alireza sh
مدیر بازنشسته
حالا شما یمومدی 200 تومنتو میگرفتی !تازه قراره برا منم دوتا بستنی بخره بقیه رو هم بذاره تو قلکش پس انداز کنه!![]()
حالا شما یمومدی 200 تومنتو میگرفتی !تازه قراره برا منم دوتا بستنی بخره بقیه رو هم بذاره تو قلکش پس انداز کنه!![]()
هر دوش رو گرفتیم تا دل بعضی ها بسوزه !!!نه دوست نداشتیم!![]()
فقط می خواستمازشون بپرسم براشون تاکسی گرفتید بابستنی یانه![]()
حالا شما یمومدی 200 تومنتو میگرفتی !
هر دوش رو گرفتیم تا دل بعضی ها بسوزه !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
بستی که گرفتیم ، هیچ ، فالودم خوردیم ، دیگه بیشتر دلتون بسوزه ! دی!شما که گفتید نمیدم عمرا!ترسیدم بیام پول تاکسی هم بمونه گردنم!
بستنی گرفتید دلم بسوزه دلتون میاد؟!!!!!!!!!!!!!!ماااااااااامااااااااااااااان
![]()
![]()
این واسه زنده کردن 200 تومنش ، باید 500 کرایه تاکسی میداد ، دید نمیصرفه ، بیخیال شد ولی چه حالی داره ، 200 تومنی کسی رو بالا کشیدن! دی!حالا شما یمومدی 200 تومنتو میگرفتی !
علیرضا خان ، خیلی پخته تر و عاقلتر از اونیه که بخواد خودشو یه عمر بدبخت کنه! دی!اقای علی خان امیدوارم رفتید خواستگاری اه من بگیره شما رو عروس خانوم دویست هزار تا سکه مهریه ازتون بخواد اون وقت مشکل با بستنی هم حل نمیشه!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
اینا که سیبیل هاشون یه اندازست ، من 30بیلم کلفت تر از علی آقاست ! دی!شما رو هم میبینیم اسپورت خان!عاقبتتون یه چیز تو همین مایه هاست!!!!!!!!!!!!اینم شما و علی خان !![]()
تازه قراره دفعه دیگه با ماشین شخصی بیایم که هیچبستی که گرفتیم ، هیچ ، فالودم خوردیم ، دیگه بیشتر دلتون بسوزه ! دی!
دوستان ممنون از این همه محبتی که به من دارید .
در امضایم هم نوشته ام .. هر چیز که آغازی دارد ، پایانی نیز خواهد داشت ..
در این مدت خوبی که از من ندیدید ، بدی های مرا به بزرگواری خود ببخشید ...
به امید دیدار ....
آره ، ایشالا بهروز جان بیاد ، قرار بیرون شهر میذاریم !تازه قراره دفعه دیگه با ماشین شخصی بیایم که هیچ
ناهار بخوریم که هیچی تا شب بمونیم که هیچی.........
شبم بریم شهر بازی.