• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتشار پروژه وبلاگ فارسی نسخه یک

fourx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس از گذشت حدود ۶ ماه از آغاز پروژه وبلاگ فارسی خوشحال که اعلام کنم امروز نسخه ۱.۰ وبلاگ فارسی منتشر شد و به مرحله پایداری رسید، از آقای هاشمی که آغازگر راهی بودند و در ادامه نیز هر کمکی بر آمد کردند جادارد سپاسگذاری ویژه ای داشته باشم ، همچنین از آقای افتخاری که در رشد پروژه و به ويژه در پیدا کردن BUG های برنامه و حل آنها تلاشی چشمگیر داشتند تشکر میکنم .

بی شک پروژه وبلاگ فارسی یکی از نخستین پروژه های Opensource در ایران است ، امید آنکه آغازی باشد برای دیگر پروژه های Opensource و به امید گسترش رشد جامعه Opensource ایران.

<a href='http://projects.iranphp.net/weblog/screenshots.html' target='_blank'>تصویر های نسخه ۱.۰</a>
<a href='http://projects.iranphp.net/weblog/files/CHANGES.txt' target='_blank'>تاریخچه تغییرات</a>
<a href='http://projects.iranphp.net/weblog/download.html' target='_blank'>دریافت نسخه ۱.۰</a>
farsiBlog-logo.png

مسعود

yehnafar

Registered User
لایک‌ها
0
دستتون درد نكنه ولي براي من سواله كه وقتي موويبل هست و قارسي رو هم ساپورت مي كنه ديگه چه نيازي به اين هست؟

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خب بهتر نبود كه توضيحات كامل اين پروژه رو ميداديد . . .!؟
خصوصياتش رو . . .
امكاناتش رو . . .
؟!؟!؟!

fourx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد امکانات و یژگی های نرم افزار میتونین به لینک زیر برین :
<a href='http://projects.iranphp.net/weblog/about-project.html' target='_blank'>http://projects.iranphp.net/weblog/about-project.html</a>

دستتون درد نكنه ولي براي من سواله كه وقتي موويبل هست و قارسي رو هم ساپورت مي كنه ديگه چه نيازي به اين هست؟

در این مورد هم یه جورایی باید گفت که طریقه کارش یکم فرق داره با MT و این که راحت تر از MT نصب میشه و بر خلاف MT که LICENSE اون به این ترتیب هست که نمیتونی باهاش خدمات وبلاگ بدی این رو میشه باهاش خدمات وبلاگ داد یعنی اگه شما یه سایت پورتال باشید میتونید از این به عنوان سیستم وبلاگ استفاده کنید .

مسعود

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
خيلي جالبه ، دستتون درد نكنه .....موفق باشيد.

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
اون وقت امكان استفاده تجاري هم ازش هست؟ چون شايد بعضي ها باهاش خدمات دهنده پولي راه بندازن! راهي در ايران براي حفاظت از محصولتون هست؟ ديگه اينكه اگر رايگان باشه من فكر ميكنم با ام تي هم ميشه خدمات دهنده وبلاگ شد.. به شرطي كه درامد زا نباشه..

tishtar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب آقاي مسعود
1-
اولين پيشنهاد من اين است كه اگر يك فوروم براي پروژه اختصاص نمي دهيد حد اقل در سايت iran-php در بخش انجمن ها يك تاپيك به اين منظور باز كنيد . همه پروژه ها در تمام دنيا يك بخش براي گزارش bug ها و غيره دارند .
در حال حاضر يك اشكال در كد پيدا شده . كجا مطرح كنم ؟ آيا به نظر شما صحيح است اينجا مطرح شود ؟
پيشنهاد هاي بعدي را در فوروم پروژه مطرح خواهم كرد .
-----------------------------------------
2-
خسته نباشيد . حقيقتا كار ارزنده اي انجام داديد . اميد وارم هرچه زود تر ورسيون هاي كامل تري از اين پروژه با ارزش را ببينيم و همچنين اميد وارم بتواند جايگاه مناسبي را در جريان وبلاگ نويسي ايران به خود اختصاص دهد.

----------------------------------------
3-
خطاب به ديگر دوستان :
پيش نهاد ميكنم يك بيانيه صادر شود با مضمون اين كه حال كه MT نوشته شده تمام برنامه نويسان كار و بار را ول كنند و ديگر هيچ سيستم مديريت محتوي ننويسند . حتي اگر آن به پرل نوشته شده باشد و ديگر سيستم ها به زبان هاي ديگر . چون تا MT هست نيازي به هيچ پروژه اي و هيچ برنامه اي نميباشد .
خود قضاوت كنيد . آيا اين برخورد صحيح بود ؟

---------------->
Quote:

اصلا با برخورد كاري نداريم . اصلا اين حرف صحيح ( منظورم منطقي ! ) است ؟

موفق باشيد

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
درسته هيچ چيزي رو نبايد راه رو براي فعاليت بقيه ببنده، دست همه کساني که توي اين زمينه کار ميکنن درد نکنه.. اون دوستمون هم منظورش اين بوده که حالا که سيستمي مثل ام تي هست، همه سيستم هاي ديگه حرفي براي گفتن بايد داشته باشن و يه جورايي بايد باهاش قابل رقابت باشن نه مثل فرضا pivot !

اميدوارم موفق باشين شما..

