• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران مرورگر Opera ا

masoud teush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من هواسم نبود ابدیت اپرا رو با دانلود منیجر دانلود کردم ایا میشه همون رو نصب کرد یا کسی طریقه ابدیتش رو میدونه

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
دوستان من هواسم نبود ابدیت اپرا رو با دانلود منیجر دانلود کردم ایا میشه همون رو نصب کرد یا کسی طریقه ابدیتش رو میدونه

سلام،

فرقی نمی‌کنه از طریق update اتوماتیک خود اپرا هم برید دقیقا همون دانلود میشه و بعد نصب میشه.

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
Opera 10.5

خب بالاخره ریلیز شد، فقط می‌تونم بگم عالیه.
اینترفیس جدید اپرا به معنای واقعی شاهکاره و زیبا و کاملا User Friendly (مخصوصا در محیط ویندوز 7 و ویستا)!
حالا شاید بگین جو زدگی‌ه‌ ولی به نظرم سرعت لود صفحات به طور کاملا محسوسی افزایش پیدا کرده.

فعلا برای دستگرمی بعد از اجرای اپرا، در فروم آمده و Post Reply کنید (به قسمت ارسال پست برید). حالا روی یکی از آیکون‌های مربط به قرار دادن لینک دانلود یا عکس یا کد یا ... کلیک کنید:

attachment.php

یا مثلا در همان قسمت ارسال پست، Manage Attachments را بزنید:

:cool:

خب من اگر وقت کنم یکسری از امکانات اضافه شده و تغییرات را لیست خواهم کرد. فقط دوستان برای نصب، چون اضافات و تغییر زیادی در نسخه جدید اعمال شده توصیه من اینه که حتما اول از فایل‌های شخصی مربوط به اپرا (مثل بوک‌مارک‌ها، کوکی‌ها و ...) backup گرفته و بعد کلا اپرای قبلی خودتون را uninstall کنید. حتما بعد از uninstall فولدرهای مربوط به اپرا را هم دستی خودتون پاک کنید. بعد اپرای جدید را نصب کنید.

>> دانلود

فایل های ضمیمه

• opera.jpg
    opera.jpg
    118.8 KB · نمایش ها: 32
Last edited:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
هر بار پست میزاری به این امید میام
تبریک میگم به همه بر و بچ
رفتیم تو کار دانلود
//
بک اپ همون پوشهه بود که کپی کردم دیگه درسته ؟
کفایت میکنه ؟ :ی استرس دارم اقا استرس نگو قبلا پرسیدی

masoud teush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان تبریک میگم ریلیز اپرای جدید رو :D

یکی از تغییراتی که من میخواستم توی اپرا اعمال کنم ولی امکانش نبود حذف نوار بالای مرورگر بود تا با این کار صفحه مرورگر بزرگتر بشه اما توی اپرای جدید دیدم که واقعا خودشون این کار رو کردن واقعا جالب بود واقعا که کاملا تمام مشکلات رو درک میکنند و حتما هم رفع میکنن

دوستان فقط اگه میشه امکانات جدید رو معرفی کنید تا بتونیم ازشون استفاده کنیم

HZFyL.jpg

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
سرعت اجرای جاوا اسکریپ ها با انجین جدید هفت برابر شده
اپرا همیشه ایمن ترین مرورگر بوده و این روند رو ادامه داده و اپرا 10.50 ایمن ترین مروگر وب ِ
attachment.php

Private tabs و Private Window امکان بسیار جالبیه که اضافه شده با باز کردن تب خصوصی آدرس سایت ، کوکی ها ، لاگینها و صفحاتی که باز کردید ذخیره نمیشود
برای باز کردن یک تب خصوصی باید از منوی Tabs and Windows > New Private Tab رو انتخاب کنید.
نکته جالب اینکه با فشردن کلید میانبر Ctrl+shift+Q تمام تبهای خصوصی که در مرورگر باز کردید بسته میشود
PiN Tab امکان جدید دیگری است که به مرورگر اضافه شده با پین کردن ، تب به هیچ وجه بسته نمیشود
مراقب باشید اگر تب خصوصی رو پین کرده باشید بسته نمیشه
جستجوگر اپرا هم تغییرات جالبی داره.
Create Search به شما امکان میده که با یک راست کلیک جستجوگر هر سایتی رو به لیست جستجوگرهای مرورگر اضافه کنید
web-search.png

Multiple Search با شروع تایپ در جستجوگر مرورگر صفحه ای باز میشه که لیست جستجوگرها رو به شما نشون میده میتونید روی انجین مورد نظر کلیک کنید تا کلمه شما در اون جستجو بشه.(این امکان در iE وجود دارد)

Opera Unite اومده واسه ترکوندن ، با اپرا یک نگاه به صفحه اپرا یونیت بندازید و ابزارها رو نصب کنید تا متوجه بشید که چه تحولی توی اپرا داره شکل میگیره اشتراک آهنگ فایل عکس ، سرور محلی و میلطرشکون(هر کی سر درآورد به ما هم بگه) و...
اپرا قصد داره توی Widget هاش هم تحول ایجاد کنه.
opera-unite_3471.jpg

سازگاری با استاندارهای جدید وب HTML5 , Css3

با طراحی جدید نیازی به Skin ندارید
نسخه 10.50 طراحی زیبا ، سرعت بالا
attachment.php

Last edited:

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
من الان نسخه 10.50 بتا رو تست کردم (الان بیشتر فایرفاکس و کروم استفاده می کنم )
هنوز مشکل تیتر صفحات فارسی حل نشده! :( راه حلی داره؟
ECA-100402030619.png

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
سلام،

من الان نسخه 10.50 بتا رو تست کردم (الان بیشتر فایرفاکس و کروم استفاده می کنم )
هنوز مشکل تیتر صفحات فارسی حل نشده! :( راه حلی داره؟
ECA-100402030619.png

:eek:
میگم شما صفحه قبل را یک نگاهی کنید! یک ماه پیش نسخه نهایی 10.5 ریلیز شده و تمام مشکلاتش هم رفع شده. شما چطور بتا را پیدا کردید و نصب کردین؟!! جالبه پست قبلی‌تون هم خبر نسخه 10.51 هستش !

ممنون

دوستان لطفا اگر اینو تست کردید و خوب بود بگید ما هم دانلود کنیم

اگر 10.5 را دارید، حتما نصب کنید! یک مشکل امنیتی در تمام مرورگرها (به جز کروم) بوده که باید رفع میشده این آپدیت هم برای همون هست.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
سلام،

میگم شما صفحه قبل را یک نگاهی کنید! یک ماه پیش نسخه نهایی 10.5 ریلیز شده و تمام مشکلاتش هم رفع شده. شما چطور بتا را پیدا کردید و نصب کردین؟!! جالبه پست قبلی‌تون هم خبر نسخه 10.51 هستش !

اگر 10.5 را دارید، حتما نصب کنید! یک مشکل امنیتی در تمام مرورگرها (به جز کروم) بوده که باید رفع میشده این آپدیت هم برای همون هست.
ممنون اسنو جان

فقط لطفا بگو من کدومش رو دانلود کنم!

یکی نوشته انگلیش! که حجمش کمتره!

و یکی دیگه هم نوشته اینترنشنال! اون حجمش بیشتره

کدومو من دانلود کنم؟

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
ممنون اسنو جان

فقط لطفا بگو من کدومش رو دانلود کنم!

یکی نوشته انگلیش! که حجمش کمتره!

و یکی دیگه هم نوشته اینترنشنال! اون حجمش بیشتره

کدومو من دانلود کنم؟

خواهش می‌کنم.
نسخه انگلیسی‌ش کفایت می‌کنه. اون اینترنشنال اپرا را به زبان کشورهای دیگه هم نصب می‌کنه که به درد ما نمی‌خوره!

