• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انواع دسرهایی خوشمزه، لحظاتی شیرین و آرامش‌بخش در مهمانی ها

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
مصرف انواع دسرهایی خوشمزه، لحظاتی شیرین و آرامش‌بخشی را در مهمانی ها و جمع‌های خانوادگی برای شما به ارمغان می‌آورد. همان خوراکی‌های خوش‌عطر و طعمی که جایگاه مطلوبی را در برنامه‌ی غذایی روزانه، به خود اختصاص داده‌اند.

e2e016fa-341d-4ee1-994d-8516d6a40d31.jpg
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
پای شکلاتی خامه‌ای (پای نوتلا Nutella)
721dad8b-60a1-439c-bb1b-6fcef0f765cb.jpg


از دیگر شیرینی‌هایی که می‌توان در منزل و بدون استفاده از فر تهیه کرد، پای شکلاتی خامه‌ای است که با شکلات نوتلا آماده می‌‌شود. به‌گونه‌ای که لایه‌ای از ترکیب شکلات نوتلا و خامه‌ را روی بیسکوییت‌های گندمی آغشته کرده و تنها در مدت‌ زمان چند دقیقه، دسری حیرت‌آور و شگفت‌انگیز را می‌توانید تهیه کنید. این شیرینی یکی از بهترین‌ گزینه‌های پذیرایی در مهمانی‌های دوستانه و خانوادگی است.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
پای شکلات و کره ی بادام زمینی (کیک چند طبقه)
9f4c492c-6705-4b6a-b7ec-0f9eb1273e40.jpg


شکلات و کره‌ی بادام زمینی، اصلی‌ترین ماده‌ی اولیه برای تهیه‌ی یک پای لذیذ و خوشمزه است، که برای درست‌کردن آن نیازی به فر و پختن مواد نیست. بنابراین فقط با کمی سلیقه و قراردادن صحیح برش‌هایی از کیک‌ آماده، لابه‌لای آن‌ها را با شکلات و کره‌ی بادام‌زمینی پر کرده و دسری خوشمزه فوری را برای خود و اعضای خانواده فراهم کنید
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
تارت میوه
dc699f4e-1ca9-4924-8d71-30dbf7ede498.jpg


تارت‌های میوه با خامه‌هایی لذیذ و اشتها آور که رنگ‌های مختلف روی آن‌ها را پوشانده است، نسبت به سایر دسرهای محبوب در جهان، بسیار سبک و از ظاهری شکیل و زیباتر برخوردار است، همین امر از دلایل محبوبیت و شهرت آن‌ها به شمار می‌رود. آنچه بسیار خوشایند است، تدارک این خوراکی‌های دوست‌داشتنی بدون نیاز به فر است.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
چیز کیک‌های لقمه‌ای
9dfc29e1-9d7e-40d1-9251-60dc5802ef17.jpg


به نظر می‌رسد «چیزکیک‌های لقمه‌ای» به دلیل طعم و ظاهر خود، پرطرفدار و محبوب هستند. جالب است بدانید که برای آماده‌سازی این دسر خوشمزه، احتیاجی به فر نیست. تنها کافی است که برای تدارک این شیرینی‌های کوچک و پرطرفدار، آن‌ها را مدتی در سرمای یخچال قرار دهید.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
پودینگ فنجانی شکلاتی (کاپ پودینگ)
ff15bf67-d090-4b0c-b529-84e518588e90.jpg


پودینگ‌های فنجانی شکلاتی، علاوه بر طعم و عطری مدهوش کننده، با طراحی بسیار عالی تزئین می‌شوند که می‌توان آن‌ها را دسرهایی باوقار و زیبا نامید. این مسئله زمانی بیشتر جلوه می‌کند که، شما با مقدار کمی از میوه‌های تازه و خامه‌ی زده شده، پوششی خوشمزه و عالی را برای آن‌ها به ارمغان آورید. پودینگ‌های شکلاتی به‌آسانی تهیه و آماده می‌شوند و شما می‌توانید در مدت ‌زمان ۱۵ دقیقه دسری لذیذ و مطلوبی را تهیه کنید.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
کلوچه و شیرینی
2844f4b5-a1e4-4dd2-a913-34e13795934e.jpg