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
چي عجب ما طه رو اينجا ديديم!!
چه طوري طه جان!
يه زماني يه پيغامي برات فرستاده بودم به مسنجرت!يادت مياد!!
جواب اما ندادي

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام مصطفي جان
خوبي؟ شرمنده كه اگر جواب سوال شما رو ندادم من حدود 3 ماه بودش كه اصلا با كامپيوتر و به خصوص اينترنت كار نمي كردم.....
موفق باشيد.

fourx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شايد بعضي ها باهاش خدمات دهنده پولي راه بندازن! راهي در ايران براي حفاظت از محصولتون هست؟

نرم افزار تحت گواهینامه BSD‌هست که یکم تغییر داده شده،‌BSD به صورت معمول کاری به استفاده تجاری یا غیر تجاری نداره ولی بخشی که ما اضافه کردیم بهش استفاده تجاری رو محدود به اجازه کتبی مکینه. که در زیر متن اون قسمت رو میبینین :
[left:8486f962ff]Commercial use of "farsiWeblog" is not permitted without the express
written permission of farsiWeblog Development Team, prior to the intended use.
Removal of copyright or trademark notices, or other alteration of the content of
this application, is not permitted.
[/left:8486f962ff]

اولين پيشنهاد من اين است كه اگر يك فوروم براي پروژه اختصاص نمي دهيد حد اقل در سايت iran-php در بخش انجمن ها يك تاپيك به اين منظور باز كنيد . همه پروژه ها در تمام دنيا يك بخش براي گزارش bug ها و غيره دارند .

اگر در Mailling-list‌عضو شوید بهترین راه است، ولی تلاش برای این هست که یه سیستمی برای پشتیبانی و گزارش bug ها گذاشته بشه .

مسعود

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
اگر کسي تا اين لحظه وبلاگ يا سايتش رو با اين سيستم بالا برده يک ليستي ازشون تهيه کنيد وبيرون بديد ديگه اينکه اگر يک منوال و يا documentation براش هست اين رو بيرون از پروژه هم روي وب قرار بدين.. مثلا در مورد ام تي اين کار شده و من بدون اينکه ام تي رو دانلود کنم ميتونم با خوندن منوالش ارزيابيش کنم.. ليستي از تگ ها و مثال براي هرکدوم و ...

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
چي ميشد اگه به جاي اس كيو ال از اكسس استفاده مي كردي؟؟؟؟!!
اگه هاست ما اس كيو ال ساپورت نكنه چه فايده داره؟!

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
البته طه جان من هنوز هم شرمنده ام به خاطر كاري كه نكردم.
مي دوني كدوم كار رو ميگم؟ديگه شرمنده سرم خيلي خيلي شلوغ بود.

tishtar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه پروژه مشكلات بسيار دارد ( با اين همه باز هم تبريك ميگم )
اول و مهم ترين همين است كه عابر عزيز فرمودن . نه تنها documentaion در سايت وجود ندارد بلكه در خود فايل هم يك توضيح درست و حسابي وجود ندارد .

2 - با اينكه تك تك ما دوست داريم در به پيش راندن پروژه كمك كنيم ولي متوجه باشيد كه وظيفه اي بر گردن ما نيست ( حالا اگر كسي ميگه كه وظيفه انساني يا حرفه اي يا ...... لطفا بقيه نوشته را با دقت بخواند و بطن كلام من رو درك كند ) . پس اين شما هستيد كه بايد ساده ترين راه را براي به پيش راندن پروژه اي كه خود آنرا رهبري ميكنيد جلوي پاي ما بگذاريد .
( از دوستاني كه احتمالا هنوز دليل اين سخن مرا متوجه نشدند خواهش ميكنم طريقه عضويت در mailing list پروژه و سپس مطرح كردن سوالات و مشكلات را در صفحه اي كه به آن اختصاص داده شده مطالعه كنند ) <--------------------- بوروكراسي در حد اعلا در عصر انفورماتيك كه يكي از مهم ترين خصايص آن رد و بدل كردن اطلاعات در كمترين زمان ممكنه است .

اگر هم آقاي رييس سايت iranphp رسيدگي نمي كنند بفرماييد تا ما اين مساله را در فوروم آن سايت مطرح كنيم و مشكل شما هم حل شود .
موفق باشيد

iranvig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من خواستم برنامه رو دانلود كنم و ببينم نشد.
اما از اينكه كساني پيدا شدن كه دارن فرهنگ Opensource رو ميخوان توي ايران جا بندازن واقعا خوشحال شدم . يكي از درد اي اين كشور همينه كن Opensource توش كار نميشه (توي همه زمينه ها و يكيش نرم افزار)

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
سلام.آقا كسي تونسته اينو دانلود كنه؟
من يه هفته است دارم جون مي كنم ولي مدام ارور مي زنه. مشكل از سروره يا از كامپيوتر من؟
يكي به دادم برسه واويلا!

sh7228

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من همين الان دانلودش كردم!

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
من همين الان دانلودش كردم!
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
پس چرا من نمي تونم؟ :?:
اصلا هيچ كدوم از صفحه هاي مربوط به اين پروژه باز نميشه :( .

sh7228

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه حالا نتونستين دانلود كنين بگين يه جا آپلودش كنيم كه ملت الاف نشن .. البته اگه از نظر صاحابش مجلي نداشته باشه

بالا