usef8000
Registered User
خبری نیست نه تسکلی هست نه بن شدنی تسکهای اصلی فقط روی نئو و الایت هستنآقا یوسف اکانتات سالمه؟
نزدیک به آزمونه حساس شده.داره اکانتا رو بررسی میکنه
خبری نیست نه تسکلی هست نه بن شدنی تسکهای اصلی فقط روی نئو و الایت هستنآقا یوسف اکانتات سالمه؟
نزدیک به آزمونه حساس شده.داره اکانتا رو بررسی میکنه
برای کسایی که میخوان لول بگیرنخب این آزمون برای کسایی هست که میخان لول بگیرن یا لول دارن ؟
دیگه کم تسک میزنیم اگه هم بزنیم فقط توی اکانتای لولدار میزنیم دیگه دوران هر یکی دو روز اکانت تازه میساختیم گذشتاکانت جدید برای کسی فعال شده؟
میخای ایپی اختصاصی چک کنی توی این سایت و کلیک سنس برو اگه یکی از اینا رو تونست رد کنه یعنی ایپیش خوبه وگرنه اختصاصی نیست و نئو بلاک میکنهمثل اینکه حالا نوبت نئوباکس شده
همه اکانتامو ساسپند کرده
همشون هم با آي پی اختصاصی بودن!
کد تایید هم به ایمیل نمیفرسته که اکانت جدید باز کنم
نمیدونم دارن چکار میکنن
از چه کاری دراوردی؟دوستان اینجا هم برای کسب درامد خوبه :
http://ponisha.ir/affiliate/bnmnb
کارای ترجمه و تایپ و برنامه نویسی و ... رو داره
ایرانی هم هست تا حالا 500 تومن ازش برداشت داشتم
سلامدوستان یه راهنمایی کوچولو می کنم دست از سر نئوباکس و تسک های کراد فلاور بردارید و سایر تسکها و سایر سایتهای gpt کارکنید
سایت هست با حداقل 5 سنت برداشت اون هم پرفکت و وب مانی با تسکهای خوب
این gpt چیه؟!دوستان یه راهنمایی کوچولو می کنم دست از سر نئوباکس و تسک های کراد فلاور بردارید و سایر تسکها و سایر سایتهای gpt کارکنید
سایت هست با حداقل 5 سنت برداشت اون هم پرفکت و وب مانی با تسکهای خوب
البته 10 درصد هم فی میگیره که زیاده همچنین دارای سوروی و آفر هستش که برای انجامشون حتما به ایپی اختصاصی نیازه نسبت به تسک شرایطش سخت ترهgpt را گوگل کن
تعدادی از سایتهای http://www.bestgptsites.info/top-50-best-gpt-sites-that-actually-pay
خیلی خوب هستند ولی باید آیپی خوب آمریکا را داشته باشی یعنی آیپی vps در لیست سیاه نباشه
تعدادی از سایتها هم به صورت دستی آیپی ثبت نامی های جدید را چک می کنن مثل swagbucks zoobucks و دیگه اجازه نمیدهند آیپی های غیر واقعی فعالیت کنند ولی به اکانتهای قدیمی کاری ندارند
تعدادیشون هم که وریفای تلفنی آمریکا می خواند که با دو دلار حله و ....
این هم به عنوان نمونه یک سایت gpt خیلی خوب honeydollarz.com
ایشالا اگر پولی دراوردید منو دعا کنید (لینک رفرال نگذاشتم )
شما هم که منتظری بقیه تست کنن خوبه بالا گفتم صرف چندانی نداره بیشتر آفرها مدتی طول میکشه تایید بشن چند روز تا یک ماه سوروی هم که بیشترشون مشکل کوالیفی دارنکسی از دوستان این سایت رو که معرفی کردن امتحان کرد ببینه میصرفه وقت بزاریم ؟
نمیدونم تسک ها و نظر سنجی مثل کراود داره که بشه انجام داد