM900/GSM1800/GSM1900
Li-Pol 1000 mAh
Battery life:
Standby time: up to 400 hours
Talk time: up to 4 hours
Re-charging time: about 3 hours
Graphical TFD-65K-display with the resolution of 176х220 pixels
J2ME
ОС Symbian 6.1
Integrated VGA camera with video function
A possibility to assign photos to contacts in the phonebook
Weight: 110 grams
Dimensions: 109 x 56 x 19 mm
Memory
Built-in memory – 24 Mb
MMC-cards slot

Call management, ringing tones
Vibrating alert
Polyphonic melodies, a possibility to download new melodies
Voice dialing
Speed dialing for up to 8 phone numbers
Autodialing
Natural Loud Speaker
Voice commands

SMS
EMS
A possibility to send ringtones and animated pictures
Predictive text input T9
Templates

Connectivity
WAP 2.0
GPRS class 10
Bluetooth
MMS
IrDa

Organaiser and extras
mp3-player with a possibility to use additional memory cards
FM-radio
Voice memo
Time, date
Calculator, currency converter
Organizer with a possibility to create sound reminders
Synchronization with PC, a possibility to view MS Exel, Word files on smartphone
A possibility to download Java, C++ applications
Games

رم بالاتر از 256 اگر بندازين روي Siemens SX1 ميزان هنگ كردنش خيلي بالا ميره البته همون 256 خيلي زياده و بيشترش لارم نيست

در ضمن نرم افزار اين گوشي Symbian 6.1 هستش كه اگر ببرين نمايندگي زيمنس به طور مجاني براتون ارتقاش ميده و ورژن 7 رو ميريزه كه خيلي از مشكلاتش حل ميشه البته به شرط اينكه با گارانتي اصل بخرين يعني گارانتي پارس پرديس قشم حتما بگيرين به 2 علت :

1- اول اينكه مطمئن ميشين گوشيتون اصل آلمانه
2- به طور مجاني براتون نرم افزارشو ارتقا ميده

pic9.jpg

صفحه‌کلید منحصر به ‌فرد، طراحی برجسته به همراه قابلیت‌های متعدد که اکثر مشتریان را راضی نگه می‌دارد. مدل SX1 دارای کلید در اطراف بدنه می‌باشد که برخلاف موبایل‌های دیگر حالت‌ زیباتری به آن داده است.

همچنین این موبایل دارای صفحه‌نمایش بزرگ با دقت تفکیک‌پذیری بالا با امکان نمایش 65,000 رنگ می‌باشد. در زیر صفحه‌نمایش و در مرکز کلید راهبری وجود دارد که دستیابی به عملکردهای SX1 را بسیار راحت می‌کند.

مدل SX1 دارای امکانات سرگرمی و صوتی‌تصویر زیادی می‌باشد. این موبایل دارای پخش‌کننده ویدئو درونی، دوربین، پخش‌کننده موسیقی و رادیو FM، بازی‌های نامحدود با پشتیبانی Series60 یا Java (J2ME). علاوه بر این امکانات این مدل دارای امکانات و عملکردهای مناسب کسب‌وکار همانند یک PDA معمولی می‌باشد. با همه اینها این مدل دارای وزن 116 گرم و طول 110 سانتی‌متر می‌باشد.

برخي از مهمترين امكانات اين محصول عبارتند از :

رادیو و اخبار در دستان شما
مدل SX1 دارای رادیو FM می‌باشد (87,5-108 MHz) تا به آسانی به اخبار و موسیقی‌های موردعلاقه‌تان گوش دهید و همیشه از اوضاع باخبر باشید. شما می‌توانید تا 6 ایستگاه رادیویی را ذخیره کنید و آنها را از طریق کلیدهای کناری موبایل انتخاب نمایید.
به راحتی به ضبط فیلم‌های ویدئویی بپردازید و عکس بگیرید
موبایل SX1 یک موبایل جالب با قابلیت‌های پخش‌کننده ویدئویی داخلی، ضبط‌کننده ویدئویی به همراه دوربین دیجیتال می‌باشد. تصاویر موردعلاقه‌تان را به آسانی ضبط و برای دیگران ارسال نمایید و آنها را بر روی صفحه‌نمایش روشن TFT مشاهده نمایید.
به انجام بازی بپردازید
صفحه‌نمایش SX1 دارای قدرت تفکیک‌پذیری عالی می‌باشد که باعث طبیعی‌تر شدن کیفیت بازی‌ها می‌شود. به انجام بازی‌های از پیش نصب‌شده بپردازید و از آنها لذت ببرید.
قابلیت‌های مفید برای انواع کسب‌وکارها
تمام قابلیت‌ها و امکانات یک کسب‌وکار در اختیار شماست. این مدل دارای یک تقویم کامل و امکان به‌هنگام‌سازی تمام قرارها و ملاقات‌ها با کامپیوتر شخصی حتی از راه دور از طریق SyncML می‌باشد. همچنین دارای یک دفترچه آدرس با قابلیت‌های کامل می‌باشد که می‌توانید اطلاعات تماس را بطور کامل ذخیره کنید. همچنین دارای نوشتن یادداشت، حالت hands-free، شماره‌گیری صوتی، ایمیل کلاینت، دسترسی پرسرعت به اینترنت، رابط Bluetooth® و حافظه قابل افزایش می‌باشد.
قابلیت ارسال MMS
این سرویس امکان ارسال و دریافت پیغام‌های چندرسانه‌ای را برای شما مهیا می‌سازد. پیغام متنی خود را نوشته و بوسیله افکت‌های صوتی آنرا بهتر سازید و عکس اضافه کنید و حتی یک ویدئوی کوتاه نیز به آن بیافزایید.
دسترسی به منوها از طریق جوی‌استیک (joystick)
با جوی‌استیک منحصربفرد 5 طرفه SX1 تنها با یک اشاره می‌توانید به آسانی به همه منوها و عملکردها دسترسی پیدا کنید.

mlfront.jpg

Babak Tigerboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
sizecompare.jpg

sx1size.jpg

Basic specs for Siemens SX1

Carrier-- No Carrier
Dimensions (W x D x H)-- 2.2 in x 0.75 in x 4.3 in
Weight-- 4.1 oz
Style-- Candy bar
Battery installed ( max )-- 1 Lithium ion
Messaging / Data Features-- Text messages
Band / mode-- GSM 900/1800/1900 Tri-Band
Talk time-- Up to 240 min
Analog roaming capable-- No
Bluetooth enabled-- Yes
Multi-use / PDA phone-- No
Included accessories-- Lithium Ion battery, USB cable, compact wall charger, stereo earbud headset
Body Color-- Ice Blue
Width-- 2.2 in
Depth-- 0.75 in
Height-- 4.3 in

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
در ضمن نرم افزار اين گوشي Symbian 6.1 هستش كه اگر ببرين نمايندگي زيمنس به طور مجاني براتون ارتقاش ميده و ورژن 7 رو ميريزه كه خيلي از مشكلاتش حل ميشه
زيمنس نه تنها اين كار رو تائيد نكرده بلكه اون رو غيرقانوني اعلام كرده و گفته كه مراكزي رو كه اين كار رو انجام بدن تحت پيگرد قانوني قرار ميده (!).
مسئله اي كه هست اينه كه من شك دارم اينكار، كاملا مناسب و اصولي باشه چون سخت افزار يه گوشي بر اساس نسخه OS اون تهيه مي شه (و بالعكس) و مسلما Symbian 7.0 نياز به سخت افزار بهبود يافته اي داره.
نكته ديگه اين كه من نديدم هيچ جا اين عمل رو توصيه كنن و تنها مزيت اين كار رو هم اضافه شدن قابليت Theme براي گوشي مي دونن و تاكيد شده كه "اگه مي تونين بدون Theme زندگي كنين، حتما از اين كار اجتناب كنين." ولي خب به هر حال اينجا ايرانه و بايدها و نبايدها مفهوم خاص خودشون رو دارن.

Babak Tigerboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هر نمايندگي زيمنس كه رفتم گفتن هيچ جايي اين كارو انجام ندين چون احتمال داره گوشيتون اشكال پيدا كنه و حتي خودشون هم اينكارو انجام نميدادن اما ميگفتن فقط نمايندگي اصليش حق داره اين كارو انجام بده ( پارس پرديس قشم ) ;) يعني توصيه ميكردن اين كارو هيچ جا جز نمايندگي زيمنس انجام ندين چون فقط كار خودشونه :)

Babak Tigerboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
زيمنس نه تنها اين كار رو تائيد نكرده بلكه اون رو غيرقانوني اعلام كرده و گفته كه مراكزي رو كه اين كار رو انجام بدن تحت پيگرد قانوني قرار ميده (!).
مسئله اي كه هست اينه كه من شك دارم اينكار، كاملا مناسب و اصولي باشه چون سخت افزار يه گوشي بر اساس نسخه OS اون تهيه مي شه (و بالعكس) و مسلما Symbian 7.0 نياز به سخت افزار بهبود يافته اي داره.
نكته ديگه اين كه من نديدم هيچ جا اين عمل رو توصيه كنن و تنها مزيت اين كار رو هم اضافه شدن قابليت Theme براي گوشي مي دونن و تاكيد شده كه "اگه مي تونين بدون Theme زندگي كنين، حتما از اين كار اجتناب كنين." ولي خب به هر حال اينجا ايرانه و بايدها و نبايدها مفهوم خاص خودشون رو دارن.

ميشه بگي از روي كدوم منبع ميگي كه زيمنس اين كارو تاييد نكرده ؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
Eldar Murtazin تو فروم MR گفته بود.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
شما بهتر از من مي دوني كه آپديت Firmware هيچ ربطي به Upgrade سيستم عامل نداره.
اينا رو هم الان پيدا كردم:
you cannot format and/or update an operating system on a smartphone without hacking into it and this is illegal

I doubt any brand would do this. Instead they would release a new model :)

Tigerboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:rolleyes: اين عكسها و لينكها رو همين طوري گذاشتم ;)

Tigerboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميشه بگي از كجا پيدا كردي ؟ منبعش رو بگي ممنون ميشم :cool:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سپاس از شما دوستان عزيز گوشي sx1 به نظر براي دوست من گوشي مناسبي مياد فقط اين كليدهاي اطرافش يه جوريه :happy: طرف چه جوري با يه انگشت اس ام اس بزنه :lol: :lol: :lol: ولي در كل فكر كنم براي دوستم انتخاب مناسبي باشه :) بازم ممنون :happy:

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
در حال حاضر بهترين گزينه كي700 و واسه ما ها كه مايه دار نيستيم هم تي 630

hfh

Registered User
لایک‌ها
0
با تشكر از دوستان كه توضيحات كاملي در مورد اين گوشي دادند فقط يك سوال داشتم آيا ايم گوشي امكان voice recoreder طولاني مثلا يك ساعت يا بيشتر رو ميده يا خير؟

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
در حال حاضر بهترين گزينه كي700 و واسه ما ها كه مايه دار نيستيم هم تي 630
كاملا موافقم :rolleyes:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ضمن احترام به دوستان طرفدار سوني اريكسون . واقعييتش اين دوست ما مرض منو داره يعني طرفدار نوكيا است الان هم خيز ورداشته براي 7610 فكر كنم اينو بخره :happy:

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان
من يه چند وقتي هست مطالب اينجا رو دنبال ميكنم و ميخوام يه گوشي بگيرم حدود قيمتش 170 باشه بهم تو اين قيمت نوكيا 6610i , 3220 , 7200 و سوني t630 , t68i رو معرفي كردن .
البته دوربين اصلا برام مهم نيست و بيشتر آنتن دهي برام شرطه البته در كنار آنتن دهي پخش mp3 هم برام مهمه و بلوتوث هم داشته باشه ديگه بهتر
به همين خاطر با اينكه از شكل و قيافه 3220 خوشم اومد ولي يه جورايي نداشتن بلوتوثش نظرم رو جلب نكرد .
راستي قيمتاشونم همين امروز از پاساژ علاالدين گرفتم ميگفتن
6610i 167
171 3220
192 7200
t630 157
t68i 145
t68 85

لطفا راهنماييم كنيد . مرسي .

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
هيچ كدوم از اين گوشيايي كه شما اسم بردي MP3 Player ندارن.

mohamad_sat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

البته بدون توجه به پول شما 2 تا گوشي ميگم اين 2 تا از لحاظ mp3 player توپه يكي k700 sericsson و nokia 6230 ولي سوني اريكسون يك چيز ديگه است فقط بدي اش اينه كه آنتن دهي جالبي نداره تقريباً مثل سامسونگ ميمونه يك بدي ديگه هم كه داره مشكل باطري اش هست كه هر شب بايد شارژش كني ولي در كل good choice

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
خب اول براي من قيمت مهمه و بعد از اون آنتن دهيش و بعد mp3 player و آخر همه اينا هم بلوتوث حالا شما چه گوشي رو پيشنهاد ميديد . من خودم تو رنج قيمت حدوداي 170 همين چندتايي كه بالا بود رو پيدا كردم .
ولي اگه مجبور بشم خب گوشي بدون mp3 player ميگيرم . مهم آنتن دهي هستش .

بالا