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
این اپرا چه مشکلی با فیس بوک داره چرا نمیزاره تو فیس بوک لاگین کنم ؟!!

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
سلام،

سلام..... اسنو عزیز (چه آواتار باحالی داری :) )
خوب فکر کنم من منظورم رو اشتباه رساندم! در واقع قبلا (چند ماه پیش این نسخه رو دانلود کرده بودم) اما یادمه تو نسخه های قبلی (مثل نسخه 10 و... ) هم این مشکل رو داشتم....

پس الان ما این نسخه 10.51 رو نصب کنیم مشکل حله؟ (به خاطر محدودیت دانلود گفتم دوباره دانلود نکنم ...جواب نده ضد حاله :blush: )

waq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یه مشکل با opera دارم گفتم به شما بگم شاید درست شد
من opera را روی ویندوز 7 دارم
ولی از قبل opera من صفحات رو حفظ نمی کنه یعنی وقتی می بندمش دیگه صفحات سالم درت نمی بینم و صفحات از دست رفتن چطور باید ایم مشکل درست کنم کمکم کنید با یه بدبختی برای من شده
از مرورگرهای دیگه هم اصلا خوشم نمی یاد
من از نسخه تبلیغاتی opera ازش استفاده می کنم حداقل 7-8 سال است

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام دوستان
من یه مشکل با opera دارم گفتم به شما بگم شاید درست شد
من opera را روی ویندوز 7 دارم
ولی از قبل opera من صفحات رو حفظ نمی کنه یعنی وقتی می بندمش دیگه صفحات سالم درت نمی بینم و صفحات از دست رفتن چطور باید ایم مشکل درست کنم کمکم کنید با یه بدبختی برای من شده
از مرورگرهای دیگه هم اصلا خوشم نمی یاد
من از نسخه تبلیغاتی opera ازش استفاده می کنم حداقل 7-8 سال است
سلام.
شما ctrl+F12 رو بزنید تا قسمت Preferences باز بشه.
بعد از همون تب اول که General باشه گزینه Startup رو بذارید روی Continue from Last Time. به احتمال زیاد حل میشه.
موفق باشید. :)
سلام..... اسنو عزیز (چه آواتار باحالی داری :) )
خوب فکر کنم من منظورم رو اشتباه رساندم! در واقع قبلا (چند ماه پیش این نسخه رو دانلود کرده بودم) اما یادمه تو نسخه های قبلی (مثل نسخه 10 و... ) هم این مشکل رو داشتم....

پس الان ما این نسخه 10.51 رو نصب کنیم مشکل حله؟ (به خاطر محدودیت دانلود گفتم دوباره دانلود نکنم ...جواب نده ضد حاله :blush: )
سلام برادر.
خیالت راحت باشه. من نسخه 10.50 و Build 3296 رو دارم که مشکل درش حل شده. چه برسه به Version های بالاتر.
موفق باشی.

Last edited:

masoud teush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من از این نسخه 10.50 اینقدر راضی هستم که اصلا دلم نمیخواهد به ورژن های بالاتر ارتقا بدم واقعا عالیه

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
من یه مشکلی دارم!
میخوام بدونم میشه یه فرم رو که قبلا پر میکنم، دوباره اون فرم رو یادش بیاد
مثل فایرفاکس که هرچی وارد کنی یادش میمونه
مثلا گوگل هرچی سرچ میکنیم

و مشکل دوم اینکه که وقتی متنی را کپی میکنم فرمتش حفظ نمیشه
مثلا میبرمش توی ورد، فرمتش از دست میره
چطوری میشه این فرمت رو حفظ کرد

ورژن من: 10.53
با تشکر

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
و یه مشکل دیگه اینکه IDM برای دانلود از طریق اپرا فایل ها را شناسایی نمیکنه
خودم دستی داخلش ست کردم ولی بازم نمیشناسه! و اپرا خودش دانلود رو شروع میکنه!

بالا