• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انواع دسرهایی خوشمزه، لحظاتی شیرین و آرامش‌بخش در مهمانی ها

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه سوهان عسلی

مواد لازم:
بادام ................. 150 گرم
شکر ................. 150 گرم
عسل ................. 2 قاشق سوپخوری
آب ................. 1 استکان کوچک
روغن آبکرده ................. 3 تا 4 قاشق سوپخوری
زعفران ................. یک قاشق چایخوری کوچک

طرز تهیه:
- بادام ها را به صورت خلال یا ریزتر خرد می کنیم
شکر، عسل، روغن و آب را در ظرف گودی ریخته، روی آتش می گذاریم و حرارت را تند می کنیم، مواد را مرتب هم می زنیم تا شکر آب شده و رنگ آن قهوه ای روشن شود. (البته نباید زیاد کارامل شود)
- بادام را به آن اضافه می کنیم و یکی دو باربه هم می زنیم
سپس زعفران آب زده را داخل مایع سوهان می ریزیم وحرارت را خیلی ملایم می کنیم زمانی که رنگ مواد به اندازه کافی قهوه ای شود. بلافاصله با قاشقی کوچک مایه شیرینی را روی سینی چرب شده می ریزیم و کمی پسته خرد شده روی آن می پاشیم . بعد از سرد شدن، سوهان را با کارد از سینی جدا کرده، در ظرف درداری چیده و استفاده می کنیم.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه پای زرد آلو

عصرهای بهاری و تابستانی، زمان مناسبی برای خوردن یك فنجان چای و یك تكه شیرینی است تا خستگی یك روز بلند از تن بیرون برود. پس چه بهتر كه این شیرینی، خانگی و تازه باشد تا لذت آن هم چندبرابر شود.
مواد لازم :
- آرد گندم................. ۲۵۰ گرم
- كره .................. ۱۳۰ گرم
- شیر ................. یك قاشق سوپ‌خوری
- شكر ................. ۱۰۰ گرم
- زرده تخم‌مرغ ................. ۲ عدد
- نمك................. نوك قاشق چای‌خوری
- زردآلو ................. ۶۰۰ گرم
- تخم‌مرغ ................. یك عدد (برای روی پای)
- پودر قند................. برای تزیین

طرز تهیه:
۱- آرد، شكر، كره، شیر، نمك و زرده تخم‌مرغ را در كاسه‌ای بریزید و آن‌قدر هم بزنید تا خمیری نرم حاصل شود. سپس خمیر را با دست به شكل گلوله درآورید و میان یك ‌تكه نایلون پلاستیكی بپیچید. بعد خمیر را برای مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت كند.
۲- مقداری كره را در كاسه كوچكی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. حالا قالب ‌پای را با كره خوب چرب كنید.
۳- زردآلوها را شسته و پس از دو نیم ‌كردن، هسته‌هایشان را خارج كنید. در این فاصله، فر ‌اجاق‌ گاز را روی حرارت ۲۲۵ درجه سانتی‌گراد(۴۴۰ درجه فارنهایت) یا شماره‌ هفت روشن كنید تا گرم شود.
۴- روی سطحی صاف مانند سینی یا كابینت، مقداری آرد بپاشید. ابتدا نیمی از خمیر را با وردنه و با توجه به ابعاد قالب به شكل گرد، باز كرده و كف قالب پهن كنید. سپس زردآلوهای دو نیم ‌شده را روی خمیر بچینید.
۵- باقیمانده خمیر را نیز با همان روش قبلی بر سطح پوشیده ‌شده از آرد توسط وردنه باز كرده و روی زردآلوها پهن كنید. پس از آن، تخم‌مرغ را هم زده و سطح خمیر را با استفاده از قلم مو به تخم‌مرغ آغشته كنید.
۶- با استفاده از یك چنگال روی خمیر را سوراخ سوراخ كنید. حالا قالب را به مدت ۲۵دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پای زردآلو آماده شود.
در پایان، پای را به سینی گردی منتقل كرده و روی آن را مقداری پودر قند بپاشید.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه شیرینی مربایی


