سلام،usgroup1 جان من هميشه طرفدار اينم که افراد خودشون استراتژی خلق کنند و فقط پی اين نباشند
که کارهای ديگران رو تقليد کنند ولی بايد اينرو هم در نظر داشته باشی که استفاده از تجربيات
ديگران و شناختن نقاط ضعف استراتژی خودت هم نبايد فراموش کنی،اول از همه بهم بگو چه مدت
وارکرفت بازی ميکنی؟ چقدر تجربه بازی مولتی با ديگران رو داری.تا اينجايی که من ديدم احتمال زياد هنوز
بيتجربه هستی (ناراحت نشی يوقت).از اينجايی که اين بازی مدت 2-3 سال هست که بصورت بسيار جدی
در مسابقات دنيا دنبال ميشه سطح بازی کننده های اين بازی به صورت قابل توجهی پيشرفت کرده
همينطور در ايران ،کلی از استراتژی عوض شدن ولی هيشه يه روند بوده و اينه که اجرای يک روش و
نتيجه گرفتن از اون کاملاً بستگی داره به تجربه و همچنین اصطلاحا کنترل يونيت طرفين مثلاً همين تاور
راش که گفتی احتمالاً طرف مقابل شما از ضعف شما در کنترل يونيت استفاده ميکنه ولی فقط
برای اينکه يه راه حال گفته باشم (البته بگم که من elf race هستم)سعی کن سری ترين حالتی که ميتونی
فيند بسازی همراه با هيروی dk و يه shop هم بساز تا ازش rad بخری اونوقت هی از دور سعی کن يکی يکی peasant
های human رو با attack فيندهات بکشی و اسکلت سامون کنی هم چنين مواظب باش که تاور های کمتری
از طرف ساخته بشه ،يادت هم باشه يکی از مهم ترين چيزها در مورد ud اينه که base رو خوب بسازی
بصورتی که کاملاً بسته باشه و اجازه نفوذ به حريف رو ندی ،اگه فکر ميکنی نميتونی base رو خوب بسازی
برو replay نگاه کن از سايت
www.replays.net بازیکن های معروف مثله gostop و fov... ،ولی سعی کن که
ديگه تاور راش نشی چون واقعاً ud يکی از race هايی است که تاور راش بهش خيلی سخته
يکی از دلايلش nerubian tower خودش هست کا از همون اول داره يکی ديگش اينه که قول unit هست که
زمان ساختش تقريباً از همه کمتره(18 sec) حتی ميتونی همون اول کلی قول بسازی با هيروی
DL و magic sleep رو برداری , تا هيروش نزديک شد بخوابونيش بعد دورش رو با قول هات بپيچی
تا مجبور شه تله کنه يا هيروش رو بده