برگزیده های پرشین تولز

>>انجمن طرفداران گوگل کروم<<

جناب خان

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژوئن 2015
نوشته‌ها
476
لایک‌ها
335
مشکلی ک جدیدا با کروم با نصب 2-3 افزونه جدید پیدا کردم اینه ک سایتو ک میزنی میاد تا چند ثانیه انگار فقط داری عکس سایتو میبینی لینکا کار نمیکنه ، اگه فلشی گیفی باشه اونا هم فقط عکسشون هست بعد از مدتی اتوماتیک این مورد درست میشه راهی برای درست کردنش نیست ؟ اون افزونه هارو هم حذف کردم ولی هنوز این مشکل پابرجاست
 

Cyberlife

Registered User
تاریخ عضویت
28 مارس 2009
نوشته‌ها
1,498
لایک‌ها
615
محل سکونت
MACS0647-JD
سلام

آیا افزونه یا روشی برای دریافت ویدیو استریم یا بازیهای آنلاین،

به صورت همزمان از چند کانکشن در کروم وجود دارد؟

افزونه ای میخوام که مثل نرم افزارهای مدیریت دانلود این کار

انجام بده با این تفاوت که این کار روی کروم قابل انجام باشه.
 
Last edited:

جناب خان

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژوئن 2015
نوشته‌ها
476
لایک‌ها
335
اگه اشتباه نکنم یه بار اشتباهی 32 بیت جای 64 دانلود کردم چون حسش نبود دوباره 64شو بگیرم همون 32 رو نصب کردم ج داد (تا اونجایی ک یادمه کروم بود)
ورژن 32 بیت رو 64 بیت کار میکنه؟
 

r-stark

Registered User
تاریخ عضویت
25 جولای 2013
نوشته‌ها
117
لایک‌ها
26
محل سکونت
اهواز
سلام

افزونه FVD رو روی گوگل کروم نصب کردم تا همین دیروز بدون مشکل داشت کار میکرد تا اینکه کروم هنگ کرد مجبور شدم ریست کنم الان که کروم رو باز میکنم افزونه اجرا نمیشه URL خیلی از سایتا رو توش ذخیره کرده بودم ، وضعیت بدیه نتونم دوباره اون سایتا رو داشته باشم .

توی extension افزونه رو فعال یا غیر فعال هم میکنم جواب نمیده اصلا URL سایتایی که ذخیره کردم نشون داده نمیشه .

چکار میتونم بکنم ؟ میشه بک آپی گرفت ؟

افزونه FVD synchronizer ی رو هم نصب کردم ولی اتفاقی نمی افته .
 

Cyberlife

Registered User
تاریخ عضویت
28 مارس 2009
نوشته‌ها
1,498
لایک‌ها
615
محل سکونت
MACS0647-JD
سلام

افزونه FVD رو روی گوگل کروم نصب کردم تا همین دیروز بدون مشکل داشت کار میکرد تا اینکه کروم هنگ کرد مجبور شدم ریست کنم الان که کروم رو باز میکنم افزونه اجرا نمیشه URL خیلی از سایتا رو توش ذخیره کرده بودم ، وضعیت بدیه نتونم دوباره اون سایتا رو داشته باشم .

توی extension افزونه رو فعال یا غیر فعال هم میکنم جواب نمیده اصلا URL سایتایی که ذخیره کردم نشون داده نمیشه .

چکار میتونم بکنم ؟ میشه بک آپی گرفت ؟

افزونه FVD synchronizer ی رو هم نصب کردم ولی اتفاقی نمی افته .
سلام

اول وارد سایت everhelper بشید :

https://www.everhelper.me/synchronizer.php

وقتی به سایت لاگین کردید از بالای صفحه روی دکمه Speed Dial کلیک کنید.

screenshot-everhelper.me 2015-09-01 10-27-55.png

حالا در پنل سمت چپ روی Default کلیک کیند و ببینید که لینک سایتها رو دارید یا نه

روبروی Default و در پرانتز یک عدد نوشته که اگه صفر باشه یعنی Backup شما سهواً

پاک شده که جای نگرانی نیست :eek: ولی اگه یک عدد روبروشه یعنی Backup شما

سرجاشه و باز هم جای نگرانی نیست ;) در کل اگه اکانت شما سرجاشه و رمزش

رو گم نکردید هیچ نگران نباشید، همش رو بر میگردونیم :rolleyes:

توی تصویر زیر این گزینه رو براتون مشخص کردم:

screenshot-everhelper.me 2015-09-01 10-34-40.png

این رو مشخص کنید تا باز هم راهنماییتون کنم.
 
Last edited:

r-stark

Registered User
تاریخ عضویت
25 جولای 2013
نوشته‌ها
117
لایک‌ها
26
محل سکونت
اهواز
سلام

اول وارد سایت everhelper بشید :

https://www.everhelper.me/synchronizer.php

وقتی به سایت لاگین کردید از بالای صفحه روی دکمه Speed Dial کلیک کنید.

مشاهده پیوست 853429

حالا در پنل سمت چپ روی Default کلیک کیند و ببینید که لینک سایتها رو دارید یا نه

روبروی Default و در پرانتز یک عدد نوشته که اگه صفر باشه یعنی Backup شما سهواً

پاک شده که جای نگرانی نیست :eek: ولی اگه یک عدد روبروشه یعنی Backup شما

سرجاشه و باز هم جای نگرانی نیست ;) در کل اگه اکانت شما سرجاشه و رمزش

رو گم نکردید هیچ نگران نباشید، همش رو بر میگردونیم :rolleyes:

توی تصویر زیر این گزینه رو براتون مشخص کردم:

مشاهده پیوست 853432

این رو مشخص کنید تا باز هم راهنماییتون کنم.

دوست عزیز بعد اینکه FVD دیگه جواب نداد این افزونه eversync رو نصب کردم که شاید بشه یه کاری کرد الان توی اکانتی که ساختم رفتم اما فایل Default نبود فایل my dials هست که هیچ عددی جلوش نیست .
به نظرت برم سمت فایر فاکس بهتر نیست ؟ این کروم رو تا بازش میکنم حدود 1.5 گیگ از رم رو که میگیره هیچ وقتی چندتا پیج باز میکنم که دیگه وا مصیبتا .
 

Cyberlife

Registered User
تاریخ عضویت
28 مارس 2009
نوشته‌ها
1,498
لایک‌ها
615
محل سکونت
MACS0647-JD
دوست عزیز بعد اینکه FVD دیگه جواب نداد این افزونه eversync رو نصب کردم که شاید بشه یه کاری کرد الان توی اکانتی که ساختم رفتم اما فایل Default نبود فایل my dials هست که هیچ عددی جلوش نیست .
به نظرت برم سمت فایر فاکس بهتر نیست ؟ این کروم رو تا بازش میکنم حدود 1.5 گیگ از رم رو که میگیره هیچ وقتی چندتا پیج باز میکنم که دیگه وا مصیبتا .

افزونه eversync از لیست سایتها و بوکمارکهای مرورگر و افزونه FVD پشتیبان میگیره

و باید قبل از به وجود آمدن مشکل اون رو نصب میکردید، الان دیگه نمیشه کاری کرد.

یکی از ایرادات کروم مصرف زیاد حافظه هست و اگه رم کامپیوتر شما پایینه بهتره از

فایرفاکس استفاده کنید. ولی اگه رم شما 8 به بالا هست بهتره از کروم استفاده کنید.
 

r-stark

Registered User
تاریخ عضویت
25 جولای 2013
نوشته‌ها
117
لایک‌ها
26
محل سکونت
اهواز
افزونه eversync از لیست سایتها و بوکمارکهای مرورگر و افزونه FVD پشتیبان میگیره

و باید قبل از به وجود آمدن مشکل اون رو نصب میکردید، الان دیگه نمیشه کاری کرد.

یکی از ایرادات کروم مصرف زیاد حافظه هست و اگه رم کامپیوتر شما پایینه بهتره از

فایرفاکس استفاده کنید. ولی اگه رم شما 8 به بالا هست بهتره از کروم استفاده کنید.

رم 8 هست ولی اصلا خوشم نمیاد اینقدر از حافظه رو اشغال میکنه تا الانم بخاطر همین FVD تحملش کردم اگه میدونستم میشه بک آپ گرفت زودتر میرفتم سمت فایر فاکس گر چه کروم هم خاطرات خوبی باهاش دارم ولی دیگه قابل تحمل نیست همش باید حواست به پر شدن حافظه رم باشه .
 

Cyberlife

Registered User
تاریخ عضویت
28 مارس 2009
نوشته‌ها
1,498
لایک‌ها
615
محل سکونت
MACS0647-JD
رم 8 هست ولی اصلا خوشم نمیاد اینقدر از حافظه رو اشغال میکنه تا الانم بخاطر همین FVD تحملش کردم اگه میدونستم میشه بک آپ گرفت زودتر میرفتم سمت فایر فاکس گر چه کروم هم خاطرات خوبی باهاش دارم ولی دیگه قابل تحمل نیست همش باید حواست به پر شدن حافظه رم باشه .
خوب اکثر کاربران به دلیل اینکه از ساختار کروم اطلاعی ندارن از مصرف زیاد حافظه اون گلایه میکنند

کروم برای هر افزونه و صفحه یک Process (فرایند) جداگانه در نظر میگیره تا اگه صفحه یا پلاگین یا

افزونه ای Crash (هنگ) کرد، بدون تاثیر روی دیگر اجزا و صفحات کروم، بتونه اون رو از حافظه خارج

کنه، به خاطر همین ساختار ایجاد Process مجزا برای هر موضوع، باعث مصرف نسبتاً زیاد حافظه

میشه که هم یک مزیت هست و هم یک عیب، اگه گوگل به اختیار کاربر میگذاشت که این ویژگی

رو به اختیار خودش فعال یا غیر فعال کنه خیلی خوب میشد، ولی بازم میگم اگه از نظر حافظه

مشکلی ندارید بهتره که از کروم استفاده کنید.

یکسری کارها هم میتونید برای کاهش مصرف حافظه توسط کروم انجام بدید، مثلاً در داخل کروم

دکمه های Shift+Esc رو بزنید، پنجره به شکل زیر باز میشه:

1262497171690376593.jpg


روی عنوان ستون Memory کلیک کنید تا Process و Extention و Plugin ها بر اساس میزان

مصرف حافظه مرتب بشن، حالا میتونید مواردی که بیشترین مصرف حافظه را دارند از کروم

حذف کنید یا سایتهای پر مصرف را ببندید.

افزونه The Great Suspender هم میتونه مفید باشه.

یک کار دیگه که میتونیم برای بهبود مصرف حافظه در کروم انجام بدیم این هست که به کروم

بگیم فرایندها رو برا اساس هر سایت مشابه ایجاد کن، نه بر اساس Tab. اینطوری از ایجاد

فرایند اضافی جلوگیری میشه و در مصرف حافظه صرفه جویی می کنه. برای اینکار روی آیکن

کروم در Desktop کلیک راست کنید و بعد روی Properties کلیک کنید. در پنجره ظاهر شده

روی زبانه Shortcut کلیک کنید، روی فیلد Target کلیک کنید و کلید End و سپس Space را

بزنید. حالا دستور زیر رو Copy-Paste کنید:

--process-per-site

مثل تصویر زیر:

Chrome.png

و Ok کنید و اگه پیغام اجازه مدیریت کل سیستم (Administrator Permission) اومد روی دکمه

Continue کلیک کنید. بعد کروم رو یکبار ببندید و بعد از 15 ثانیه دوباره باز کنید.
 
Last edited:

r-stark

Registered User
تاریخ عضویت
25 جولای 2013
نوشته‌ها
117
لایک‌ها
26
محل سکونت
اهواز
سلام

اول وارد سایت everhelper بشید :

https://www.everhelper.me/synchronizer.php

وقتی به سایت لاگین کردید از بالای صفحه روی دکمه Speed Dial کلیک کنید.

مشاهده پیوست 853429

حالا در پنل سمت چپ روی Default کلیک کیند و ببینید که لینک سایتها رو دارید یا نه



توی تصویر زیر این گزینه رو براتون مشخص کردم:

مشاهده پیوست 853432

این رو مشخص کنید تا باز هم راهنماییتون کنم.

سلام
دوست عزیز من روی فایرفاکس از everhelper استفاده کردم کلی هم اپلود کردم dial اما الان بعد نصب ویندوز هیچ کدومشون نیست ؟ چرا ؟
مگه روی سرور آپلود نمیشد ؟ کلی سایت ذخیره کمرده بودم همشون پرید عجب چیز مزخرفی شده این Speed dial واسه من ...
 

Cyberlife

Registered User
تاریخ عضویت
28 مارس 2009
نوشته‌ها
1,498
لایک‌ها
615
محل سکونت
MACS0647-JD
سلام
دوست عزیز من روی فایرفاکس از everhelper استفاده کردم کلی هم اپلود کردم dial اما الان بعد نصب ویندوز هیچ کدومشون نیست ؟ چرا ؟
مگه روی سرور آپلود نمیشد ؟ کلی سایت ذخیره کمرده بودم همشون پرید عجب چیز مزخرفی شده این Speed dial واسه من ...
سلام

چک کنید ببینید هر دو این افزونه ها رو روی فایرفاکس دارید یا نه

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/fvd-speed-dial/

https://addons.mozilla.org/en-GB/firefox/addon/fvd-synchronizer/
 

r-stark

Registered User
تاریخ عضویت
25 جولای 2013
نوشته‌ها
117
لایک‌ها
26
محل سکونت
اهواز
سلام

چک کنید ببینید هر دو این افزونه ها رو روی فایرفاکس دارید یا نه

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/fvd-speed-dial/

https://addons.mozilla.org/en-GB/firefox/addon/fvd-synchronizer/

اره همون اول نصب کردم و اینکه توی اکانتی که دارم توی سایت everhelper همه dial هایی که ذخیره کردم پاک شدن مگه اپلود نمیشن روی سرور هاشون ؟
 

ASSASSIN_369

Registered User
تاریخ عضویت
18 آگوست 2012
نوشته‌ها
104
لایک‌ها
23
سلام از youtube که ویدئو میخوام بگیرم دیگه با کروم فرمت های قبلی نیست و هر پلیری پخشش نمی کنه ! میشه راهنمایی کنین ممنون.ولی همون لینک تو فایرفاکس درسته .
 

mehdiaz

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 اکتبر 2013
نوشته‌ها
11
لایک‌ها
3
محل سکونت
تهران-پیروزی
سلام.اساتید کروم من اینطوری شده چطوری درستش کنم؟؟
adtxv4ydif5njn9w2xkz.png
[/URL][/IMG]
 

فایل های ضمیمه

  • New Bitmap Image.png
    New Bitmap Image.png
    408.4 KB · نمایش ها: 13

AhangCity.CoM

Registered User
تاریخ عضویت
16 آگوست 2012
نوشته‌ها
2,442
لایک‌ها
1,906
محل سکونت
Las Vegas
اقا تو رو خدا کسی می دونه این گوگل کروم چش شده ،
هر لینکی رو باز می کنم وقتی برا چند دقیقه می رم داخل یه تب دیگه وقتی بر می گردم اتوماتیک اون صفحه رفرش میشه
دهن اینترنت من رو سرویس کرده
 

Cyberlife

Registered User
تاریخ عضویت
28 مارس 2009
نوشته‌ها
1,498
لایک‌ها
615
محل سکونت
MACS0647-JD
آیا در کروم روش یا افزونه ای برای تغییر فونتهای درون صفحه

از تاهوما به فونت دیگر وجود دارد؟

میخوام به محض اینکه صفحه ای با فونت تاهوما باز شد، این

فونت به فونت دیگه تغییر کنه و اندازه اون هم بزرگتر بشه.
 

nightfall

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 اکتبر 2014
نوشته‌ها
25
لایک‌ها
0
سن
37
محل سکونت
تهران
دوستان افزونه Browsec دیگه کار نمی کنه؟.....برای من 2 روزه کاملا قطع شده
 

Cyberlife

Registered User
تاریخ عضویت
28 مارس 2009
نوشته‌ها
1,498
لایک‌ها
615
محل سکونت
MACS0647-JD
ورژن 53 چقدر بد شده، آیکون بوکمارکها و افزونه ها کوچیک شده

نوار آدرس بدجور توی دیده. آیا میشه طراحی رو به قبل برگشت زد؟
 
بالا