• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اندر حکایت داستان چه سایتی بزنم (ابتدای راهی یه نگاه بنداز)

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
دوستان عزیزی که فکر میکنن سایت تفریحی بزنن رتبه الکساشو میارن پایین تبلیغات میگیرن باید بگم دوست عزیز چنین چیزی نیست بنده یک سایت تفریحی با کلی دسته بندی و 4 نویسنده به رتبه الکسای 200 ایران رسیدیم ولی متاسفانه کسی برای اسپانسری سایت نیامد و ما در آن زمان از چهار سیستم کسب درآمد از بنرهای کلیکی استفاده میکردیم تنها کسی که پرداختی داشت ای نتورک و صبا ویژن بودن به جرعت میگم اگر سایت میزنید برای جذب اسپانسر باید بگم شکست خواهید خورد

bolormusic

Registered User
لایک‌ها
97
سلام
اول یه تشکر بکنم از استارتر عزیز بخاطر وقتی که گذاشتن واقعا مطلب جالبی بود

اما این رو بگم مشکل ما اینه همه میریم سمت یک موضوع مثلا تا یکی سایت موزیک میزنه و میگیره یهو نصف کشور میرن سایت موزیک میزنند

این روزها دیگ زدن سایت های عمومی بازده نداره

برید سمت ایده

برید سمت خلاقیت

برید سمت تنوع

من هم اوایلش خیلی سایت زدم و خیلی سرمایه به باد دادم

ولی الان به راحتی دارم سایتایی میزنم که ماهیانه بالای یک درامد دارن با کمترین ریسک حتی هیچکدوم الکسای زیاد خوبیم ندارن ولی تو گوگل بالا و یا موضوعات مناسبی دارن
و حتی این کارو برا دوستانمم کردم خیلیاشون با من شروع کردن شریک شدن خیلیاشونم کمکشون کردم مستقل کارشون خوبه

درکل اگر شروع میکنید درستو با برنامه شروع کنید و حتما یک مشاور (که ترجیحا به سئو و برندینگ و ....مسلط باشه و نمونه کار خوب داشته باشه) در کنار خود داشته باشید

از هزینه کردن برای تبلیغات نترسید ولی هدفمند تبلیغ کنید

شبتون خوش

Last edited:
بالا