در دنیای شیرینی‌پزی تنوع بسیاری از انواع شیرینی وجود دارد که برای تهیه‌ی بسیاری از آن‌ها نیازی به استفاده از فر نیست. تنها کافی است با قراردادن آن‌ها در سرما (فریزر)، این دسرهای ناب و فوق‌العاده را آماده کنید. میل کردن آن‌ها همراه با فنجانی چای تازه دم یا قهوه‌ای که عطر بی‌نظیرش فضا را پرمی‌کند، خالی از لطف نیست.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
پای سیب کاراملی
fd2180d2-9164-4017-a9ad-597e7af415ed.jpg


پای سیب کاراملی، یکی از دسرهای کلاسیک امروزی است که اکثر انسان‌های علاقه‌‌مند به شیرینی و خوراکی‌های اشتها‌آور، عاشق آن بوده و از میل کردن این خوردنی محبوب، لذت می‌برند. برای تهیه‌ی پای سیب نیز همانند بسیاری دیگر از شیرینی‌ها، نیازی به فر نیست و به آسانی می‌توان آن را تهیه کرد. می‌توانید یک پای سیب کاراملی را برای مهمانی‌های دوستانه‌ی خود تهیه کرده و از میل کردن آن، لذت ببرید.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
کیک شکلاتی بدون فر
766f6eb6-b375-4532-b64e-fe5b59d6ca75.jpg


با رعایت صحیح و دقیق دستورالعمل کیک شکلاتی، می‌توانید بدون نیاز به آون، این دسر خوشمزه را در منزل به راحتی تهیه کنید. این نوع شیرینی‌ها بدون استفاده از آرد تهیه شده و ارزش غذایی بالایی دارند. آنچه مهم است، شباهت آن‌ها به کیک‌های شکلاتی است که در فر و با کمک آرد تهیه می‌شوند.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه‌ی چند دسر لذیذ بدون نیاز به فر
شکلات رول
c661092b-74a8-4c03-913b-4400f4c9ec8d.jpg


مواد اولیه
بیسکویت ساده‌ی پودر شده یک بسته (۱۷ تا ۱۸ عدد کوچک)، مغز گردوی ریز خرد شده ۱۰۰ گرم، پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری، گلاب نصف قاشق غذاخوری، شیر ولرم ۱/۴ فنجان، پودر نارگیل ۱۰۰ گرم، پودر هل نصف قاشق چای‌خوری، خامه‌ی زده شده به میزان لازم، کره‌ی آب شده یک قاشق غذاخوری، پودر قند نصف پیمانه، ورقه‌ی فویل به میزان لازم

طرز تهیه
ابتدا درون ظرفی مناسب، بیسکوییت‌ها، پودر کاکائو، مغز گردو، پودر هل و پودر قند را ریخته و با همزن دستی یا برقی به مدت چند دقیقه مخلوط کنید تا تمامی مواد به‌خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. سپس کره‌ی آب شده، شیر و گلاب را نیز به مواد اضافه کنید و دوباره به هم زدن مشغول شوید تا خمیری یکدست بدست آید. در صورت خشک و شکننده بودن خمیر می‌توانید از مقدار بیشتری کره‌ی آب شده (در صورت تمایل می‌توان به جای کره از شکلات صبحانه‌ نیز استفاده کرد در اینصورت مقدار پودر قند را به نصف کاهش دهید)، استفاده کنید. ورقه‌ی فویل را به شکل مستطیل ۱۰*۲۵ بریده و خمیر بدست آمده را در مرکز آن بریزید. سعی کنید با دست آن را به‌صورت لوله‌ی استوانه‌ای با ضخامت ۳ سانتی‌متر فرم داده و فویل را به‌خوبی دور تا دور خمیر بپیچید. سعی کنید هیچ منفذی برای ورود هوا به داخل خمیر وجود نداشته باشد. مواد را داخل فریزر به مدت زمان ۴۵ تا ۶۰ دقیقه قرار داده تا خود را به خوبی بگیرد. گاهی اوقات مدت زمان بیشتر یا کم‌تری برای آماده‌سازی شکلات رول نیاز است. پس از آماده‌ شدن شکلات، آن را به اندازه‌های دلخواه برش داده و برای سرو درون ظرف مناسبی بچینید. روی تمامی شکلات‌ها را با مقداری از خامه‌ی زده شده تزئین کنید
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
چیز کیک فندقی
44dcb0d2-ba3c-4972-9954-d3c6a7626679.jpg


