طرز تهیه سوهان عسلی
مواد لازم:
بادام ................. 150 گرم
شکر ................. 150 گرم
عسل ................. 2 قاشق سوپخوری
آب ................. 1 استکان کوچک
روغن آبکرده ................. 3 تا 4 قاشق سوپخوری
زعفران ................. یک قاشق چایخوری کوچک
طرز تهیه:
- بادام ها را به صورت خلال یا ریزتر خرد می کنیم
شکر، عسل، روغن و آب را در ظرف گودی ریخته، روی آتش می گذاریم و حرارت را تند می کنیم، مواد را مرتب هم می زنیم تا شکر آب شده و رنگ آن قهوه ای روشن شود. (البته نباید زیاد کارامل شود)
- بادام را به آن اضافه می کنیم و یکی دو باربه هم می زنیم
سپس زعفران آب زده را داخل مایع سوهان می ریزیم وحرارت را خیلی ملایم می کنیم زمانی که رنگ مواد به اندازه کافی قهوه ای شود. بلافاصله با قاشقی کوچک مایه شیرینی را روی سینی چرب شده می ریزیم و کمی پسته خرد شده روی آن می پاشیم . بعد از سرد شدن، سوهان را با کارد از سینی جدا کرده، در ظرف درداری چیده و استفاده می کنیم.
مواد لازم:
بادام ................. 150 گرم
شکر ................. 150 گرم
عسل ................. 2 قاشق سوپخوری
آب ................. 1 استکان کوچک
روغن آبکرده ................. 3 تا 4 قاشق سوپخوری
زعفران ................. یک قاشق چایخوری کوچک
طرز تهیه:
- بادام ها را به صورت خلال یا ریزتر خرد می کنیم
شکر، عسل، روغن و آب را در ظرف گودی ریخته، روی آتش می گذاریم و حرارت را تند می کنیم، مواد را مرتب هم می زنیم تا شکر آب شده و رنگ آن قهوه ای روشن شود. (البته نباید زیاد کارامل شود)
- بادام را به آن اضافه می کنیم و یکی دو باربه هم می زنیم
سپس زعفران آب زده را داخل مایع سوهان می ریزیم وحرارت را خیلی ملایم می کنیم زمانی که رنگ مواد به اندازه کافی قهوه ای شود. بلافاصله با قاشقی کوچک مایه شیرینی را روی سینی چرب شده می ریزیم و کمی پسته خرد شده روی آن می پاشیم . بعد از سرد شدن، سوهان را با کارد از سینی جدا کرده، در ظرف درداری چیده و استفاده می کنیم.