usef8000
Registered User
نمیشه میشد که غمی نبودحسابای کراد رو میشه رو یه حساب جدید نئو ست کرد؟
نمیشه میشد که غمی نبودحسابای کراد رو میشه رو یه حساب جدید نئو ست کرد؟
مگه نئو تحت قوانین امریکا فعالیت میکنه که بخاد ایرانو تحریم کنه حرفا میزنیاکسی تا حالا با وی پی ان تونسته از نئو درخواست بده؟
احتمال داره ایران رو میخواد تحریم کنه:general210:
ربطی نداره که در پرتغالهمگه نئو تحت قوانین امریکا فعالیت میکنه که بخاد ایرانو تحریم کنه حرفا میزنیا
توی پرتغاله
خود شما تا حالا چند تا اکانت ساختی؟مگه نئو تحت قوانین امریکا فعالیت میکنه که بخاد ایرانو تحریم کنه حرفا میزنیا
توی پرتغاله
اینطور باشه که هندیا 12 برابر ایرانیا هستن هند که متحد امریکا هم هستشربطی نداره که در پرتغاله
چون کاربرای ایران دارن سوء استفاده میکنن.همه 20 تا اکانت دارن![]()
بعدش ساسپند کردوگرنه چه دلیلی داره که نمیتونیم درخواست بدیم یا بن میکنه یا ارور میده
امروز هم همون اکانت دیروز درخواست دادم ارور داد.
همون اکانتی که درخواست زدی و انداخته صفحه اول به زودی ساسپند میشه .4 سال چه قدمتی
برا برداشت باید دو روز کلیک کرد امروز توی اکانتای اصلی کلیک کردم فردا برداشت میزنم
البته درخاست زدم ولی انداخت صفحه اصلی
دلیل که گفتم از تایم زون احتمالا باشه
چه ربطی داره دلیل انداختن بیرون فعال نبودنه فردا کلیک کنم اجازه برداشت میده حالا سالم بمونه یا به فنا بره خدا میدونههمون اکانتی که درخواست زدی و انداخته صفحه اول به زودی ساسپند میشه .
اگه ارور بده دیگه نباید اصرار کنی بعد بیشتر از 24 ساعت باید اقدام کنی احتمالا عجله میکنیبعدش ساسپند کرد
همین چند دقیقه قبل
YOUR ACCOUNT HAS BEEN SUSPENDED
You have violated our terms of service
You'll find more information in our terms of service.
If you've fixed what you've done wrong and want to request your account back you can contact us.
The request will be evaluated depending on the severity of your violation.
خیالت جمع که ساسپند میشهچه ربطی داره دلیل انداختن بیرون فعال نبودنه فردا کلیک کنم اجازه برداشت میده حالا سالم بمونه یا به فنا بره خدا میدونه
دیگه دوره فیشر تموم شده به هدف و سودش رسید ممکنه یک سال دیگه باز پیداش بشه فعلا سطح تبلیغشو خیلی کم کردهاون حسابایی که قبلا برا فیشر می ساختیم الان تو نئو به حالت تعلیق در اومده
بیش از هزار تا اکانتای ایرانی تو نئو فقط بخاطر فیشر ساخته شده
بهرحال نباید عجله کرد فردا نزدیک ظهر معلوم میشهخیالت جمع که ساسپند میشه
واسه من اول میپرید صفحه اول بعد ساسپند!