مواد لازم:
کره نرم شده .............. نصف پیمانه
شکر .............. یک سوم پیمانه
زرده تخم ‌مرغ ............... یک عدد
وانیل ................ یک سوم قاشق چای‌ خوری
آرد .............. یک و یک سوم پیمانه
مربای میوه ................ 2 تا 3 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:
* ابتدا فر را روی دمای 375 درجه ی فارنهایت از پیش گرم کنید.
* آرد را الک کرده و کنار بگذارید.
* در یک کاسه ی متوسط، کره را با شکر آن قدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.
* تخم‌ مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
* آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه کرده و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
اگر خمیر، خیلی نرم است، ‌روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
* درون سینی فر، کاغذ مخصوص پخت را،‌ قرار دهید.
* خمیر را به اندازه توپ‌ های 2/5 سانتی ‌متری تقسیم کنید و با فاصله 6 سانتی‌ متری از هم، درون سینی فر بچینید.
* وسط هر شیرینی را با انگشت یا هر وسیله‌ ای که به سایز انگشت باشد، گود کنید و درون آن را با مربای میوه از هر طعمی که دوست دارید، پُر کنید.
* شیرینی‌ ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی‌ که طلایی رنگ شوند حرارت داده سپس، فر را خاموش کرده و صبر کنید تا شیرینی ‌ها خنک شوند.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه شیرینی میکادو

مواد لازم :
کره ................ نصف پیمانه
پودر قند ................ نصف پیمانه
وانیل ................ یک چهارم قاشق چایخوری
پودر بیسکوییت ................ 1 پیمانه
پودر بادام ................ 1 پیمانه
کاکائوی تخته ای ................ 150 گرم
پودر کاکائو ................ 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
کره، پودر قند و وانیل را مخلوط کنید تا نرم و لطیف شود.
پودر بیکویت و پودر بادام را به آن اضافه کنید.
کاکائوی تخته ای را به طریق بن ماری ذوب کنید، یعنی کاکائوی سفت را در یک ظرف هادی گرما ( مثل پیرکس یا استیل و ... ) قرار دهید و ظرف را روی بخار آب ( مثل بخار کتری ) بگذارید تا کاکائو به تدریج ذوب شود
پودر کاکائو را داخل شیر گرم حل کنید و بعد از اینکه سرد شد، به همراه کاکائوی ذوب شده، به مواد بالا اضافه کنید.
مواد را خوب مخلوط کنید. اگر مواد شل بود، کمی پودر بادام یا پودر بیسکویت به آن اضافه کنید و اگر مایه سفت بود، کمی شیر اضافه کنید.
مقداری از این مواد را روی نان میکادو (نان ویفر) بریزید و آن را صاف کنید. سپس یک نان میکادوی دیگر روی آن بگذارید و مابقی مواد را ریخته و یک نان میکادوی دیگر روی آن قرار دهید.
سپس با چاقو اره ای، میکادوها را برش دهید و در ظرف بچینید.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه شیرینی پاپیونی

مواد لازم:
خمیر هزارلا ................. یک کیلو
پودر قند................. نصف پیمانه
شربت بار ............... یک پیمانه
پودر پسته ..............یک چهارم پیمانه
سفیده تخم مرغ .............. دو عدد
پودر پسته به مقدار لازم

طرز تهیه:
خمیر هزارلا را به قطر یک سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد ۲سانتیمتر در ۶ تا ۸ سانتیمتر ببرید.
وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.
سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت ۱۵ دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.
بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید.
یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت بار روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.
کالری هر یک عدد شیرینی‌ پاپیونی، تقریبا ۱۷۰ کیلو کالری است.

طرز تهیه خمیر كره ای یا هزارلا

مواد لازم:
آرد كاملا سفید ............... ۳۰۰ گرم
کره ................ ۱۵۰ گرم
تخم مرغ .............. یك عدد
روغن مایع................ یك قاشق سوپخوری
جوهرلیمو............... یك دوم قاشق چایخوری
وانیل ............... یك دوم قاشق چایخوری
نمک ................ یک قاشق چایخوری
آب خنك............... یك فنجان

طرز تهیه:

آرد را در كاسه بزرگی بریزید. وسط آن را گود كرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمك را مخلوط كنید و آن را به آرد اضافه كنید تا خمیر صاف و یك دستی به عمل بیاید

