• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

$ انجام تسک کراد فلاور(Crowd Flower) با درآمد ماهیانه 100 تا 1000 دلار$

وضعیت
موضوع بسته شده است.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اینا ثبت نمیشن اگه هم بشن تاثیر نمیزارن فقط بعضی وقتا کویز سخت میاد که اونا ثبت میشن
تازه کاری یا چیز دیگه که انقدر داغی داری وقتتو تلف میکنی از ما گفتن
اگه با ایپی ایران توی نئو باشی تسک بزنی باید فاتحه هرچی تسک بزنی رو بخونی

rasoulsaadat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینا ثبت نمیشن اگه هم بشن تاثیر نمیزارن فقط بعضی وقتا کویز سخت میاد که اونا ثبت میشن
تازه کاری یا چیز دیگه که انقدر داغی داری وقتتو تلف میکنی از ما گفتن
اگه با ایپی ایران توی نئو باشی تسک بزنی باید فاتحه هرچی تسک بزنی رو بخونی
با ای پی ایران لاگین میشم بعد میرم قسمت مینی جاب ای پی رو تغییر میدم و بااین لینک میرم https://tasks.crowdflower.com/channels/neodev/tasks
بنظرت مشکلی پیش میاد؟
خوب میخام یاد بگیرم نمیگم میتونم مثل شما باشم ولی میتونم یاد بگیرم ممنون

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
به گذشته رجوع کن یعنی صفحات قبلو بخون یعنی از تجربه بقیه مطلع شو چشم بسته پا تو جاده نزار

Meysam@li

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان معذرت می خوام سوالم ربطی به موضوع نداره ولی میشه بگید چطور میتونم امضام رو درست کنم

Meysam@li

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
علیک سلام/اره فقط خیلی دیر پرداخت میکنه چی شد از سایت زدن به تسک زدن رو اوردی؟
دوست عزیز معلومه شما تو این کار سابقه داری میشه بگیی از کجا ای پی ثابت گیر میاری من خودم تو این سایت با سایفون ثبت نام کردم تو کراود هم همینطور.
تو سایت تسک ها برام میاد ولی وقتی وارد سایت کراود میشم خطا می گیره. مثل این که قوانین کراود عوض شده چون فقط با اکانت فیس ثبت نام می کنه(میگم نکنه چون تو فیس کشور رو ایران زدیم نمیزاره تسک بزنیم؟؟؟)
راستی اگه تسک بزنیم اخر ماه پول هزینه ای برای ای پی کردیم میاد یا نه؟

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
علیک سلام/اره فقط خیلی دیر پرداخت میکنه چی شد از سایت زدن به تسک زدن رو اوردی؟
به تسک زدن رو نیاوردم و نمی آورم (ادبیاتو) فقط تو قسمت پرداختی هاش یه بانک کلاه بردار هست واسه همین پرسیدم.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
به تسک زدن رو نیاوردم و نمی آورم (ادبیاتو) فقط تو قسمت پرداختی هاش یه بانک کلاه بردار هست واسه همین پرسیدم.
کدوم بانک (نکنه رفتی فضا) بیای زمین میبینی بعد لیبرتی هیچ بانکی تعطیل نشده متن سایتش هم برا دو سال قبله

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوست عزیز معلومه شما تو این کار سابقه داری میشه بگیی از کجا ای پی ثابت گیر میاری من خودم تو این سایت با سایفون ثبت نام کردم تو کراود هم همینطور.
تو سایت تسک ها برام میاد ولی وقتی وارد سایت کراود میشم خطا می گیره. مثل این که قوانین کراود عوض شده چون فقط با اکانت فیس ثبت نام می کنه(میگم نکنه چون تو فیس کشور رو ایران زدیم نمیزاره تسک بزنیم؟؟؟)
راستی اگه تسک بزنیم اخر ماه پول هزینه ای برای ای پی کردیم میاد یا نه؟
مگه لول داری که میخای تسک بزنی قبلا گفتم بدون لول هیچ فایده ای نداره قبلنا بدون لول در روز 30 دلار به بالا هم میزدم الان اوضاع عوض شده پس دنبال کار دیگری باش (از روی علم و تجربه گفتم)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا