• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب گوشي مناسب

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از cesoot :
ميبخشيد دير شد :rolleyes: واقعيتش من خيلي حساسم مخصوصا به طراحي 6230 رو از لحاظ ديزاين من مثل بي ام و ميدونم ;) ;) واقعيتش من تا حالا فكر نكردم كه اگه اين نبود چي مي گرفتم !!!! 7610 گوشي مناسبيه ولي دو تا اشكال داره يكي طراحي مسخره صفحه اون كه من اصلا خوشم نمي ياد دوما ديتا ترانسفر اسپيد كمش كه شايد بعدها مشكل ايجاد كنه :) البته اگه با قيافش مشكلي نداشته باشي انتخاب خوبيه وگرنه بقول دوست عزيزمون نياز برو رو سوني اريكسون رده بالا استدلال ايشون را در مورد يه مقدار پول بالاتر گوشي بهتر من كاملا قبول دارم :rolleyes: و كاملا تائيد مي كنم تو كه چشمتو عزيز جان سوني اريكسون گرفته يه كم صبر با يه كم پول اضافه مشكلو حل مي كنه :happy:
البته شايد اگه 6230 اصلا طراحي نمي شد و نبود و من پول زيادي هم نداشتم مي رفتم K700 مي گرفتم گوشي خيلي خوبيه با امكانات مناسب :happy: از اينجا دوستان متخصص در مورد k700 بايد نظر بدن در مورد S700 كه نياز جان گفتن من شخصا از باز شدن صفحه كليد به اون شكل خوشم نمي ياد سعي كن گوشي بگيري كه راحت با يك دست هم بتوني صحبت كني هم اس ام اس بزني هم پيتزا سفارش بدي هم پيرزن خفه كني گوشيهاي تو اين مايه زياد كاربردي نيستن عوض اون سري جديد گوشي K700 بنام k750i هم مي گن تو راه است كه به نظر من طراحيش از p910 زيباتره و بايد ديد چه قيمتي داره اين اوج طراحي جهت يك استفاده بهينه از گوشي بهمراه زيبائي منحصر بفرد است :hmm:

اينم سايتش واقعا طراحي جالبي داره و ارزش خريدنو داره:
http://www.mobile-review.com/articles/2005/clara-interview-en.shtml
خواهش ميكنم!
اوچيكتيم رفيق.!
ممنون از لطفت.
گوشي كه گفتي خيلي عاليه.
من كه منتظرش ميمونم.
فكر ميكني تخميني دور و بر چند بشه.
من كه فكر ميكنم چون تازه وارده و بخاطر ديزاين فوق العادش و به احتمال زياد تقاضاي بالا بيشتر از 400 بشه.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
در موردش نمي تونم صحبت كنم واميدوارم دوستاني كه قيمت اونو دارن ومشخصاتشو يه نظري بدن ما استفاده كنيم ولي واقعا خوش طرحه و ارزش پولشو داره ;) بقول بعضي از دوستان كه سوني اريكسونو با اپل مقايسه مي كردند من در رابطه با اين گوشي با اونها موافقم ;)

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نقل از plusdeck :
نياز جان اين گوشي كه شما گفتي تبريز هست؟ همشهري! با شرايط قسطي مناسب ميشه خريد؟ راستي ميتوني اطلاعات كافي در مورد شرايط قسطي خريد گوشي تو تبريز و اينكه كجا بهترين شرايطو داره در اختيار ما بذاري؟ استاد! مرسي. :rolleyes:
plusdeck جان شما اگه هدفت اينه كه گوشيت تك و تنها باشه سوني اريكسون S700 بهترين انتخابه و همه كارهاشم با يك دست ميشه انجام داد :) تبريز S700 نديدم ولي اگر سفارش بدي هر مدلي رو ميشه پيدا كرد :) شرايط اقساطي رو بهتره از خود فروشگاهها بپرسيد ...

K750 كه cesoot جان فرمودن امروز به طور رسمي معرفي ميشه (اگر SE بدقولي نكنه) ... فعلا فروشي نيست :D

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
راستش اين مدل s700 يه جوريه.
بابا ايقدرا هم كه فكر ميكني مايه دار نيستيم!
:eek:

msmkhm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
nokia6610i بهتره يا T630 :wacko:

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام :)
من براي يكي از دوستانم يه گوشي با MP3 ميخوام كه ارزون باشه (زير 150!).دور بين هم نداشت عيبي نداره.آنتن دهي خوبي هم داشته باشه.ماركش هم مهم نيست.اگه كسي گوشي با اين مشخصات سراغ داره معرفي كنه.
ممنون از همتون :) :) :)

بالا