• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

>>انجمن طرفداران گوگل کروم<<

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
از چه Extensions و apps هایی تو گوگل کروم استفاده میکنید ؟ در این مورد فکر کنم میشه بحث کرد تا گرد و خاک تایپیک گرفته بشه ...
من خودم از
speed dial
flash blocker
و
session manager
webpage screenshot
استفاده میکنم ، البته تو استفاده از افزونه تو گوگل کروم واقعا تازه کار و ناشی ام
ولی خیلی دلم میخواد یه چیزی هم پیدا کنم شبیه افزونه FacePAD تو فایرفاکس ... لامسب خیلی به دردم میخورد.

آره این مورد خوبیه :specool:

امیدوارم سایر دوستان هم بیان نظراتشون رو بیان کنن

من از این extension ها استفاده میکنم:

LastPass
Google Dictionary
Stylish
PhotoZoom+
Context Menu Search
Cooliris
Download Assistant
Screen Capture
TinEye Reverse Image Search

از app ها هم زیاد استفاده نمیکنم. چون نرم افزارهای تحت وب هستن و یا IP ایران رو تحریم کردن یا اینکه یه مقداری سنگینن

به هر حال در مورد هر کدوم از اکستنشن ها سوالی بود، تعارف نکنید! ;)

Last edited:

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
اون افزونه ای که امیر عزیز گفتن ٫ نگاه کردم چیزی پیدا نکردم... حالا تو ذهنم هست اگه ببینم می ذارم همینجا...
//

من :
App :
Stickies
Guitar Chords
The Weather chanel

Extentions :
Adblock+
Facebook for chrome
Pastebox
iGetter
Rss feed Reader *
stickies
Ultimate chrome flag

*این مورد برای همه کسایی که اهل وبلاگ و وبلاگ خوندن هستند شدیدا پیشنهاد میشه ٫ خودش میره چک می کنه اگه پست جدیدی تو وبلاگ یا جایی که rss داره زده شده باشه اون بالا اطلاع میده بهتون ... بدون این افزونه من نمی تونم زندگی کنم :دی

Behzad

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
912
چه برتری هایی نسبت به IE خودمون داره؟:rolleyes:

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
آره این مورد خوبیه :specool:

امیدوارم سایر دوستان هم بیان نظراتشون رو بیان کنن

من از این extension ها استفاده میکنم:

LastPass
Google Dictionary
ScreenCapture
Stylish
PhotoZoom+
Context Menu Search
Cooliris
Download Assistant
Screen Capture
TinEye Reverse Image Search

از app ها هم زیاد استفاده نمیکنم. چون نرم افزارهای تحت وب هستن و یا IP ایران رو تحریم کردن یا اینکه یه مقداری سنگینن

به هر حال در مورد هر کدوم از اکستنشن ها سوالی بود، تعارف نکنید! ;)
در مورد این قرمزها یه توضیح کوچول چند کلمه ای میدی مثلا اینکه خیلی کوتاه به چه دردی میخورن ؟
اون افزونه ای که امیر عزیز گفتن ٫ نگاه کردم چیزی پیدا نکردم... حالا تو ذهنم هست اگه ببینم می ذارم همینجا...
//

من :
App :
Stickies
Guitar Chords
The Weather chanel

Extentions :
Adblock+
Facebook for chrome
Pastebox
iGetter
Rss feed Reader *
stickies
Ultimate chrome flag

*این مورد برای همه کسایی که اهل وبلاگ و وبلاگ خوندن هستند شدیدا پیشنهاد میشه ٫ خودش میره چک می کنه اگه پست جدیدی تو وبلاگ یا جایی که rss داره زده شده باشه اون بالا اطلاع میده بهتون ... بدون این افزونه من نمی تونم زندگی کنم :دی
پارسا جان ممنون که به فکری ...

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
وای وای وای ، یعنی الان خونت حلاله ... مقایسه ی گوگل کروم با اینترنت اکسپلورر :eek:
نه پشیمون شدم اول بگیریم یه دست گروهی بزنیمش بعد خونش بریزیم :devil:
...
این اپرا یه گوزینه ای داشت که وقتی روش کلیک میکردی عکس های پیج باز نمیشد ، این باعث میشد هم سرعت لود پیج بالا بره و هم پهنای باند اضافه مصرف نشه ... این کروم همچین نمونه مشابهی داره ؟

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
در مورد این قرمزها یه توضیح کوچول چند کلمه ای میدی مثلا اینکه خیلی کوتاه به چه دردی میخورن ؟

Amir_Br عزیز،

1- LastPass بهترین Password Manager ای که تا حالا دیدم. برای بقیه مرورگرها هم add-on اش هست.

مثلا شما وقتی که میخوای بری توی ایمیلت یا هر سرویس دیگه تحت وب نیازی به وارد کردن پسورد نیست چون خودش، پسور ها رو پر میکنه! :cool:

در حال حاضر توی extension هایی که من دارم بیشترین استفاده رو از همین میبرم. واقعا زندگی روی وب رو بهتر میکنه!

سایت نگهبان هم توضیحی در موردش داده:

http://www.negahbaan.com/article/2010/apr/322

2- Screen Capture چیزی شبیه webpage screenshot که شما معرفی کردی ولی چون Screen Capture ساخته خود گوگله با کروم یکپارچگی خوبی داره

3- توضیح دادن در مورد Stylish یکم سخته! :D مثلا چون من از گوگل پلاس استفاده میکنم و فونت فارسی گوگل پلاس خوب نیست این add-on رو نصب میکنم. بعد از نصبش میتونی کلا فونت گوگل پلاس (و سایر سایت های گوگل) رو Tahoma کنی که به نظر من برای فارسی خیلی خوبه. یعنی در تعریف دقیق تر میتونی بعضی سایت ها رو شخصی سازی کنی

4- با Cooliris میتونی عکس ها در اینترنت رو به شکلی بسیار گرافیکی تر و مدیریت شده تر جستجو کنی

راستی من سوتی دادم Screen Capture رو 2 بار نوشتم شما هم 2 بار قرمز کردی! :D

بی زحمت شما هم یکم در مورد session manager و speed dial توضیح بدین

موفق باشید

behzad_nabavi عزیز،

در حال حاضر بر خلاف تصور خیلی ها رقیب کروم، فایرفاکس نیست بلکه IE 9. شما اگر از IE 9 (برای ویندوز 7) استفاده مکینید و همون نیازهای شما رو جواب میده که به نظرم نیازی به کروم نیست ولی اگر از ورژن های پایین تر IE استفاده میکنید بهتره کروم رو هم یک امتحانی بکنید و خودتون فرقش رو به صورت تجربی احساس کنید ;)

موفق باشید

راستی یک پیشنهاد: extension ها یا app هایی رو که معرفی میکنید به صفحه Web Store لینک کنید. من خودم تو پست قبلی همه رو لینک کردم

Behzad

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
912
behzad_nabavi عزیز،

در حال حاضر بر خلاف تصور خیلی ها رقیب کروم، فایرفاکس نیست بلکه IE 9. شما اگر از IE 9 (برای ویندوز 7) استفاده مکینید و همون نیازهای شما رو جواب میده که به نظرم نیازی به کروم نیست ولی اگر از ورژن های پایین تر IE استفاده میکنید بهتره کروم رو هم یک امتحانی بکنید و خودتون فرقش رو به صورت تجربی احساس کنید ;)

موفق باشید

راستی یک پیشنهاد: extension ها یا app هایی رو که معرفی میکنید به صفحه Web Store لینک کنید. من خودم تو پست قبلی همه رو لینک کردم

نه من از Xp استفاده می کنم و IE8 چه مزیتهایی داره؟ مثلا لود سریع سایت؟

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
نه من از Xp استفاده می کنم و IE8 چه مزیتهایی داره؟ مثلا لود سریع سایت؟

IE 8 حفره های امنیتی زیاد داره، نسل بعدی وب یعنی HTML5 و CSS3 رو ساپورت نمیکنه و در نتیجه سایت هایی رو که با این زبان ها نوشته شدن نمیتونه نمایش بده، توی Save کردن صفحات وب مشکل اساسی داره یعنی ذخیره یک صفحه وب خیلی زمان میبره، وقتی که شما برای اولین بار IE 8 رو اجرا میکنید نسبت به کروم خیلی دیرتر بالا میاد (دقیقا همین یکی از معایب اساسی فایرفاکس هم هست) و ...

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
Amir_Br عزیز،

1- LastPass بهترین Password Manager ای که تا حالا دیدم. برای بقیه مرورگرها هم add-on اش هست.

مثلا شما وقتی که میخوای بری توی ایمیلت یا هر سرویس دیگه تحت وب نیازی به وارد کردن پسورد نیست چون خودش، پسور ها رو پر میکنه! :cool:

در حال حاضر توی extension هایی که من دارم بیشترین استفاده رو از همین میبرم. واقعا زندگی روی وب رو بهتر میکنه!

سایت نگهبان هم توضیحی در موردش داده:

http://www.negahbaan.com/article/2010/apr/322

بی زحمت شما هم یکم در مورد session manager و speed dial توضیح بدین

موفق باشید
خیلی عجیبه ، من تا جایی که میدونم گوگل کروم خودش تمام یوزرنیم پسووردهایی که شما تو سایت های مختلف وارد میکنی سیو میکنه ( از شما میپرسه سیو کنم یا نه ؟) حالا شاید این "لاست پس " ویژگیهای دیگه ای هم داشته باشه ؟
و اما اسپید دایال ، خدمت شما عرش کنم که شما با اسپید دایال میتونی هر وقت که گوگل کروم رو باز میکنی خانه های مربعی شکلی رو مشاهد کنی که میتونی آدرس صفحاتی رو که خیلی استفاده میکنی اونجا وارد کنی و دیگه لازم به تایپ آدرس نداشته باشی و فقط با کلیک روی اون مربع وارد اون صفحه بشی ( تعداد مربع ها رو میتونی کم و زیاد کنی) ... این ویژگی تا جایی که اطلاع دارم اولین بار با مرورگر اپرا وارد شد ( کپی رایتش مال اونه )
session manager رو یادم نیست که برای چی نصب کرده یودم و اصلا به چه دردی میخوره !؟ چند روز پیش هم پاکش کردم شرمنده

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
خیلی عجیبه ، من تا جایی که میدونم گوگل کروم خودش تمام یوزرنیم پسووردهایی که شما تو سایت های مختلف وارد میکنی سیو میکنه ( از شما میپرسه سیو کنم یا نه ؟) حالا شاید این "لاست پس " ویژگیهای دیگه ای هم داشته باشه ؟
و اما اسپید دایال ، خدمت شما عرش کنم که شما با اسپید دایال میتونی هر وقت که گوگل کروم رو باز میکنی خانه های مربعی شکلی رو مشاهد کنی که میتونی آدرس صفحاتی رو که خیلی استفاده میکنی اونجا وارد کنی و دیگه لازم به تایپ آدرس نداشته باشی و فقط با کلیک روی اون مربع وارد اون صفحه بشی ( تعداد مربع ها رو میتونی کم و زیاد کنی) ... این ویژگی تا جایی که اطلاع دارم اولین بار با مرورگر اپرا وارد شد ( کپی رایتش مال اونه )
session manager رو یادم نیست که برای چی نصب کرده یودم و اصلا به چه دردی میخوره !؟ چند روز پیش هم پاکش کردم شرمنده

بله، تمام مرورگرهای معروف این کار رو میکنن ولی به هیچ وجه امنیتش با LastPass قابل مقایسه نیست. به عنوان مثال بعد از اینکه LastPass رو نصب میکنید برای اینکه بهتون ثابت کنه که مرورگرها امنیت کافی رو ندارن تمام پسورهای Save شده شما رو نشون میده! و یک مورد دیگه اینکه با LastPass پسوردها همیشه در دسترسه ولی با مرورگرها اینطور نیست

خود کروم هم Speed Dial داره، با وجود اونها نیازی به این اکستنشن هست؟

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
دوستان افزونه تقویم فارسی و نمایش رتبه سایت در آلکسا رو میخواستم

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
بله، تمام مرورگرهای معروف این کار رو میکنن ولی به هیچ وجه امنیتش با LastPass قابل مقایسه نیست. به عنوان مثال بعد از اینکه LastPass رو نصب میکنید برای اینکه بهتون ثابت کنه که مرورگرها امنیت کافی رو ندارن تمام پسورهای Save شده شما رو نشون میده! و یک مورد دیگه اینکه با LastPass پسوردها همیشه در دسترسه ولی با مرورگرها اینطور نیست

خود کروم هم Speed Dial داره، با وجود اونها نیازی به این اکستنشن هست؟

میگم آخه ، پس یه ویژگیهای بارزی داره که با سیو معمولی مرورگرها فرق میکنه .
بله کروم خودش اسپید دابال داره اما خیلی کوچک و محدوده و شما زیاد نمیتونی دستکاریش کنی ، این اکستنشنی که نصب میکنی بعدش میتونی تعداد مربع ها ، تعداد ردیف ها و ستون ها ، حتی رنگ و عکس بک گراند رو هم تنظیم کنی ;)

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
مرسی
این تقویم رو نمیخواستم یه تقویمی بود که تاریخ روز رو مشخص میکرد و بکگراند نارنجی داشت
هر چی میگردم نیستش :(

اون تقویمی رو که شما میگی اسمش چی بود و از کجا دانلود کرده بودی؟

میگم آخه ، پس یه ویژگیهای بارزی داره که با سیو معمولی مرورگرها فرق میکنه .
بله کروم خودش اسپید دابال داره اما خیلی کوچک و محدوده و شما زیاد نمیتونی دستکاریش کنی ، این اکستنشنی که نصب میکنی بعدش میتونی تعداد مربع ها ، تعداد ردیف ها و ستون ها ، حتی رنگ و عکس بک گراند رو هم تنظیم کنی ;)

لینک نگهبان و توضیحاتی که دادم به نظر دلایل قانع کننده ای داشت برای استفاده از LastPass :happy:

مثلا قبل از اینکه از LastPass استفاده کنم یادمه زمانی که میخواستم توی سایت هایی مثل لایو که چند تا اکانت داشتم لاگین بشم، کروم (کروم 8) به مشکل بر میخورد. یعنی من چند تا اکانت تحت یک دامنه داشتم ولی کروم تشخیص نمیداد که اینجور وقت ها باید چیکار کنه!

به هر حال به غیر از پسورد کارهای زیاده دیگه ای هم میشه با LastPass انجام داد که توصیه میکنم امتحانش کنید تا ویژگی های اون براتون روشن بشه

موفق باشید

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
اون تقویمی رو که شما میگی اسمش چی بود و از کجا دانلود کرده بودی؟

اسمش که فک میکنم Persian calendar بود دیگه
روش که کلیک میکردم یه صفحه نارنجی کوچک میومد و مثلا مینوشت 6 morada1390
فک میکنم از همین فروم دانلود کردم
ولی گشتم نبود :(

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
يه بدي كه داره اينه كه موقع بستن نميپرسه گزينه سيو نداره كه تب ها رو بشه سيو كرد
كسي نميدونه تو ورژن هاي جديدش مشكلي كه با idm داشت حل شده يا نه ؟

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
البته تو فایرفاکس هم یوزر پسوردها همیشه در دسترسه... بقیه مرورگرها رو نمی‌دونم...

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
اسمش که فک میکنم Persian calendar بود دیگه
روش که کلیک میکردم یه صفحه نارنجی کوچک میومد و مثلا مینوشت 6 morada1390
فک میکنم از همین فروم دانلود کردم
ولی گشتم نبود :(

باشه سر فرصت ببینم یک راهی میشه پیدا کرد یا نه؟! ;)

يه بدي كه داره اينه كه موقع بستن نميپرسه گزينه سيو نداره كه تب ها رو بشه سيو كرد
كسي نميدونه تو ورژن هاي جديدش مشكلي كه با idm داشت حل شده يا نه ؟

1- بله، یکی از چیزهایی که کروم نداره امکان Work Offline ه! این هم بیشتر بر میگرده به سیاست های گوگل که میگه شما باید همیشه آنلاین باشید، برای همین گوگل توصیه میکنه به جای استفاده از حالت Work Offline، آنلاین بشید و اون صفحه رو به صورت آنلاین مشاهده کنید. این قضیه تقریبا تو کشورهای پیشرفته که از اینترنت سرعت بالا با قیمت پایینی برخوردارن حل شده ست!

2- من از (FDM (Free Download Manager استفاده میکنم و مشکلی هم با کروم نداره، پیشنهاد میکنم شما هم FDM رو امتحان کنید :cool:

البته تو فایرفاکس هم یوزر پسوردها همیشه در دسترسه... بقیه مرورگرها رو نمی‌دونم...

منظور شما Firefox Sync ه؟

بالا