modir.shop
کاربر تازه وارد
سلام بر همه همشهریهای خوبم از پلیس راه کازرون تا پل فسا ____ از میانرود تا اکبر آباد و ....
حالا یه صحبتی می کنم ببینم چی میگن آقایون
چون مگه نمیدونی حائری بازنشست شد یکی دیگه اومده
میگن اینم مثل اون بدجور آدم خوبیه
احتمالا کمکمون میکنه![]()
تایید میشه رفتش
ایمانی امده بجاش
سلام ایمانی کیه!!؟؟؟
راستی بچه ها من میخوام یه بحثی رو شروع کنم! اگه موافق باشیم در موردش صحبت کنیم!
من خیلی از مردم محترم آبادان بدم میاد..(به دلایل بسیار بسیار زیاد و ثبت شده) وقتی بررسی کردم..دیدم بیشتر شیرازی های قدیمی هم همین حس من رو دارند!
میخواستم بدونم آیا شما هم.. اگه آره چرا ؟
البته شنيدم مجلس قراره يه طرحي واسه شيراز تصويب كنه كه روزهاي هفته اينجوري بشن ... يك جمعه ... دوجمعه ... سه جمعه ... چهار جمعه ... پنج جمعه ... جمعه ... شنبه ! ( كه شنبه هم مابين التعطيلين مي افته و تعطيل ميشه ! )![]()
سلام ایمانی کیه!!؟؟؟
من خیلی از مردم محترم آبادان بدم میاد..(به دلایل بسیار بسیار زیاد و ثبت شده) وقتی بررسی کردم..دیدم بیشتر شیرازی های قدیمی هم همین حس من رو دارند!
ای تقریبا...
چنتا رفیق آبادانی دارم ... یکیش رو با دنیا عوض نمیکنم ... ولی دوس دارم اون یکی رو بکشم ....
آدم بودن خیلی به نژاد وابسته نیست .
بحث شیراز جداست ...درسته! تو خود شیراز هم که 100% آدما خوب نیستند...
هجوم به شیراز غوغا میکنه !
آبادانی که زندگیش تو لافه و همشون داخل مغازه های لباس فروشی حوالی سینما سعدی و ستاره جمع شدن و سرشون به کار خودشون مشغوله
انی وی
سلام ایمانی کیه!!؟؟؟
آبادانی که زندگیش تو لافه و همشون داخل مغازه های لباس فروشی حوالی سینما سعدی و ستاره جمع شدن و سرشون به کار خودشون مشغوله
شما ممکن ِ با یکی دو نفر از آبادانیا مشکل داشته باشی ولی دلیلی نمیشه از همشون متنفر باشی.
من همیشه از A با دانی ها بدم میومد..ولی یه دوست داشتم آبادانی بود..شاید باور نکنی 6 سال با هم دوست بودیم! از این ور شهر رفتند اون ور شهر(با هم دوست بودیم)خارج از کشور هم رفتند یه مدتی..باز هم با هم دوست بودیم و در تماس!
سوالم این بود...چجور ممکنه من با یک آبادانی 6 سال رفاقت کنم و چه جور ممکنه که یک آبادانی انقدر خوب باشه که من بتونم...
میدونی آخرش چی شد ؟؟؟ کاری کرد که همون آبادانی های بد تر از خودشم نکردن...
راستش منم ... !:f34r:
پ.ن: فردا مراسم استقبال از آقای ایمانی برگزار میشه / مکان: حوالی ِ شازده قاسم !!:blink::f34r:![]()
سلام و درود!
ادرس دقیق بده خدمتش را برسیم.لووووول