parsa_teen
Registered User
دوستان سایت الایت رو امتحان نکردین ببینید پرداختی هاش چند روزست ؟ کلن سایت خوبی هست یا نه ؟
اگر با آي پی ایران برداشت بزنی احتمال داره که حسابو ساسپند کنهمیشه یه نفر بگه مشکل نئو الان چیه؟
اتفاقا چند شب پیش یکی از اکانتام فیشر براش فعال شدفیشر دیگه نیست کلا؟
تسک ۴دلار خوب نیست واسه تسک؟
افرین حدس زدم درسته از ویندوز مجازی فهمیدن.اگر با آي پی ایران برداشت بزنی احتمال داره که حسابو ساسپند کنه
۳ تا حسابای من ساسپند شد!
از یکی اکانتام براشون تیکت زدم که چرا اینکارو میکنید ٫ میدونم که اگر با آی پی ایران برداشت بزنم حسابمو میبندید؟ تو جوابش گفتن که ما همچین کاری نکردیم٫ حساب شما هم هیچ مشکلی نداره!
منم برداشت رو زدم دیدم واریز شد!
این حسابم روی سیستم معمولی بود و روی ویندوز مجازی نبود
احتمال میدم که ویندوزهای مجازی رو میتونن تشخیص بدن و اگر از ایران هم باشه دیگه ساسپند میکنن
اتفاقا چند شب پیش یکی از اکانتام فیشر براش فعال شد
حدود ۱۰۰ تایی براش اومده بود
صبح بودداداش ساعته بخصوصی چک کردی صد تا فیشر بود؟یعنی مثلا یازده صبح هم رفتی تو اکانت باز صد تا فیشر اینا بود ؟
داداش گلم احتمال بن شدن برای همه هست آی پی هم هر طوری باشه وتغییر آی پی هم ندی باز احتمال بن شدن هستکسی نیست جواب بده ؟؟
تو رو خدا جواب بدین
اونایی که بن نشدن چی کار کردن
دنبال زیر مجموعه نباش فایده ندارهpiping1272 و میلاد ممنون از این که جواب دادید
من که تصمیم گرفتم ادامه بدم
بچه ها ببخشید یه چندتا سوال شخصی داشتم اگه دوست داشته باشید جواب بدید خیلی به من کمک کردید بارم ببخشید
جند وقته عضو نئو هستید ؟حدودا ماهی چقدر درامد دارید؟
شما توی نئو بیشتر با زیرمجموعه فعالیت میکنید یا کراود؟
توی کراود لول دارید؟
بعد یه داستانی شده واسه من دیشب تو کراود من 5 تا کار انجام دادم از اینا که درصد دقتم داره. هر 5 تا را 100 درصد زدم پولشهم به نئو اومد ولی تو کراود ثبت نشده که هیچ اون کار های هم که کردم 0 شده انگار تازه ثبت نام کردم ولی توی هیستری میرم کارای قبلیم هست ؟؟
از قسمت HELP بعد VISIT HELP CENTERسلام بپه ها پشتیبانی سایت کراود کجاشه؟؟
چهارتا کار پشت سرهم انجام دادم از این درصدی ها صد زدم هیچ کدومشون ثبت نشد ولی پولش اومده
باید حتما نامه بزنم چون درصدم خیلی پایینه 55 اگه این چهارتا صد درصد ها ثبت شه درصدم تا 63 میره بالا
مرسی از همتون
ok مرسیاز قسمت HELP بعد VISIT HELP CENTER
همه کوییزها ثبت نمیشن
یه تک و توک ثبت میشن
اینهایی که شما زدید احتمال زیاد ثبت نمیشن
نیازی هم به تیکت زدن نیست