fanoostalaei
Registered User
کروم 25 برای من با سرعت خیلی بیشتری نسبت که کروم 23 صفحات رو لود میکنه
نمیدونم برای شما هم اینجوریه یا نه!!!!!!
کروم 25 برای من با سرعت خیلی بیشتری نسبت که کروم 23 صفحات رو لود میکنه
برای من هم این مشکل تو نسخه جدید کروم وجود داره ! راه حلی وجود نداره به جز اینکه صفحه رو رفرش کنی و این بار منتظر بمونی تا پیج به صورت کامل لود بشهاین ورژن ۲۷ من ٫ عکس ها اگه نصفه لود بشن بعد stop رو بزنی ٫ نصفه ی عکس های که لود شده بودن رو هم برمیداره جاش ضربدر میذاره...
کسی تجربه مشابه داشته ؟ چاره ای نداره ؟
برای من هم این مشکل تو نسخه جدید کروم وجود داره ! راه حلی وجود نداره به جز اینکه صفحه رو رفرش کنی و این بار منتظر بمونی تا پیج به صورت کامل لود بشه
البته یه راه ساده تر هم هست ، روی عکسی که کامل لود نشده راست کلیک رو بزن و open image in new tab رو بزن تا عکس تو تب جدید باز بشه.درضمن تو این روزش عکس دیگه از اول لود نمیشه و از همونجا که استاپ شده بقیه اش رو لود میکنه و به شما تصویر کامل رو میده.
من 23 نداشتم اما 25 که دارم واقعا عالیه
این ورژن ۲۷ من ٫ عکس ها اگه نصفه لود بشن بعد stop رو بزنی ٫ نصفه ی عکس های که لود شده بودن رو هم برمیداره جاش ضربدر میذاره...
برای من هم این مشکل تو نسخه جدید کروم وجود داره ! راه حلی وجود نداره به جز اینکه صفحه رو رفرش کنی و این بار منتظر بمونی تا پیج به صورت کامل لود بشه
البته یه راه ساده تر هم هست ، روی عکسی که کامل لود نشده راست کلیک رو بزن و open image in new tab رو بزن تا عکس تو تب جدید باز بشه.درضمن تو این روزش عکس دیگه از اول لود نمیشه و از همونجا که استاپ شده بقیه اش رو لود میکنه و به شما تصویر کامل رو میده.
دوستان من كروم ٢٧ دارم و ويندوز ٨
بسيار هنگ ميكنه و موقع لود شدن يا خوندن مطالب يه دفعه قفل ميكنه (فريز ميشه)
فلش پليرش هم دي اكتيو كردم اما درست نشد كسي پيشنهادي داره ؟
ممنون
new tab ـه من اینجوری شده
وقتی کرومو باز میکنم یا نیوتب میزنم رو اعصابه. چجوری میشه برگردونمش به حالت قبلی؟
اسمش هست : DefaultTab 1.1.19محسن یه اکستنشن خاصی نصب کردی پاکش کن...
اسمش هست : DefaultTab 1.1.19
هی پاکش میکنم، دوباره خود به خود بدون اجازه نصب میشه . دهن ما رو سپوخته
باز enable میشهDisableـش کن خوب
انگلیسی بلد نیستم. خلاصشو نمیشه بگی؟طبق نوشتههای اجانب، به احتمال زیاد توسط یه برنامهی ثانویه نصب میشه رو مرورگرتون
اینو بخونید:
Default-tab Extension (Google Chrome) won't go away? - Yahoo! Answers
شاید حل بشه
انگلیسی بلد نیستم. خلاصشو نمیشه بگی؟
من از کروم 25 به 27 اومدم ولی خیلی پشیمون شدم کروم 27 به جای اینکه پیشرفت کنه بیشتر پسرفت کرد
الان بیشتر به جای کروم از اپرا 12.15 استفاده میکنم که عین نور صفحاتم رو لود میکنه با سرعت خیلی بیشتر نسبت که کروم 27
مشکلی که من با مرورگر کروم دارم ولی با اپرا ندارم اینه که وقتی تازه نصبه خیلی عالی و سریع عمل میکنه ولی بعد یه مدت سنگین میشه و حتی بعضی موقع که تعداد تب ها زیاد میشه cpu usage به 100 درصد میرسه. یه بار که به صد درصد رسیده بود و تو task manager نگاه کردم دیدم گوگل کروم در حال update زده بود. هرچی هم تو setting مرورگر نگاه کردم گزینه ای برای غیرفعال کردن آپدیت اتوماتیک وجود نداشت.
کسی میدونه بهترین راه برای غیرفعال کردن آپدیت اتوماتیک کروم کدومه؟
دوستان، برنامه Chrome web store چند روزی هست که کار نمیکنه و وارد استور نمیشه ! برای شما هم اینطوری شده ؟
این ورژن ۲۷ من ٫ عکس ها اگه نصفه لود بشن بعد stop رو بزنی ٫ نصفه ی عکس های که لود شده بودن رو هم برمیداره جاش ضربدر میذاره...
دوستان من كروم ٢٧ دارم و ويندوز ٨
بسيار هنگ ميكنه و موقع لود شدن يا خوندن مطالب يه دفعه قفل ميكنه (فريز ميشه)
فلش پليرش هم دي اكتيو كردم اما درست نشد كسي پيشنهادي داره ؟
ممنون
من از کروم 25 به 27 اومدم ولی خیلی پشیمون شدم کروم 27 به جای اینکه پیشرفت کنه بیشتر پسرفت کرد
الان بیشتر به جای کروم از اپرا 12.15 استفاده میکنم که عین نور صفحاتم رو لود میکنه با سرعت خیلی بیشتر نسبت که کروم 27