masoud teush
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 28
- لایکها
- 0
دوستان من هواسم نبود ابدیت اپرا رو با دانلود منیجر دانلود کردم ایا میشه همون رو نصب کرد یا کسی طریقه ابدیتش رو میدونه
دوستان من هواسم نبود ابدیت اپرا رو با دانلود منیجر دانلود کردم ایا میشه همون رو نصب کرد یا کسی طریقه ابدیتش رو میدونه
ممنونOpera 10.51 لحظاتی پیش منتشر شد
لیست تغییرات :
http://www.opera.com/docs/changelogs/windows/1051
دانلود :
http://www.opera.com/browser/download/
من الان نسخه 10.50 بتا رو تست کردم (الان بیشتر فایرفاکس و کروم استفاده می کنم )
هنوز مشکل تیتر صفحات فارسی حل نشده!راه حلی داره؟
![]()
ممنون
دوستان لطفا اگر اینو تست کردید و خوب بود بگید ما هم دانلود کنیم
ممنون اسنو جانسلام،
میگم شما صفحه قبل را یک نگاهی کنید! یک ماه پیش نسخه نهایی 10.5 ریلیز شده و تمام مشکلاتش هم رفع شده. شما چطور بتا را پیدا کردید و نصب کردین؟!! جالبه پست قبلیتون هم خبر نسخه 10.51 هستش !
اگر 10.5 را دارید، حتما نصب کنید! یک مشکل امنیتی در تمام مرورگرها (به جز کروم) بوده که باید رفع میشده این آپدیت هم برای همون هست.
ممنون اسنو جان
فقط لطفا بگو من کدومش رو دانلود کنم!
یکی نوشته انگلیش! که حجمش کمتره!
و یکی دیگه هم نوشته اینترنشنال! اون حجمش بیشتره
کدومو من دانلود کنم؟
سلام،
میگم شما صفحه قبل را یک نگاهی کنید! یک ماه پیش نسخه نهایی 10.5 ریلیز شده و تمام مشکلاتش هم رفع شده. شما چطور بتا را پیدا کردید و نصب کردین؟!! جالبه پست قبلیتون هم خبر نسخه 10.51 هستش !
سلام.سلام دوستان
من یه مشکل با opera دارم گفتم به شما بگم شاید درست شد
من opera را روی ویندوز 7 دارم
ولی از قبل opera من صفحات رو حفظ نمی کنه یعنی وقتی می بندمش دیگه صفحات سالم درت نمی بینم و صفحات از دست رفتن چطور باید ایم مشکل درست کنم کمکم کنید با یه بدبختی برای من شده
از مرورگرهای دیگه هم اصلا خوشم نمی یاد
من از نسخه تبلیغاتی opera ازش استفاده می کنم حداقل 7-8 سال است
سلام برادر.سلام..... اسنو عزیز (چه آواتار باحالی داری)
خوب فکر کنم من منظورم رو اشتباه رساندم! در واقع قبلا (چند ماه پیش این نسخه رو دانلود کرده بودم) اما یادمه تو نسخه های قبلی (مثل نسخه 10 و... ) هم این مشکل رو داشتم....
پس الان ما این نسخه 10.51 رو نصب کنیم مشکل حله؟ (به خاطر محدودیت دانلود گفتم دوباره دانلود نکنم ...جواب نده ضد حاله :blush: )