• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن شیرازی های PT ٠

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
صد% شما حرام اعلام شدید! البته پست زدنتون نه خودتون..چون تا اونجایی که شما رو میشناسم شخصی امپریالیسم ( درست نوشتم ) هستید که من دوز دارم :او مای چیز

Blues Man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
صد% شما حرام اعلام شدید! البته پست زدنتون نه خودتون..چون تا اونجایی که شما رو میشناسم شخصی امپریالیسم ( درست نوشتم ) هستید که من دوز دارم :او مای چیز
آوه مای چیز پس می تونم اینجا پست بدم :lol:

persia_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو خودت مگه شهر و ناموس نداری که از شیراز خوشت اومده؟؟؟اصلا روت میشه ؟؟؟ :آذربایجان
شهر من من به تو نمی اندیشم به شیراز می اندیشم :کهکیلویه و بویرممد
تکلیف که مشخصه!
تکلیف چیه به منم بگید:(
آوه مای چیز پس می تونم اینجا پست بدم :lol:
من شمارو میشناسم:)

Captive

لایک‌ها
16,665

persia_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تکلیف اینِ که 100 بار از روی این جمله بنویسی "من شمارو میشناسم"
من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم من شمارو میشناسم
1041.gif

حله؟

Captive

لایک‌ها
16,665

Sorena II

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه مطلب جالب دیدم، فکر کنم بد نیست شما هم در موردش یه کم فکر کنین:
ولی خداییش اولین جوابی رو که به ذهنتون رسید(قبل از اینکه تا آخرشو بخونید) صادقانه بنویسید:)

شرط استخدام

یک شرکت بزرگ قصد استخدام یک نفر را داشت. بدین منظور آزمونی برگزار کرد که یک پرسش داشت. پرسش این بود:
شما در یک شب طوفانی در حال رانندگی هستید. از جلوی یک ایستگاه اتوبوس می‌گذرید. سه نفر داخل ایستگاه منتظر اتوبوس هستند، یک پیرزن که در حال مرگ است. یک پزشک که قبلاً جان شما را نجات داده است. یک خانم یا آقا که در رویاهایتان خیال ازدواج با او را دارید. شما می‌توانید تنها یکی از این سه نفر را سوار کنید. کدام را انتخاب خواهید کرد؟ دلیل خود را شرح دهید. پیش از اینکه ادامه حکایت را بخوانید شما نیز کمی فکر کنید!

قاعدتاً این آزمون نمی‌تواند نوعی تست شخصیت باشد زیرا هر پاسخی دلیل خودش را دارد:
پیرزن در حال مرگ است، شما باید ابتدا او را نجات دهید. هر چند او خیلی پیر است و به هر حال خواهد مرد..
شما باید پزشک را سوار کنید، زیرا قبلاً جان شما را نجات داده است و این فرصتی است که می توانید جبران کنید. اما شاید هم بتوانید بعداً جبران کنید.
شما باید شخص مورد علاقه تان را سوار کنید، زیرا اگر این فرصت را از دست دهید ممکن است هرگز قادر نباشید مثل او را پیدا کنید..
از دویست نفری که در این آزمون شرکت کردند، شخصی که استخدام شد دلیلی برای پاسخ خود نداد. او نوشته بود: سوئیچ ماشین را به پزشک می‌دهم تا پیرزن را به بیمارستان برساند و خودم به همراه همسر رویاهایم منتظر اتوبوس می‌مانیم...:blink:

Sorena II

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه جا نبود همسر روياها رو ميزاشتيم بغل دست :D
:lol: :lol: اینم فکر خوبیه ها!
خیلی خوبه که پیرزنه رو سوار می کنی، زنده باد حس نوع دوستی! ولی نوشته که پیرزنه به هر حال میمیره...:(

Mosy Rele

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام منم کرمانیول اصلم ولی 1 هفته ای هست ساکن شیراز شدیم دنباله یه دوستم هستم تو نت اگه شیرازی هم باشه خیلی خوبه مرسی

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام.من بعد از غیبت صغری برگشتم.
شت به این وضعیت.
اوضاع بر وبچ شیرازی چطوره؟ما که خوب نیستیم به همون دلیل.
میبینم که تنگی با اینجا حمله کرده.رد وپاش هست.

Blues Man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام.من بعد از غیبت صغری برگشتم.
شت به این وضعیت.
اوضاع بر وبچ شیرازی چطوره؟ما که خوب نیستیم به همون دلیل.
میبینم که تنگی با اینجا حمله کرده.رد وپاش هست.
عمو منظورت از تنگی کیه منظورت منو ، پرشیا دی جی که نیستیم که ؟ :hmm:

بالا