Damn
Registered User
نه بصورت پیش فرض باز میشه
کمی قبل از قطع برق اطلاعات سیو نمیشه
کمی قبل از قطع برق اطلاعات سیو نمیشه
ببینید دوستان. قبلا هم چند بار برق رفت اما صفحه ها پاک نشدن
روی این حساب من خیالم راحت بود و ذخیرشون نکردم. خیلی زیاد بودن. نیاز دارم به همشون. ضمنا این بار هم مثه دفعه های قبل همون گزینه ای که میگه open from last time رو تیک زدم. اما این سری دیگه اوپرا blank باز شد و هیچ صفحه ای توش نبود
منم فکر کنم راهی نیس. ولی گفتم شاید دوستان بدونن راهی برای برگردوندن اون صفحات
تو هیستوری هم نرفتن. چون قبل از اتصال به اینترنتی اوپرا رو باز میکردم و واسه همین صفحات هرروز که لود نمیشدن.
ممنون اسنو جانسلام،
در هنگام کار با اپرا وقتی یک تب باز میشه همان موقع یک لاگ در اپرا ذخیره میشه که اگر وقتی این طور موارد پیش بیاد و یا برای خروج اضطراری و ... بعد از باز کردن مجدد اپرا اون تبها رو داشته باشین. حالا شانس شما دقیقا زمانی که اپرا داشته لاگ دوباره ذخیره میکرده برقتون رفته و اون بخش آسیب دیده و برای همین بازیابی نمیشه. حداقل من تا حالا راهی براش ندیدم شاید وجود داشته باشه.
ولی یک راه دیگه هم هست که احتمال داره جواب بگیرین. اگر از اپرا تون استفاه زیادی نکردین برین بخش history یا Ctrl+H رو بزنید. در قسمت بالا سمت راست روی View کلیک کنید و By Time Visited رو انتخاب کن. اینطوری آخرین تبهایی که باز داشتین به ترتیب لیست میشن. البته میگم به شرطی که تو این مدت زیاد پیج باز نکرده باشین.
اگر هم حضور ذهن داری نسبت به صفحههای باز شده در همان History و در همان نمایش پیشفرضش پیجها بر اساس امروز و دیروز لیست شدن که از اونجا هم میشه صفحههای باز شده رو پیدا کرد که خب البته کار سختیه!
دوستانی که از idm همراه اپرا استفاده میکنن ببیند برای شما هم موقع کلیک کردن روی لینک های دانلود اپرا هنک میکنه؟
سلام
من سایتم مشکلی با مرورگر اپرا داره که امیدوارم بتونم از راهنمایی دوستان استفاده کنم. من چند صفحه از این بحث رو خودنم اما جوابی بدست نیوردم. اگر سوال تکراری هست یا قبلا جوابی بهش داده شده پیشاپیش عذر میخام.
مشکلی که من در وردپرس با اپرا دارم در تایتلها که جدا جدا نشان داده می شود. عکس هم ضمیمه می کنم تا بیشتر بحث روشن شود.
http://up.iranblog.com/Files2/926e2aafd57c48928f91.jpg
هنگ نمیکنه...یه 10 ثانیه مکث میکنه. 10 ثانیه بعد که لینک رو لود کرد همه چی عادی میشه.
با سلام
من قبلا از اپرا ورژن 9.X استفاده میکردم و الان ورژن جدید اپرا 10.61 را دانلود کردم حالا با ورژن جدید یه مشکلی پیدا کردم. موقعی که اپرا را می بندم تمام صفحاتی که در مرورگر باز بود دفعه بعد باز نمیشه!! میخوام مثل ورژن قبل که پنجره را میبستی و بعد که باز میکردی تمام صفحات باز میشدند بشه!! همچین چیزی در ورژن جدید هست؟ اگه هست لطفا راهنمایی کنید چطوری فعالش کنم و اگر نیست که برم سراغ همون ورژن قبلی! :hmm:
تا اونجایی که میدونم ورژن جدید هم این طوریه . شما یه بار دیگه نصب کن بعد ریست کن .
با سلام
من قبلا از اپرا ورژن 9.X استفاده میکردم و الان ورژن جدید اپرا 10.61 را دانلود کردم حالا با ورژن جدید یه مشکلی پیدا کردم. موقعی که اپرا را می بندم تمام صفحاتی که در مرورگر باز بود دفعه بعد باز نمیشه!! میخوام مثل ورژن قبل که پنجره را میبستی و بعد که باز میکردی تمام صفحات باز میشدند بشه!! همچین چیزی در ورژن جدید هست؟ اگه هست لطفا راهنمایی کنید چطوری فعالش کنم و اگر نیست که برم سراغ همون ورژن قبلی! :hmm:
سلام
Tools > Preferences > General > Startup: Continue from last time
را انتخاب کن