نظر کاربران و مدیران بخش موبایل چیه که یه مسابقه عکاسی با موبایل ترتیب بدیم؟
عاییه
من در ضمینه اجراییاتش حاضر به همکاری هستم
کمبود یه همچین مسابقه ای واقعا احساس میشهنظر کاربران و مدیران بخش موبایل چیه که یه مسابقه عکاسی با موبایل ترتیب بدیم؟
آقا علیرضا برای دفترتوتن کارمند نمیخواید!!
آبدارچی - معاونی - مسئول دفتری .... چیز
نظر من يک بخش جديد به نام " معرفی گوشيهای جديد " هست و تمامی گوشيها در'ش قرار بگيرن
به این ترتيب تاپيک هايی مثل Sony Ericsson Z550 و Nokia 7500 و .. به طور خودکار میرن پايين ( چون واقعا مشتری ندارن !! ) ولی تاپيک هايی مثل Sony Ericsson P990 و Nokia N73 و .. و اتوماتيک بالا میمونن !!
تو این مسابقه 4 نفر (نفرات اول،دوم، سوم و چهارم) برگزیده میشند جایزه هم قرار نیست که یه چیز مادی باشه بلکه مهم خود مسابقه است و ایجاد شور و حال جدید تو بخش موبایل
برای افراد برنده هم میشه کنار اسم کابریشون عنوان (نفر اول،دوم و ... مسابقه عکاسی با موبایل) رو مدیران بدند که اگه این عنوان با لوگوی خاص طراحی شده ای باشه مطمئنا" ارزش بیشتری خواهد داشت و برندگان این مسابقه تا برگزاری دور بعدی مسابقه این عنوان رو خواهند داشت
البته اگه دوستانی باشند ( مخصوصا" از بخش بازارچه) , میتونن اسپانسر هم بشن و برای نفرات برتر این مسابقه جوایزی در نظر بگیرن
بعد اینکه داوران و مسئولان مسابقه اتنخاب شدند و قوانین مسابقه هم تدوین شد؛ مدیریت بخش موبایل برای دعوت کاربران برای شرکت در مسابقه در مسابقه فراخوانی انتشار میکنه.
من با این موافقم!!!!...ایجاد بخشهای مختلف بر اساس نام برندها کار جالبی نمیتونه باشه ....وجود یک بخش که تمام گوشیها در اون باشه بهتره...منتها اسم بخش رو منحصر به گوشیهای جدید نکنید ...به نظر من عنوان "همه چیز درباره گوشیهای موبایل"عنوان بهتریه!!!!... گوشیهایی که رسما معرفی میشن با گوشیهایی که اخبارشون رو سایتهای مختلف از زبان شرکتها میذارن و چه بسا شایعه باشه با هم فرق میکنن!!!!...فرقشون هم اینه که مثلا تاپیک مورد اول رو باید در بخش جدید که ساخته میشه زد دومی رو باید در بخش موبایل و گوشیهای تلفن همراه!!!!
موافقم!!!!
Any suggestion, any idea???
به نظرم وقتشه که مدیران بخش یه فراخوان بدن
مثل اینکه دوستان زیاد علاقه ای به نظر دادن ندارن!!پويا جان بايد نظر ديگر دوستان رو هم ديد
از پیشنهادهای شما ممنونماینم نظراتم:
1-در مورد عکسها به نظر من عکسها باید از لحاظ ابعاد فیلتر بشن.( در غیر اینصورت K800i و N73 و گوشیهایی از این قبیل گوی سبقت رو از سایرین خواهند قاپید.)
2- یک عکس از چند لحاظ مورد ارزشیابی قرار بگیره: کیفیت- موضوع - رعایت مسائل حرفه ای - خلاقیت و ...
3- به PSP ها هم اجازه شرکت در مسابقه رو بدین (دوربینش 1.3 و عددی نیست:blush: ) چون من میخام W950i بگیرم و اینجوری دستم از مسابقه کوتاه می مونه.
4- در مورد جوایز هم من تا اونجایی که از دستم بر میاد کمک میکنم ( مثلا چند تا DVD MP3 یا بازیهای جدید PSP )
5- یک زمانی رو برای ارسال عکسها مشخص کنیم.
6- میتونیم برای جلوگیری از پراکندگی موضاعات عکسها یه موضوع رو انتخاب کنیم. مثلا گرما یا صف اتوبوس:lol:
بازم اگه موردی به ذهنم رسید میگم
اول به علیرضا تبریک میگم برا دفترش
اینم نظراتم:
1-در مورد عکسها به نظر من عکسها باید از لحاظ ابعاد فیلتر بشن.( در غیر اینصورت K800i و N73 و گوشیهایی از این قبیل گوی سبقت رو از سایرین خواهند قاپید.)
2- یک عکس از چند لحاظ مورد ارزشیابی قرار بگیره: کیفیت- موضوع - رعایت مسائل حرفه ای - خلاقیت و ...
3- به PSP ها هم اجازه شرکت در مسابقه رو بدین (دوربینش 1.3 و عددی نیست ) چون من میخام W950i بگیرم و اینجوری دستم از مسابقه کوتاه می مونه.
4- در مورد جوایز هم من تا اونجایی که از دستم بر میاد کمک میکنم ( مثلا چند تا DVD MP3 یا بازیهای جدید PSP )
5- یک زمانی رو برای ارسال عکسها مشخص کنیم.
6- میتونیم برای جلوگیری از پراکندگی موضاعات عکسها یه موضوع رو انتخاب کنیم. مثلا گرما یا صف اتوبوس
بازم اگه موردی به ذهنم رسید میگ