چی میخوای ؟
یه جایی که من خودم فکر میکردم اصل داره رفتم دیدم خیر تقلبی بود
همون 212 مردانه توی پاساژ نوژان توی نظر برو طبقه زیرش یه لوازم آرایشی بهداشتی هست 212 رو زده 47-48 تومن در صورتی که اصل اصل نیست چون قیمت عمده توی دبی 47-48 هست و درجه 2 اون که با اصلش مو نمیزنه و حتی خود مغازه دار ها هم قاطی میکنن بعضی وقتا روی عمده در میاد حدود 12 هزار تومن
باید اطلاعات داشته باشی اینجور فایده نداری
حالا بگو چی میخوای آمارش رو برات میگیرم
شما یه کار دیگه بکن خیلی هم خوبهراستش دنبال یه مغازه ی مطمئن میگششتم که برم و همونجا چند تاش رو امتحان کنم
حالا من یه سوالی ا می کنم خبر می دم
خیلی ممنون
ریاضی بهترین دبیر ریاضی به نظر من حشمت هست کارش حرف نداره فیزیک هم افشاری اگه بتونی گیرش بیاری معرکستراستی دوستان معلم خوب برای فیزیک و ریاضی دبیرستان سراغ ندارید ؟
برای فیزیک کنکور بهترین معلمی که اصفهان داره کیه ؟
ممکنه یه آدرسی از حشمت به من بدی ؟ریاضی بهترین دبیر ریاضی به نظر من حشمت هست کارش حرف نداره فیزیک هم افشاری اگه بتونی گیرش بیاری معرکست
دختر خودش فیزیک رو توی سراسری 97 درصد زده بود خدای فیزیکه
حشمت رو خواستی آدرس میدم برو پیداش کن
سلام
کم پیدایی الی جان
Hi All !
هشت بهشت شرقی:blush:
سلام آقا یه سوال من چند ساله اینجا عضوم (تاریخ عضویت رو نگا کن حالشو ببر!) پیشکسوتیم دیگه. اما 3-4 سال بود که نمیومدم پستایه قدیمی هم که نیست که هیچ اما حالا هرچی پست می زنم کنتورش رو 3 گیر کرده! چطور می شه درستش کرد؟
سلام آقا یه سوال من چند ساله اینجا عضوم (تاریخ عضویت رو نگا کن حالشو ببر!) پیشکسوتیم دیگه:blush:. اما 3-4 سال بود که نمیومدم پستایه قدیمی هم که نیست که هیچ اما حالا هرچی پست می زنم کنتورش رو 3 گیر کرده! چطور می شه درستش کرد؟
چون تویه بخش گفتگوی ازاد پست میزنی!
گفتگوی ازاد کنتورش را نمیره:دی
درود بر مردم اصفهان و نجف آباد!
درود بر مردم اصفهان و نجف آباد!