- نوشتهها
- 4,305
- لایکها
- 590
عجب بارون نرمی داره میزنه ها :blush:
عجب بارون نرمی داره میزنه ها :blush:
کوچکتر هم بنویسید دوستان میبینند !خواهش می کنم یکی یه آرایشگاه(مردونه) توپ به من معرفی کنه، اگه تست کردید و کارش خوبه بگید،
ضروریه، لطفا...
خواهش می کنم یکی یه آرایشگاه(مردونه) توپ به من معرفی کنه، اگه تست کردید و کارش خوبه بگید،
ضروریه، لطفا...
حیف شد.بارون اومد. کل زمستون از این بارونا نمیاومد ها.همین امروز زرتی زده بارون اومدن.
کوچکتر هم بنویسید دوستان میبینند !
عزیز، پاساژ آناهیتا ( داخل ملاصدرا ، سر خلیلی )
طبقه سوم
َArio
1 پسره هست به نام شهرام
کارش حرف نداره !!!!
این هم شمارش:
09173172611
ببين عزيزم :
يك آرايشگاه همين كه دوست عزيزمون ميگن mamaloo در ملاصدرا من يه بار رفتم انصافش هم خوب هست . در كار فشن كارش عاليه
در عفيف آباد عاليجناب ولي گرون هست ولي كارشون تميز و بي نقصه
زرهي . كنار فروشگاه رفاه آرايشگاه مكث
روبروي پارك قوري : آرايشگاه سكه
در عفيف آباد اسطوره
معالي آباد هم آرايشگاه خوبي هست عزيزم
ان شالله مباركت باشه و در سال جديد اوقات و موهاي داشته باشي
ممنون از کمکت، امیدوارم تو هم سال خوبی داشته باشی، همه ی شیرازی ها هم همین طور.
پس من همون ملاصدرا رو برم دیگه؟
یه وقت واسه این یه نمه بارون امشب رو خراب نکنیدا !!!
اتفاقا این جوری حالش بیشتره، فقط تو رو خدا بیاید کاری نکنیم که عید خودمون یا یکی دیگرو خراب کنیم...
امیدوارم امشب به همه خوش بگذره و مشکلی هم پیش نیاد، من که واسه امشب کلی برنامه دارم!!!
ها.می تو.الان که ساعت 8 هست یه خبرایی هست.صدای ترقه که زیاد میاد.من که خونه نشینم.ظاهرا که بند اومد، راستش نمی دونم چی بگم هم بارون رو دوس دارم هم آتیش بازی رو!!!
عزیز اشاره کن که پسر هستی! بعضیا هوس قزوین زده به سرشون![]()
ها.می تو.الان که ساعت 8 هست یه خبرایی هست.صدای ترقه که زیاد میاد.من که خونه نشینم.
خواهش عزيزم . به همچنين .
ببين عزيزم بتگي داره موهاتو ميخواي چجور آرايش كني
اگر ميخواي براي عيد كه اصلاح بيشتر بشه و مرتب به نظر من شما برو عاليجناب عفيف آباد و يا سكه روبروي پارك قوري
يا حق
ابلیس جان کارت خیلی بیسته، ازت ممنونم، اگه تو هم کاری داشتی بگو، خوشحال میشم کمکت کنم![]()