• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
70 درصد تایید میشه
انقدر سریالا زیاد شده ادم وقت نمیکنه ببینه........
در مورد تاپیک های قدیمی هم به نظرم بهشون خوب رسیدگی شده...........مساله فعالیت روی اون تاپیک ها نیست .......مساله بزرگی اون تاپیک هاست..........روز اولی که تایپک فیلمهای درخواستی زده شد من هیچ امیدی بهش نداشتم........برای اینکه به نظرم کار بسیار بزرگی بود.........اما الان میبینیم که خیلی خوب پیش رفته........درسته که به پخش نرسیده اما فیلمها جمع اوری شده و دسته بندی شده و ......(که البته همرو بنده خدا هادی کرد)

رضا جان منظور من این نبود منظوره من اینه که اول به اون تاپیک هایی که قدیمی ترن برسیم تا تکلیفشون معلوم بشه بعدا به این تاپیک های جدید . در ضمن من کی گفتم تا حالا کارها خوب نبوده؟من که همیشه از دوستان به خاطر تلاششون قدر دان بودم.;)در کل منظور من اینه که بیاید یه جمع بندی بکنیم که این مجموعه هایی که هنوز تکلیفشون مشخص نیست به سرانجام برسن حالا چه ختم به خیر بشن چه نشن.مثلا top gear .بعدا به این چندین عنوان جدید که داره برای تهیشون تلاش میشه رسیدگی کنیم.
بازم از زحمت همه دوستان تشکر می کنم و سپاسگذارشون هستم به خاطر این همه لطف و تلاششون:happy:

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
رضا جان منظور من این نبود منظوره من اینه که اول به اون تاپیک هایی که قدیمی ترن برسیم تا تکلیفشون معلوم بشه بعدا به این تاپیک های جدید . در ضمن من کی گفتم تا حالا کارها خوب نبوده؟من که همیشه از دوستان به خاطر تلاششون قدر دان بودم.;)در کل منظور من اینه که بیاید یه جمع بندی بکنیم که این مجموعه هایی که هنوز تکلیفشون مشخص نیست به سرانجام برسن حالا چه ختم به خیر بشن چه نشن.مثلا top gear .بعدا به این چندین عنوان جدید که داره برای تهیشون تلاش میشه رسیدگی کنیم.
بازم از زحمت همه دوستان تشکر می کنم و سپاسگذارشون هستم به خاطر این همه لطف و تلاششون:happy:

مدیران محترم ايدهٔ خوبيه ها ! يه کار مديريتی رو ميطلبه که دست شما مديران رو ميبوسه !

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نوشته ای از هستی

سلام به دوستان عزیز

من نظرم این نیست ... مدیران در همه زمینه ها می تونند کمک کنند ولی در مورد سریالهای درخواستی چه کمکی می تونند داشته باشند جز اینکه خودشون بعنوان یکی از مشارکت کنندگان در تهیه شرکت کنند و یا تاپیک را ببندند ؟؟ هر تاپیکی توسط یکی از دوستان ایجاد شده و چند نفر دیگه هم پیگیرش هستند (( مثل خود شما که میشه پیگیر تاپیکها بودین و هستین )) نمیشه از مدیران انتظار داشت که مثلا در تاپیک Top Gear پست بزنند که اهای مشارکت کننده گان کجا رفتین و چرا این سریال به سرانجام نمی رسه ... بهتره کمی صبر کنیم و اجازه بدیم تاپیکها جریان طبیعی خودشون را طی کنند و مطمینا با بودن دوستان عزیزی مثل شما و سایر دوستان تمام تاپیکهایی که متقاضی کافی داشته باشه به سرانجام می رسه ...

موفقق باشین
بدرود .

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
سلام به دوستان عزیز
نمیشه از مدیران انتظار داشت که مثلا در تاپیک Top Gear پست بزنند که اهای مشارکت کننده گان کجا رفتین و چرا این سریال به سرانجام نمی رسه

موفقق باشین
بدرود .

من که منظورم این نیست به خدا
راستش چون نمی تونم منظورم رو بگم همش سعی می کنم پست ندم:( تو رو خدا منظور منو اشتباه برداشت نکنید. ققنوس جان منظور من اینه که بیایم یه سرو سامونی به تاپیک قبلیا بدیم بعد به این جدیدیا برسیم:wacko:(بازم شرمنده که نمی تونم درست منظورم رو بگم)

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
راستش چون نمی تونم منظورم رو بگم همش سعی می کنم پست ندم:( تو رو خدا منظور منو اشتباه برداشت نکنید. ققنوس جان منظور من اینه که بیایم یه سرو سامونی به تاپیک قبلیا بدیم بعد به این جدیدیا برسیم:wacko:(بازم شرمنده که نمی تونم درست منظورم رو بگم)

دوست عزيز اين مورد كاملآ به علاقمندان سريالها بستگي داره!

اينكه كسي وسط تهيه يك سريال ميذاره ميره يا ديگه پي گيري نميكنه رو من نميتونم كاري كنم!

بستن تاپيكهاي جديد هم خيلي صحيح نيست

شايد خواهان سريالي كه امروز معرفي ميشه خيلي بيشتر از سريالي باشه كه ماه پيش معرفي شده

حالا تكليف چي هست!؟

من خيلي موافق اين موضوع نيستم!

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

سلام مجدد

آههان ، تازه منظور اصلی را گرفتم . اینکه دسته بندی برای سریال ها انجام بگیره خیلی خوبه ولی الان هم در تاپیک لیست سریالهای موجود این دسته بندی توسط دنی عزیز انجام گرفته ... بنابراین احتمالا دیدت کمی با اون متفاوته .

کاش یک راهکاری ارایه می کردی تا دقیقا بدونیم چه نتیجه ای منظورته ....

ممنونم

بدرود ...

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
به نظر منم برای تاپیک های سریال هایی که فعالیتشون متوقف شده فعلا نمیشه کاری کرد چون پیشرفت تاپیک ها در درجه اول فقط به تعداد متقاضی ها بستگی داره . بهتره بذاریم کارا سیر طبیعی خودشو طی کنه
level1_don018.gif

البته اگه اصولا منظورتونو اشتباه متوجه نشده باشم
270.gif

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
سلام مجدد

آههان ، تازه منظور اصلی را گرفتم . اینکه دسته بندی برای سریال ها انجام بگیره خیلی خوبه ولی الان هم در تاپیک لیست سریالهای موجود این دسته بندی توسط دنی عزیز انجام گرفته ... بنابراین احتمالا دیدت کمی با اون متفاوته .

کاش یک راهکاری ارایه می کردی تا دقیقا بدونیم چه نتیجه ای منظورته ....

ممنونم

بدرود ...

به نظر منم برای تاپیک های سریال هایی که فعالیتشون متوقف شده فعلا نمیشه کاری کرد چون پیشرفت تاپیک ها در درجه اول فقط به تعداد متقاضی ها بستگی داره . بهتره بذاریم کارا سیر طبیعی خودشو طی کنه
level1_don018.gif

البته اگه اصولا منظورتونو اشتباه متوجه نشده باشم
270.gif

ببینید من منظور مجموعه هایی هست که هم لینک داره هم مشارکت کننده ولی چون انقدر سره دوستانی که تو جمع کردن این طور کارها استاد هستند شلوغ شده قبلی ها داره فراموش می شه.تقصیری هم ندارن دوستان وقت نمی کنن.من می گم بیان اول تکلیف اون ها رو معلوم کنن بعد بیان سراغ اینا.این که دیگه روال عادی نمی خواد همه چیزش حاضره فقط فوت آخر رو می خواد که تو تاپیک ما همه این فوت کوزه گری رو بلد نیستند و چون فقط تعداد محدودی هستند که قادر به انجام این کارند کارها می خوابه و اون ها هم ناچارا نمی رسن به همه چی;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ببینید من منظور مجموعه هایی هست که هم لینک داره هم مشارکت کننده ولی چون انقدر سره دوستانی که تو جمع کردن این طور کارها استاد هستند شلوغ شده قبلی ها داره فراموش می شه.تقصیری هم ندارن دوستان وقت نمی کنن.من می گم بیان اول تکلیف اون ها رو معلوم کنن بعد بیان سراغ اینا.این که دیگه روال عادی نمی خواد همه چیزش حاضره فقط فوت آخر رو می خواد که تو تاپیک ما همه این فوت کوزه گری رو بلد نیستند و چون فقط تعداد محدودی هستند که قادر به انجام این کارند کارها می خوابه و اون ها هم ناچارا نمی رسن به همه چی
فکر کنم به يه تاپيک که در اون ليست سريال هايی که بايد دانلود بشن يا خريده بشن احتياج هست. همينطور در اون ليست بايد مشخص بشه که چه کسانی دارن اون سريال رو دانلود ميکنن يا ميخرن و کار به کجا کشيده و چقدر پيشرفته!

يه چيزی مثل تاپيک مشارکت در دانلود بخش انيميشن که معلوم شه چند نفر دانلود کننده داريم. چه سری های تموم شده و چه سری هايی نياز به توجه دارن! جايی که اگه يه نفر دانلودر جديد هم وارد شد بتونيم سريع از رو اون ليست بهش بگيم که الان ميتونه چه سريالی رو شروع کنه!

شايد اينجوری نياز جمع کردن پول برای دادن دانلود ها به خارج از بخش هم کمتر شه و خودمون بتونيم بدون هيچ هزينه اي همه سريال ها رو دان کنيم.:)

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
فکر کنم به يه تاپيک که در اون ليست سريال هايی که بايد دانلود بشن يا خريده بشن احتياج هست. همينطور در اون ليست بايد مشخص بشه که چه کسانی دارن اون سريال رو دانلود ميکنن يا ميخرن و کار به کجا کشيده و چقدر پيشرفته!

يه چيزی مثل تاپيک مشارکت در دانلود بخش انيميشن که معلوم شه چند نفر دانلود کننده داريم. چه سری های تموم شده و چه سری هايی نياز به توجه دارن! جايی که اگه يه نفر دانلودر جديد هم وارد شد بتونيم سريع از رو اون ليست بهش بگيم که الان ميتونه چه سريالی رو شروع کنه!

شايد اينجوری نياز جمع کردن پول برای دادن دانلود ها به خارج از بخش هم کمتر شه و خودمون بتونيم بدون هيچ هزينه اي همه سريال ها رو دان کنيم.:)
مگه این تاپیک همینی نیست که میگی ؟

درضمن الان هرکدوم که طرفدارش بیشتره تو اولویت قرار گرفته !!
خوب منطقی هم هست , ترجیح میدن اول اونایی تهیه بشه که خواستار زیادی داره !!
مثل این میمونه که من بیام یه تاپیک بزنم که 2-3 نفر هم میگن میخوایم , بعد شما بیای یه تاپیک بزنی که 20 نفر بگن میخوایم ,
حالا چون به تاپیک شما بیشتر اهمیت میدن , من بیام بگم من تاپیک رو زودتر زدم , اون تاپیک رو ول کنید بیاید به تاپیک من برسید :wacko:

تنها راهش اینه که خواستار اون سریال بیشتر بشه , سریعتر به نتیجه میرسه !!!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مگه این تاپیک همینی نیست که میگی ؟...
نه بيشتر منظورم تاپيکی بود که بر اساس دانلود کننده های يک سريال درست شده باشه! نه مسئول تاپيک! بدونيم تو هر تاپيک چد نفر دارن يک سريال رو دانلود ميکنن. مثلاً الان star trek احتياج به تعداد زيادی دانلودر داره! اصلاً ما چند نفر دانلودر تو اين بخش داريم؟ هر کسی داره چی کار ميکنه؟! اين معلوم نيست از نظر من!

من يه چيزی مثل اين پست در نظرم هست ولی خيلی دقيق تر شايد.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
خب میشه یه تاپیک وضعیت دانلود بزنیم و توی پست اولش همین کاری که میگی رو بکنیم و اسم دانلود کننده ها رو لیست کنیم، و هر سریالی هم که نیاز به دانلود کننده داشت رو همونجا معرفی کنیم تا مشتری جمع بشه :D

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
نه بيشتر منظورم تاپيکی بود که بر اساس دانلود کننده های يک سريال درست شده باشه! نه مسئول تاپيک! بدونيم تو هر تاپيک چد نفر دارن يک سريال رو دانلود ميکنن. مثلاً الان star trek احتياج به تعداد زيادی دانلودر داره! اصلاً ما چند نفر دانلودر تو اين بخش داريم؟ هر کسی داره چی کار ميکنه؟! اين معلوم نيست از نظر من!

من يه چيزی مثل اين پست در نظرم هست ولی خيلی دقيق تر شايد.

نظر منم تقریبا یه همچین چیزی هست.
مهدی جان اونی که شما می گی تاپیک کلی بخشه. اینی که ما مد نظرمونه تاپیک مخصوص سریال های در حال تهیه با لیست افراد مشارکت کننده یا دانلود کنندست;)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
این تایپکای رکس هم فروش بدون منفعت و هم سریال های رزمی خیلی مفیدن !به نظر بد نیست اگه امکانش باشه بقیه شیر کننده ها هم مثل مثلا ققنوس که سریال های زیادی رو شیر می کنن چیزی شبیه به این رو اگه امکانش از لحاظ فنی باشه بزننن!

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این تایپکای رکس هم فروش بدون منفعت و هم سریال های رزمی خیلی مفیدن !به نظر بد نیست اگه امکانش باشه بقیه شیر کننده ها هم مثل مثلا ققنوس که سریال های زیادی رو شیر می کنن چیزی شبیه به این رو اگه امکانش از لحاظ فنی باشه بزننن!

فقط در صورتی که مدیران از من بخوان این کار را می کنم چون شخصا دوست دارم تاپیکهام جدا باشه ، اطلاعاتشون دسته بندی مجزا داشته باشه و پیگیری هاشون هم جداگانه انجام بشه .

ولی به هر صورت اگر دنی یا علی بگن انجام می دم

بدرود .

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
چون مساله ضروری ای نیست و بیشتر سلیقه ایه، راحت بودن خود صاحب تاپیک با اون روش در اولویت قرار داره. با حجم فعلی سریال های مشارکت به نظرم لزومی نداره این کار انجام بشه.

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چون مساله ضروری ای نیست و بیشتر سلیقه ایه، راحت بودن خود صاحب تاپیک با اون روش در اولویت قرار داره. با حجم فعلی سریال های مشارکت به نظرم لزومی نداره این کار انجام بشه.

تشکر فراوان

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
فقط در صورتی که مدیران از من بخوان این کار را می کنم چون شخصا دوست دارم تاپیکهام جدا باشه ، اطلاعاتشون دسته بندی مجزا داشته باشه و پیگیری هاشون هم جداگانه انجام بشه .

ولی به هر صورت اگر دنی یا علی بگن انجام می دم

بدرود .

مرسی از اینکه پیشنهادم برسی کردی!به نظر منم هر طور خود شیر کننده ها راحت تر باشن بهتره!
34.gif

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرسی از اینکه پیشنهادم برسی کردی!به نظر منم هر طور خود شیر کننده ها راحت تر باشن بهتره!
34.gif

خواهش مي كنم دوست من . اما اگر بيشتر شدند شايد مجبور شم يك راهكار ديگه اي بكار ببرم

ممنون

بدرود .

mmx_2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

با عرض تاسف ميبينم كه مدير عزيز بدون اينكه حتي به خودشون زحمت بدن كه به من PM بزنن يكطرفه به قاضي رفتن و تاپيك من رو قفل كردن .

از ايشون تشكر ميكنم .

زماني كه دوستان ديگه ميان تو تاپيك و هر چي دلشان خواست به من و تاپيك ميگن شما كجا تشريف داريد ؟

زماني كه من گفتم حاظرم كارتونهامو با بخش انيميشن معاوضه كنم شما كجا بوديد ؟ پشتيبان خوبي بوديد ؟

خيلي جالب است من كارتونهاي خود را به همه داده ام و كسي نبوده كه كارتون نگرفته باشد اونوقت وقتي براي

كمك به افزايش كارتونهاي بخش مشاركت من يه نوشته رو مينويسم كه تا حالا بهش عمل نكردم تاپيك من رو قفل ميفرمائيد.

شما از BRADER SHIAN بپرسيد من با اينكه ميدونستم ايشون كارتونهايي دارند كه تو ليست من نيست بهش گفتم كارتونهاي درخواستي رو بهش ميدم .

به نظر ميرسد مديران فرهنگ وهنر وكيل مدافع بخش انيميشن هستند و هر جايي كه به ضرر آنها صحبتي شود يك مدير پيدا ميشودتا از آنها حمايت كند .

واقعاً براي خودم متاسفم كه فكر ميكردم لااقل در بخش مشاركت ذره اي انصاف هست .

زماني كه بچه ها براي گرفتن 2 تا ديسك انيمشن اينهمه بايد دردسر ميكشيدند كسي نبود كه ........

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا