• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن عاشقان و دلسوختگان بلیچ

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
دیدم کسی هیچ کدوم از شخصیت ها رو معرفی نمیکنه و فقط خواشان کنچان رو معرفی کرد منم میخوام Kisuke Urahara را معرفی کنم ( دنی میخواستی معرفی کنی به من چه
302.gif
)

Kisuke Urahara

images

Exile captain of the 12th Division; founder and former

president of the Shinigami Research Institute

Birthday December 31

Height 183 cm (6' 0")

Weight 69 kg (152 lb)

Zanpakutō Benihime

اراهارا اولین کاپیتان تشکیل دهنده ( 12th Division (research/scientific division هستش.اراهارا به دلیل بوجود اوردن یک gigai * که قابل ردب یابی نیستش و باعث وخیم شدن اسپریت فورس شینیگامی ها میشد و همچنین بخاطر همون چیزی که آیزن به دست آورد تبعید شد و با کمک یوریچی هر دو فرار کردند. و در شهری که ایچی زندگی میکنه یک مغازه به اسم Urahara Shop ** باز میکنه و در انجا به همراه Ururu Tsumugiya و Jinta Hanakari و Tessai Tsukabishi زندگی میکنه. زانپاکتوی اراهارا به اسم Benihime هستش که فقط تا الان مرحله اول ازاد شدنش رو در حین آموزش دادن به ایچی نشون داده و هنوز بانکای اش مشخص نیست. ولی روشی رو پیدا کرده که تونسته بانکای رو در روشی که یاد گرفته بود و تحت مراقبت یوریچی در سه روز یاد بگیره ( معمولا رسیدن به بانکای و کنترل کامل ان 10 سال طول میکشه)

*= همان بدنی که شینیگامی ها وقتی به دنیای واقعی میان تنشون میکنن.
**= در این فروشگاه که در اصل یک مغازه شیرینی فروشی هست وسایل مربوط به شینیگامی ها هم فروخته میشه. و در زیر این مغازه محلی برای آموزش دادن به شینیگامی ها وجود داره.

هر کسی چیزی میخواد اضافه کنه بگه من به همین پست اضافه کنم.

سلام خدمت همه دوستان بلیچی!
راستش من تازه این انیمه رو شروع کردم...باید بگم باحاله, در واقع خیلی با حاله. به طرز خجالت آوری کار و زندگی را رها کرده و مشغول تماشا می باشم

درباره اوروهارا:
نکته ای که بنظر میشه از خصوصیات مهم اوروهارا هست اون sandal و کلاه و شلوار و صد البته بادبزنشه که منو کشته!! (لحن صداش هم که یه چیز دیگس)

راستی اینکه میگن مادر ایچیگو کوینشی بوده راسته؟ اگه بوده باشه که خیلی جالب میشه...ایچیگو دیگه میشه ته استعداد...یه وقت دیدی با اون bountoها و آیزن هم فامیل شد!

صحبت از bountoها شد...بنظر شما چرا یکیشونو زنده نگه داشتن؟

و یک سوال خیلی مهم که بشدت ذهن منو به خودش مشغول کرده... او کاپیتان دسته 11 که زاراکی کشتش کی بوده که صورتشو نشون نمیدن؟ نکنه بابای ایچیگو بوده؟ آیا زاراکی واقعا این قدر بیرحم و بی تفاوت هست که به این سادگی یکی از همرزمانش رو بکشه؟

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
سلام خدمت همه دوستان بلیچی!
راستش من تازه این انیمه رو شروع کردم...باید بگم باحاله, در واقع خیلی با حاله. به طرز خجالت آوری کار و زندگی را رها کرده و مشغول تماشا می باشم

سلام خیلی خوش امدید به بخش انیمیشن و تاپیک بلیچ:rolleyes:

درباره اوروهارا:
نکته ای که بنظر میشه از خصوصیات مهم اوروهارا هست اون sandal و کلاه و شلوار و صد البته بادبزنشه که منو کشته!! (لحن صداش هم که یه چیز دیگس)

