• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اندر حکایات خرید از سایت فینال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
آقا حامد مرسی بابت این تاپیک
دوستای عزیز منم اکثرا اینترنتی خرید میکنم از همه این سایت هایی که نام بردید خرید کردم. چون موضوع تاپیک حامد اندرحکایت فینال بود لازم دیدم این مورد و اعلام کنم.
من یه جمعه میخواستم که از فینال خرید کنم که موقع انتخاب کالام به مشکل برخوردم اون کالارو نیاز داشتم و ناراحت بودم که نمیتونم انتخابش کنم با ناامیدی شماره تماس پنج رقمی فینال رو گرفتم 82380 ، هو دیدم یکی میگه پشتیانی فینال بفرمایید ... خیلی جا خوردم یه لحظه فکر کردم شاید امروز جمعه نباشه...به هرحال پشتیبانی فینال منو راهنمایی کرد و به هم گفت همه روز حتی ایام تعطیل از ساعت 8-12 شب میتونم هم بصورت تلفنی هم ایمیل هم چت آنلاین باهاشون ارتباط برقرار کنم...
بعد از خریدم وضعیت سفارش هم برام اس ام اس شد هم ایمیل اما نه با شماره شخصی بلکه با همون شماره پنج رقمیشون...
همه کالاهایی که از هرکجا میخریم نمیتونیم بگیم 100% نباید مشکل داشته باشه بلکه باید ببینیم کدوم فروشگاه پشتیبانی و خدمات بعد از خریدش بهتره که www.final.ir با مرکز پشتیانیش http://support.final.ir/index.php?/Tickets/Submit این موضوع رو به من ثابت کرد.
دوست عزيز از تعداد پستهات كاملا مشخصه كه از طرف فينال كلاهبردار و شياد هستي. اين رو يك بچه 5 ساله هم ببينه متوجه ميشه.

hamed_aa

Registered User
لایک‌ها
71
متاسفانه من هم يك بار از سايت فينال (فروشگاه فينال خريد كردم به حدي از خريدم ناراضي و پشيمان بودم كه به خودم قول دادم ديگر خريد اينترنتي نكنم (هرجند واقعا نميشه) !
#بسته بندي جنس ها داخل يك جعبه كاغذ بود(بسته كاغذ 80 گرم)
#مامور پخش بسيار انسان بي ادب و بي اخلاقي بود حالا اعتيادش رو كار ندارم.
#سه بسته دي وي دي توي سفارشم بود (يك 50 تايي و دو بسته 10 تايي) كه بسته هاي 10 تايي حاوي 9 تا دي وي دي بود و از هر كدام فقط 5 تا قابل استفاده! بسته 50 تايي هم كلا پرت بود يعني درايو شناساييش نميكرد. مجبور شدم همه را دور بريزم.
#مابقي اجناس هم نظير لوازم تحرير و لوازم الكتريكي خرد همگي فاقد كيفيت بود.
#مسول پاسخگويي هم بجاي رسيدگي به مشكل پيش امده مدام دنبال به اصطلاح پيچوندن و ماست مالي كردن قضيه بودن.
جمعا از 130 تومن خريدي كه من داشتم حداقل 50-60 تومنش به باد رفت.اميدوارم سايرين گول سايت پر زرق و برق و قيمتهاي وسوسه كننده آن را نخورند.

من هم بار دومی که خریدم رو تحویل دادند یک آدم خیلی بی تربیت و بی شعور رو دیدم . و در ادامه شکایتم هم ساپورتشون ازم پرسید از اخلاق تحویل دهنده راضی بودی که گفتم اصلا ! گفتم انگار زورش کردند که تا اینجا بیاد و بهم تحویل بده !

همونطوری هم که شما میگیو من هم توی پست های قبلیم گفتم ، اکثر ارزان فروشیش هم بدلیل جنس های بی کیفیت و درجه دو و سه هست .

جنس های با کیفیتش هم که تقریبا هم قیمت بازار و یا یک مقدار پایین تر هست که با 8 درصد مالیاتی که میگیره و هزینه ارسال همون قیمت بریون تقریبا در میاد .

اگر هزینه ارسال رو از خدماتش مثل خیلی از سایتهای دیگه کم میکرد باز ارزش خرید داشت

hamed_aa

Registered User
لایک‌ها
71
من یکبار هم از دیجی کالا یک گوشی خرید کردم که فوق العاده راضی بودم .

زمان خریدن پرسید که میخوای هدیه بدی و در ادامه بدون هزینه اضافه انتخاب کردم که کادو بشه و تبرک روش بنویسن .

از این حرکت واقعا لذت بردم که اینقدر به مشتری احترام میذارن . ضمن اینکه دیجی کالا یک هفته مرجوعی بدون سوال داره . یعنی اگر جنس خراب باشه تا یک هفته بدون اینکه دلیل و بهونه ای بیارن ازتون پس میگیرن

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
من یکبار هم از دیجی کالا یک گوشی خرید کردم که فوق العاده راضی بودم .

زمان خریدن پرسید که میخوای هدیه بدی و در ادامه بدون هزینه اضافه انتخاب کردم که کادو بشه و تبرک روش بنویسن .

از این حرکت واقعا لذت بردم که اینقدر به مشتری احترام میذارن . ضمن اینکه دیجی کالا یک هفته مرجوعی بدون سوال داره . یعنی اگر جنس خراب باشه تا یک هفته بدون اینکه دلیل و بهونه ای بیارن ازتون پس میگیرن
راستي در مورد اون شخصي كه گفتم مامور پخش سايت فينال بود بايد اضافه كنم .انتظار داشتم يك انسان مودب و با شخصيت بياد دم در و محترمانه بسته رو تحويل بده!!! ولي وقتي كه در زدن و رفتم تا بسته رو تحويل بگيرم ديدم بسته رو گذاشته دم در روي آب و كثيفي (بخشي از آب حياط ما از زير در خارج ميشه و بخاطر همين بعضي وقتها جلوي درب خيس هست) بعد هم خودش رفته بود سر كوچه رو برانداز ميكرد.همون موقع ميخواستم داخل پرشين تولز موضوع رو مطرح كنم ولي جاش رو نميدونستم كجاست. يك بار هم از يك تبليغات فيس بوكي هندزفري كماني خريدم وقتي آوردن ديدم يك هندزفري سيمي 1000 تومنيه زنگ زدم زير بار نرفتن و گفتن با 20 تومن انتظار داري چي بهت بدن!! من هم تشكر كردم و گوشي رو گذاشتم. اميدوارم يك پستي داخل پرشين تولز بچه ها بزنن در مورد ايشاپ هاي معتبر و غير معتبر تا همه با خيال اسوده خريد كنن.

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
منم تا العان کلی خرید داشتم ولی خرابی و مشکلی نداشتم
در مورد دیجی کالا هم یادتون نره قیمتاش 20 تا 50 تومن بیشتر از بازاره
بهتره تاپیک قفل بشه

Sent from my A5300 using Tapatalk

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بنظر من مشکل یه عده با فینال کالا با کالاهای ارزون این چیزاس
وگرنه کالاهایی که برنده کاملا واضحه چی میدن

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
بنظر من مشکل یه عده با فینال کالا با کالاهای ارزون این چیزاس
وگرنه کالاهایی که برنده کاملا واضحه چی میدن
داداش اول صبحي از اين همه نبوغ شما واقعا شوكه شدم. قدر اين همه استعداد رو بدون خيلي حيفه اينجا داري هدرش ميدي.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
داداش اول صبحي از اين همه نبوغ شما واقعا شوكه شدم. قدر اين همه استعداد رو بدون خيلي حيفه اينجا داري هدرش ميدي.
براتون متاسفم.تاپیک هم ریپورت میدم اینجا جاش نیست.چون حالا 1 نفر ساز مخالف میرنه شد نابغه و فلان!

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
بنده هم سه تا کیبورد خریدم یکیش دکمه الفش خراب بود
باید 10 میدادم پست برگشت بزنه که خود کیبرد 10 هم نمی ارزید:general210::general210:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا