compute_iman
Registered User
- نوشتهها
- 591
- لایکها
- 40
سلام
دوستان بنده با یه تیم ترجمه بزرگ و بسیار حرفه ای کار میکنم که اکثر اونا کارشناسی ارشد و دکترای رشته های مختلف هستند و متن ترجمه هر رشته به متخصص اون رشته سپرده میشه ، ضمن اینکه بیشتر از 10 تا زبان دنیا مثل چینی ،ایتالیایی ، عربی و ... رو هم ترجمه میکنند و کسانی که نیاز به تایپ و ترجمه دارن می تونیم در خدمتشون باشیم
روال کار به این صورت هست که شما متن مورد نظرتون رو بصورت عکس یا pdf ایمیل می کنید و ما پس از بررسی ، قیمت دقیق و زمان تحویل رو بهتون اعلام می کنیم و در صورت تمایل ترجمه متن بصورت تایپ شده به آدرس ایمیلتون فرستاده میشه
برخی از اعضای تیم من دارای مدارک زیر هستند :
کارشناس ارشد مترجمی
کارشناس ارشد زبان
دکترای مدیریت
کارشناس ارشد نرم افزار
کارشناس ارشد IT
کارشناس ارشد هوش مصنوعی
کارشناس ارشد زیست
کارشناس ارشد کشاورزی
کارشناس ارشد آمار
کارشناسی ارشد MBA
کارشناسی ارشد شیمی
و ....
لطفا متن مورد نظر خوش خط باشه و اگر تخصصی هست حتما زمینه تخصص رو مطرح بفرمائید.
می تونید با ایمیل من در تماس باشید.
با تشکر
دوستان بنده با یه تیم ترجمه بزرگ و بسیار حرفه ای کار میکنم که اکثر اونا کارشناسی ارشد و دکترای رشته های مختلف هستند و متن ترجمه هر رشته به متخصص اون رشته سپرده میشه ، ضمن اینکه بیشتر از 10 تا زبان دنیا مثل چینی ،ایتالیایی ، عربی و ... رو هم ترجمه میکنند و کسانی که نیاز به تایپ و ترجمه دارن می تونیم در خدمتشون باشیم
روال کار به این صورت هست که شما متن مورد نظرتون رو بصورت عکس یا pdf ایمیل می کنید و ما پس از بررسی ، قیمت دقیق و زمان تحویل رو بهتون اعلام می کنیم و در صورت تمایل ترجمه متن بصورت تایپ شده به آدرس ایمیلتون فرستاده میشه
کارشناس ارشد مترجمی
کارشناس ارشد زبان
دکترای مدیریت
کارشناس ارشد نرم افزار
کارشناس ارشد IT
کارشناس ارشد هوش مصنوعی
کارشناس ارشد زیست
کارشناس ارشد کشاورزی
کارشناس ارشد آمار
کارشناسی ارشد MBA
کارشناسی ارشد شیمی
و ....
لطفا متن مورد نظر خوش خط باشه و اگر تخصصی هست حتما زمینه تخصص رو مطرح بفرمائید.
می تونید با ایمیل من در تماس باشید.
با تشکر
Last edited: