• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انلاک فکتوری دایم ایفون <قیمت هارو مقایسه کنید>

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
سلام خوبین؟
من یه 5s لاک اپراتور اسپرینت امریکا دارم...میتونین انلاکش کنید؟ هزینه اش چقدر میشه؟ و اینکه اگه میشه بگین بهم که 100 درصد انلاک میشه یا مثل سرویس جهانی 100 % نیست؟
ممنون.

error_as

Registered User
لایک‌ها
81
سلام خوبین؟
من یه 5s لاک اپراتور اسپرینت امریکا دارم...میتونین انلاکش کنید؟ هزینه اش چقدر میشه؟ و اینکه اگه میشه بگین بهم که 100 درصد انلاک میشه یا مثل سرویس جهانی 100 % نیست؟
ممنون.
سلام بله قابل انلاك هست با هزينه ٢٨٠ براي شما! تو سايتا خيلي گرونتره! ٧٠٪ احتمال انلاك شدن داره اگه نشدم كه پولتون بدون هيچ كسري برگردونده ميشه به خودتون

Sent from my iPhone using Tapatalk

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
ممنون.بله قیمتتون خیلی خوبه:)
فقط چطوری معلوم میشه ؟ یعنی واسه اون 30 درصد همین اول کلا انلاک نمیشه یا امکان داره الان بشه و مدتی بعد دوباره لاک بشه؟ و اینکه اگه بشه چه مدت طول میکشه تا انلاک بشه؟
پس لطفا مشخصات لازم واسه پرداخت رو برام بفرستین...

error_as

Registered User
لایک‌ها
81
ممنون.بله قیمتتون خیلی خوبه:)
فقط چطوری معلوم میشه ؟ یعنی واسه اون 30 درصد همین اول کلا انلاک نمیشه یا امکان داره الان بشه و مدتی بعد دوباره لاک بشه؟ و اینکه اگه بشه چه مدت طول میکشه تا انلاک بشه؟
پس لطفا مشخصات لازم واسه پرداخت رو برام بفرستین...
نه بعد انلاك شدن ديگه لاك نميشه! ٧٠٪ به اينرخاطر هست كه همون اول ممكنه بشه يا نه!بهم اس بدين

AmRss5

Registered User
لایک‌ها
23
4s sprint bad esn هم آنلاک میکنید

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
ایفون 5 اس ما هم توسط داش امیر انلاک شد با قیمت خیلی عالی...
دستشم درد نکنه.;)

error_as

Registered User
لایک‌ها
81
قيمت ها اپديت شدند

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
اقا امیر سلام..امتیاز ما رو که ندادی هنوز!:دی
یه سفارش دیگه داشتم..ایفون 4 لاک سافت بانک ژاپن 8 گیگ انلاک میشه ؟
هزینه اش چقدر میشه ؟
ممنون.

error_as

Registered User
لایک‌ها
81
اقا امیر سلام..امتیاز ما رو که ندادی هنوز!:دی
یه سفارش دیگه داشتم..ایفون 4 لاک سافت بانک ژاپن 8 گیگ انلاک میشه ؟
هزینه اش چقدر میشه ؟
ممنون.
سلام داداش خوبي؟:)) خدايي پي سي ندارم بيا يوزر پس بدم به خودت بده :) سافت بانك امكان انلاك شدنش نيست فقط از طريق گيوي انلاك ميشه

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
سلام داداش خوبي؟:)) خدايي پي سي ندارم بيا يوزر پس بدم به خودت بده :) سافت بانك امكان انلاك شدنش نيست فقط از طريق گيوي انلاك ميشه

مخلصتیم ;)اقایی.
جدا؟ اخه الان پست های قبلی اینجارو نگا میکردم دیدم که گفتین 99 درصد میشه و 1 درصد نمیشه.
الان کلا نمیشه پس؟

error_as

Registered User
لایک‌ها
81
مخلصتیم ;)اقایی.
جدا؟ اخه الان پست های قبلی اینجارو نگا میکردم دیدم که گفتین 99 درصد میشه و 1 درصد نمیشه.
الان کلا نمیشه پس؟
نه اون ٩٩ رو شايد واسه يه اپراتور ديگه گفتم! قبلا البته ميشد اونم با هزينه بالا ٥٠٠ هزارتومان بود كه نميصرفيد! الان ميتونيد با گيوي انلاك كنيد

ali9479975

Registered User
لایک‌ها
384
سلام
عزیز من میخواستم یک ایفون لاک بخرم از سایت رسمی اپل
عکس هم ضمیمه کردم
کدوم نوع اوپراتور میشه انلاک کرد ؟
کدوم رو بخرم هزینه انلاک دائمیش کمتر میفته ؟
انلاک دائمی میکنید شما ؟
ممنون

فایل های ضمیمه

• image.jpg
    image.jpg
    321.6 KB · نمایش ها: 11

error_as

Registered User
لایک‌ها
81
سلام
عزیز من میخواستم یک ایفون لاک بخرم از سایت رسمی اپل
عکس هم ضمیمه کردم
کدوم نوع اوپراتور میشه انلاک کرد ؟
کدوم رو بخرم هزینه انلاک دائمیش کمتر میفته ؟
انلاک دائمی میکنید شما ؟
ممنون
سلام! at&t خريد كنيد هم قيمتش پايينتر هم درصد بالاتري انلاك ميشه! بله من اين كارو انجام ميدم دوستان همون اول يه سري به سايت بنده بزنن متوجه ميشن

error_as

Registered User
لایک‌ها
81
مخلصتیم ;)اقایی.
الان کلا نمیشه پس؟
درضمن گيوي خودم دارم خواستي بگو بدم

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان میخواستم آیفون بخرم ولی دیدم که همش راجب آنلاک کردن گوشی بحث میشه داستانش چیه؟ هزینش چقدره؟ امکان داره بعد از آنلاک کردن مشکل برگرده و باز لاک بشه؟ لاک بشه گوشی بالا نمیاد اصلا یا فقط نمیشه تماس گرفت؟ همونطور که میدونین تو ایران معمولا تمام نرم افزارا کرک استفاده میشه آیا بعد از جلبریک کردن گوشی وقتی به اینترنت وصل بشیم مثله xbox خطر بن شدن گوشی وجود داره؟ لاک شدن به چه دلیل انجام میشه؟ ممنون میشم پاسخ بدید:)

error_as

Registered User
لایک‌ها
81
سلام دوستان میخواستم آیفون بخرم ولی دیدم که همش راجب آنلاک کردن گوشی بحث میشه داستانش چیه؟ هزینش چقدره؟ امکان داره بعد از آنلاک کردن مشکل برگرده و باز لاک بشه؟ لاک بشه گوشی بالا نمیاد اصلا یا فقط نمیشه تماس گرفت؟ همونطور که میدونین تو ایران معمولا تمام نرم افزارا کرک استفاده میشه آیا بعد از جلبریک کردن گوشی وقتی به اینترنت وصل بشیم مثله xbox خطر بن شدن گوشی وجود داره؟ لاک شدن به چه دلیل انجام میشه؟ ممنون میشم پاسخ بدید:)
سلام دوست عزيزكار من انلاك فكتوري دائمي ايفون هست جواب سوال هاي شمارم تو سوالاي قبليه دوستان هست بخونيد

ali9479975

Registered User
لایک‌ها
384
سلام! at&t خريد كنيد هم قيمتش پايينتر هم درصد بالاتري انلاك ميشه! بله من اين كارو انجام ميدم دوستان همون اول يه سري به سايت بنده بزنن متوجه ميشن

ممنون از توضیحاتتون
چقدر میشه هزینش تقریبا ؟
حالا احتمال انلاک شدنش چقدره ؟ ٪
و اینکه باید گیوی متصل کرد به گوشی ؟
یا روال عادی سیم مینوازیم روش ؟

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
دوستان متوجه نمیشم هر دفعه باید بین 100-400 هزار تومان بنا به اوپراتور مشخص شده پول بدی تا آنلاک کنن؟ زدیمو زدیم یهو ios پروندیم یا ویروس گرفت یا به هر دلیل شب خوابیدی صبح دیدی گوشی لاک شده! باید انقد پول بدی باز بشه؟ آقا من یه اندروید دارم راضیم خدایی:D تمام نرم افزارا هم عین ویندوز کرک شده میریزم. راستش دوستان من یه آمپ خریدم که نرم افزارش رو ios هست دارم پول جمع میکنم یه ios بگیرم ورژن 7 به بالا فرقیم نداره چی باشه! آیپاد یا آیپد هم هم ارز همین داستانا داره میدونم که سیم کارت واسه مکالمه وصل نمیشه واسه اینترنته ولی حقیقت اینجوری باشه بیای یه محصول اپل بخری بعد کلی هم واسه نرم افزارا یا هر چیزی پول بدی که واسم چند ملیون تموم میشه!!!:( یه جواب جامع و کامل بدید کلا هنگ کردم 400 تومن خودش پول گوشیه آخه!

error_as

Registered User
لایک‌ها
81
ممنون از توضیحاتتون
چقدر میشه هزینش تقریبا ؟
حالا احتمال انلاک شدنش چقدره ؟ ٪
و اینکه باید گیوی متصل کرد به گوشی ؟
یا روال عادی سیم مینوازیم روش ؟
اون بالا گفتم به سايت سر بزنيد اما نميدونم چرا اينكارو نميكنيد! اونجا كامل قيمتها و زمان كاري و اينكه ١٠٠٪ ميشه يا نه نوشته شده! at&t صد در صد هست و گيوي هم نياز نيست

error_as

Registered User
لایک‌ها
81
دوستان متوجه نمیشم هر دفعه باید بین 100-400 هزار تومان بنا به اوپراتور مشخص شده پول بدی تا آنلاک کنن؟ زدیمو زدیم یهو ios پروندیم یا ویروس گرفت یا به هر دلیل شب خوابیدی صبح دیدی گوشی لاک شده! باید انقد پول بدی باز بشه؟ آقا من یه اندروید دارم راضیم خدایی:D تمام نرم افزارا هم عین ویندوز کرک شده میریزم. راستش دوستان من یه آمپ خریدم که نرم افزارش رو ios هست دارم پول جمع میکنم یه ios بگیرم ورژن 7 به بالا فرقیم نداره چی باشه! آیپاد یا آیپد هم هم ارز همین داستانا داره میدونم که سیم کارت واسه مکالمه وصل نمیشه واسه اینترنته ولی حقیقت اینجوری باشه بیای یه محصول اپل بخری بعد کلی هم واسه نرم افزارا یا هر چیزی پول بدی که واسم چند ملیون تموم میشه!!!:( یه جواب جامع و کامل بدید کلا هنگ کردم 400 تومن خودش پول گوشیه آخه!
عزيز شما هم برو تو سايت من قسمت قوانينو بخون شايد متوجه بشي

بالا