• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران مرورگر Opera ا

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
نه بصورت پیش فرض باز میشه
کمی قبل از قطع برق اطلاعات سیو نمیشه

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
ببینید دوستان. قبلا هم چند بار برق رفت اما صفحه ها پاک نشدن :(

روی این حساب من خیالم راحت بود و ذخیرشون نکردم. خیلی زیاد بودن. نیاز دارم به همشون. ضمنا این بار هم مثه دفعه های قبل همون گزینه ای که میگه open from last time رو تیک زدم. اما این سری دیگه اوپرا blank باز شد و هیچ صفحه ای توش نبود :(

منم فکر کنم راهی نیس. ولی گفتم شاید دوستان بدونن راهی برای برگردوندن اون صفحات :(

تو هیستوری هم نرفتن. چون قبل از اتصال به اینترنتی اوپرا رو باز میکردم و واسه همین صفحات هرروز که لود نمیشدن.

masoud teush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که از idm همراه اپرا استفاده میکنن ببیند برای شما هم موقع کلیک کردن روی لینک های دانلود اپرا هنک میکنه؟

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
ببینید دوستان. قبلا هم چند بار برق رفت اما صفحه ها پاک نشدن :(

روی این حساب من خیالم راحت بود و ذخیرشون نکردم. خیلی زیاد بودن. نیاز دارم به همشون. ضمنا این بار هم مثه دفعه های قبل همون گزینه ای که میگه open from last time رو تیک زدم. اما این سری دیگه اوپرا blank باز شد و هیچ صفحه ای توش نبود :(

منم فکر کنم راهی نیس. ولی گفتم شاید دوستان بدونن راهی برای برگردوندن اون صفحات :(

تو هیستوری هم نرفتن. چون قبل از اتصال به اینترنتی اوپرا رو باز میکردم و واسه همین صفحات هرروز که لود نمیشدن.

سلام،

در هنگام کار با اپرا وقتی یک تب باز میشه همان موقع یک لاگ در اپرا ذخیره میشه که اگر وقتی این طور موارد پیش بیاد و یا برای خروج اضطراری و ... بعد از باز کردن مجدد اپرا اون تب‌ها رو داشته باشین. حالا شانس شما دقیقا زمانی که اپرا داشته لاگ دوباره ذخیره میکرده برق‌تون رفته و اون بخش آسیب دیده و برای همین باز‌یابی نمیشه. حداقل من تا حالا راهی براش ندیدم شاید وجود داشته باشه.

ولی یک راه دیگه هم هست که احتمال داره جواب بگیرین. اگر از اپرا تون استفاه زیادی نکردین برین بخش history یا Ctrl+H رو بزنید. در قسمت بالا سمت راست روی View کلیک کنید و By Time Visited رو انتخاب کن. اینطوری آخرین تب‌هایی که باز داشتین به ترتیب لیست میشن. البته میگم به شرطی که تو این مدت زیاد پیج باز نکرده باشین.
اگر هم حضور ذهن داری نسبت به صفحه‌های باز شده در همان History و در همان نمایش پیش‌فرضش پیج‌ها بر اساس امروز و دیروز لیست شدن که از اونجا هم میشه صفحه‌های باز شده رو پیدا کرد که خب البته کار سختیه!

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
سلام،

در هنگام کار با اپرا وقتی یک تب باز میشه همان موقع یک لاگ در اپرا ذخیره میشه که اگر وقتی این طور موارد پیش بیاد و یا برای خروج اضطراری و ... بعد از باز کردن مجدد اپرا اون تب‌ها رو داشته باشین. حالا شانس شما دقیقا زمانی که اپرا داشته لاگ دوباره ذخیره میکرده برق‌تون رفته و اون بخش آسیب دیده و برای همین باز‌یابی نمیشه. حداقل من تا حالا راهی براش ندیدم شاید وجود داشته باشه.

ولی یک راه دیگه هم هست که احتمال داره جواب بگیرین. اگر از اپرا تون استفاه زیادی نکردین برین بخش history یا Ctrl+H رو بزنید. در قسمت بالا سمت راست روی View کلیک کنید و By Time Visited رو انتخاب کن. اینطوری آخرین تب‌هایی که باز داشتین به ترتیب لیست میشن. البته میگم به شرطی که تو این مدت زیاد پیج باز نکرده باشین.
اگر هم حضور ذهن داری نسبت به صفحه‌های باز شده در همان History و در همان نمایش پیش‌فرضش پیج‌ها بر اساس امروز و دیروز لیست شدن که از اونجا هم میشه صفحه‌های باز شده رو پیدا کرد که خب البته کار سختیه!
ممنون اسنو جان

نه این کار غیر ممکنه. چون من حدود 50 تا صفحه باز داشتم. و هرروز هم کلی صفحه باز میکردم. حتی با رفتن برق هیستوری هم از دست رفته

به هر حال ممنون از کمک دوستان. ظاهرا باید بی خیال شم :(

chinchilla

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من سایتم مشکلی با مرورگر اپرا داره که امیدوارم بتونم از راهنمایی دوستان استفاده کنم. من چند صفحه از این بحث رو خودنم اما جوابی بدست نیوردم. اگر سوال تکراری هست یا قبلا جوابی بهش داده شده پیشاپیش عذر میخام.

مشکلی که من در وردپرس با اپرا دارم در تایتلها که جدا جدا نشان داده می شود. عکس هم ضمیمه می کنم تا بیشتر بحث روشن شود.

http://up.iranblog.com/Files2/926e2aafd57c48928f91.jpg

فایل های ضمیمه

• opera.jpg
    opera.jpg
    74.7 KB · نمایش ها: 13

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
دوستانی که از idm همراه اپرا استفاده میکنن ببیند برای شما هم موقع کلیک کردن روی لینک های دانلود اپرا هنک میکنه؟

هنگ نمیکنه...یه 10 ثانیه مکث میکنه. 10 ثانیه بعد که لینک رو لود کرد همه چی عادی میشه.

best20

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من سایتم مشکلی با مرورگر اپرا داره که امیدوارم بتونم از راهنمایی دوستان استفاده کنم. من چند صفحه از این بحث رو خودنم اما جوابی بدست نیوردم. اگر سوال تکراری هست یا قبلا جوابی بهش داده شده پیشاپیش عذر میخام.

مشکلی که من در وردپرس با اپرا دارم در تایتلها که جدا جدا نشان داده می شود. عکس هم ضمیمه می کنم تا بیشتر بحث روشن شود.

http://up.iranblog.com/Files2/926e2aafd57c48928f91.jpg

قالب سايتتون كمي مشكل داره :) براي من هم بعضي سايت ها اينجوري باز ميشن ;)

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
خوب از Internet Download Accelerator5.8.1
خیلی بهتر از IDِM

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
فقط ميخوايتم بگم كه من هم اپرا كار هستم

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
با سلام
من قبلا از اپرا ورژن 9.X استفاده میکردم و الان ورژن جدید اپرا 10.61 را دانلود کردم حالا با ورژن جدید یه مشکلی پیدا کردم. موقعی که اپرا را می بندم تمام صفحاتی که در مرورگر باز بود دفعه بعد باز نمیشه!! میخوام مثل ورژن قبل که پنجره را میبستی و بعد که باز میکردی تمام صفحات باز میشدند بشه!! همچین چیزی در ورژن جدید هست؟ اگه هست لطفا راهنمایی کنید چطوری فعالش کنم و اگر نیست که برم سراغ همون ورژن قبلی! :hmm:

mrmohammad1370

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
من قبلا از اپرا ورژن 9.X استفاده میکردم و الان ورژن جدید اپرا 10.61 را دانلود کردم حالا با ورژن جدید یه مشکلی پیدا کردم. موقعی که اپرا را می بندم تمام صفحاتی که در مرورگر باز بود دفعه بعد باز نمیشه!! میخوام مثل ورژن قبل که پنجره را میبستی و بعد که باز میکردی تمام صفحات باز میشدند بشه!! همچین چیزی در ورژن جدید هست؟ اگه هست لطفا راهنمایی کنید چطوری فعالش کنم و اگر نیست که برم سراغ همون ورژن قبلی! :hmm:

تا اونجایی که میدونم ورژن جدید هم این طوریه . شما یه بار دیگه نصب کن بعد ریست کن .

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
تا اونجایی که میدونم ورژن جدید هم این طوریه . شما یه بار دیگه نصب کن بعد ریست کن .

باید برای ذخیره کردن آخرین صفحاتی که در مرورگر باز بوده اند sessions -> save this session را انتخاب کرد.
حالا شما مطمئنی بدون این کار میشه اون کارو کرد؟ برای شما الان همونجوریه؟! می بندی مرورگرو باز میکنی همه صفحات هستند؟
در ضمن این ریست کردن چطوریه؟

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
با سلام

سلام

Tools > Preferences > General > Startup: Continue from last time

را انتخاب کن

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
سلام

دوستان کسی راهی بلده که بتونیم روی اپرا پسورد بگذاریم و با هر بار اجرای اون پسورد بخواد؟

ممنون

masoud teush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان چند تا مشکل قدیمی هست نمیدونم چجوری رفعش کنم

یکی همون استفاده از یاهو جدید در اپرا قبلا ازش استفاده میکردم اما الان که میخواهم استفاده کنم پیغام میده و میگه باید از ورژن قدیمی استفاده کنی یادم نیست چجوری درستش میکردم معمولا خودش درست میشد اگه راهی هست راهنمایی کنید

یکی هم همون مکث کردن اپرا همراه با استفاده از ای دی ام که بعضی موقع ها واقعا عذاب اور میشه
دوستان هم که از اکسلاتور پلاس ورژن خوبی رو دارن ممنون میشم لینک یا ورژنش رو بزارن

با تشکر از همه دوستان و دوست داران اپرا

daneshniya

Registered User
لایک‌ها
4
بر و بچه هاي عزيز من از وقتي اپرا هست باهاش كار مي كنم
ولي دانلود منيجر اپرام از كار افتاده و اتوماتيك شروع به دان نمي كنه
راهي براي درست كردنش بلدين
منظورم خود اپراست كه وقتي لينك رو مي زدي دانلود رو شروع مي كرد

medil0ne

Registered User
لایک‌ها
75
دوستان یه خورده انگار با مشکل داریم همگی با idm , opera و باید عرض کنم که من خودم انتخاب اولم توی بروزرها به چندین دلیل اپرایه ولی خب یه سری مشکلاتی داره که نمیشه ازشون گذشت
مثل همین ماجرای idm و البته زیادن ا این دست مشکلات
من خودم ۴ تا بروزر رو با هم روی سیستم نصب دارم(opera+mozilla+chrome+safai) و در طول روز از همشون استفاده می کنم و هر کودوم برای یک کاری لازمم میشه
پیشنهاد اول من هم اینه که با استفاده از موزیلا و ست کردن idm تون برای موزیلا از سر این مشکل خلاص شید و بزارید اپرا اون قسمت از توانایی هایی رو که داره استفاده کنیم و مشکلاتش رو با بروزر های دیگه رقفع کنیم!
در کل ا‍پرا از این دست مشکلات خیلی خیلی خیلی زیاد داره ولی من که دوسش دارم به هر حال

بالا