• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتشار پروژه وبلاگ فارسی نسخه یک

yehnafar

Registered User
لایک‌ها
0

خطاب به ديگر دوستان :
پيش نهاد ميكنم يك بيانيه صادر شود با مضمون اين كه حال كه MT نوشته شده تمام برنامه نويسان كار و بار را ول كنند و ديگر هيچ سيستم مديريت محتوي ننويسند . حتي اگر آن به پرل نوشته شده باشد و ديگر سيستم ها به زبان هاي ديگر . چون تا MT  هست نيازي به هيچ پروژه اي و هيچ برنامه اي نميباشد .  
خود قضاوت كنيد . آيا اين برخورد صحيح بود ؟

اي بابا... حالا چرا مي زني... از كجاي حرف من همچين برداشتي در مياد؟ البته صاحاب قضيه منظور منو از اين سوال فهميده و جوابمو داده... بازم دستش درد نكنه... ;) ;) ;)

fourx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصلا هيچ كدوم از صفحه هاي مربوط به اين پروژه باز نميش
ظاهران ملت مشکل دارن در دریافت فایلش، یک نفر که نتونسته فایل رو بگیره بگه دقیقا چه پیغامی میده تا اگه از این طرف مشکلی هست درست بشه .

در مورد بروکراسی الکترونیکی هم حق با شماست ولی شاید اون موقع راه حل بهتری نبود، ولی الان راهکارهای بهتری هست، من تلاش میکنم تو همین چند روزه یه انجمن برای همین جریان پشتیبانی و گزارش bug ها درست کنم .

مسعود

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
سلام.
تمام صفحه ها رو ميبنده و درخواست ارسال ارور به Microsoft رو داره. ( با IE6 , Netscape7.1, Phoenix0.5 , MYIE2, Avant browser, Opera 7.20 و يه عالمه مرورگر ديگه و روي سيستم عامل هاي Win XP Pro و Win 2000 Pro ).
كمك :( :( :(

fourx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فکر میکنم مشکل برمیگرده به قلم Nesf2 و Nesf ، من Style سایت رو عوض کردم که و Times New Roman قرار دادم ، دوباره آزمایش کنین ببینین مشکل داره یا نه ؟

مسعود

tishtar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب آقاي مسعود
بي نهايت از اينكه به فكر سيستم مناسبي در جهت ارتباط نزديكتر با كاربران هستيد سپاس گذارم .
حتم دارم دليل اظهار گله كردن بنده را ميدانيد .
عمل شما و پروژه براي من ( و حتما همه دوستان ) بسيار ارزشمند است پس خود را موظف ميدانستم كه پيشنهاد خود را بدهم .
در هر حال معذرت خواهي مرا بپذيريد اگر حرفهاي من و پيشنهاد من مودبانه اظهار نشد.
تلاش شما را بسيار ارج مينهم و به شما خسته نباشيد ميگويم .

پيروز باشيد

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
من فکر میکنم مشکل برمیگرده به قلم Nesf2 و Nesf ، من Style سایت رو عوض کردم که و Times New Roman قرار دادم ، دوباره آزمایش کنین ببینین مشکل داره یا نه ؟

مسعود
سلام.
قربونت آقا حل شد. زود برم امتحانش كنم ببينم چه جوريه.
ولي كلا دمتون گرم كار عالي اي هستش ( به اين دليل واضح و مبرهن كه كار يك ايراني است).
موفق و پاينده باشيد ;)

بالا