• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران Maxthon

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
مهرداد خودم دیدم!! حجمش بالاس نمیتونم دانلود کنم!!

قبلا کسانی که دارن اینجا از این تعریف میکنن از فایر فوکس تعریف نمیکردن؟!!!!!!!!!!!(یا من دارم اشتباه میکنم؟!!)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من كه هيچ وقت تاحالا از Fire استفاده نكردم ! فقط وقت هايي كه ميخوام ببينم يه صفحه رو تو اونم درست نشون ميده يا نه ... بازش ميكنم ! يه جورايي بدم مياد ازش !

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از faridbahal :
مهرداد خودم دیدم!! حجمش بالاس نمیتونم دانلود کنم!!

قبلا کسانی که دارن اینجا از این تعریف میکنن از فایر فوکس تعریف نمیکردن؟!!!!!!!!!!!(یا من دارم اشتباه میکنم؟!!)
4.4 مگ بالاست؟؟؟
24.gif
من موزیلای بالای 11 مگ رو هم دان کردم
35.gif

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
خسته نباشی من فایل 80 مگی هم دانلود کردم!!! اما الان نمیشه!! با یه اینترنتی هستم که هم دی سی زیاد داره هم نمیتونم از دانلود منیجر استفاده کنم!!

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از faridbahal :
خسته نباشی من فایل 80 مگی هم دانلود کردم!!! اما الان نمیشه!! با یه اینترنتی هستم که هم دی سی زیاد داره هم نمیتونم از دانلود منیجر استفاده کنم!!
خوب منم حجم بالا دانلود کردم! ولی اینجا!منظورم مرورگر با حجم بالا بود!منم دیال آپ دارم

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از daftarekhaterat :
فقط مكستون.
177.gif

امنيت و اينا هم نداره! دقيقا مثل IE هست. ولي امكاناتش فوق العاده است.

مشکلات امنیتی IE یا هر مرورگر دیگه فقط مربوط به ندانم کاریها و بیملاحظگیهای کاربران هست. امنیتی که در مورد فایرفاکس صحبتش میشه فقط با حذف همه امکانات مهم و خوب بدست آمده .
برای کاربرهای پایینتر از حد متوسط که نمیتونن از خودشون محافظت کنن فایرفاکس خیلی خوبه :lol: :lol:

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از شايان :
من كه هيچ وقت تاحالا از Fire استفاده نكردم ! فقط وقت هايي كه ميخوام ببينم يه صفحه رو تو اونم درست نشون ميده يا نه ... بازش ميكنم ! يه جورايي بدم مياد ازش !

انصافا مرورگر بدی نیست فقط عاری از خلاقیت هست اینکه خودش رو مقید به چهارچوب W3C کرده و آدم رو یاد بچه های باتربیت عینکی درسخون (شماها چی میگین بچه مثبت) میندازه که عرضه هیچ کاری ندارن

nendoke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اه اه اه .
قبلا که نمی تونستم خودم رو بشورم ازش استفاده می کنم ,
اتفاقا FF خیلی حرفه ایی , بچه ی خلف پدر Netscape و مادر Mozilla است .
اصل و نصب داره و
بعد این بهش نمی کن برازر , بهش می گن Skin Cover , اصلا نباید با FF - Mozilla یا Opera مقایسه اش کرد .
در رده ی IE جات , جا می گیره . :D:D:D

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از mazoolagh :
انصافا مرورگر بدی نیست فقط عاری از خلاقیت هست اینکه خودش رو مقید به چهارچوب W3C کرده و آدم رو یاد بچه های باتربیت عینکی درسخون (شماها چی میگین بچه مثبت) میندازه که عرضه هیچ کاری ندارن
اي بابا! به سبك خودتون يه بلا نسبت بگيد مازولاق جان! :D :rolleyes:

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از electronic :
اي بابا! به سبك خودتون يه بلا نسبت بگيد مازولاق جان! :D :rolleyes:

مرورگرش رو گفتم نه كاربراش رو!
شخصا هيچ تعصبي روي هيچ محصولي ندارم و در موقعیتهای مختلف هم از opera-firefox-ie استفاده میکنم ولي اين جوي كه يك عده اي احساس ميكنن اگر به مايكروسافت و محصولاتش ايراد بگيرن يك جور كلاس داره - اصلا نميپسندم

IE هم مثل هر محصول نرم افزاری دیگه کاستیها و اشتباهاتی داره ولی این بمعنای اون نیست که بقیه کامل و بی نقص باشن!

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از nendoke :
اتفاقا FF خیلی حرفه ایی

این تعریف حرفه ای اینجا خیلی اهمیت پیدا میکنه - برای من خیلی جالبه که بدونم حرفه ای چه کسی هست و WEB SURFING حرفه اي چي هست اصلا؟ اين حرفه ايها چكار ميكنن تو اينترنت كه IE جوابشون رو نمیده؟

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
يه قابليت خيلي خيلي خوب هم داره... اونهم refresh كردن صفحات دلخواه در فواصل زماني دلخواهه. كافيه زمان رو بهش بدي.
واسه زمان انتخابات خيلي كمك كرد.
15.gif
اون رو اپرا هم داره!

