• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اندر حکایات خرید از سایت فینال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamed_aa

Registered User
لایک‌ها
71
دوستان سلام

امیدوارم این تاپیک بسته نشه تا دوستان بخونن و برای خرید های اینترنی حواسشون رو بیشتر جمع کنند

از اونجایی که حدود 70-80 درصد خرید های مربوط به سخت افزارهای کامپیوتری و تکنولوژی رو از اینترنت و به صورت غیر حضوری میخرم ، بعد از چند وقت به سایت فینال برخورد کردم .

آدرس اصلی سایت WWW.FINAL.IR هست و توش از مواد خوراکی تا دستمال کاغذی و رم کامپیوتر به فروش میرسه

چیزی که برای من خیلی جذب کننده بود ، قیمت های مناسب فروش بود که خیلی قلقک میداد برای خرید

مثلا بامپر آیفونی که توی بازار 20 هزار تومان میفروشن رو میشه با 6 هزار تومان خرید

خلاصه از یه طرف ، چون من توی اوایل فروردین خرید کردم ، 5 هزار تومان هم به عنوان عیدی در نظر گرفتن که دیگه خیلی قیمت ها رو مناسب میکرد

ما چندین قلم جنس از جمله کیف آیفون 4 ، بامپر ایفون 4 ، دو تا چراغ یو اس بی و یه کیبورد کامپیوتر و یه سری چیز دیگه مثل فلش مموری و یه باکس دی وی دی و ... خریدیم

من دقیقا 27 اسفند از دیجی کالا هم یه گوشی موبایل خریدم که گفتن تا 9 فروردین ارسال نداریم . اما 9 فروردین که باز شد ، من که تماس گرفتم و خریدم قطعی که شد فرداش برام فرستادن . با اینکه پول رو دم در کارت کشیدم و پولی هم پرداخت نکرده بودم

اما سایت فینال بنابر زرنگی ، اول پول رو تمام و کمال دریافت کرد و موقع دریافت دیدم روی قیمت ها 8% مالیات هم زمان تسویه میکشه و ارسالش هم رایگان نبود . بطوریکه داخل تهران 3 هزار تومان هزینه ارسال میگیرن

خلاصه ، با این حساب و کتاب یه سری قیمت هاش دیدم خیلی با بیرون فرقی نکرد . مثلا فلش مموری خریدم یا مالیات و ارسال و ... در اومد حدود 34 . اما دیروز توی ولیعصر قیمت کردم 31 !!

دیگه در نهایت برای اینکه هزینه ارسالش و مالیاتش و ... بخواد مناسب در بیاد ، چندین قلم جنس سفارش دادم

طبق قول قرار بود حد اکثر 48 ساعته از اولین روز کاری بدستم برسه . همین 48 ساعت حدود 72 ساعت تاخیر داشت و آخر بعد از 3 روز تاخیر رسید دستم .

اول بسته بندی رو خوشم اومد و دیدم کارتن ضخیمی داره و درست حسابی هست

اما بعد از باز کردن کارتن ، دیدم نصف پولی که دادم رو ریختم توی جوب و هدر دادم

یه قاب 14 هزار تومانی برای ایفون خریدم ، که وقتی گوشی رو میذاری توش دربش رو نمیشه بست و همینطوری رو هوا ول میمونه

دو تا چراغ یو اس بی خریدم ، که یکیش از بغل یه شیار خیلی بزرگ داره و شکستگی داره و نور ازش به بیرون نشت میکنه

یکیش هم اینقدر کیفیتش پاییته که حال آدم به هم میخوره ازش

یه کیبورد کامپیوتر خریدم که خورد و خاکشیر برام فرستادن . جالبش اینه این کیبورد شکسته بوده از قبلا و توی ارسال نشده . چون هم کارتن کیبورد و هم کارتن اصلی جای ضربه خوردگی ندارن و هم اینکه دو سه تا تیکه از شکستگی ها بیرون پلاستیکش بود . یعنی حتی این کیبرد رو باز کردن دیدن و تکه هاش ریخته داخل جعبه

خلاصه ، بعد از اینکه دیدم اینطوریه ، تماس گرفتم و گفتم این کیبورد خورد شده چیه برای من فرستادید ، گفتن توی سایت عکسش رو بنداز و درخواست بده تا پیگیری کنیم

درخواست دادن من همانا و هر روز زنگ زدن بابت پیگیری همانا . یک هفته هست هر روز تماس میگیریم بابت پیگیری کیبورد خورد شده ای که برای ما فرستادن ، اما هر روز میگن فردا ، فردا ، فردا ، فردا

خلاصه آخر یکی از اپراتور های فروش پیگیری کرد و بعد از یه هفته گفت که این کیبورد رو برای ما با پستی چیزی بفرست بیاد . من گفتم شما شکسته تحویل من دادید من براتون بفرستم ؟ که گفت اگر میخوای این کار رو نکنی ، یک کیبورد دیگه بخر ما بفرستیم دم در ، شکسته رو بده مامور ما بیاره برامون

حالا هم که دارم براتون مینویسم ، بخاطر اینکه هزینه ارسال و مالیات و ... روز نیاد به آدم مجبور شدم 5 ، 6 قلم جنس دیگه خریدم تا حد اقل هم قیمت بیرون در بیاد و برسه به دستم

خلاصه که از خریدم از این سایت اصلا راضی نیستم . موقع پول گرفتن در آن واحد و آنلاین پول رو گرفتن ، موقع پاسخگویی که شد از 9 فروردین تا الان دارم تماس میگیرم که اجناس دستم برسه و الانم که رسیده التماس میکنم شکسته رو قبول کنن

جالب ترین جای ماجرا اینجاست که قیمت های خام ( بدون هزینه ارسال و مالیات ) که فکر میکردم خوب هستن رو دیروز توی ولیعصر همگی رو پایین تر قیمت کردم ، فلش خریدم 34 قیمت کردم 31
کیبورد برای 24 در اومد قیمت کردم 23
رم 28500 بود کلاس 10 یو وان رو خریدم 28

برای خرید مهم این هزار تومان ارززونتر و گرونتر نیست ، اما بالاخره هر کسی ذوق این رو داره که قیمت مناسب خرید کنه . وگرنه جاتون خالی دیشب 200 هزار تومان پول شما دادم

قضاوت با شما

فایل های ضمیمه

• IMG_2713.JPG
    IMG_2713.JPG
    170.9 KB · نمایش ها: 78
  • IMG_2735.JPG
    IMG_2735.JPG
    186.6 KB · نمایش ها: 66

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
هر دم در این باغ .... آب قعطه

اتفاقا من هم تو تعطیلات خواستم گول تخفیفاتش رو بخورم ولی دیدم مالیات میگیرن... اوتوتو گذاشتم تو بلک لیست

hamed_aa

Registered User
لایک‌ها
71
توی همین پرشین تولز کاربران گرامی گاهی اوقات خیلی لطف به هم دارن و جنس های مورد دار رو تو پاچه ما و بقیه میکنن

اما از یه سایت بزرگ واقعا بعیده . و اگر هم این اتفاق بیفته باید خیلی زود خودشون پیگیر باشن تا نه برای خودشون سابقه و اسم بدی بذارن و نه برای ما دردسر درست کنن

اما مثل اینکه سایت فینال دنبال سابقه نیست !!!

adamebikarr

Registered User
لایک‌ها
455
از من بخرید!
انقدر آدم خوبی هستم!!! :دی!

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
ما یه مودم از ایسام خریدیم تا رسید دستمون و تست کردمو تاییدش کردیم از فرداش دیگه بمشکل بر خورد !خلاصه من نتونستم از پسش بر بیام گذاشتم تو ایسام مزایده .به قیمت 50ت خریده بودم. تا چند روز بعد هم مودم ریست میکرد مداوم.مجبور شدم مزایده رو ببندم. چندبارم پیام دادم مودم مشکل داره نمیتونم بفرستم دست مشتری حتی زنگ هم زدن..خلاصه آخرش هم حساب ناقابلمون بمدت 6 ماه بدلیل دو بار تخلف بسته شد بدون هیچ گناهی!!!

hamed_aa

Registered User
لایک‌ها
71
مدیریت درست نباشه همینه.
من یه ایرفون سفارش دادم سه بار زنگ زدن ازم تایید گرفتن.
آخرش هم یه بار اس ام اس دادن (با شماره شخصی :confused: ) که تکلیف کالای سفارشتون رو مشخص کنید :confused:
2 تا آپشن خوب به نظر من :دی
1. برید بازار وسیله ی مورد نظر رو تهیه کنید اونجا میشه چند تا قیمت گرفت و بهترین رو پیدا کرد.
2. از دیجی کالا سفارش بدید ، درسته گرونه ولی هم سریع ارسال میکنن و هم اجناس اصل هستن. (سایت های دیگه هم مثل آسارایان وجود دارن که آیندشون روشنه ولی در حال حاضر خوب تست نشدن :D )

دقیقا ، از دیجی کالا یه گوشی موبایل خریدم خیلی زود برام اوردن . میخواستم کادو بدمش برام کادوش کردن خیلی شیک روش روبان زدن

