amir.bikas
Registered User
- نوشتهها
- 440
- لایکها
- 0
دوستان اصفهانی, من دنبال یه سرویس اینترنت نامحدود با سرعت 128 واقعی می گردم
کسی اینجا چیزی سراغ داره؟
کسی اینجا چیزی سراغ داره؟
Last edited:
128واقعي كه هيچ جا پيدا نميشه وگرنه اگه غير واقعي( ! ) ميخاي كه ميتوني بريمخابرات نزديكمنزل...
درود بر دوستان
اگر کسی دنبال کارت dvb بود من دارم . اکانت اینترنت انلاین هم دارم .
سلام به همه دوستان من کارت گرافیکم فنش از کار افتادهر خود فن کار میکنه عیب از کیت فن روی کارت هست تاپیک زدم تو فروم دوستان راهنمایی کردن حالا می خوام بدم واسم تعمیرش کنن می گن 10 یا 15 بیشتر خرج نداره توی اصفهان کجا هست که بتونن واسم این کار رو بکنن یا اینکه شرکت گارانتی کننده هست واسشون بفرستم تا درستش کنن فقط ممی خوام زود تحویل بدهند
ممنون
مغازه داری؟
سلام دوستان
من دنبال یه کار اداری تو اصفهان هستم مثل دفتر خدماتی یا پلیس +10 یا هر چیز دفتری یا اداری با ساعت اداری!
حقوقش مهم نیست اداره کار کافیه ، دیپلم دارم با معدل 16 ، سابقه کار 3 سال دارم ، icdlهم دارم
ترجیها قرارداد بلند مدت
پول خوبی میدم برای کسی که بتونه این کارو برام پیدا کنه
اگه از دوستان کسی میتونه برای من چنین کاری با شرایط من پیدا کنه لطفا پی ام بزنید و پورسانت درخواستی رو هم لطفا بگید
سلام به همه دوستان من کارت گرافیکم فنش از کار افتادهر خود فن کار میکنه عیب از کیت فن روی کارت هست تاپیک زدم تو فروم دوستان راهنمایی کردن حالا می خوام بدم واسم تعمیرش کنن می گن 10 یا 15 بیشتر خرج نداره توی اصفهان کجا هست که بتونن واسم این کار رو بکنن یا اینکه شرکت گارانتی کننده هست واسشون بفرستم تا درستش کنن فقط ممی خوام زود تحویل بدهند
ممنون
ببر بازار طالقانی
بغل راه پله ها - اسم مغازه اش خط سبزه
نیازمندی ها ی صبح و عصر که خیلی هست، از طریق اونجا چرا پیگیری نمیکنین ؟!
...
دفتر کار هم هست، که شما مشخصاتتون رو میدید براتون کار پیدا میکنند، فکر میکنم دو ماهه اول رو پولش رو به اونها میدین یا اینکه حدوده 150 هزار تومن وقتی کار پیدا کردن بهشون میدین یا یه همچین چیزایی ...
خط سبز قالتاق ترین مغازه تعمیری هست که تا حالا دیدم
شرکت گارانتی اش چیه؟ مهلتش مونده یا نه؟
شرکت گارانتی اش چیه؟ مهلتش مونده یا نه؟
اتفاقا من یه بار سر این خط سبزو گول مالیدم رم خراب انداختم بهش :lol: