danijon_2006
Registered User
كسي نمايندگي محصولات alpine تو شيراز سراغ نداره؟يا حداقل جايي كه محصولاتشو داشته باشه(صوتي تصويري ماشين هست)
بذار برسی :دیسلام رفقا
مرکز لوازم ورزشی کجاست
کلاه و عینک شنای حرفه ایی + چندتا چیز دیگه لازم دارم
میدونم کجا رو میگی اما جنساشون باحال نیستوسایل ورزشی که معدنش تو داریوشه
بذار برسی :دی
ببین کلا" باید بگردی :دی
از ملاصدرا خرید نکن که میکنن تو پاچت الکی !
سینما سعدی به سمت پارامونت ، همون سمتی که سینما هست ، 4-5 تا مغازه بعد از سینما ، 2-3 تا پله میخوره میره بالا ( اسمش یادم نیس ) بعد 1 مغازه بزرگه ، چیزای لوککسش هم طبقه دوم هست معمولا"
1 مغازه دیگه هم 100 متر بالاتر از همینه ، که اون زیاد حرفه ای نداره و توصیه نمیشه :دی
و اما میرسیم به المپیک اسپورت که 1 شعبش از 4 راه زرگری به سمت ملاصدرا ، سمت چپ هست ، 200 متر بعد از 4 راه زرگری ، سمت چپ
المپیک اسپورت قیمت های بالایی داره ، اما جنسِ به نسبت خوب میده دستت. اگه کارت راه نیوفتاد خبرم کن باز آدرس بدم همکلاسی :پی
البته کفش هاشون هیچ کدوم اصل نیست ها ... به دلم موند کفش اصل تو شیراز بخرم![]()
آره .. پاساژ کازرونیا ، اما خوب همونطور که گفتی جنساشون زیاد خوب نیس ، البته بگردی ممکنه چیزی که میخوایی پیدا کنی ها !میدونم کجا رو میگی اما جنساشون باحال نیست
خبر مرگش ، هنوز 1کی از نمره هامو نزده :دیبربم ببینیم چی میشه
انتخاب واحد آخر هفته هستا
اینترنت خوب داری بیام پیشت ؟:دی
سرعتت چنده ؟:دیخبر مرگش ، هنوز 1کی از نمره هامو نزده :دی
تشریف بیارید قدمتون رو تخخخخم چشِ ما :دی
اگه میخوایی بیایی ، دایل آپم :lol:سرعتت چنده ؟:دی
چرا منو تو شرایط سخت می زاری ؟:دیاگه میخوایی بیایی ، دایل آپم :lol:
اگه نه ، 128 :دی البته فرقی هم نمیکنه :lol:
راستی تاریخ انتخاب واحدا رو زدن ، ببین حتما"
ما شیرازیا مهمون نوازیم دااااش کامبیز :دیچرا منو تو شرایط سخت می زاری ؟:دی![]()
ما شیرازیا مهمون نوازیم دااااش کامبیز :دی
شوخی کردم .. بیا ... قدمت بر چشممممممم
مبارکت باشه کاکو .. ایشاللو هِی دختروی دانشگا ببری بزنی زمین :lol:امروز خونه گرفتم هفت تنان :دی
فکر کنم تا قبل انتخاب واحد ADSL رو راه بندازم
بین پارس آنلاین و ماتریکس موندم ! از کدوم بگیرم !
مرسی ، اما جاش طوریه که نمیشه :دی ، ایشالا بریم خونشون بزنیمشون زمین =))مبارکت باشه کاکو .. ایشاللو هِی دختروی دانشگا ببری بزنی زمین :lol:
صبا بگیر !!!
خداییش قبلنا آشغال بود ، الان 1 مدتِ من خیلی خیلی خیلی :دی راضیم ازش !!! البته شبانش به درد عمش میخوره
کار نشد نداره .. همسایه ما آخونده، ولی ... :دیمرسی ، اما جاش طوریه که نمیشه :دی ، ایشالا بریم خونشون بزنیمشون زمین =))
من دانلود شبا واسم مهمه :دی
آخه فقط شب می زارم واسه دانلود !!
iنظرت چیه ؟
اول جاده صدرا پشت خلیج فارس یه سری چادرهای عشایر هست اونا میفروشن.شیر گوسفند یا بز کسی خبر نداره کجا گیر می آد؟
خوب پس میام سمت شما میزنم زمین :دیکار نشد نداره .. همسایه ما آخونده، ولی ... :دی
خو پس شاتل بگیر ، شب تا صبح دانلود کن :دی
پارس آنلاین پسر خاله ام داشت ، راضی نبود ، سمت قدوسی بودن
مهمترین مسال اینه که هر کدوم از آی اس پی ها ، تو 1 منطقه خوب هستن ، نمیدونم سمت 7تن چی خوبه :دی