تازه زمانی خریدم که یه فلش هم همراهش بهم دادن که تو همینجا برای فروشش آگهی کردم

ارسالش رایگانه ، نه مسخره بازی مالیات ارزش افزوده داره نه چیز دیگه . پول رو همونی که زده میدی برات مجانی میارن دم در . از همه مهم تر بدون تاخیر

hamed_aa

Registered User
لایک‌ها
71
ما یه مودم از ایسام خریدیم تا رسید دستمون و تست کردمو تاییدش کردیم از فرداش دیگه بمشکل بر خورد !خلاصه من نتونستم از پسش بر بیام گذاشتم تو ایسام مزایده .به قیمت 50ت خریده بودم. تا چند روز بعد هم مودم ریست میکرد مداوم.مجبور شدم مزایده رو ببندم. چندبارم پیام دادم مودم مشکل داره نمیتونم بفرستم دست مشتری حتی زنگ هم زدن..خلاصه آخرش هم حساب ناقابلمون بمدت 6 ماه بدلیل دو بار تخلف بسته شد بدون هیچ گناهی!!!
ایسام نمیدونم چرا برای من جذاب نیست !

شاید توش بشه چیزهای خوبی خرید ، اما فکر میکنم باز حضوری بین خریدار و فروشنده کالای دست دو رد و بدل بشه رسمی تره و تعهدش بیشتره . اینطوری یه چیزیش هم باشه مثل همین کیبوردی که فرستادن واسه ما دیگه کی میخواد گردن بگیره ! ایسام میگه فروشنده خراب فرستاده ، خریدار پولشو از ایسام میخواد . پرتقال فروش هم باید وایسه کنار نگاه کنه فقط :)) :general406:

hamed_aa

Registered User
لایک‌ها
71
امروز کیبورد رو براشون فرستادم

ببینم تا کی خبر میدن

hamed_aa

Registered User
لایک‌ها
71
این قصه به خوبی و خوشی بعد از حدود 20 روز تموم شد

مبلغ کیبورد + هزینه ارسالش رو برام کارت به کارت کردن

hamed_aa

Registered User
لایک‌ها
71
ولی این کیف چرمی آیفون بد رو مخمه

هر کاری میکنم درش بسته نمیشه که نمیشه :mad:

این طور چیزهارو حتما حضوری بخرید و تست کنید

Matyu

Registered User
لایک‌ها
90
فروشگاهایی که من با اطمینان ازشون خرید می کنم:
Digikala
Chare
Varchin
Lion Computer
Rayan Saba
و ....

بجز این چند مورد سراغ فروشگاه های درپیت دیگه نمیرم.

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
انصافا فرشگاهی که اختصاصی روی یک مجموعه کار میکنه مثل دی جی کالا موفق تره . کلا دی جی کالا همچین پیش رفته که اگر هر چیزی هم بفروشه خدماتشون خیلی خوبه :)
من شخصا از دی جی کالا و چاره خرید کردم و بقیه رو ... ! :)

kami92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم چند بار از فینال خرید کردم خیلی اذیت شدم. دو سه بار هم جنسی که نداشتند رو تو سایت گذاشتن بعد از خرید دو روز بعد زنگ زدن که شماره کارت بدین مبلغشو برگردونیم!

hamed_aa

Registered User
لایک‌ها
71
من قبل از خرید ازشون پرسیدم ، گفتم چیزی رو که خرید کنم 100% موجود دارید دیگه؟ گفتن بله!!!

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من که قبلا خرید داشتم راضی بودم الانم یه مموری 64 خریدم شنبه پست مياره امیدوارم رو به راه باشه:confused:

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من قبلا که خرید داشتم یه کیبورد فراسو خرید دقیقا شبیه کیبورد استارتر عزیز خیلی تر و تمیز با فلش و رم ریدر این چیزا.فقط خدا کنه 140 تومن مموریمو سالم بفرستن :(

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

myhamed

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,110
من هم از ديجي كالا خريد داشتم
هم فينال

به نظر من اگه كيفيت واسه خريد مهمه ديجي كالا ولي اگه قيمتم دخيله فينال!
كلا طيف كاريشون فرق داره
ديجي كالا خريدهاي باقيمت بالاتر مثل گوشي رو بايد كرد
من يادمه مثلا يه كيف ارزونو فقط با پست ميفرستاد اونم پولش جدا بود!
فينال بدرد اين ميخوره كه يه سري خورده زير كه يادت ميره بخري مثل باتري و كابل رو جمع كني يهو از اونجا بخري ٣تومان هم هزينه پستش ميشه كه مناسبتره
هردو به نظر من در حد خودشون خوبن
يه ذره فينال بنجل فروش به نظر مياد ولي بازم با توجه به خريدت ميتونه خيلي خوب باشه
اينم بگم كه اگه سايت هاي ديگه مثل ديجي كلا اگه ماليات نميگيرن (يادم نيست اين اوخر خريد نداشتم) ماليات و غيره رو روش كشيدن!
مثلا من يه روتر خريدم ١٣٥از ديجي كالا با تحويل رايگان اخرين بار!
خيلي خوب بود ولي همونو بازار اون موقع ميداد ١٢٦!
ولي مثلا رفتم از فينال باتري خريدم ١٠٠٠تومان دونه اي اينجا الكتريكي همونو ميده ٣٠٠٠تومان!!!
از چاره هم ميخواستم خريد كنم ولي بيخيال شدم (از لحاظ فراواني از همه بنظر كاملتر مياد) چون خريدم كوچيك بود و ٦تومان هزينه ارسال تهران داشت و مجبور شدم دو برابر قيمت پول بدم و از مغازه تهيه كنم تازه تو چاره ٤-٥تا مدل مختلف واسه انتخاب بود ولي تو هر مغازه اي ميرفتي فقط يه مدل خاص رو داشتن!

