littleprince
Registered User
دیدم کسی هیچ کدوم از شخصیت ها رو معرفی نمیکنه و فقط خواشان کنچان رو معرفی کرد منم میخوام Kisuke Urahara را معرفی کنم ( دنی میخواستی معرفی کنی به من چه)![]()
Kisuke Urahara
![]()
Exile captain of the 12th Division; founder and former
president of the Shinigami Research Institute
Birthday December 31
Height 183 cm (6' 0")
Weight 69 kg (152 lb)
Zanpakutō Benihime
اراهارا اولین کاپیتان تشکیل دهنده ( 12th Division (research/scientific division هستش.اراهارا به دلیل بوجود اوردن یک gigai * که قابل ردب یابی نیستش و باعث وخیم شدن اسپریت فورس شینیگامی ها میشد و همچنین بخاطر همون چیزی که آیزن به دست آورد تبعید شد و با کمک یوریچی هر دو فرار کردند. و در شهری که ایچی زندگی میکنه یک مغازه به اسم Urahara Shop ** باز میکنه و در انجا به همراه Ururu Tsumugiya و Jinta Hanakari و Tessai Tsukabishi زندگی میکنه. زانپاکتوی اراهارا به اسم Benihime هستش که فقط تا الان مرحله اول ازاد شدنش رو در حین آموزش دادن به ایچی نشون داده و هنوز بانکای اش مشخص نیست. ولی روشی رو پیدا کرده که تونسته بانکای رو در روشی که یاد گرفته بود و تحت مراقبت یوریچی در سه روز یاد بگیره ( معمولا رسیدن به بانکای و کنترل کامل ان 10 سال طول میکشه)
*= همان بدنی که شینیگامی ها وقتی به دنیای واقعی میان تنشون میکنن.
**= در این فروشگاه که در اصل یک مغازه شیرینی فروشی هست وسایل مربوط به شینیگامی ها هم فروخته میشه. و در زیر این مغازه محلی برای آموزش دادن به شینیگامی ها وجود داره.
هر کسی چیزی میخواد اضافه کنه بگه من به همین پست اضافه کنم.
سلام خدمت همه دوستان بلیچی!
راستش من تازه این انیمه رو شروع کردم...باید بگم باحاله, در واقع خیلی با حاله. به طرز خجالت آوری کار و زندگی را رها کرده و مشغول تماشا می باشم
درباره اوروهارا:
نکته ای که بنظر میشه از خصوصیات مهم اوروهارا هست اون sandal و کلاه و شلوار و صد البته بادبزنشه که منو کشته!! (لحن صداش هم که یه چیز دیگس)
راستی اینکه میگن مادر ایچیگو کوینشی بوده راسته؟ اگه بوده باشه که خیلی جالب میشه...ایچیگو دیگه میشه ته استعداد...یه وقت دیدی با اون bountoها و آیزن هم فامیل شد!
صحبت از bountoها شد...بنظر شما چرا یکیشونو زنده نگه داشتن؟
و یک سوال خیلی مهم که بشدت ذهن منو به خودش مشغول کرده... او کاپیتان دسته 11 که زاراکی کشتش کی بوده که صورتشو نشون نمیدن؟ نکنه بابای ایچیگو بوده؟ آیا زاراکی واقعا این قدر بیرحم و بی تفاوت هست که به این سادگی یکی از همرزمانش رو بکشه؟