اره همیناش خیلی باحال هستن و اینکه حدس زده میشه یه بانکای خیلی خفن و استثنایی داشته باشه که هنوز رو نکرده.
شما تا اپیزود چند دیدی؟ کاش میگفتی یه وقت چیزی نگم برات اسپویل نشه:p

راستی اینکه میگن مادر ایچیگو کوینشی بوده راسته؟ اگه بوده باشه که خیلی جالب میشه...ایچیگو دیگه میشه ته استعداد...یه وقت دیدی با اون bountoها و آیزن هم فامیل شد!
اینی که میگی جزو همون حدسیات هستش هنوز چیزی مشخص نیست یه سری هم میگن اگه کوئینچی بودش چرا از پس اون هالو که بهش حمله کرد بر نیومد و برای نجات جات ایچیکو خودش رو قربونی کرد حالا چیزی هست که مشخص نشده هنوز و حدس زیاد میزنن در بارش.

صحبت از bountoها شد...بنظر شما چرا یکیشونو زنده نگه داشتن؟
اینکه چرا زنده موند نظری ندارم دو سال پیش دیدم زیاد یادم نیستش کدوم زنده موند؟ همون دکتره؟ مردش فکر کنم اون که حالا چون هم فیلر بوده و هم برا خیلی وقت پیش زیاد یادم نمونده:p
و یک سوال خیلی مهم که بشدت ذهن منو به خودش مشغول کرده... او کاپیتان دسته 11 که زاراکی کشتش کی بوده که صورتشو نشون نمیدن؟ نکنه بابای ایچیگو بوده؟ آیا زاراکی واقعا این قدر بیرحم و بی تفاوت هست که به این سادگی یکی از همرزمانش رو بکشه؟

تا الان نشون ندادن که کی بوده طرف ولی مطمئنا نمیتونه بابای ایچیگو باشه:p
داستان زاراکی رو هم من کامل تو فروم Apنوشته بودم کاش فرومش باز بود اونجا میخوندید. ( چند وقت دیگه انتقال سرور تموم بشه باز میشه اگه خواستید اونجا بخونید یا اگه خواستید بگین من همینجا بذارم ولی فقط نوشته خالیشو دارم عکس و اینا تو همون فروم هستش)

ولی بطور خلاصه برای کاپیتان شدن یا باید بانکای داشته باشی یا کاپیتان یکی از دسته ها رو در حضور باقی کاپیتان ها در مبارزه ای شکست بدی ( یه حالت سومی هم داشت یادم نیست الان) که زاراکی چون اون موقع از خارج از از سیزده اسکادران سلطنتی Gotei اومده بود و اسم شمشیرشو نمیدوسن و بانکای نداشت و عاشق مبارزه بود کاپیتان دسته یازدهم رو به مبارزه فرا خوند و شکستش داد پس نمیشه گفت هم رزمش بوده اون موقع چون کنپاچی اصلا عضو اون دسته های سیزده گانه نبوده و طبق قانون هم عمل کرده و حریفش در یک مبارزه شکست خورده و کشسته شده.

اوه چقدر پر حرفی کردم اخه من از کنپاچی خوشم میاد هی شروع میکنم به نوشتن همینطوری مینویسم:lol:

Last edited:

MohammadAlizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالت سومش اینه که بتونی در امتحانی که بوسیله 4 کاپیتان گرفته میشه موفق بشی ;)

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خیلی خوش امدید به بخش انیمیشن و تاپیک بلیچ:rolleyes:

خیلی ممنون :lol

شما تا اپیزود چند دیدی؟ کاش میگفتی یه وقت چیزی نگم برات اسپویل نشه:p

فعلا تا 180 دیدم. از جناب Datis گرفتم. بقیه اش رو هم دارم دانلود می کنم

اینکه چرا زنده موند نظری ندارم دو سال پیش دیدم زیاد یادم نیستش کدوم زنده موند؟ همون دکتره؟ مردش فکر کنم اون که حالا چون هم فیلر بوده و هم برا خیلی وقت پیش زیاد یادم نمونده:p

دکتره که زنده موند, هیچ, ولی اونی که گنده بود دالش شکل عنکبوت بود هم زنده موند. در ضمن نشون نداد سر اون شینیگامی که باهاشون همکاری می کرد چی اومده. فکر کنم اونم زنده گذاشته باشن بعدا ازش استفاده کنن.

تا الان نشون ندادن که کی بوده طرف ولی مطمئنا نمیتونه بابای ایچیگو باشه

ولی احتمالا کسی هست که می شناسیم, وگرنه صورتشو نشون می داد.

اوه چقدر پر حرفی کردم اخه من از کنپاچی خوشم میاد هی شروع میکنم به نوشتن همینطوری مینویسم:lol:

از استقبال گرمتون خوشحال شدم. خیلی ممنون. :lol

راستی یه جایی همون اولاش که ایجیگو تو سول سوسایتی برای اولین بار روکیا رو می بینه, همون جایی که گنجو و هاناتارو میان روکیا رو نجات بدن ولی بیاکویا یهو پیداش میشه بعد هم ukitake پیداش میشه... ukitake از byakuya می پرسه این کیه؟ و بیاکویا جواب میده این شخص نسبتی با اون کسی که تو فکر می کنی -یعنی ارشد من -نداره. اینجا منظور بیاکویا از اون شخص -یا ارشدش- کی بوده؟
قیافه ایچیگو که شکل باباش نیست, ولی خیلی شکل مامانشه. منظورشون مامان ایچیگو بوده یا کس دیگه ای که هنوز وارد داستان نشده؟

و یک چیز دیگه ای که برام جالب بود, استفاده از مفهوم معروف "شمشیر یک سامورایی روحشه" هست. تا حالا فکر نمی کردم این جمله چنین معنایی داشته باشه که توی انیمه نشون میدن.

آخرین چیز اینکه (خیلی حرف زدم دیگه ببخشید) یجورایی تابلو هست که گین آخرش آیزن رو می پیچونه و فکر کنم آیزن هم اینو بدونه. توسن هم فکر کنم آخرش اصلاح شه.

ولی خداییش (مگه قرار نبود جمله قبلی آخری باشه هان؟!!) بانکای ایچیگو یه چیز دیگه اس. احتمال هم میدم که بعد از بانکای مراحل دیگه ای وجود داشته باشه که ایچیگو خودش کشف کنه! :lol

Last edited:

MohammadAlizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نشون نداد سر اون شینیگامی که باهاشون همکاری می کرد چی اومده. فکر کنم اونم زنده گذاشته باشن بعدا ازش استفاده کنن.

اونطوری که من یادم میاد اون شینیگامی کشته شد

راستی یه جایی همون اولاش که ایجیگو تو سول سوسایتی برای اولین بار روکیا رو می بینه, همون جایی که گنجو و هاناتارو میان روکیا رو نجات بدن ولی بیاکویا یهو پیداش میشه بعد هم ukitake پیداش میشه... ukitake از byakuya می پرسه این کیه؟ و بیاکویا جواب میده این شخص نسبتی با اون کسی که تو فکر می کنی -یعنی ارشد من -نداره. اینجا منظور بیاکویا از اون شخص -یا ارشدش- کی بوده؟

در مورد این جریان حرفها و حدسیات زیاده و لی چیزی که هست و من شنیدم اینه که اصلا اومدن شینیگامی جانشین به سول سوسائیتی قبلا پیشگوئی شده و حتی اگه یادتون باشه تو اخر آرک نجات روکیا اوکیتاکه هدیه ای به ایچیگو میده و میگه که گفته شده بوده این هدیه به شینیگامی جانشین داده بشه ، پس میشه گفت خیلی چیزا در مورد این پیشگوئی و قدرتها و کارهائی که شینیگامی جانشین انجام میده رو هنوز نمیدونیم و منظور اوکیتاکه در گفتن اون جمله رو هم میشه به این موضوع ربط داد
قیافه ایچیگو که شکل باباش نیست, ولی خیلی شکل مامانشه. منظورشون مامان ایچیگو بوده یا کس دیگه ای که هنوز وارد داستان نشده؟