Sent from my iPhone using Tapatalk

hamed_aa

Registered User
لایک‌ها
71
سایت فینال 90% اجناسی که میفروشه ، برند غیر معتبر هست
بخاطر همین قیمت هاش پایینه

مثلا کیف موبایلی که برای آیفونم خریدم ، گفتم ایول خریدم 13 دوستم خریده 50

بعد که برای دوستم رو دیدم ، دیدم نه دربش نیمه باز میمونه ، نه جنس پلاستیکش بده و هم اینکه بسته که میشه حالت آهن ربایی داره و بسته میمونه

اما اینی که برای من فرستادن ، جنس پلاستیکش که به نازکی کیسه فریزره با یه ضربه میشکنه و هم اینکه بسته نمیشه !

خلاصه از قدیم گفتن هر ارزونی بی دلیل نیست

اما وسایل ارزون هم داره که واقعا نصف قیمت بیرون باشه

omidvar_omid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
آقا حامد مرسی بابت این تاپیک
دوستای عزیز منم اکثرا اینترنتی خرید میکنم از همه این سایت هایی که نام بردید خرید کردم. چون موضوع تاپیک حامد اندرحکایت فینال بود لازم دیدم این مورد و اعلام کنم.
من یه جمعه میخواستم که از فینال خرید کنم که موقع انتخاب کالام به مشکل برخوردم اون کالارو نیاز داشتم و ناراحت بودم که نمیتونم انتخابش کنم با ناامیدی شماره تماس پنج رقمی فینال رو گرفتم 82380 ، هو دیدم یکی میگه پشتیانی فینال بفرمایید ... خیلی جا خوردم یه لحظه فکر کردم شاید امروز جمعه نباشه...به هرحال پشتیبانی فینال منو راهنمایی کرد و به هم گفت همه روز حتی ایام تعطیل از ساعت 8-12 شب میتونم هم بصورت تلفنی هم ایمیل هم چت آنلاین باهاشون ارتباط برقرار کنم...
بعد از خریدم وضعیت سفارش هم برام اس ام اس شد هم ایمیل اما نه با شماره شخصی بلکه با همون شماره پنج رقمیشون...
همه کالاهایی که از هرکجا میخریم نمیتونیم بگیم 100% نباید مشکل داشته باشه بلکه باید ببینیم کدوم فروشگاه پشتیبانی و خدمات بعد از خریدش بهتره که www.final.ir با مرکز پشتیانیش http://support.final.ir/index.php?/Tickets/Submit این موضوع رو به من ثابت کرد.

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
متاسفانه من هم يك بار از سايت فينال (فروشگاه فينال خريد كردم به حدي از خريدم ناراضي و پشيمان بودم كه به خودم قول دادم ديگر خريد اينترنتي نكنم (هرجند واقعا نميشه) !
#بسته بندي جنس ها داخل يك جعبه كاغذ بود(بسته كاغذ 80 گرم)
#مامور پخش بسيار انسان بي ادب و بي اخلاقي بود حالا اعتيادش رو كار ندارم.
#سه بسته دي وي دي توي سفارشم بود (يك 50 تايي و دو بسته 10 تايي) كه بسته هاي 10 تايي حاوي 9 تا دي وي دي بود و از هر كدام فقط 5 تا قابل استفاده! بسته 50 تايي هم كلا پرت بود يعني درايو شناساييش نميكرد. مجبور شدم همه را دور بريزم.
#مابقي اجناس هم نظير لوازم تحرير و لوازم الكتريكي خرد همگي فاقد كيفيت بود.
#مسول پاسخگويي هم بجاي رسيدگي به مشكل پيش امده مدام دنبال به اصطلاح پيچوندن و ماست مالي كردن قضيه بودن.
جمعا از 130 تومن خريدي كه من داشتم حداقل 50-60 تومنش به باد رفت.اميدوارم سايرين گول سايت پر زرق و برق و قيمتهاي وسوسه كننده آن را نخورند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا