plusdeck
Registered User
خواهش ميكنم!به نقل از cesoot :ميبخشيد دير شد واقعيتش من خيلي حساسم مخصوصا به طراحي 6230 رو از لحاظ ديزاين من مثل بي ام و ميدونم واقعيتش من تا حالا فكر نكردم كه اگه اين نبود چي مي گرفتم !!!! 7610 گوشي مناسبيه ولي دو تا اشكال داره يكي طراحي مسخره صفحه اون كه من اصلا خوشم نمي ياد دوما ديتا ترانسفر اسپيد كمش كه شايد بعدها مشكل ايجاد كنه البته اگه با قيافش مشكلي نداشته باشي انتخاب خوبيه وگرنه بقول دوست عزيزمون نياز برو رو سوني اريكسون رده بالا استدلال ايشون را در مورد يه مقدار پول بالاتر گوشي بهتر من كاملا قبول دارم و كاملا تائيد مي كنم تو كه چشمتو عزيز جان سوني اريكسون گرفته يه كم صبر با يه كم پول اضافه مشكلو حل مي كنه :happy:
البته شايد اگه 6230 اصلا طراحي نمي شد و نبود و من پول زيادي هم نداشتم مي رفتم K700 مي گرفتم گوشي خيلي خوبيه با امكانات مناسب :happy: از اينجا دوستان متخصص در مورد k700 بايد نظر بدن در مورد S700 كه نياز جان گفتن من شخصا از باز شدن صفحه كليد به اون شكل خوشم نمي ياد سعي كن گوشي بگيري كه راحت با يك دست هم بتوني صحبت كني هم اس ام اس بزني هم پيتزا سفارش بدي هم پيرزن خفه كني گوشيهاي تو اين مايه زياد كاربردي نيستن عوض اون سري جديد گوشي K700 بنام k750i هم مي گن تو راه است كه به نظر من طراحيش از p910 زيباتره و بايد ديد چه قيمتي داره اين اوج طراحي جهت يك استفاده بهينه از گوشي بهمراه زيبائي منحصر بفرد است :hmm:
اينم سايتش واقعا طراحي جالبي داره و ارزش خريدنو داره:
http://www.mobile-review.com/articles/2005/clara-interview-en.shtml
اوچيكتيم رفيق.!
ممنون از لطفت.
گوشي كه گفتي خيلي عاليه.
من كه منتظرش ميمونم.
فكر ميكني تخميني دور و بر چند بشه.
من كه فكر ميكنم چون تازه وارده و بخاطر ديزاين فوق العادش و به احتمال زياد تقاضاي بالا بيشتر از 400 بشه.