• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجام سفارش های دانلود شما هر گیگ 650 تومان!!!

dl_manager

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در سال 1388 پس از بررسی ها و تجارب سال گذشته، قیمت و نحوه کار کمی تغییر کرده است.

******از تمام دوستان خواهش می کنم این چند خط را قبل از سفارش بدقت بخوانند.******

1) فقط و فقط برای سفارش، در تاپیک، درخواست خودتان را مطرح کنید( اندازه و نوع فایل و نام سرور(تورنت، رپید...)) پس از پذیرفته شدن سفارش شما، اطلاعات کامل را به ایمیل ما ارسال کنید. هیچ سفارشی خارج از این روال پذیرفته نمی شود.

2) نحوه دریافت به صورت dvd و پست است.( هزینه پست با شماست) و هزینه رایت و dvd با ما می باشد.

3) بعد از بررسی سالم بودن و امکان دانلود سفارش شما، مبلغ سفارش از شما گرفته می شود. در نتیجه از هرگونه پرداخت بدون هماهنگی و قبل از بررسی ما خودداری کنید تا حقتان ضایع نشده و ما در آخرت آتش به حلقمان نشود!!!!

4) تاکید می کنیم از پذیرش هرگونه سفارشی که سی*اسی و غیر اخلا قی و بر خلاف قوانین کشور باشد، معذوریم.
دیده شده گاها اشخاصی در لابلای فایل های خود، فایل های غیر اخلا قی قرار داده و پس از فاش شدن اظهار بی اطلاعی می کنند. در این گونه موارد مبلغ دانلودی که صرف شده، گرفته می شود و شخص حقی برای اعتراض ندارد.

5) هزینه ها به صورت زیر است: (واحد گیگ)

رپیدشر====> 550 تومان ( رایت روی dvd خام) #### رپیدشر====> 500تومان ( روی هارد *)

تورنت ====> 1000 تومان ( رایت روی dvd خام) #### تورنت ====> 900 تومان ( روی هارد *)

* هارد توسط شما برای من فرستاده می شود.( خطرات پست هارد با مشتری است).

6) سفارش زیر 10 گیگ تا 8 گیگ، هر گیگ 650 تومان!!!

درخواست سفارش شما در این تاپیک به معنی پذیرش موارد فوق است.​

Last edited:

shayan_86

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا نوه امام جعفر صادق

dl_manager

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توجه کنید
دوستانی که از تاپیک قبلی من سفارش داشتن اگر موردی هست این جا مطرح کنند چون دیگه اون تاپیک چک نمیشه
ممنون

بالا