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از mazoolagh :
مرورگرش رو گفتم نه كاربراش رو!
شخصا هيچ تعصبي روي هيچ محصولي ندارم و در موقعیتهای مختلف هم از opera-firefox-ie استفاده میکنم ولي اين جوي كه يك عده اي احساس ميكنن اگر به مايكروسافت و محصولاتش ايراد بگيرن يك جور كلاس داره - اصلا نميپسندم

IE هم مثل هر محصول نرم افزاری دیگه کاستیها و اشتباهاتی داره ولی این بمعنای اون نیست که بقیه کامل و بی نقص باشن!
موافقم.اتفاقا" یکی تو دانشگاه می گفت ویندوز یه قوطی سیاهه که مایکروسافت رنگش می کنه میده دست ملت!حالا بیا و بحث کن چه شود...
اما اون تشبیه هنوزم معنی خودشو داره ها!

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از electronic :
اما اون تشبیه هنوزم معنی خودشو داره ها!

اي آقا ! شما هم چقدر بخودت ميگيري :D واضحه كه خود محصول هست نه كاربراش! اتفاقا همين يكي دو روز پيش توي يك بحث مشابه بود كه گفتم هر چي بد و بيراه ميخواين به يك محصول بگين ولي به كاربراش كاري نداشته باشين!

با اين وجود من نظرم نسبت به فايرفاكس (خواهش ميكنم كسي به كاربرانش تعميم نده - اونوقت طرفداراي مايكروسافت هم پس بايد همه فحشهايي رو كه به بيلي داده ميشه بخودشون بگيرن) اينه كه مثل خواجه حرمسراست. نه خطري داره و نه خاصيتي!

اين چه توجيهي هست كه طرفدارهاي فايرفاكس براي عدم پشتيباني از ويژگيهاي مهمي مثل ActiveX و ... بعنوان عاملي براي جلوگيري از ويروسي نشدن ارائه ميدن؟ آخه اين درسته كه كسي براي اينكه ايدز نگيره بزنه خودشو اخته كنه؟

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
فعلا دعوا سر Maxthon و Firefox هست. اپرا كه حرفش مفته. به نظر من فقط زيباست!

ممد آقا، شعاري برخورد كردن در بحث ارزش حرف شما رو پايين مياره و بهانه بدست مخالفينتون ميده!
در زماني كه همه مرورگرها رايگان هستن ولي اپرا پولي هست معنيش اينه كه براي عده اي (حتما اين عده زيادن كه اپرا خرج خودش رو درمياره) داري ويژگيهايي هست كه اولا در رقباش نيست ثانيا ارزش پول دادن رو هم داره!

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از mazoolagh :
اي آقا ! شما هم چقدر بخودت ميگيري :D واضحه كه خود محصول هست نه كاربراش! اتفاقا همين يكي دو روز پيش توي يك بحث مشابه بود كه گفتم هر چي بد و بيراه ميخواين به يك محصول بگين ولي به كاربراش كاري نداشته باشين!

با اين وجود من نظرم نسبت به فايرفاكس (خواهش ميكنم كسي به كاربرانش تعميم نده - اونوقت طرفداراي مايكروسافت هم پس بايد همه فحشهايي رو كه به بيلي داده ميشه بخودشون بگيرن) اينه كه مثل خواجه حرمسراست. نه خطري داره و نه خاصيتي!

اين چه توجيهي هست كه طرفدارهاي فايرفاكس براي عدم پشتيباني از ويژگيهاي مهمي مثل ActiveX و ... بعنوان عاملي براي جلوگيري از ويروسي نشدن ارائه ميدن؟ آخه اين درسته كه كسي براي اينكه ايدز نگيره بزنه خودشو اخته كنه؟
مرسي مازولاق جان ، حرف حساب جواب نداره! طرفداران متعصب فايرفاكس بيان جواب بدن!

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از mazoolagh :

اي آقا ! شما هم چقدر بخودت ميگيري
حالا! :D
كاملا" موافقم ميدونيد ياد چي افتادم چند وقت پیش تو سایت دانشگاه شریف یه مقاله گذاشته بودن در مورد امنیت پست الکترونیکی و اینا تو یه بندش نوشته بود:

"۲- حتی الامکان از بکاربردنOutlook برای چک کردن Email خودداری :blink: نموده و از Webmail استفاده نمایید."

در واقع صورت مساله ( POP3 ) رو پاک کرده بود به جای اینکه راهکار اصولی نشون بده...
کل مقاله رم آرشیو کردم.خیلی برام بحث برانگیز بود. :rolleyes:

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
تمام امکاناتی که مکستون میده رو تو extension های فایرفاکس میشه پیدا کرد. من فقط وقتی از مکستون استفاده میکنم که مجبور باشم یه سایت رو با IE ببینم.

بالا