Dead_Man
Registered User
من بازي اون رو براي PS دانلود كردم و دارم
خوب . اینم ایندکس اینجا :wacko:. می دونم که مشکلاتش زیاده ولی با همکاری دوستان کم کم برطرف می شه . :happy:
محلی برای دانلود تمام قسمت های بلیچ ؟
bleachportal.net (کم حجم و کم کیفیت )
bleachexile.com ( حجم زیاد و با کیفیت )
bleachexile.com ( مانگاهای بلیچ )
چند لینک برای دانلود بلیچ در یک پست
محلی برای دانلود تمام قسمت های بلیچ ؟
bleachportal.net (کم حجم و کم کیفیت )
bleachexile.com ( حجم زیاد و با کیفیت )
bleachexile.com ( مانگاهای بلیچ )
چند لینک برای دانلود بلیچ در یک پست
اين جا ها هم هست براي دانلود
و
اولي با دو نوع كيفيت و دومي با حجم كم و كيفيت متوسط
/
/
/
اين جا هم آهنگ ابتدايي و انتهايي اولي بليچ با زير نويس فارسي كه احتمالا فيلتر هم هست براي ديدن آنلاين
آهنگ انتهايي
آهنگ ابتدايي
ولی سایت bleachportal با فرمت MKV میده و کیفیتش هم خیلی خوبه فقط حجمش کمه اگه میشه اینو اصلاحش کن.
واقعا دستت درد نکنه خیلی زحمت کشیدی.
تو قسمتی که ایچیگو برای نجات روکیا به سول سوسایتی میفرفت باباش بهش یه طلسم داد که بعدا همون طلسم جون کان رو نجات دادحالا برا من سواله که باباش گفت که مدتها قبل اون طلسم رو مادر ایچیگو به اون داده :blink::blink: یعنی مادر ایچیگو کیه که از این طلسمها داره که میتونه یه آرانکار رو برای مدتی مهار کنه؟؟؟؟؟!! :wacko:
من که بازی نکردم آخه با پی سی که نیست .
حالا چرا دانلود تا بازار که ریخته. ارزون ترم در میاد.
من بازي اون رو براي PS دانلود كردم و دارم
خوب . اینم ایندکس اینجا :wacko:. می دونم که مشکلاتش زیاده ولی با همکاری دوستان کم کم برطرف می شه . :happy:
....[/COLOR]
سلام
خسته نباشین مسیح جان و دستتون درد نکنه
یه سوال این آهنگ ابتدا و انتهای بلیچ رو کی زیرنویس فارسی کرده؟!از همین بچه های بخش انیمیشن خودمون هستن؟!
سلام
من از امروز ديدن بليچ رو شروع كردم راستش رو بخواهين به پاي انيمه ناروتو نمي رسه ولي اينقدر خوبه كه 10 قسمت اون رو پشت سر هم ديدم ( حالا هم دارم استراحت مي كنم)
يه سوال : من 120 قسمت دارم مي خواستم ببينم كه همين 120 قسمته يا نه مثل انيمه ناروتو هنوز در حال پخشه؟
سلام دوستان عزیز.. یه خواهشی دارم.. من تا اپیزود 25 رو دارم.. کسی هست بتونه لطف کنه بقیشو به من بده؟ دارم از بی بلیچی دیونه میشم...
ممنون میشم که پی ام بزنید...![]()
سلام
من از امروز ديدن بليچ رو شروع كردم راستش رو بخواهين به پاي انيمه ناروتو نمي رسه ولي اينقدر خوبه كه 10 قسمت اون رو پشت سر هم ديدم ( حالا هم دارم استراحت مي كنم)
يه سوال : من 120 قسمت دارم مي خواستم ببينم كه همين 120 قسمته يا نه مثل انيمه ناروتو هنوز در حال پخشه؟
راستي دوست عزيز Huashan اين كتاب توي امضاي شما رو من دارم ، فوق العاده ( البته مطلب موجود در كتاب بيشتر بدرد دبيرستاني ها مي خوره در هر حال كتاب favorite من هست)
باآرزوي موفقيت براي تمامي دوست داران بليچ
آخ ... آخ .. آخ .. واقعا سخته که آدم تا اپیزود 25 بلیچ رو ببینه ولی بقیه اش رو نداشته باشه ... امیدوارم که کمکتون کنن ... :happy: ...