- نوشتهها
- 1,586
- لایکها
- 377
کامبیز جان پیدا کردی پایم شمارشو pm بزن :دی
آره.... این جاها که چیزی نیست خیلی از جمعه و پنج شنبه عصرا رو خانوادگی میریم ستارخان خط میزنیم و خط میندازیم ! چه دختر پسرایی که با سانتافه و سوناتا پشت سرمون بوق بوق میکردن و مام با سرعت 5تا تو لاین سرعت میرفتیم...
دنبال خرید یه سری لوازم بودم واسه گیمنت؛
برگشتنی سر زرگری ترمز خالی کرد، تا صدرا باهاش اومدم؛ شکر خدا مشکلی پیش نیومد اما عصری پیاده اومدم سر کار !
ا! میخوای صدرا گیمنت بزنی؟ آدرس بده هر روز بیاممنم خونم صدراس. چه خبر هم روستایی؟
پ.ن:روستاییه برا خودشا! تا 1 ماه پیش adsl نداشت:f34r:
سلام کاکو، یک سال و نیمه که گیمنت هستیم داداش... بازار زندیه ایم؛ روستا ؟ اینجا دهکوره هم نیس؛ ADSL هم حالا که اومده خیلی خوبه یعنی ؟
عزیز گیمنت منم هست چهار راه ریشمک خواستی بیا در خدمتیمکاکو گیمنتت کجاست ؟ ادرس بده بیایم :دی
عزیز گیمنت منم هست چهار راه ریشمک خواستی بیا در خدمتیم
کاکو مَمَد کودوم یکیش گیمنتِ شما هس؟سلام کاکو، یک سال و نیمه که گیمنت هستیم داداش... بازار زندیه ایم
باز همی هم نِعمته کاکوروستا ؟ اینجا دهکوره هم نیس؛ ADSL هم حالا که اومده خیلی خوبه یعنی ؟
چارروی ریشمک که او سرِ شَهره! بَرِی او وریا خوبه. ما باید بیریم همی تو صدرااووعزیز گیمنت منم هست چهار راه ریشمک خواستی بیا در خدمتیم
یه سوالی دارم.
راست میگن هنوز بهترین شراب سنتی رو توی شیراز درست میکنن؟
ادرس ندارید؟
شهرک؟بچه شيرازم گلستان ميشينيم
بچه ها قیمت این قلیونا تو چمران چنده؟ هنوز باید اولش گرویی بدیم؟
شهرک؟
.
یه سر هم به گیم نت و کافی نت قدیمی ما بزن :lol:عصری دارم میرم میانرود، رخشم رو میخوام بفروشم... مشتری نبود ؟
ما بازار زندیه ایم، طبقه دوم راهرو سمت راست رو که بیای جلو، آخر راهرو دست راستت میشیم ما؛ اسم بقیه رو نمیشه گیمنت گذاشت کاکو !
پارک صدرا منظورت همون پیست و ایناس ؟ کمربندی رو میری جلو به سمت فاز دو (و جاده سپیدان) آخرای باغ شهری ها، سمت راستت یه بولوار میخوره به جاده اصلی (تقریبا 3 4 کیلومتر بعد از بیمارستان پیوند اعضاء میشه) تابلو تپه کاج هم فک کنم زده بودن اول خیابون.
داخل که بری یه 200 متر جلوتر سمت راستت میشه تپه کاج و پیست و ...
عصری دارم میرم میانرود، رخشم رو میخوام بفروشم... مشتری نبود ؟
ما بازار زندیه ایم، طبقه دوم راهرو سمت راست رو که بیای جلو، آخر راهرو دست راستت میشیم ما؛ اسم بقیه رو نمیشه گیمنت گذاشت کاکو !
پارک صدرا منظورت همون پیست و ایناس ؟ کمربندی رو میری جلو به سمت فاز دو (و جاده سپیدان) آخرای باغ شهری ها، سمت راستت یه بولوار میخوره به جاده اصلی (تقریبا 3 4 کیلومتر بعد از بیمارستان پیوند اعضاء میشه) تابلو تپه کاج هم فک کنم زده بودن اول خیابون.
یه سر هم به گیم نت و کافی نت قدیمی ما بزن :lol:
یادته نردبون نبود با چه بدبختی رفتیم بالا پشت بون مغازه؟![]()
راستی ماشین هم کلا ارزون شده بری بازار بالا 1 خواستن ردش کن بره :blink:
محمد اون لباس سبزه که امروز اومد 2 تا بازی گرفت من بودم:f34r:
فقط یه چیزی بگم. قیمتات بالا نیس یه خورده؟ 2 برابر صدفه جون تو![]()
چشمعزیز گیمنت منم هست چهار راه ریشمک خواستی بیا در خدمتیم