• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتظارات شما از ...

به نظر شما کدوم سایت دانلود بهتره و انتظارات شمارو برطرف میکنه؟

• میهن دانلود

Votes: 3 18.8%
  • سافت گذر

Votes: 4 25.0%
  • پی سی ورلد

Votes: 1 6.3%
  • پی سی دانلود

Votes: 1 6.3%
  • آسان دانلود

• دانلودها

• دانلودکده

Votes: 0 0.0%
  • وطن دانلود

Votes: 4 25.0%
  • گیگا دانلود

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    16

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
تو اصلن میدونی من دارم در مورد چی صبت میکنم همین جوری میای میپری وسط ؟ :)

به تو چه ربطی داره آخه :eek: من دارم با استارتر صبت میکنم :eek:

آخه لوس اسپم میکنی :eek: یه کم خوب در مورد موضوع استارتر هم بحرف:eek: اصلا این بنده خدا نویسنده خواست؟ تازه داره شورع میکنه چه نویسنده ای؟:blink: بذار حداقل 1000 تا پست خودش بده بعد دید نمیتونه دیگه کاربر رو ارضا کنه میاد نویسنده میگیره:eek:

پ.ن : اگه هم قراره با هم همکاری کنید تو پی ام بهتره حرف بزنید،از این به بعد ببینم اینطوری اسپم میکنی میام میزنم برجکتو میریزم آرمین،حال و حوصله ی اسپم تو تخصصی ندارم،برو گفتگو آزاد...

Last edited:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
آخه لوس اسپم میکنی :eek: یه کم خوب در مورد موضوع استارتر هم بحرف:eek: اصلا این بنده خدا نویسنده خواست؟ تازه داره شورع میکنه چه نویسنده ای؟:blink: بذار حداقل 1000 تا پست خودش بده بعد دید نمیتونه دیگه کاربر رو ارضا کنه میاد نویسنده میگیره:eek:

پ.ن : اگه هم قراره با هم همکاری کنید تو پی ام بهتره حرف بزنید،از این به بعد ببینم اینطوری اسپم میکنی میام میزنم برجکتو میریزم آرمین،حال و حوصله ی اسپم تو تخصصی ندارم،برو گفتگو آزاد...

من بازم میگم که به تو هیچ ربطی نداره که من دوست دارم پی ام بزنم صحبت کنم یا همین جوری از استارتر سوال کنم :eek: چون مخاطب من تو نیستی پس نباید به خودت اجازه کوت کردن پست من رو بدی :eek: چون به تو مربوط نمیشه ...

خود استارتر میدونه من واسه چی این سوال رو پرسیدم و جوابش هم داد پس نیازی به شخصی که بخواد تو کار دیگران دخالت کنه نداره ... در نتیجه شما هم لطفا به چیزی که بهتون مربوط نیست مداخله نکنید تا اینجوری سنگ روی یخ نشید ! :rolleyes:

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
من بازم میگم که به تو هیچ ربطی نداره که من دوست دارم پی ام بزنم صحبت کنم یا همین جوری از استارتر سوال کنم :eek: چون مخاطب من تو نیستی پس نباید به خودت اجازه کوت کردن پست من رو بدی :eek: چون به تو مربوط نمیشه ...

خود استارتر میدونه من واسه چی این سوال رو پرسیدم و جوابش هم داد پس نیازی به شخصی که بخواد تو کار دیگران دخالت کنه نداره ... در نتیجه شما هم لطفا به چیزی که بهتون مربوط نیست مداخله نکنید تا اینجوری سنگ روی یخ نشید ! :rolleyes:

من از شما معذرت میخوام اسپمر گرامی،لطف کنید پی تی رو با صحبت شخصی توی تاپیک به گند نکشید :eek:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
من از شما معذرت میخوام اسپمر گرامی،لطف کنید پی تی رو با صحبت شخصی توی تاپیک به گند نکشید :eek:

ای بابا من دیگه واقعا موندم چی بگم ! آخه یه کم فهم و شعور هم خوب چیزیه به خدا که مثل اینکه شما هیچ رقمه نداری !

اینکه یه مطلبی به هیچ عنوان به شما مربوط نمیشه و اینکه دخالت نکنید درکش براتون سخته ؟

من هم از شما خواهش میکنم اینقدر نخود هر آش نشید و خودتون رو سبک نکنید تو تاپیک های دیگران

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
ای بابا من دیگه واقعا موندم چی بگم ! آخه یه کم فهم و شعور هم خوب چیزیه به خدا که مثل اینکه شما هیچ رقمه نداری !

اینکه یه مطلبی به هیچ عنوان به شما مربوط نمیشه و اینکه دخالت نکنید درکش براتون سخته ؟

من هم از شما خواهش میکنم اینقدر نخود هر آش نشید و خودتون رو سبک نکنید تو تاپیک های دیگران

بله من متاسفانه فهم و شعور ندارم،اگه من پست نا مربوط زدم شما لطف کن گزارش بده ! دقیقا کاری که من از این بع بعد روی اسپم های شما انجام میدم !
دیگه جواب نمیدم چون نفهمم دیگه،اما کافر همه را به کیش خویش پندارد:lol:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
بله من متاسفانه فهم و شعور ندارم،اگه من پست نا مربوط زدم شما لطف کن گزارش بده ! دقیقا کاری که من از این بع بعد روی اسپم های شما انجام میدم !
دیگه جواب نمیدم چون نفهمم دیگه،اما کافر همه را به کیش خویش پندارد:lol:

داری میری درو هم پشت سرت ببند آخه سوووووووووووووووز میاد

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
تاپیک بنده خدا رو ببین چی کار کردید.

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
@استارتر
به نظر من اگه می خوای یه سایت دانلود قوی بزنی اول باید به فکر یه سرور قوی باشی که هیچ جوره کم نیاره.

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
نیگا کن دو ساعت من نبودم تاپیک به گ..ا رفت :eek:

آرمین خان راستشو بخوای من هنوز هم نفهمیدم چرا اون سوالو پرسیدی چون اصلا تخصصت این چیزا نیست و توکار اسپمی :دی
جواد جان شما هم بهتر بود پستای بی ربط رو گزارش میدادی.این آرمین کارش همینه :دی

پ.ن:سایت من به هیچ وجه هیچ گونه ارتباطی به آرمین خان نداره پس لطفا جو سازی نکنین. :p نه به نویسنده احتیاج دارم نه چیزی.فقط دوست داشتم نظرات شمارو بدونم تا حداقل بخشی از انتظاراتو بر طرف کنم:happy:

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
یه توضیحات تکمیلی بدم در مورد کار:
کار کاملا اختصاصی وبا هزینه بالا شروع شده.از قالب گرفتخ تا پست ها و...
ما نیومدیم که 2ماه فعالیت کنیم بعد بیخیال برو که رفتیم.
سرورهامون هم از بچه های همین فروم هست که به صورت unlimit دانلود های مارو ساپورت میکنن
در کل هزینه های زیادی بابت کار پرداخت شده و از چند روزه دیگه تبلیغات بصورت گسترده شروع میشه
آدرس سایت رو هم بعدا بصورت پابلیک عنوان میکنم که اگه مشکلی چیزی هست بیان کنین
فقط خواهشم اینه که پست بی ربط ندین اگه نظری دارین اعلام کنین

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
نیگا کن دو ساعت من نبودم تاپیک به گ..ا رفت :eek:

آرمین خان راستشو بخوای من هنوز هم نفهمیدم چرا اون سوالو پرسیدی چون اصلا تخصصت این چیزا نیست و توکار اسپمی :دی
جواد جان شما هم بهتر بود پستای بی ربط رو گزارش میدادی.این آرمین کارش همینه :دی

پ.ن:سایت من به هیچ وجه هیچ گونه ارتباطی به آرمین خان نداره پس لطفا جو سازی نکنین. :p نه به نویسنده احتیاج دارم نه چیزی.فقط دوست داشتم نظرات شمارو بدونم تا حداقل بخشی از انتظاراتو بر طرف کنم:happy:

اومدم در رو ببندم دیدم شما حرفه منه نفهم و الاق رو دریافت کردین:) ممنونم ازتون!
گزارش دادن تو وبمستر فایده نداره استارتر عزیز،

پ.ن : آرمین جان بنده با شما دشمنی ندارم دوستیمون هم سره جاشه از نظر من،اما هر حرف مکانی داره،شما بروی تو گفتگو آزاد هر جه میخواهد دلِ تنگت بگو و در آخر هم امیدوارم این حرفام ناراحتت نکرده باشه و دوستیمون رو تحت شعاع قرار نده :)

از استاتر عزیز معذرت میخوام ;)

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
اومدم در رو ببندم دیدم شما حرفه منه نفهم و الاق رو دریافت کردین:) ممنونم ازتون!
گزارش دادن تو وبمستر فایده نداره استارتر عزیز،

پ.ن : آرمین جان بنده با شما دشمنی ندارم دوستیمون هم سره جاشه از نظر من،اما هر حرف مکانی داره،شما بروی تو گفتگو آزاد هر جه میخواهد دلِ تنگت بگو و در آخر هم امیدوارم این حرفام ناراحتت نکرده باشه و دوستیمون رو تحت شعاع قرار نده :)

از استاتر عزیز معذرت میخوام ;)

خواهش میکنم.شرمنده نکنین مارو.:eek:

بالا