خمیر را یك ساعت بگذارید بماند تا جا بیفتد

روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر ۲ سانتیمتر به شكل مربع پهن كرده و كره را در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی كره بكشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی وارد كنید تا كره نرم شود

سپس خمیر را به ضخامت یك سانتیمتر پهن كرده و آن را شش لا، تا بزنید و در جای خنك بگذارید و پس از 20 دقیقه خمیر را مجدداً پهن كرده و به قطر یك سانتیمتر باز كنید و این بار برعكس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا، تا بزنید و در جای خنكی بگذارید و باز بعد از 20 دقیقه عمل دفعه گذشته را تكرار كنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس كنار زده و 6 بار خمیر را باز و بسته كنید و در دفعه آخر آن را به قطر یك سانتی متر پهن كنیدشیرینی هایی كه می توانید با این خمیر تهیه كنید عبارتند از: ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، ******* و ولوان

یادآوری:

ما می توانیم به جای كره از روغن مخصوص قنادی( روغن صاف) نیز استفاده نماییم. در ضمن تهیه این خمیر نیاز به تجربه دارد. لذا از خانم های عزیز خواهش می كنیم در تهیه این خمیر دقت كافی و كامل را رعایت كنند تا خمیر مورد علاقه خود را به دست آورند

طرز تهیه شربت بار:

مواد لازم:

شکر ................۵۰۰ گرم

آب ...............۲۰۰ گرم

اسید سیتریك(جوهر لیمو) ................. نوك قا شق چای خوری

طرز تهیه:

ابتدا آب را درون ظرفی ریخته و شكر را به آن اضافه كنید

سپس آن را روی اجاق گاز بگذارید تا به جوش آید

در این زمان جوهر لیمو را به آن اضافه كنید

برای این كه شربت ما زلال شود، یك عدد سفیده تخم مرغ را به آن اضافه نمایید. پس از چند دقیقه سفیده داخل شربت بسته می شود و همراه خود ناخالصی های شكر را جذب كرده و به سطح شربت می آورد. بعد با صاف كن مخصوص آن را صاف می كنیم.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه شیرینی ساق عروس

:مواد لازم

آرد..............یک و نیم پیمانه
زرده تخم مرغ................. یک عدد
روغن مایع .................. یک قاشق غذاخوری
شیر .................یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر .................... یک قاشق چای خوری
وانیل.................. یک چهارم قاشق چای خوری
سفیده تخم مرغ ................... یک عدد

:مواد داخل ساق عروس

پودر قند................... یک دوم پیمانه
پودر بادام .................یک پیمانه
هل ................ یک قاشق چای خوری
گلاب ................. دو قاشق غذاخوری
شربت بار................ به میزان لازم

:طرز تهیه

شیر، روغن، زرده تخم مرغ، وانیل و بیکینگ پودر را با هم زن بزنید
آرد را کم کم اضافه کرده تا حدی که خمیر نرم و لطیفی به دست آید
خمیر را کمی ورز داده و سپس بگذارید نیم ساعت استراحت کند
از خمیر کمی برداشته و به صورت خمیر باقلوا، نازک پهن کنید، سپس به دور نی چوبی (قلم خطاطی) بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه آن را به هم بچسبانید
خمیر را با چاقو، به قطعات دو سانتی متری برش داده و داخل روغن داغ سرخ کنید.
سپس قلم را از داخل آن خارج نموده و مواد میانی را با هم مخلوط کنید و داخل نی های سرخ شده را از این مواد پُر کنید
یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کرده سپس داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف بچینید.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه شیرینی خشک

مواد لازم:
آرد ............... 1 کیلو
پودر قند ............... 400 گرم
کره و روغن صاف ................ 665 گرم
تخم مرغ ............... 4 عدد
بیکینگ پودر ................ 15 گرم
اسانس یا وانیل ............... 3/2 قاشق چایخوری
مغز گردو یا کشمش یا فندق ............. 230 گرم
لیمو رنده شده ................ مقدار کمی

