سلام بله قابل انلاك هست با هزينه ٢٨٠ براي شما! تو سايتا خيلي گرونتره! ٧٠٪ احتمال انلاك شدن داره اگه نشدم كه پولتون بدون هيچ كسري برگردونده ميشه به خودتونسلام خوبین؟
من یه 5s لاک اپراتور اسپرینت امریکا دارم...میتونین انلاکش کنید؟ هزینه اش چقدر میشه؟ و اینکه اگه میشه بگین بهم که 100 درصد انلاک میشه یا مثل سرویس جهانی 100 % نیست؟
ممنون.
نه بعد انلاك شدن ديگه لاك نميشه! ٧٠٪ به اينرخاطر هست كه همون اول ممكنه بشه يا نه!بهم اس بدينممنون.بله قیمتتون خیلی خوبه
فقط چطوری معلوم میشه ؟ یعنی واسه اون 30 درصد همین اول کلا انلاک نمیشه یا امکان داره الان بشه و مدتی بعد دوباره لاک بشه؟ و اینکه اگه بشه چه مدت طول میکشه تا انلاک بشه؟
پس لطفا مشخصات لازم واسه پرداخت رو برام بفرستین...
سلام داداش خوبي؟اقا امیر سلام..امتیاز ما رو که ندادی هنوز!:دی
یه سفارش دیگه داشتم..ایفون 4 لاک سافت بانک ژاپن 8 گیگ انلاک میشه ؟
هزینه اش چقدر میشه ؟
ممنون.
مخلصتیمسلام داداش خوبي؟) خدايي پي سي ندارم بيا يوزر پس بدم به خودت بده
سافت بانك امكان انلاك شدنش نيست فقط از طريق گيوي انلاك ميشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه اون ٩٩ رو شايد واسه يه اپراتور ديگه گفتم! قبلا البته ميشد اونم با هزينه بالا ٥٠٠ هزارتومان بود كه نميصرفيد! الان ميتونيد با گيوي انلاك كنيدمخلصتیماقایی.
جدا؟ اخه الان پست های قبلی اینجارو نگا میکردم دیدم که گفتین 99 درصد میشه و 1 درصد نمیشه.
الان کلا نمیشه پس؟
سلام! at&t خريد كنيد هم قيمتش پايينتر هم درصد بالاتري انلاك ميشه! بله من اين كارو انجام ميدم دوستان همون اول يه سري به سايت بنده بزنن متوجه ميشنسلام
عزیز من میخواستم یک ایفون لاک بخرم از سایت رسمی اپل
عکس هم ضمیمه کردم
کدوم نوع اوپراتور میشه انلاک کرد ؟
کدوم رو بخرم هزینه انلاک دائمیش کمتر میفته ؟
انلاک دائمی میکنید شما ؟
ممنون
درضمن گيوي خودم دارم خواستي بگو بدممخلصتیماقایی.
جدا؟ اخه الان پست های قبلی اینجارو نگا میکردم دیدم که گفتین 99 درصد میشه و 1 درصد نمیشه.
الان کلا نمیشه پس؟
سلام دوست عزيزكار من انلاك فكتوري دائمي ايفون هست جواب سوال هاي شمارم تو سوالاي قبليه دوستان هست بخونيدسلام دوستان میخواستم آیفون بخرم ولی دیدم که همش راجب آنلاک کردن گوشی بحث میشه داستانش چیه؟ هزینش چقدره؟ امکان داره بعد از آنلاک کردن مشکل برگرده و باز لاک بشه؟ لاک بشه گوشی بالا نمیاد اصلا یا فقط نمیشه تماس گرفت؟ همونطور که میدونین تو ایران معمولا تمام نرم افزارا کرک استفاده میشه آیا بعد از جلبریک کردن گوشی وقتی به اینترنت وصل بشیم مثله xbox خطر بن شدن گوشی وجود داره؟ لاک شدن به چه دلیل انجام میشه؟ ممنون میشم پاسخ بدید![]()
ممنون از توضیحاتتونسلام! at&t خريد كنيد هم قيمتش پايينتر هم درصد بالاتري انلاك ميشه! بله من اين كارو انجام ميدم دوستان همون اول يه سري به سايت بنده بزنن متوجه ميشن
Sent from my iPhone using Tapatalk
اون بالا گفتم به سايت سر بزنيد اما نميدونم چرا اينكارو نميكنيد! اونجا كامل قيمتها و زمان كاري و اينكه ١٠٠٪ ميشه يا نه نوشته شده! at&t صد در صد هست و گيوي هم نياز نيستممنون از توضیحاتتون
چقدر میشه هزینش تقریبا ؟
حالا احتمال انلاک شدنش چقدره ؟ ٪
و اینکه باید گیوی متصل کرد به گوشی ؟
یا روال عادی سیم مینوازیم روش ؟
عزيز شما هم برو تو سايت من قسمت قوانينو بخون شايد متوجه بشيدوستان متوجه نمیشم هر دفعه باید بین 100-400 هزار تومان بنا به اوپراتور مشخص شده پول بدی تا آنلاک کنن؟ زدیمو زدیم یهو ios پروندیم یا ویروس گرفت یا به هر دلیل شب خوابیدی صبح دیدی گوشی لاک شده! باید انقد پول بدی باز بشه؟ آقا من یه اندروید دارم راضیم خداییتمام نرم افزارا هم عین ویندوز کرک شده میریزم. راستش دوستان من یه آمپ خریدم که نرم افزارش رو ios هست دارم پول جمع میکنم یه ios بگیرم ورژن 7 به بالا فرقیم نداره چی باشه! آیپاد یا آیپد هم هم ارز همین داستانا داره میدونم که سیم کارت واسه مکالمه وصل نمیشه واسه اینترنته ولی حقیقت اینجوری باشه بیای یه محصول اپل بخری بعد کلی هم واسه نرم افزارا یا هر چیزی پول بدی که واسم چند ملیون تموم میشه!!!
یه جواب جامع و کامل بدید کلا هنگ کردم 400 تومن خودش پول گوشیه آخه!