مواد لازم
بیسکوییت سبوس‌دار پودر شده یک بسته، فندق پودر شده نصف لیوان، گردوی خرد شده ۱۰۰ گرم، پنیر صبحانه یک بسته، پودر قند نصف فنجان، کره‌ی بادام‌زمینی (در صورت تمایل می‌توان از شکلات آب شده نیز استفاده کرد)، خامه‌ی زده شده به میزان لازم، مواد رنگی خوراکی به میزان لازم

طرز تهیه
درون مخلوط‌کن یا غذاساز، بیسکویت‌ها، پنیر صبحانه، فندق، گردو و پودر قند را ریخته و تا زمانی که تمامی مواد با یکدیگر به خوبی ترکیب شوند، آن‌ها را با یکدیگر مخلوط کنید. قالبی مناسب را انتخاب کرده و مواد بدست آمده را درون آن بریزید. با کف دستان خود چندین مرتبه روی سطح مواد فشار وارد کنید تا به‌خوبی به یکدیگر چسبیده و بافتی منسجم و یکدست پیدا کند. سپس کره‌ی بادام‌زمینی یا شکلات آب شده را نیز به مواد اضافه کرده و با پشت کاردک آن‌ را روی سطح مواد بمالید. حال قالب مورد نظر را درون یخچال به مدت زمان ۲ ساعت قرار دهید تا خود را بگیرد. پس از گذشت زمان ذکر شده، چیزکیک را از یخچال خارج کرده و به آرامی از قالب بیرون آورید. خامه‌ی صبحانه را که با مقداری رنگ خوراکی مخلوط کرده‌اید با سلیقه و طراحی دلخواه روی آن ریخته و درون ظرف مورد نظر، سرو کنید.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
ژله‌ی قالبی میوه‌ ای
6b3ea99b-0434-4796-8df4-a0a08e4d6f4e.jpg


مواد لازم
پودر ژله در دو رنگ و طعم متفاوت از هر کدام دو بسته (ترجیحاً پرتغالی و آلوئه‌ورا)، آب سرد یک پیمانه، آب جوش یک پیمانه، موز خرد شده یک عدد متوسط، سیب حلقه شده یک عدد متوسط، ورقه‌ی ژلاتین سه تا چهار عدد

طرز تهیه
در ظرفی مناسب، یکی از پودر ژله‌ها و دو برگه‌ی ژلاتین را با یک پیمانه آب جوش به‌خوبی حل کنید. بلافاصله آب سرد را به آن اضافه کرده و دوباره به‌خوبی با یکدیگر مخلوط کنید. قالبی مربع شکل را انتخاب کرده و مایع بدست آمده را درون آن بریزید. بهتر است انتها و ابتدای قالب از سطح یکسانی برخوردار باشد تا شکل ژله‌ی قالبی شما شکیل‌تر شود. موزهای برش خورده را به آرامی روی ژله‌ها ریخته و با سلفون روی قالب را به‌خوبی بپوشانید. سپس قالب را برعکس کنید و درون یخچال به مدت زمان نیم ساعت قرار دهید. سعی کنید از بسته بودن درب قالب توسط سلفون به‌خوبی اطمینان یابید تا هنگام برگرداندن آن (سرو ته کردن)، مایعی خارج نشود. پس از بسته شدن ژله، آن را درون قالب دیگری با همان اندازه قرار دهید. درون ظرف دیگری، پودر ژله‌ی باقی‌مانده و برگه‌های ژلاتین را نیز همانند ژله‌ی قبلی آماده کنید. سپس آن‌ها را روی ژله‌ای که از قبل آماده کرده‌اید بریزید و برش‌های سیب را نیز به آن اضافه کنید. به مدت ۳۰ دقیقه‌ی دیگر اجازه دهید قالب در یخچال بماند تا بسته شود. پس از این مدت زمان، ژله‌ی قالبی آماده‌ی سرو است.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه کلوچه سیب
مواد لازم:

سیب خرد شده ................. ۱۹۰ گرم
آرد ................ ۱ پیمانه پر
بکینگ پودر ................. ۲ قاشق چایخوری
نمک ................. یک هشتم قاشق چایخوری
شیر ................. یک چهارم پیمانه
تخم مرغ بزرگ ................. ۱ عدد
روغن ................. ۲ پیمانه
شکر ................. نصف پیمانه
شربت شیرین غلیظ ................. یک سوم پیمانه
دارچین ................. به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا آرد را الک کنید.سپس آرد،بکینگ پودر،نمک و شیر را با هم مخلوط کنید.سیب و تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید.سپس در ظرف بزرگی روغن را حرارت دهید و از مخلوط با قاشق درون روغن داغ بریزید تا زمانی که تمام اطراف آن قهوه ای شود.بعد میگذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود.سپس تا گرم است شکر،دارچین و شربت غلیظ را روی آنها می ریزیم.

زمان پخت این کلوچه ها ۱۵ دقیقه است.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه برش های توت فرنگی یا پنیر

مواد لازم:
بیسکوییت ساده پودر شده ................. ۱۵۰ گرم
کره ذوب شده ................. ۹۰ گرم
دارچین ................. یک دوم قاشق چایخوری
شکلات سفید ................. ۱۰۰ گرم
پنیر ******* نرم شده ................. ۱۲۵ گرم
شکر ................. ۹۰ گرم
تخم مرغ ................. ۱ عدد
خامه ................. ۲۰۰ میلی لیتر
وانیل ................. یک هشتم قاشق چایخوری
توت فرنگی ................. ۳۰۰ گرم
ژلاتین ................. ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:
تمام مواد را با ژلاتین خنک شده مخلوط می کنیم ( به جز بیسکوییت های پودر شده ) و داخل قالب روی بیسکوییت پرس شده می ریزیم.
توت فرنگی را روی مواد می ریزیم و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم. بعد از این مدت آن را از قالب خارج می کنیم و با چاقوی داغ برش می زنیم. در صورت نیاز می توانید آن را با شکلات خرد شده تزیین کنید.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه شیرینی پفکی

مواد لازم:
سفیده تخم مرغ ................ ۱ پیمانه
پودر شکر ............... ۲ پیمانه
وانیل ................ ۴/۱ قاشق چایخوری
آب لیمو .................. چند قطره
پودر هل .................. در صورت تمایل به مقدار دلخواه
رنگ خوراکی .................. به مقدار لازم

طرز تهیه:
سفیده تخم مرغ را در ظرفی خشک و تمیز با همزن بزنید تا سفید و پفکی شود.
سپس پود شکر را کم کم افزوده و هم زدن را ادامه داده تا مخلوط حالتی کش دار به خود بگیرد.
آب لیمو، هل و وانیل را اضافه کرده و با قاشق هم بزنید.سپس مایه را در قیف با سری شکوفه بزرک ریخته و در سینی فر که قبلا کاغذ انداخته اید به صورت گل و با فاصله بریزید.
سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۴۰ تا ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود. سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.
نکته: برای هر مقدار سفیده که استفاده می کنید دو برابر آن پودر شکر درنظر بگیرید.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه باقلوای هندی

مواد لازم:
تخم مرغ ................ 4 عدد
روغن مایع ................ 200 گرم
آرد ................ 15۰گرم
مغز پسته یا نارگیل یا بادام................ 1 لیوان پودر شده
شکر ................ 225 گرم
پودر هل ................ 1 قاشق مرباخوری سرصاف
بیکینگ پودر ................ 1 قاشق مرباخوری
مغز پسته یا خلال پسته ................ برای تزئین
مواد لازم برای شیره:
شکر ................ 500 گرم
آب ................ 250 گرم
جوهر لیمو ................ 1 قاشق مرباخوری
گلاب ................ 2/1 پیمانه

طرز تهیه:
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با همزن خوب بزنید. بعد شکر را اضافه کرده دوباره بزنید،سپس هل را ریخته به هم زدن ادامه دهید تا شکر کاملا حل شود و کاملا صاف و یکدست شود،بعد روغن را ریخته سپس به دلخواه پودر یکی از مغزهای پسته،نارگیل یا بادام را ریخته مواد را خوب مخلوط کنید. در ظرفی دیگر آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده 2 بار الک کنید و به مواد بیفزایید و آنقدر هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. سپس مایه بدست آمده را در سینی فر که از قبل آرد پاشیده و چرب شده بریزید و در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت با حرارت 175 درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزد.سپس آن را از فر در آورده برش زده و روی آن شیره بریزید و با مغز پسته خرد شده یا خلال پسته تزئین کنید.
طرز تهیه شیره:
برای تهیه شیره تمام مواد مورد نیاز نام برده برای این منظور را با هم مخلوط کرده و هم بزنید.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه شیرینی تر کاکائویی بدون تخم مرغ!

مواد لازم :
آرد ................. یک پیمانه
شکر ................. سه چهارم پیمانه
پودر کاکائو ................. نصف پیمانه
بیکینگ پودر ................. یک و نیم قاشق چایخوری
سس سیب شیرین نشده ................. یک سوم پیمانه
روغن کانولا ................. یک چهارم پیمانه
شیر سویا ................. دوسوم پیمانه مخلوط با یک قاشق چایخوری سرکه

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی گراد) گرم کنید.
• درون یک قالب ۲۱در ۲۱ سانتی متر را چرب کرده و آرد بپاشید.
• مواد را به ترتیب ذکر شده، کاملا با هم مخلوط کرده تا نرم و یک دست شوند.
• مخلوط را درون قالب ریخته و آن را در فر به مدت ۵۰ دقیقه حرارت داده تا خوب بپزد.
• قبل از برش صبر کنید تا شیرینی کاملا سرد شود.
• پس از سرد شدن شیرینی و برش آن، در صورت تمایل می توانید قطعات برش خورده را با روبان تزیین کنید.

طرز تهیه سس سیب:
تعدادی سیب ترش بردارید. پوست و تخم آن ها را بگیرید.
سپس آن ها را قاچ زده و بشویید.
سیب ها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی حرارت بگذارید. سیب ها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملاً بپزند.
حالا سیب ها آماده است. با پشت قاشق، سیب های پخته را له کنید، سپس بگذارید کاملاً سرد شوند.

نکات قابل توجه:

قبل از برش صبر کنید تا شیرینی کاملا سرد شود. پس از سرد شدن شیرینی و برش آن، در صورت تمایل می توانید قطعات برش خورده را با روبان تزیین کنید...

زمان تهیه: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۵۰ دقیقه
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه نان خامه اي (نارنجکی)
مواد لازم:

شير .................. سه چهارم پيمانه
آب .................. نصف پيمانه
آرد الك شده .................. يك پيمانه
كره .................. ۵۰ گرم
تخم مرغ .................. ۴ عدد
نمك .................. يك پنس
بيكينگ پودر .................. يك دوم قاشق چايخوري
پودر هل..................يك چهارم قاشق چايخوري
وانيل .................. يك چهارم قاشق چايخوري
خامه فرم گرفته .................. به مقدار لازم
طرز تهيه :
آب، شير و كره را با هم مخلوط كنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا جوش آيد. به محض جوش آمدن مخلوط ( آرد - بيكينگ پودر - هل - وانيل ) را در يك مرحله و سريع به آن اضافه كنيد و به آرامي هم بزنيد تا خمير يكدستي درست.
سپس از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد تا خمير كمي سرد شود.
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود.
بعد از اينكه خمير كمي سرد شد،‌ تخم مرغها را دانه دانه به خمير اضافه كرده و هم بزنيد. در انتها بايد خمير صاف و يكدستي داشته باشيد.
اكنون خمير را به وسيله قيف و با ماسوره شكوفه بزرگ روي سيني فر كه قبلا به وسيله كاغذ روغني پوشانده شده با فاصله قرار دهيد.
سپس نان ها را حدود ۱۵دقيقه با درجه حرارت۲۰۰درجه سانتيگراد و ۱۵ دقيقه ديگر با ۱۷۰ درجه سانتيگراد بپزيد تا روي نان ها كاملاً طلايي شود.
نان ها را از داخل فر بيرون آورده و اجازه دهيد تا خوب سرد شود، بعد از سرد شدن كامل در دماي محيط ، خامه شيرين فرم گرفته را از انتهاي نان ها به وسيله قيف تزريق كنيد.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه شیرینی لانه گنجشک

مواد لازم:
شیر ................. ۱ استکان
ماست ................. ۱ استکان
زرده تخم مرغ ................. ۲ عدد
روغن مایع ................. ۱ استکان
آرد ................. به میزان لازم
نشاسته ذرت ................. به میزان لازم
شهد یا شربت ................. به میزان لازم
مغزهای آجیلی ................. به میزان لازم
بیکینگ پودر ................. نوک قاشق چایخوری
روغن ................. برای سرخ کردن

طرز تهیه:
شیر و ماست و روغن مایع را مخلوط می کنیم.زرده های تخم مرغ و سپس آرد را به این مواد می افزاییم تا حدی که خمیر به دست نچسبد.بیکینگ پودر را اضافه می کنیم و خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه استراحت می دهیم. بعد از این مدت خمیر را با وردنه باز می کنیم.تا خمیر مانند کاغذ نازک شود.روی خمیر نشاسته ی ذرت می پاشیم و از دستگاه رشته بری رد می کنیم تا خمیر رشته رشته شود. بعد این رشته ها را به دور دو انگشت خود می چرخانیم تا شبیه لانه ی گنجشک شود و در روغن داغ سرخ می کنیم. بعد از درآوردن از روغن آن را داخل شهد می اندازیم و بیرون آورده و با مغز تزیین می کنیم.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه بیسکویت خرمایی

مواد لازم:
آرد سفید .................. ۴۰۰ گرم
روغن .................. ۴۰۰ گرم
پودر قند ................. ۳۵۰ گرم
تخم‌مرغ ................. چهار عدد
رنده پوست لیمو و وانیل .................. از هر کدام نصف قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر .................. دو قاشق چای‌خوری
شیر خشک .................. ۲۰۰ گرم
خرمای له شده .................. ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:
کره یا روغن و پودر قند را بزنید تا به صورت کرم در آید.
وانیل و پوست لیمو و تخم مرغ را اضافه و باز هم بزنید.
مواد خشک را الک کرده داخل مایه بریزید و خوب مخلوط کنید.
خمیر را در کیسه نایلونی قرار داده، یک ساعت در جای خنک قرار دهید.
پس از این مدت خمیر را کمی ورز دهید تا نرم شود.
مقداری از خمیر سفید را روی میز پهن کرده و خرماهای له شده را با فاصله روی آن قرار دهید و خمیر را دولا کنید.
خمیر را با قالب مربع یا چاقو به شکل دلخواه ببرید و روی سینی فر قرار دهید.
می‌توان با چاو یا چنگال روی آن‌ها را شکل داد.
سپس آن‌ها را ۳۵ دقیقه با قدرت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد در فر بپزید.
 
بالا