برگزیده های پرشین تولز

>>انجمن طرفداران گوگل کروم<<

mohamadebrahim

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 آگوست 2012
نوشته‌ها
72
لایک‌ها
34
محل سکونت
گرگان
به نظر من بهترین مرورگر در حال حاضر گوگل کروم است.
 

MOHAMMAD026_1

همکار بخش توسعه وب * بخش میزبانی وب
همکار انجمن
تاریخ عضویت
16 ژوئن 2014
نوشته‌ها
4,909
لایک‌ها
8,408
محل سکونت
ROOT
کروم عالیه
اما وقتی بیشتر از 20 تب باز میکنی، دیگه اصلا نمیکشه :(
راهی هست کوکی ها، یوزر و پسوردها و... انتقال داد به یه سیستم دیگه؟ (اونم کروم هست)
 

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,519
لایک‌ها
6,607
سن
31
اقا من کرومم اينطوري شده صفحه اولش ميخوام new tab باشه تيکش رو از داخل ستينگ ميذارم باز هم همين صفحه مياد اسمش هم هست quick start مشکل چي هستش؟

cc.JPG
 

saeid333

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 می 2008
نوشته‌ها
6
لایک‌ها
0
سلام
من قبلا رو مرورگرم اكتنشن Browsec نصب بود اما خراب شد دوباره نصب نميشه بعد رو سيستم يكي از دوستام نصب شد رو سيستميكي ديگه نه چرا اين پيغام رو ميده و چطور ميشه از شرش راحت شد برا اكثر اكستنشنام اينطور هست
ضمن اينكه كروم رو حذف و دوباره نصب هم كردم برا اطمينان بيشترولي بازم نشد
مرسي
yzv21j256okizn4djser.jpg
 
Last edited:

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,519
لایک‌ها
6,607
سن
31
خوب اين واسه اي پي ايران نصب نميشه
اول اي پي رو با فري گيت اينا عوض کن بعد نصب ميشه
من خودمم browsec رو همين طوري نصب کردم
 

saeid333

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 می 2008
نوشته‌ها
6
لایک‌ها
0
خوب اين واسه اي پي ايران نصب نميشه
اول اي پي رو با فري گيت اينا عوض کن بعد نصب ميشه
من خودمم browsec رو همين طوري نصب کردم
مرسي ولي اخه قبلش بدون تغيير اي پي نصب ميشد خيلي راحت؟؟؟!
 

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,519
لایک‌ها
6,607
سن
31
يه مدت واسه اي پي ايران باز بود
ولي باز بسته شده گويا
 

bz4d1245

Registered User
تاریخ عضویت
28 فوریه 2013
نوشته‌ها
105
لایک‌ها
17

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,519
لایک‌ها
6,607
سن
31
اون دوميش احتمالا نرم افزاري نصب کردي مال اونه
مال منم همين طور بود نرم افزار رو پاک کردم اوکي شد
 

bz4d1245

Registered User
تاریخ عضویت
28 فوریه 2013
نوشته‌ها
105
لایک‌ها
17
];
چک کردم چیزی نصب نشده . نه پلاگینی نه برنامه ای.
 

hkhafan

Registered User
تاریخ عضویت
15 جولای 2010
نوشته‌ها
2,128
لایک‌ها
1,313

MrValour

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 آپریل 2014
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
27
سن
26
سلام ،چند وقتی احساس می کنم کامپیوترم ویروسی شده و وقتی که با کروم اینترنت میرم کلی تبلیغ روی صفحه مرور گرم ظاهر میشه می خاستم بدونم چطوری می تونم از شر این تبلبیغات راحت شم؟
 

MOHAMMAD026_1

همکار بخش توسعه وب * بخش میزبانی وب
همکار انجمن
تاریخ عضویت
16 ژوئن 2014
نوشته‌ها
4,909
لایک‌ها
8,408
محل سکونت
ROOT
سلام ،چند وقتی احساس می کنم کامپیوترم ویروسی شده و وقتی که با کروم اینترنت میرم کلی تبلیغ روی صفحه مرور گرم ظاهر میشه می خاستم بدونم چطوری می تونم از شر این تبلبیغات راحت شم؟
نرم افزار های سیستم رو بررسی کنید و سپس حذف :)
البته افزونه کروم رو هم میتونید حذف کنید
 

ehsanmody

Registered User
تاریخ عضویت
7 نوامبر 2013
نوشته‌ها
611
لایک‌ها
659
بهریتن مروگر موجود توی وب :D سریع راحت کاربرپسند ذخیره اطلاعات راحت
بازم بگم :D
 

erfan_2010

Registered User
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2010
نوشته‌ها
412
لایک‌ها
572
چه جوری باید از شر SSLerror راحت شد ؟
 

sarbaz_es

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 می 2014
نوشته‌ها
63
لایک‌ها
4
سن
31
دوستان میتونید مشکل منو حل کنید؟
کروم قابلیت ترجمه خودکار صفحات رو داره ولی با اینکه تو تنظیمات مرورگر تیک این قابلیتو زدم ولی اون پیغامی که باید بالای صفحه بیاد واسه ترجمه نمیاد.
گاهی هم یه پیام کوچیک (که شبیه آموزش هایی که تو اینترنت دیدم نیست) میاد که وقتی translate رو میزنم میگه نمیتونم ترجمه کنم
چیکار کنم؟
 

ehsanmody

Registered User
تاریخ عضویت
7 نوامبر 2013
نوشته‌ها
611
لایک‌ها
659
دوستان میتونید مشکل منو حل کنید؟
کروم قابلیت ترجمه خودکار صفحات رو داره ولی با اینکه تو تنظیمات مرورگر تیک این قابلیتو زدم ولی اون پیغامی که باید بالای صفحه بیاد واسه ترجمه نمیاد.
گاهی هم یه پیام کوچیک (که شبیه آموزش هایی که تو اینترنت دیدم نیست) میاد که وقتی translate رو میزنم میگه نمیتونم ترجمه کنم
چیکار کنم؟
این راهو من خودم انجام دادم کار میکنه، روی هر صفحه ای که میخوای ترجمه کنه راست کلیک میکنی و گزینه translate to english رو میزنی بعد بعد کنار ادرس بارت گزینه ترجمه میاد روش میزنی و گزینه Options رو میزنی حالا توی تب اولش زبان صفحه (که خودکار انتخاب میشه) و توی تب دوم هم زبانی رو که میخوای ترجمه کنه رو میزنی بعد هم translate رو میزنی و ترجمه میکنه، اگر متوجه نشدی بگو برات فیلم بگیرم بزارم :D
 

sarbaz_es

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 می 2014
نوشته‌ها
63
لایک‌ها
4
سن
31
این راهو من خودم انجام دادم کار میکنه، روی هر صفحه ای که میخوای ترجمه کنه راست کلیک میکنی و گزینه translate to english رو میزنی بعد بعد کنار ادرس بارت گزینه ترجمه میاد روش میزنی و گزینه Options رو میزنی حالا توی تب اولش زبان صفحه (که خودکار انتخاب میشه) و توی تب دوم هم زبانی رو که میخوای ترجمه کنه رو میزنی بعد هم translate رو میزنی و ترجمه میکنه، اگر متوجه نشدی بگو برات فیلم بگیرم بزارم :D
گزینه ترجمه میاد ولی میگه نمیتونه ترجمه کنه .عکس پایینو ببین.بالایی چیزیه که باید بیاد, پایینی چیزیه که برا من میاد
http://8pic.ir/images/ks1s7k574ay3wchsiutz.jpg
یه فیلم آموزش از آدرس پایین دیدم ولی هم شکل گزینه ترجمه فرق میکنه هم خودش خودکار میاد.
http://www.yjc.ir/fa/news/4602369/فیلم-آموزشی-ترجمه-سایت-با-گوگل-کروم-دانلود
 

ehsanmody

Registered User
تاریخ عضویت
7 نوامبر 2013
نوشته‌ها
611
لایک‌ها
659
گزینه ترجمه میاد ولی میگه نمیتونه ترجمه کنه .عکس پایینو ببین.بالایی چیزیه که باید بیاد, پایینی چیزیه که برا من میاد
http://8pic.ir/images/ks1s7k574ay3wchsiutz.jpg
یه فیلم آموزش از آدرس پایین دیدم ولی هم شکل گزینه ترجمه فرق میکنه هم خودش خودکار میاد.
http://www.yjc.ir/fa/news/4602369/فیلم-آموزشی-ترجمه-سایت-با-گوگل-کروم-دانلود
میتونی از این افزونه هم استفاده کنی، نصبش که کردی انتهای ادرس بار لوگوش میاد، وقتی روش میزنی یه کادر آبی زیرش باز میشه زبانت رو انتخاب میکنی بعد translate رو میزنی و ترجمه میکنه
 
بالا