• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجام تبلیغ در گوگل و فروش اکانت و کوپن

khalijcenter

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
تعرفه انجام تبلیغ توسط خودتون رو برام بفرستید
ممنون

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
سلام
شما فقط از طریق کوپن تبلیغ می کنید یا از طریق شارژ دلاری هم تبلیغ انجام میدید؟ و اینکه شرایط و پلن ها رو برای من بفرستید ، مرسی

parmida00

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
تعرفه انجام تبلیغ توسط خودتون رو برام بفرستید
ممنون

فرستاده شد

امروز 29 اردیبهشت اگر کسی سایت با دامینی که قبلا فعال نشده ویا قبلا بدون مشکل فعال شده داشته باشه با تخفیف خوبی انجام میدم

Last edited:

bepad

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

لطفا با ای دی بنده تماس بگیرید
mehrancp
ممنون

Mili coyote

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزیز هزینه تبلیغ توسط خودتون رو برای منم بگذارید و اینکه اگه میشه یه توضیحی بدید که چقدر شارژ رو چند ماهه باید مصرف کردو .... چون در مورد تبلیغات گوگل و اکتیو کردن اطلاعات زیادی ندارم

parmida00

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز هزینه تبلیغ توسط خودتون رو برای منم بگذارید و اینکه اگه میشه یه توضیحی بدید که چقدر شارژ رو چند ماهه باید مصرف کردو .... چون در مورد تبلیغات گوگل و اکتیو کردن اطلاعات زیادی ندارم

هزینه تبلیغ بالا نوشتم .اگر مقدار زیادی در هفته دارید امکان تخفیف هست.هر اکانت در یک هفته باید مصرف بشه حداکثر .بستگی به نوع فعالیت شما داره.پیغام بدهید در مورد فعالیتتون بیشتر میتونم توضیح بدم

parmida00

Registered User
لایک‌ها
1
بالا باش

تبلیغ در گوگل با قیمت مناسب

تبلیغات به سرعت انجام می شود

parmida00

Registered User
لایک‌ها
1
با عرض سلام خدمت دوستان عزيز

فروش اكانت اختصاصي تبليغات در گوگل

فعالسازي 15 دقيقه + اكانت اختصاصي در اختيار شما + گزارش روزانه + بهينه سازي نبليغات + بهينه سازي كلمه كليدي

60$ =70000تومان
100$=110000
120$=130000
200$=210000
مرسی از موقعیت طلبیتون

خیلی کاره زشتی بود

با عرض سلام خدمت دوستان عزيز

فروش اكانت اختصاصي تبليغات در گوگل

فعالسازي 15 دقيقه + اكانت اختصاصي در اختيار شما + گزارش روزانه + بهينه سازي نبليغات + بهينه سازي كلمه كليدي

60$ =70000تومان
100$=110000
120$=130000
200$=210000

اکانت اختصاصی در اختیار می گذارند یعنی بعد از ران شدن هیچ مسولیتی را قبول نمیکنند که تا اخر بدون مشکل ادامه پیدا کنه چون اکانت دست شما بوده هر مشکلی هم پای شماست

فعالسازی سریع قیمتهای مناسب مشورت جهت بهینه سازی

Last edited:

gelaris

Registered User
لایک‌ها
61
سلام لطفا شرایط + قیمت + اعتماد سازی + شماره تماس

parmida00

Registered User
لایک‌ها
1
یهترین قیمت تبلیغات در وب

تخفیف جهت تبلیغات عمده و ادامه دار

Last edited:

yebordi

Registered User
لایک‌ها
27
سلام عزیز
من یه دامین و انجمن دارم و قبلا هیچ جا تبلیغ نداشتم.. گفتین برای این شرایط تخفیف عالی می دید ... لطفا پیشنهاد پیغام خصوصی کنید
ضمنا من تو یکی از پست هاتون خوندم که نوشتید یه اکانت باید حتما 1 هفته استفاده بشه چرا ؟؟؟؟ یعنی نمی شه مثلا یه اکانت 100 دلاری رو در 1 ماه یا 20 روز استفاده کرد ؟

parmida00

Registered User
لایک‌ها
1
سلام عزیز
من یه دامین و انجمن دارم و قبلا هیچ جا تبلیغ نداشتم.. گفتین برای این شرایط تخفیف عالی می دید ... لطفا پیشنهاد پیغام خصوصی کنید
ضمنا من تو یکی از پست هاتون خوندم که نوشتید یه اکانت باید حتما 1 هفته استفاده بشه چرا ؟؟؟؟ یعنی نمی شه مثلا یه اکانت 100 دلاری رو در 1 ماه یا 20 روز استفاده کرد ؟

جواب دادم بهتون

کلا بسته به کلمات کلیدی که انتخاب میکنید زمان تمام شدن بیشتر از 5-6 روز نمیشه.معمولا 1-3 روز 100 دلار تمام میشه مگر اینکه محدود کنید نمایش در روز را که اونم 20 دلار کمتر مناسب نیست البته شاید 20 دلار مصرف نشه بمونه برای روز بعد

بالا