طرز تهیه:
پودر قند، روغن و کره و لیمو رنده شده را کاملا مخلوط کرده تا به صورت کرم یکنواخت در آید. تخم مرغ ها را اضافه کرده تا کاملا جذب مواد گردد. اسانس و سپس مغز گردو را اضافه می کنیم. آرد را می افزاییم ولی نباید خیلی با خمیر بازی کنید. قطر قالب شیرینی را نازک انتخاب می کنیم. در فر با درجه حرارت 180 الی 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم. قبل از بریدن قالب در داخل فریزر می گذاریم تا خود را بیشتر بگیرد. برای تزیین می توانید از دارچین و شکر بر روی شیرینی استفاده کنید.
نکته: اگر دیدید خمیر سفت است 1 الی 2 تخم مرغ اضافه می کنیم تا خمیر دلخواه بدست آید.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه نان کماج

مواد لازم:
تخم مرغ ................ 2عدد
آرد برنج ............... 1 پیمانه سر خالی
آرد گندم ............... 1 پیمانه سر خالی
شکر ............... 1 پیمانه
بیکینگ پودر ................ 1 قاشق مرباخوری
گلاب ............... 1 چهارم پیمانه
شیر ............... 1 پیمانه
هل،زعفران ............... به دلخواه
(مقدار شیر بستگی به اندازه تخم مرغ دارد.)


طرز تهیه:
تخم مرغ را با شکر تا حدی هم می زنیم تا کمی کرم رنگ شود. آرد برنج و آرد گندم و بیکینگ پودر و هل را با هم مخلوط می کنیم و به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد کاملا مخلوط شود. گلاب را به آن می افزاییم و در پایان زعفران و شیر را کم کم به مواد اضافه می کنیم تا جایی که مواد کمی رقیق شود. ماهی تابه ای را چرب می کنیم و روی گاز با حرارت ملایم قرار می دهیم. یک قالب گرد ،سایز متوسط را در وسط تابه می گذاریم و از مواد به اندازه دو قاشق در وسط قالب می ریزیم. وقتی خود را گرفت قالب را بر می داریم و می گذاریم یک طرف آن کمی طلایی شود. سپس طرف دیگر آن را درست می کنیم.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه شیرینی گلپر

مواد لازم:
آرد سفید ............... 1 و 4/1 پیمانه
آرد نخودچی .............. 2 قاشق غذاخوری
روغن جامد ............... 50 گرم
پودر قند ............... 130 گرم ( پیمانه)
روغن صاف ( کره گیاهی ) .............. 20گرم

طرز تهیه:
روغن ها را نرم کرده ، پودر قند را اضافه می کنیم. آن قدر ورز می دهیم تا کاملا یک دست شود سپس آرد نخودچی را افزوده ، آرد سفید را هم کم کم اضافه کرده ، آنقدر ورز داده تا خمیر ترک نخورد. می توان از سه رنگ قهوه ای ، زرد و سفید استفاده کرد. مقداری از مواد را با کاکائو قهوه ای کرده ، مقداری را زعفرانی و باقی را به رنگ سفید خمیر تهیه می کنیم. مواد را گلوله کرده ، رویشان را تخم خرفه پاشیده و در سینی می گذاریم. گلپر را در فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم. بعد از این مدت با زدن ضربه ای از زیر سینی ، اگر شیرینی جابجا شد ، شیرینی آماده است.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی

مواد لازم:
زرده تخم مرغ ............. 4 عدد
مغز گردوی خرد شده ............. 5/1 پیمانه
آرد ............ 2 قاشق غذاخوری
پودر قند ............. 3/1 پیمانه
وانیل ............ 4/1 قاشق چایخوری
خلال یا پودر پسته ............. به میزان لازم

طرز تهیه:
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت ( 180 درجه سانتی گراد ) گرم کنید. پودر قند ، زرده ی تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا کاملا سفید و کشدار شود. سپس آرد و گروی خرد شده را اضافه نموده و مخلوط کنید. ( مایه شیرینی نباید شل باشد اگر شل بود کمی گردوی خرد شده به آن اضافه کنید ) سینی را چرب نموده و با قاشق مربا خوری مقداری از مایه را در سینی بریزید و روی آن را کمی خلال پسته با پودر پسته بریزید. سپس سینی را در طبقه وسط فر به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی بپزد. سپس از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن از سینی جدا و در ظرف مورد نظر بچینید.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه ی گوش فیل

مواد لازم:
زرده تخم مرغ ............. 2 عدد
بیکینگ پودر ............ 1 قاشق چایخوری
روغن آب کرده ............ 1 قاشق چایخوری
نمک ............. 8/1 قاشق چایخوری
شربت قوام آمده ............. مقداری
وانیل ............ 4/1 قاشق چایخوری
شیر ............ نصف پیمانه
آرد ............ 2 پیمانه
روغن ............. مقداری

طرز تهیه:
زرده ها را با چنگال هم می زنیم. شیر ، روغن آب کرده ، وانیل و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم و در پایان نمک و آرد را کم کم می افزاییم و خمیر را دو ساعت استراحت می دهیم. روی سطح صافی آرد می پاشیم و خمیر را نازک پهن می کنیم و برش و شکل می دهیم و در روغن داغ سرخ می کنیم و بلافاصله در شربت قوام آمده می اندازیم و فشار می دهیم تا در شربت فرو رود و سپس از شربت در می آوریم و در صافی می گذاریم تا شربت اضافی آن گرفته شود.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه زولبیا

مواد لازم:
نشاسته خشک ............. نیم کیلو
ماست ترش ............. 400 گرم
خامه ............. 5 قاشق غذاخوری
روغن مایع ............. 1 لیتر
آب ............ 1 لیتر
شکر ............ 1 کیلو گرم
گلاب ............. نصف استکان
زعفران ............ به مقدار لازم
جوهر لیمو ............. نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:
نشاسته خشک ، ماست ترش را با هم مخلوط می کنیم و خامه را به آن می افزاییم تا حدی که مایه حالت روانی داشته باشد. سپس روغن را در ماهیتابه می ریزیم و مایه را داخل قیف می ریزیم ، وقتی روغن داغ شد به صورت نامنظم روی هم در روغن می ریزیم. وقتی سرخ شد سرسع داخل شربت فرو می بریم و سپس درون توری می گذاریم تا شربت اضافی آن خارج شود.
طرز تهیه شربت:
آب و شکر را درون قابلمه می ریزیم و می گذاریم تا جوش آید. وقتی شربت غلیظ شد ، گلاب ، زعفران و جوهر لیمو را به آن اضافه می کنیم ،کمی که جوشید و به غلظت رسید خاموش می کنیم.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه بامیه

مواد لازم:
آرد .............. 1 پیمانه
آب ............. 1 پیمانه
کره یا روغن ............. 4 قاشق سوپخوری
تخم مرغ ............ 2 عدد
شکر ............ 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
آب ، کره و شکر را با هم روی حرارت قرار می دهیم تا شکر و کره حل شود ، ولی نجوشد. سپس آرد را یکباره اضافه می کنیم و سریع بهم می زنیم. بعد از یک دقیقه از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا مواد کاملا سرد شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه می کنیم و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ خوب هم می زنیم تا کاملا جذب مواد شود و مواد یکدست شود. مواد را داخل کیسه می ریزیم و با ماسوره شکوفه بزرگ داخل روغن داغ می ریزیم. بعد از سرخ شدن ، بامیه ها را داخل شربت می اندازیم و با کفگیر کمی فشار می دهیم تا بامیه ها کاملا در شربت فرو روند. سپس آنها را در صافی می ریزیم تا شربت اضافی آن گرفته شود.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه شیرینی مغز دار گردویی
مواد لازم:
کره .............. 200 گرم
شکر .............. 2 قاشق مرباخوری
پنیر ******* .............. 200 گرم
آرد شیرینی .............. 300 گرم
سفیده تخم مرغ .............. 1 عدد
مواد داخل شیرینی:
گردوی خرد شده .............. 115 گرم
شکر .............. 115 گرم
دارچین .............. 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
کره و پنیر ******* و شکر را با همزن برقی هم می زنیم تا پف کند. سپس آرد الک شده را به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم. خمیر را جمع می کنیم و داخل کیسه نایلونی به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم. بعد از استراحت خمیر را بیرون می آوریم و با وردنه باز می کنیم و در یک سطح آرد پاشی شده از خمیر ، قطعات مثلثی شکل جدا می کنیم. روی قطعات را سفیده تخم مرغ می مالیم و از مواد داخل ، روی آن می ریزیم و خمیر را از ضلع پایین به سمت راس مثلث رول می کنیم و روی آن را مجدد سفیده تخم مرغ می زنیم و شکر می پاشیم و در طبقه وسط فر با دمای 190 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه می پزیم.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه شیرینی بادامی

مواد لازم:
روغن ............. 3/1 قاشق سر پر
آرد ............ 2/1 پیمانه
پودر شکر ............ 3/1 پیمانه
خامه ............. 1 قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر ............. 8/1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ ............ 1 عدد
شیر ............ 8/1 پیمانه
وانیل ............. 8/1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای رویه ی شیرینی بادامی:
شکر ........... 4/1 پیمانه
زعفران ............. 4/1 قاشق مرباخوری
عسل ............ 3/1 پیمانه
کره ............ 8/1 پیمانه
خلال بادام ............. 1 پیمانه
خامه ............ 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

روغن و پودر شکر را هم می زنیم و وانیل را به آن اضافه می کنیم و با تخم مرغ خوب هم می زنیم. خامه و شیر را با مواد مخلوط می کنیم و بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط و الک می کنیم و به مواد می افزاییم. خمیر بدست آمده را کف سینی چرب شده پهن می کنیم و داخل فر می گذاریم تا اطراف خمیر طلایی شود. مواد رویه را روی آن پهن می کنیم و مجددا داخل فر می گذاریم تا روی آن طلایی شود و تا گرم است آن را برش می زنیم.
طرز تهیه مواد روی شیرینی:
همه ی مواد را مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا مواد کاملا با هم مخلوط شود.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه برش های توت فرنگی یا پنیر

مواد لازم:
بیسکوییت ساده پودر شده ................. ۱۵۰ گرم
کره ذوب شده ................. ۹۰ گرم
دارچین ................. یک دوم قاشق چایخوری
شکلات سفید ................. ۱۰۰ گرم
پنیر ******* نرم شده ................. ۱۲۵ گرم
شکر ................. ۹۰ گرم
تخم مرغ ................. ۱ عدد
خامه ................. ۲۰۰ میلی لیتر
وانیل ................. یک هشتم قاشق چایخوری
توت فرنگی ................. ۳۰۰ گرم
ژلاتین ................. ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:
تمام مواد را با ژلاتین خنک شده مخلوط می کنیم ( به جز بیسکوییت های پودر شده ) و داخل قالب روی بیسکوییت پرس شده می ریزیم.
توت فرنگی را روی مواد می ریزیم و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم. بعد از این مدت آن را از قالب خارج می کنیم و با چاقوی داغ برش می زنیم. در صورت نیاز می توانید آن را با شکلات خرد شده تزیین کنید.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه دسر زمستانی
مواد لازم :
پرتقال .................. یک عدد
گریپ‌فروت .................. یک عدد
لیموترش .................. یک عدد
نارنگی .................. دو عدد
شربت به لیمو ................. نصف فنجان
مغز پسته ................. یک قاشق غذاخوری
مغز گردو .................. یک قاشق غذاخوری
نعناع تازه .................. مقداری

طرز تهیه :
پوست پرتقال را از آن جدا کنید.هم چنین پوست گریپ‌فروت، نارنگی و لیموترش را بگیرید. به طوری که گوشت آن باقی بماند.
میوه‌ها را داخل ظرف بچینید.
شربت به لیمو را روی میوه‌ها بریزید.
مقداری مغز گردو و مغز پسته روی میوه‌ها بریزید.
کنار میوه‌ها نعنای تازه بگذارید.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه دسر تافی سیب

مواد لازم:
سیب ................. ۴ عدد
شکر قهوه‌ای ................. ۲۲۰ گرم
آب ................. ۱۱۰ میلی‌لیتر
سرکه ................. یک قاشق چای‌خوری
کره ................. ۲۵ گرم

طرز تهیه:
ساقه کوتاه سیب‌ها را جدا کرده و از همان قسمت، سیخ‌های چوبی را تا نیمه درون سیب‌ها فرو کنید.
یک قابلمه را روی حرارت زیاد قرار داده ابتدا شکر و سپس آب را به آن اضافه کرده و تا حدی که شکرها آب شوند آن را حرارت دهید. وقتی کمی جوشید سرکه و کره را به مخلوط اضافه کرده و ۱۰-۷ دقیقه آن‌ها را حرارت دهید.
برای اطمینان از آماده شدن کارامل،‌ آن را امتحان کنید.
کاسه کوچکی آماده کرده و پس از ۱۰-۷ دقیقه که کارامل جوشید و تیره رنگ شد قطره‌ای از آن را برداشته و درون کاسه آب بریزید اگر فوراً خودش را گرفت و سفت شد مطمئن باشید کارامل آماده است.
هر کدام از سیب‌ها را جداگانه درون کارامل کاملاً غلتانده تا تمام قسمت‌های سیب روکش کاراملی شود. سپس آن‌ها را روی سینی که از قبل درون آن را کاغذ شیرینی‌پزی قرار داده‌اید بچینید.
وقتی سیب‌ها کاملاً خنک شدند،‌ می‌توانید آن‌ها را میل کنید.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه حلوا سه آرد


مواد لازم:

آرد سفید .................. ۱۲۵ گرم
آرد برنج .................. ۱۲۵ گرم
آرد نخودچی .................. ۱۲۵ گرم
روغن مایع.................. ۲۰۰ گرم
شکر .................. ۳ پیمانه
آب.................. ۳ دوم پیمانه
محلول زعفران.................. ۳ قاشق سوپ‌خوری
کره.................. ۲۵ گرم
پودر پسته و پرک بادام برای تزئین

طرز تهیه شربت حلوا:
ابتدا آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.
بعد از این که شکر در آب حل و جوش آمد، گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش حرارت را خاموش نمایید.

طرز تهیه حلوا:
آرد سفید را الک کرده و بدون روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی رنگش تغییر کند، بعد از ۱۰ دقیقه آرد برنج الک شده را اضافه کنید. کمی که تفت خورد و تغییر رنگ داد، آرد نخودچی الک شده را اضافه کنید.
مجدداً کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد نخودچی برود، ولی مراقب باشید زیرا آرد نخود سریع می‌سوزد.
روغن مایع را اضافه کنید. حلوا را مدام هم بزنید تا رنگ آردها شروع به طلایی شدن بکند. در این مرحله کره را اضافه کرده و تا زمانی که به رنگ قهوه‌ای روشن درآید تفت دهید.
شربت آماده‌ی ولرم را کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا زمانی که حلوا از دور ظرف جمع شود و به دیواره ظرف نچسبد. حلوا نباید خیلی سفت و خشک شود. بلکه باید از روی کفگیر به حالت کشدار پایین بیفتد و به کفگیر بچسبد.
حلوا را در ظرف کشیده و بعد از خنک شدن رویش را با پودر پسته و گل‌های رز از حلوا تزیین کنید.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه دسر کیوی و توت فرنگی

مواد لازم:
کیوی پوست کنده ............... 3 عدد
توت فرنگی ................ 250 گرم
آب یخ ...............یک و نیم فنجان
شکر ............... 5 قاشق غذاخوری
وانیل .............. نصف قاشق چایخوری
ماست پرچرب برای سرو ............... به میزان لازم

طرز تهیه:
*کیوی ها را به همراه یک چهارم فنجان آب یخ و سه قاشق غذاخوری شکر و یک چهارم قاشق چای خوری وانیل، داخل مخلوط کن بریزید.
*مواد داخل مخلوط کن باید کاملا با هم ترکیب شوند تا مایع یک دست و صافی تهیه گردد. سپس مواد تهیه شده را داخل 4 کاسه ی کوچک که برای سرو دسر در نظر گرفته اید بریزید.
*مخلوط کن را کاملا تمیز بشویید و این بار توت فرنگی ها را به همراه آب، شکر و وانیل باقیمانده داخل مخلوط کن بریزید و آن ها را کاملا با هم ترکیب کنید.
*حالا مخلوط توت فرنگی را به آرامی از یک گوشه ی کاسه های حاوی مخلوط کیوی، داخل آن ها بریزید.
*می توانید دسر را همراه یک قاشق ماست پرچرب یا ماست ******* میل بفرمایید.
 
بالا