siromid2003
Registered User
یعنی چی فکر کنم پی ام بود !
در مورد تاپیک کلاهبرداری هم با ادمین صحبت می کنم .
يعني به هر حال الان خونديد و ميدونيد قضيه چيه پس لطفا پيگيري و جواب بديد
آقا حامد به نظر من این کار جدا کردن و بخش بخش کردن محصولات بازارچه اصلا کار جالبی نیست چون واقعا بازدید از تایپیک ها پایین میاد و کسی داخل قسمت ها رو نمبینه و فقط صفحه اول رو بررسی میکنن مخصوصا محصولات ما که از شانس ما براش بخش نرم افزار هم درست کردین و محصولات من هم درجا خودتون انتقال دادین.
البته کار ادمینه فک کنم .........فکر نمی کنم کسی از این کار جدا کردن و تجزیه بازارچه راضی باشه .
کاش قبلش حامد یه شوری با بقیه میزاشت . چون چندان به نفع کسی باشه .
نه اتفاقا خیلی خوب شده ,آقا حامد به نظر من این کار جدا کردن و بخش بخش کردن محصولات بازارچه اصلا کار جالبی نیست چون واقعا بازدید از تایپیک ها پایین میاد و کسی داخل قسمت ها رو نمبینه و فقط صفحه اول رو بررسی میکنن مخصوصا محصولات ما که از شانس ما براش بخش نرم افزار هم درست کردین و محصولات من هم درجا خودتون انتقال دادین.
داداش , خود ما هم , هم فروختیم , هم خریدیم ,ای بابا شما مدیرا هوای همو نداشته باشین کی هواتونو داشته باشه
ببخشید این سوال رو می پرسم .
اشتراک تا اونجا که یادم هست چندتا مدیر داشت ، حالا چرا بعد از اینکه اشتراک و بازارچه رو ادقام کردید تعداد مدیرها بیشتر نشد .
جمع و تفریقی می بایست مدیرهای اشتراک و بازارچه با هم حاصل این ادقام رو اداره کنند .
بابهترین آرزوهاموفق باشید
برای خیلیا دلشون میخاست چیزی به اسم اشتراک وجود نداشته باشه
سينا بنده خدا 6 روز پيش اينو گفته بود