عامو سی تورا به ناموس علی دیدی چیتو شد؟ حالا هی مخسره ایی ادمو نصتراناموس کنین بیبینین چیطو میشه مردک گفت زمین میرمبه ها ما میگفتیم جفنگ میگه تا شویی یه اتیشی از تو اسمون درومد فک کنم هممون میمیریم من میدونم
عامو سی تورا به ناموس علی دیدی چیتو شد؟ حالا هی مخسره ایی ادمو نصتراناموس کنین بیبینین چیطو میشه مردک گفت زمین میرمبه ها ما میگفتیم جفنگ میگه تا شویی یه اتیشی از تو اسمون درومد فک کنم هممون میمیریم من میدونم
1-آره جمعه عصر هم هست.
سلام
من 2 تا سوال داشتم اگر کسی فوری جواب بده ممنون میشم
1. نمایشگاه ماشین که 23 الی 26 خرداد هست یعنی روز 26 خرداد جمعه عصر هم هست ؟
2. برای گرفتن گواهینامه موتور چجور باید اقدام کرد ؟ اون هم کلاس آموزشی داره ؟
ممنون ازتون همشهریای شیرازی عزیز
نمایشگاه ساعت کارش چطوریه؟
1-آره جمعه عصر هم هست.
2. باید برید اداره راهنمایی و رانندگی، کلاس نداره.
این سوالو باید از بچه هایی که گواهینامه موتور دارن بپرسی و معمولش اینه که چند تا ازین کله قندیا میزارن و باید از بینشون رد بشید بدون اینکه پاتون رو بزارید زمین.ممنون ازتون
آخه تا حالا موتور نداشتم و بلد هم نیستم
باید چجوری یاد بگیرم ؟
آخه میخام گواهینامه موتور بگیرم
مرسی
سلام شیرازیای عزیز
من امسال از مهر میام شیراز واسه دانشگاه ! دانشگاهی که توی شهرک صدراست
چقد طول می کشه تا با واحد رفت صدرا از نمازی ؟
1-2 سآعت
واویلاعمرم می گذره توی این واحدا
به نظرتون کجا خونه بگیرم بهتره ؟
چون یکی از بچه ها علمی کاربردی می خونه ، با اون می خوام خونه بگیرم
به نظرتون بهترین جایی که اون دوستمم بتونه راحت بره سر کلاساش و واسه منم دور نباشه کجاست ؟
صدرا و آزادگان دو تا نقطه مخالف هم هستن.علمی کاربردی رو من شنیدم بلوار آزادگانه
واسه اجاره می خوام ، فعلا یه سالی رو باید بگذرونم شاید رشته مورد نظر رو شهر خودمون آورد انتقالی بگیرم بیام همینجا
پولش زیاد مهم نیست ، اگه جای مناسبی بود حاظرم خرج کنم، یه جای خوب باشه که به دو تا دانشگاه نزدیک باشه و اذیت نشیم
شهرک گلستان فکر کنم واسه دوستم دور بشه ، شاید آخرش مجبور شم تنهایی بگیرم خونه رو
ها فهمیدم کجاستعلمی کاربردی رو من شنیدم بلوار آزادگانه
واسه اجاره می خوام ، فعلا یه سالی رو باید بگذرونم شاید رشته مورد نظر رو شهر خودمون آورد انتقالی بگیرم بیام همینجا
پولش زیاد مهم نیست ، اگه جای مناسبی بود حاظرم خرج کنم، یه جای خوب باشه که به دو تا دانشگاه نزدیک باشه و اذیت نشیم
شهرک گلستان فکر کنم واسه دوستم دور بشه ، شاید آخرش مجبور شم تنهایی بگیرم خونه رو
ها فهمیدم کجاست
بابا تو این سر شهری اون اون سر شهری دقیقا شرق به غرب شیرازین :دی
خونه ای که به جفتتون نزدیک باشه وجود نداره !×!!!!
شهرک گلستان اوله شهرک صدراست به دانشگاهت نزدیک میشی { بیست دقیقه ای دانشگاهی }
بلاخره دانشگاهشون رو پیدا کردم تو مپس گوگل ! اوه اوه خیلی خیلی فاصله داریم
دقیقا هیچ راهی نداره انگار
دمت گرم ، مردی