alireza sh
مدیر بازنشسته
ای بی جنبه !
ای بی جنبه !
والا متاکو بد نیست . کیفیتش خوبه اما پول اسمش رو میخوره
جهاد هم بدک نیست
مسجد سید !
در مورد متاکو و نکته جالبت متشکرم.:blush:
این جهاد رو از چه خیابانی باید بیایی ( خیابان اصلی ؟ ) .... تختی یا مصدق .... کدوم نزدیک تره ....
من از نجف آباد میخوام بیام.
شرمنده:blush:
مسجد سید !
وفایی رو که رد کنی 100 متر جلوتر سمت چپ خیابان 5 رمضان است . داخل خیابان، 100 متر بری جلو میبینی !
شرمنده همگی. می دونم که این سوال من ربطی به این بخش نداره ولی خدایش هیچ جا, اندازه اینجا فکر نکنم عزیزان اصفهانی داشته باشه. من دانشگاه صنعتی اصفهان قبول شدم و چند تا سوال دارم که امیدوارم جوابشون بگیرم:
1- دانشگاه به ترمینال صفه نزدیکتر یا کاوه؟ (منظورم اینه که کدوم یکی پیاده شم؟)
2- از ترمینال چه جوری برم دانشگاه؟
3- از ترمینال در بست تا دانشگاه چند میبرن؟
4- از ترمینال تا دانشگاه با ماشین یا اتوبوس خطواحد چند دقیقه طول میکشه؟
5- کورس تاکسی در اصفهان چنده؟
از همه عزیزان اصفهانی متشکرم و امیدوارم که این چند سالی که اصفهان هستم ما را نیز در محافل خود قبول فرمایید.
شرمنده همگی. می دونم که این سوال من ربطی به این بخش نداره ولی خدایش هیچ جا, اندازه اینجا فکر نکنم عزیزان اصفهانی داشته باشه. من دانشگاه صنعتی اصفهان قبول شدم و چند تا سوال دارم که امیدوارم جوابشون بگیرم:
از همه عزیزان اصفهانی متشکرم و امیدوارم که این چند سالی که اصفهان هستم ما را نیز در محافل خود قبول فرمایید.
سلام
1. کاوه
2. ترمینال کاوه به پل چمران (یک کورس)، پل چمران به دروازه تهران (دو کورس)، دورازه تهران به دانشگاه صنعتی (با واحد یک بلیط)
3. قبلا دقیق نمی دونستم با سهمیه بندی هم که دیگه تقریبی شم نمی دونم!
4. (مگه اینجا کشورای شرقی یا غربیه که همه حساب و کتابا درست از آب در بیاد اینجا نه شرقیه نه غربی در عین اینکه جمهوری اسلامی هم نیست)
5. 60 تومان (ولی بیشتر وقتها و معمولا یک کورسها را روند می کنن روی 75 تومان!)
امیدوارم از بودن در اصفهان لذت ببری و با خاطرات خوب برگردی.
تبریک میگمشرمنده همگی. می دونم که این سوال من ربطی به این بخش نداره ولی خدایش هیچ جا, اندازه اینجا فکر نکنم عزیزان اصفهانی داشته باشه. من دانشگاه صنعتی اصفهان قبول شدم و چند تا سوال دارم که امیدوارم جوابشون بگیرم:
تبریک میگم
هم دانشگاهی شدیم پس
حالا چه رشته ای هستید ؟
( راستی مگه نتیجه ها را سازمان سنجش اعلام کرده ؟ )
می تونم بپرسم از شهری هستید؟
دوستمون همه سوال ها را جواب دادند به جز سوال 4 :
زمان بستگی به این داره که چه ساعتی از روز باشه و چقدر ترافیک باشه ...
اگه تقریبی بخوام بگم از ترمینال تا دروازه تهران یه 15 دقیقه
از دروازه تهران تا دانشگاه هم الان به خاطر ساخت پل هوایی بعضی وقت ها خیلی ترافیک شدیدی می شه ولی معمولا با اتوبوس دانشگاه حدود 35 دقیقه طول می کشه
خوب يه کمی دقيقتر بخونی پستهای قبليو، ميبينی که گفته شده. از کاوه شما بايد بری دروازه تهران !سلام و تشکر از همه دوستان
من فوق لیسانس طراحی جامدات (مکانیک) قبول شدم و شیرازی هستم. راستی میشه لطف کنید و مسیر سرویسهای دانشگاه رو هم بگید و چه طور از ترمینال کاوه میشه به نزدیکترین ایستگاه سرویس رسید؟
باز هم از همه سپاسگذارم
خجالت بکش !!!!علیرضا بازم شنگولی خوردی ؟![]()
میخوام همه رو بذارم تو خماری !آخه میگم چرا نگاتیو می ذاری پس!:f34r: