بشین تو خونه کجا می خوای بری آخه حامد؟! من که حالم به هم خورد!کسی نمایشگاه خودرو نرفت !؟
اگه کسی رفت بگه خوب بوده یا نه ... میارزه برم یا نه ؟؟
دوستان تویوتا ماسین های لکسوس رو هم آورده توی نمایشگاه ؟
کسی هست که بنگاهی رو سراغ داشته باشه که لکسوس شاسی بلند ( rx350 ) تو نمایشگاهش باشه ؟
یکی از دوستانم سوال کرد گفتم اینجا بپرسم
نمایشگاه بسیار ضعیف بود. بیشتر نمایندگی های خود اصفهان بودند.ایران خودرو که نبود. سایپا هم خوشو کشته بود یه دونه مینیاتور آورده بود که بسیار زشت بود. حضور اصلی مال نمایندگی های کیا و هیوندای بود که بد نبودند و نماینگی اسکانیا هم بدک نبود. البته تا شما تصمیم بگیرین نمایشگاه تموم شده!
نه بابا داش محسن. با کارت که نمی ذارن بری تو دیگه. پارسال قبل عید با رفیقم رفتیم به عشق اینترنت وایرلس نمایشگاه (!) مدیریت عوض شده بود نذاشتن بریم تو با کارت دانشجویی. ما هم که زیر بار حرف زور نمی ریم گفتیم طوری نیست میریم تو چمن ها میشینیم کار می کنیم. بعد هم توی چمن ها بودیم که فهمیدیم کلا اینترنت را هم از روی شبکه وایرلسشون برداشته ان.کلا نمایشگاه های اصفهان هیچوقت چنگی به دل نمیزنه(هر چند که تهرانش هم خیلی مالی نیست) مگه یه موقعی از دستشون در بره فقط برا تفریح و وقت گذرونی خوبه بری ضمنا با کارت دانشج.یی برید که رایگان باشه :graduated
نزدیکه دیگه داش محسن......چرا اینقدر تو شهر پلیسه ؟
سر هر چهارراه 2 ..3 تا پلیسه
دم پاساژا تو پیاده رو پلیس با یوزی وایساده :blink:
این چه وضعشه ؟
چی بگم والا. از اینا هر کاری بگی برمیاد. شاید می خوان یه جورایی رعب و وحشت ایجاد کنن. الکی نیست. قضیه ماندن یا نماندنه! همه با هم پیش به سوی روزهای سبزی دیگر... :blush:... نه با با ، فکر نکنم ، آخه از الان ؟؟؟؟؟:wacko:
تازه حساسیت مردم رو بیشتر میکنه . یعنی ببین باور کن طرف با یوزی و بی سیم وایساده بود وسط پیاده رو شلوغ ، انگار میخواد بره عملیات تروریستی :blink:
در کل بزار هر کاری میخوان بکنن ، ما هم بعــــــــــــــــــــــله ! :evil:
.
.
.
:thumbsup:
...چرا اینقدر تو شهر پلیسه ؟
سر هر چهارراه 2 ..3 تا پلیسه
دم پاساژا تو پیاده رو پلیس با یوزی وایساده :blink:
این چه وضعشه ؟
سلام دوستان. یه لطفی میکنید؟
یه کافی شاپ دنج و خلوت و با کلاس تو اصفهان کی سراغ داره؟
کافی شاپهای تو مرداویجو خواهشن معرفی نکنین که خیلی بیخودن. پیشاپیش ممنون...
سلام سلام
من اومدم
اون خوانگستره ، خوانسالار یکی دیگه اس !
آرا خوان هم خوبه !! :happy:
راستی این رستوران توی کوه صفه که شبا نور افکنشو روشن میکنه کسی رفته ؟ اسمش چیه ؟
چند بار میخواستم برم نشده ... کلا خیلی وقته کوه صفه نرفتم
این سوال رو قبلا بچه ها پرسیده بودن ... صفحه قبل خیلی کامل در موردش حرفیدیم
من خودم کافی شاپ های خیابون کلیسا وانک (آلفرد) رو ترجیح میدم ؛ آلما، مهتاب و سایه هست که من خودم سایه رو پیشنهاد میکنم
اين الان يعني چي ؟
آلفرد یه جوریه ؟؟ من به شخصه خیلی با آلفرد حال میکنمآقا ممنون. من تا ص 121 رفتم عقب ولی در مورد کافی شاپ چیزی ندیدم. خداییش حس پیدا کردن نیست. این کوچه آلفرد یه جوریه. همچین دنج نیست. جای خلوت سراغ نداری؟ یه کافی شاپ بود قبلا پل شیری به اسم کاما.خوب بود. یه همچین موردی میخوام (خیابونش خلوت باشه).
یعنی سلام
خوبی؟
چه خبرا؟
کجا بودی؟
پ.ن : این همه معنی میده ، تو نفهمیدی ! :blink:
: