Hamed731
مدیر بازنشسته
پستم تو کل کل گم شد
حالا بذار بعدا دربارش صحبت می کنم
فعلا تو کل کل اصفهان و تهران هستیم
ولی خدایی آدم بد و خوب همه جا هستن ، نمیشه گفت تهرانی ها آدم های خوب یا بدی هستن یا اصفهانی ها کلاشن
پستم تو کل کل گم شد
منم که گفتم بابا به دل نمیگیرم راحت باش !بابا اونو به شوخي گفتم ناراحت نشو ناراحت ميشم
اشتباه میکنی حامد
بهت برنخوره ولی نمیدونم چرا شهرستانیا از تهران عقده دارن
پ.ن: با شما نیستم شما که گلین
تهراني ها خيلي خوبن
نه به خدا اگه عقده داشته باشیم
من از نظر خودم دارم بهترین جا زندگی میکنم ، نسبت به هیچ جایی هم عقده ندارم
بابیلونم خرابه نتونستم ترجمش کنم خودت ترجمش کنهمه تهرونیا یا اصفهونیا که نه، اما نمود اون دسته کلاشهاش بیشتره متاسفانه !!!
من تا حالا با هر تهرانی رفت و آمد داشتم مغرور نبوده که هیچ خیلی هم با معرفت بوده...شاید شانس من خوب بوده
دوبار که گفتم شمارو نمیگم
منظورم عقده از تهران و تهرانی بود
خودم خیلی دیدم بیمورد در مورد تهران و تهرانی بد میگن نمیدونم چرا (حالا اصلا بعضیاشون تهران هم نیومدنا)
خودت تاحالا چندتا بدی از تهران و تهرانی دیدی؟
بابیلونم خرابه نتونستم ترجمش کنم خودت ترجمش کن
شاید اونا که تو شهرای کوچیک زندگی میکنن عقده داشته باشن ... ما که خدا رو شکر شهرمون عالیه
بدی که خوب مربوط به شهر نمیشه ... من از اصفهانی بدی دیدم از تهرانی هم بدی دیدم ولی این ملاک نمیشه که بگم تهرانی ها بدن یا شما بگی اصفهان ها بدن
همه جا آدم خوب بود هست
یعنی بیشتر آدمای کلاش تو چشمن
من گفتم اصفهانی ها بدن؟
آقا همه خوبن ول کنید این حرفا رو
یه بابایی گفت قمی ها خیلی کارشون درسته به جز سوهان فروش هاش که اونم مثل اصفهانی ها هستن منم واسه شوخی یه چیزی گفتم وگرنه من مخلص تهرانی ها هم هستم .
پ.ن : تهرانیها پر رو نشن حالا
نــــــــــــــــــــه
منظورم این بود تهرانی ها بگن !!
حالا بیخیال
پ.ن : خیلی چاکرم
بابا قضیه مال پارسال بود اون موقع 1500 تومن خیلی بود ! من اگه میدونستم اینجوریه با چرخ چینی میومدیم که اینجوری هم نشه !آخه شما هم بد جایی رفته بودی، ناصرخسرو قضیش فرق داره
راستی کرایه موتوری کمترینش همون هزاروپونصده