mehdi.karami
Registered User
لینک ها نوفالو هستند
لینک ها نوفالو هستند
من از اپرا استفاده میکنم و اگر کروم این سه تا کار را انجام بدهد میخواهم از کروم استفاده کنم :
قسمتی برای note یعنی هر جملهایی را جالب دیدم بتونم کپی کنم (برای جملات فارسی که قابلیت راستچین داشته باشد و بشود مثل اپرا برای مطالب folder در نظر گرفت و note ها را در folder های جداگانه گذاشت)
بشود نمایش و عدم نمایش عکس را با یک دکمه تنظیم کرد (در اپرا این امکان وجود دارد و لازم نیست مرتب رفت تو منو و این کار را کرد)
فید خوان داشته باشد و با فیدهای فارسی مشکل نداشته باشد و راست چین باشد!
از این افزونه استفاده کنید:آیا افزونه ای برای گوگل کروم هست که از طریق اون بتونیم قسمتهای مهم یک مطلب یا مقاله یا عکس در یک سایت رو
با دسته بندی در یک فضای ابری ذخیره کنیم تا بتونیم بعدا و در هر کجا به این مطالب علامت گذاری و ذخیره شده دسترسی
پیدا کنیم ؟
اینجا ده افزونه مناسب برای مدیریت تب ها در کروم معرفی شده:اگر تب های گوگل کروم مثل موزیلا بود یقینا از کروم استفاده می کردم . متاسفانه کروم بعد اینه چند تا تب باز کردی تب ها میره تو هم اصلا معلوم نمیشه کجایی و کجا رو میخوای باز کنی . حیف واقعا .
http://www.maketecheasier.com/10-chrome-extensions-for-efficient-tabs-management/
هیچکدومشون به درد نمیخورن . مثل موزیلا نمیشه . . .اینجا ده افزونه مناسب برای مدیریت تب ها در کروم معرفی شده:
کد:http://www.maketecheasier.com/10-chrome-extensions-for-efficient-tabs-management/
موزیلا بشدت سنگین و کنده!هیچکدومشون به درد نمیخورن . مثل موزیلا نمیشه . . .
اگر تب هاش مثل موزیلا میشد ما هم از موزیلا استفاده نمی کردیم . عادت کردیم به موزیلا . . .موزیلا بشدت سنگین و کنده!
موندم چطور اعصابتون میکشه باهاش کار کنین...
منم خودم تا ورژن ۴ که وزرژنها ۳.۱، ۳.۲، ... بود جزو تیفوسیهای فایرفاکس بودم، چون واقعاً سبک و عالی بود. ولی از وقتی که سنگین و پر از باگ شد و هفتهای یه ورژن داد و شد ۵ و ۶ و ۷ و ۸ و ... دیگه قیدشو زدم!اگر تب هاش مثل موزیلا میشد ما هم از موزیلا استفاده نمی کردیم . عادت کردیم به موزیلا . . .
فعلا که فایرفاکس داره ، داره از کروم کپی می کنه .اگر تب های گوگل کروم مثل موزیلا بود یقینا از کروم استفاده می کردم . متاسفانه کروم بعد اینه چند تا تب باز کردی تب ها میره تو هم اصلا معلوم نمیشه کجایی و کجا رو میخوای باز کنی . حیف واقعا .
احتمالا یکی از دلایلش ssl هستشبا سلام خدمت دوستان
من با هر وقت با کروم وارد فيس ميشم با اسکرول کردن صفحه چيزي لود نميشه و همچنين دکمه هاي لايک و کامنت و شير هم کار نميکنه برام
فقط هم با کروم و فقط هم با همين سايت اين مشکل رو دارم
کسي ميدونه مشکل از چي مي تونه باشه و چطور رفع ميشه؟
احتمالا یکی از دلایلش ssl هستش
قبلا از تنظیمات فیسبوک میشد ssl رو غیر فعال کرد البته احتمالا الان هم بشه ، اگر اطلاعات مهمی تو پروفایل دارید پیشنهاد میدم این گزینه رو غیر فعال نکنید.ممنون از جوابتون
راهي براي بر طرف کردم اين مشکل هست؟
این فکر کنم مشکل شما رو حل کنهسلام دوستان دو تا سوال داشتم؟
1- میشه برای تعویض ویندوز از برنامه ها بک آپ گرفت و بعد از تعویض ویندوز بازگردانی کنم برنامه ای وجود داره که این کارو بکنه؟
2-چطور از گوگل کروم بک آپ بگیرم برای تعویض ویندوز اطلاعات مهمی روش دارم راه حل تست شده رو نسخه 35 جدیدترین نسخه؟
این فکر کنم مشکل شما رو حل کنه
http://juan2geek.com/how-to-backup-and-restore-entire-google-chrome-setting/
بله عملیه به صورت جداگانه میشه از bookmarks و تنظیمات بک آپ گرفتاز کل اطلاعات
اینو قبلا دیدم عملی هست؟