نه قیافه ایچیگو شبیه معاون اوکیتاکه بود که کشته شده بوده

ولی خداییش (مگه قرار نبود جمله قبلی آخری باشه هان؟!!) بانکای ایچیگو یه چیز دیگه اس. احتمال هم میدم که بعد از بانکای مراحل دیگه ای وجود داشته باشه که ایچیگو خودش کشف کنه! :lol

در قوی بودن بانکای ایچیگو حرفی نیست بلکه حرف سر مسخره بازیها و تریپ قهرمان و بچه مثبت بودن ایچیگوئه :wacko:که نمیتونه از قدرت کامل بانکایش استفاده کنه. این رو تو مبارزه ایچیگو و بیاکویا به وضوح دیدیم که هالوی ایچیگو بهش گفت که بخاطر بیعرضگیش ، قدرت بانکای باعث خورد شدن تمام استوخونهای اون شده بوده و نمیتونسته حرکت کنه .
در مورد وجود مرحله بعد از بانکای من شک دارم ولی خوب شاید باشه :eek:ولی من بیشتر به مسلط تر شدن ایچیگو به بانکای و همینطور استفاده از قدرت هالوش (ماسک وایزارد) فکر میکنم .
فعلا

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
این قسمتش خیلی قشنگ بود
4643.gif
.... من بقیه شم می خوام
156fs423159%5b1%5d.gif

خدا این نویترو رو زایرو آپرو دونو رو از رو زمین محو کنه خیلی نامردن! خیلی جالب بود که پشه و دونتوچاکا هم یه زمانی آرانکار بودن!! دلم بدجوری برای نل سوخت...
mebiro_01.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
این قسمتش خیلی قشنگ بود
4643.gif
.... من بقیه شم می خوام
156fs423159%5b1%5d.gif

خدا این نویترو رو زایرو آپرو دونو رو از رو زمین محو کنه خیلی نامردن! خیلی جالب بود که پشه و دونتوچاکا هم یه زمانی آرانکار بودن!! دلم بدجوری برای نل سوخت...
mebiro_01.gif
تاييد ميشه! :D:rolleyes:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
الان 2 ماه ديگه تو دانشگاه من مراسم kei kun هست، که همه انيمه باز ها با cosplay های مختلف قدم رنجه ميکنن!:p

یعنی تو دانشگاه شما اینقدر انیمه باز هست که مراسم واسش بگیرن؟؟
134.gif

حالا شما با کدوم شخصیت می خواین برین؟؟
104.gif
(اصلا شرکت می کنین؟؟
55.gif

پ.ن:قیمت کلاهه رو سرچ زدم نوش 15 دلار ناقابل....
127fs3925219.gif

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34

دنی
258.gif

میدونم با اون فرق داره کلا گفتم

راستی من دیگه بلیچ نمیبینم ( یعنی از 190 به بعد ندیدم فقط خواستم ببیم نل چطوریه :پی) تا وقتی اپیزود های فلش بکش شروع بشه اعصاب ندارم که هفته به هفته نگاه کنم
161.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
دنی
258.gif

میدونم با اون فرق داره کلا گفتم

دقیقا
128fs4765852.gif
اگه میشد چی میشد!! من 50 دلارم حاضرم پاش بدم
128fs4765852.gif

//

من به زور تونستم 3 قسمت دیگه اش رو هم ببینم, تازه رسیدم 175
4fvgdaq_th.gif
جاهای باحالش از کجا شروع میشه دیگه انقدر زجر نکشم یه راست برم سر اون قسمتا؟!
4869.gif

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
دقیقا
128fs4765852.gif
128fs4765852.gif

ببخشید این کلاه پیزوری چی دارن که 50 دلار حاضرین پخ کنین؟؟
129fs4468377.gif
میگم بچه پولداری بگو چشم!
l059.gif

4fvgdaq_th.gif
4869.gif

خوب تا نرن تو SoulSociety خبری نمیشه. 180 به بعد.... (تو مطمئینی جزو عاشقان و دلسوختگان بلیچ هستی؟؟
fodifa.gif
زجر کشیدن از دیدن بلیچ؟؟ اینقدام فیلرش جوات نیست!!
3zc1qvs.gif

پ.ن:چرا همه نصف شبی آنلاینن؟ یاد بروبچ خفاش ماب AP رحمت الله علیه
086.gif
افتادم.... یادش به خیر چه روزهایی بود....
goodsigh.gif

Last edited:

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
دقیقا
128fs4765852.gif
128fs4765852.gif

//

4fvgdaq_th.gif
4869.gif

2i6fehs.gif

50 دلار رو بده من خودم برات میدوزم اونم قرمز شطرنجیشو
به نظر من از 182 به بعد فیلرش قشنگ میشه
302.gif

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
129fs4468377.gif
l059.gif

خوب تا نرن تو SoulSociety خبری نمیشه. 180 به بعد.... (تو مطمئینی جزو عاشقان و دلسوختگان بلیچ هستی؟؟
fodifa.gif
3zc1qvs.gif

پ.ن:چرا همه نصف شبی آنلاینن؟ یاد بروبچ خفاش ماب AP رحمت الله علیه
086.gif
افتادم.... یادش به خیر چه روزهایی بود....
goodsigh.gif

ما که همگی خفاش هستیم تو تازه پیوستی به ما
302.gif

راستییه بار دیگه بزنی تو سر دنی با بانکای کنچان میام سراغت
10i8gfa.gif

http://************/files/vmb6ggsoghfk5a3iqrt0.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
خب پس یه ضرب بریم سر وقت 180 به بعد. تا 190 نل هم داره اونوقت؟
1522.gif

129fs4468377.gif
l059.gif
کلاه معمولی نیست که!
vahidrk1.gif
مرفه هم خودتی
42kmoig.gif

من کلا از کلاه خوشم میاد. دست خودم نیست
character0144.gif

fodifa.gif
3zc1qvs.gif

وقتی مقایسه اش کنی با دوران اوح بلیچ, واقعا کسل کننده اس
2023.gif

2i6fehs.gif

50 دلار رو بده من خودم برات میدوزم اونم قرمز شطرنجیشو

نه این رنگش باید اوریجینال باشه. قرمز شطرنجی جدا. بدوز میدم بهت
crazy.gif

راستییه بار دیگه بزنی تو سر دنی با بانکای کنچان میام سراغت
10i8gfa.gif

http://************/files/vmb6ggsoghfk5a3iqrt0.gif

به این صورت!!
2chw5mg.gif

Last edited:

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
خب پس یه ضرب بریم سر وقت 180 به بعد. تا 190 نل هم داره اونوقت؟
1522.gif

فکر نکنم چیزی رو از دست بدی اگه بری از 180 ببینی فوقش این 5 قسمتو سریع ببین:lol:

نه این رنگش باید اوریجینال باشه. قرمز شطرنجی جدا. بدوز میدم بهت
crazy.gif

به این صورت!!
2chw5mg.gif
باشه میرم میدوزم حتما:cool:ولی قبلش بذار بازم جستجو کنم :rolleyes:

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
از همه تون خفاش تر خودم بيدم!:D

ميگم ماجرای کلاه دنی چی بيد؟!:eek:

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
خب چپتر 334 هم اومد!مانگا هفته به هفته داره جذابتر میشه!به شدت هیجان انگیز بود این چپتر:)
حدسم درست بود!هیناموری وارد میشود:cool:

بالا