• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقال فایل ها از رایانه به گوشی توسط وایرلس+آموزش

djaliten

Registered User
لایک‌ها
823
اگر حال و حوصله وصل کردن کابل Usb رو به گوشیتون برای انتقال اطلاعات ندارید،با نرم افزار Wifi Explorer به راحتی میتوانید از طریق مودم وایرلستون یا روتر موبایل خود را به کامپیوتر وصل کنید و به انتقال فایل با سرعتی راضی کننده بپردازید…
برای دانلود این برنامه و برخی ویژگی های کلیدی . همچنین آموزش آن به ادامه مطلب بروید…
ویژگی دیگر این نرم افزار : اتصال و تبادل اطلاعات بدون غیر فعال شدن دسترسی به آنها در گوشی … ((چون وقتی کابل رو وصل می کنید دیگر نمی توانید از فایل های موجود در SD card یا Phone Memory استفاده کنید اما با کمک این نرم افزار می توانید دردسر های Disconnect Usb رو کنار بذارید و همزمان با ریختن فایل ها رو گوشی ، از اون فایل ها استقاده کنید و آنها را اجرا کنید!
و آخرین ویژگی هم سادگی محیط برنامه هست که کار با آن بسیار ساده است.
آموزش :
۱- ابتدا فایلی رو که از اینجا دانلود کردید در گوشی نصب کنید.
۲- از طریق setting /wireless /Wifi setting / ابتدا وای فای گوشی را روشن کنید و بعد به مودم یا روترون که اسمش اونجا اومده Connect شوید.
۳- حالا به Applications رفته و نرم افزار را اجرا کنید.
۴- اگر کار کانکت شدن رو درست انجام داده باشید به محض اجرای برنامه اسم Connection که به آن وصل شدید رو خواهید دید و خود برنامه بعد از چند ثانیه به شما یه شماره IP شبیه این(۱۹۲٫۱۶۸٫x.x: …) در قسمت پایین خواهد داد.
۵- حالا یکی از مرورگر های اینترنت در کامپیوترتون را باز کنید(( قبل از آن باید در کامپیوتر هم به اینترنت یا همون مودمتون وصل شده باشید)) حالا شماره ای که در نرم افزار به شما داده شد را آدرس بار
مرورگر بنویسید. تمام شد…. از دفعات بعد برای کانکت شدن با همین شماره در مرورگر میتونید به گوشیتون وصل شوید.

دانلود با لینک مستقیم
size.png
حجم فایل :
600 کیلو بایت

source.png
منبع : اندرویدکده.کام

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
فک کنم فایل های حجیم رو نمیشه با نسخه رایگانش انتقال داد.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
نرم افزار airdroid هم برای اینکار هست که امکانات بیشتری داره و ظاهرش هم قشنگتره.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خداوند پدر سامسونگ رو بیامرزه با Kies که به خوبی میشه باهاش فایل منتقل کرد. منظورم Kies خود گشیه

seyedmrhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام برنامه ای برای ویندوز موبایل هست که بتونه همین کار رو انجام بده؟

parstafrih

Registered User
لایک‌ها
197
دمت گرم. خیلی خوب بود.

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
airdroid رو منم نصب کردم خیلی خوب بود

ولی بچه ها نرم افزاری نیست که گوشی به گوشی یا تبلت به تبلت هم این کارو انجام بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
خداوند پدر سامسونگ رو بیامرزه با Kies که به خوبی میشه باهاش فایل منتقل کرد. منظورم Kies خود گشیه

میشه توضیح بدید چطور میشه چنین کاری کرد؟:)
من هر چی سرچ می کنم هیچ وای فایی پیدا نمی کنه. واسه همین نمی تونم ازش استفاده کنم!

airdroid هم نصب کردم اما نمیشه از کامپیوتر چیزی به گوشی انتقال داد. کسی می دونه چرا؟!

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010

ولی بچه ها نرم افزاری نیست که گوشی به گوشی یا تبلت به تبلت هم این کارو انجام بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب تبلت به تبلت و گوشی به گوشی هم تونستم کار کنم اما
گوشی با لپ تاپ رو نمیدونم چکار کنم!!!

ahmad0551

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
271
سلام دوستان..
کسی میدونه بهترین روش برای انتقال اینترنت گوشی(اینترنت ایرانسل)به کامپیوتریالپ تاپ کدومه؟؟
نرم افزاری براش هست؟
من بلوتوث هم خریدم به کامپیوتروصل کردم..ظاهراازطریق بلوتوث هم میشه؟
دوستان اگه تجربه ای دارن کمک کنن...
گوشی من هم گالکسی اس2هست..
ببخشیداینجامطرح کردم..دیدم موبایلی هاحرفه ای جمع شدن گفتم مطرح کنم...

tipe65nnn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

بله یه نرم افزار هست که هم گوشی به لب تاب و هم گوشی به گوشی ... تو این نرم افزار باس یه شبکه درست کنید و همزمان نفر دیگه جوین بشهsoftware data cable

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بله یه نرم افزار هست که هم گوشی به لب تاب و هم گوشی به گوشی ... تو این نرم افزار باس یه شبکه درست کنید و همزمان نفر دیگه جوین بشهsoftware data cable
اسم نرم افزاره چیه؟همینsoftware data cableاسم نرم افزارس؟

E.N

Registered User
لایک‌ها
125
نرم افزار Superbeam از همه اینا آسون تر و سریعتره منم دارم باهش کار میکنم

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با ES File Explorer از همه راحت تر میشه کار کرد...

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

بهترین برنامه برای انتقال گوشی به گوشی یا گوشی به لپ تاب zapya است... اگر نحوه کارش رو بلد نبودی بهم پخ بده...

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بهترین برنامه برای انتقال گوشی به گوشی یا گوشی به لپ تاب zapya است... اگر نحوه کارش رو بلد نبودی بهم پخ بده...
من دانلودش کردم ولی فک کنم خیلی برنامه ضعیفی باشه.یا گروه نمیتونه تشکیل بده یا کسی نمیتونه بهش جوینت بشه!

بالا