• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انواع دسرهایی خوشمزه، لحظاتی شیرین و آرامش‌بخش در مهمانی ها

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال

مواد لازم:
زرده تخم‌مرغ................ 4 عدد
شكر............... یك و یك چهارم پیمانه (200 گرم)
وانیل................ یك چهارم قاشق چایخوری
آب پرتقال................ 5 پیمانه (380 گرم)
خامه پاستوریزه................ یك پیمانه (200 گرم)
ورق ژلاتین ضخیم................ 4 ورق
رنده پوست پرتقال................ نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ، شكر و وانیل را با همزن می‌زنید تا كرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم كرده و در یك دوم پیمانه آب جوش حل كنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط كرده و شكر را به آب پرتقال اضافه كنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه كرده و مجددا مخلوط كنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه كنید. مایه كاملاً صاف و یكدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از چند ساعت كه كرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.اگر زمان نگهداری در یخچال كافی نباشد دسر شما خودش را نمی‌گیرد. برای این منظور 4 ساعت ماندن در یخچال معمولا كافی است.
مربای خلال پوست پرتقال
مواد لازم:
خلال پوست پرتقال خشك ................. 100 گرم
می‌توانید از پوست پرتقال تازه نیز در حدود نیم كیلوگرم استفاده كنید. برای تهیه خلال بخش سفید پوست پرتقال را از آن جدا كرده آن را به صورت نوارهای باریك خلال كنید.
شكر ................ یك كیلو
آب پرتقال ................ 3 لیوان
طرز تهیه: خلال‌ها را پاك كنید و بشویید و مدت 3 ساعت در آب گرم خیس كنید تا تازه و نرم شوند. در این مدت چند بار آب آن‌را عوض كنید. (از این به بعد با خلال تازه هم مثل خلال خشك رفتار می‌كنیم. ) مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. خلال‌ها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند جوش بزند.سپس خلال‌ها را در آب‌كش بریزید و با آب سرد بشویید. این عمل را برای 3 تا 4 بار تكرار كنید تا تلخی خلال‌ها گرفته شود.شكر را با سه لیوان آب پرتقال روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید.بعد از این‌كه شكر كاملا حل شد و چند جوش خورد، خلال‌ها را داخل شربت بریزید و بگذارید با حرارت ملایم شربت قوام بیاید. این مربا خوشرنگ و معطر بوده به ادویه دیگری نیاز ندارد.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه دسر سیب و بستنی

مواد لازم:
سیب .............4 عدد
روغن زیتون............. یك قاشق چایخوری
شكر...............2 قاشق چایخوری
دارچین ............. یک چهارم قاشق چایخوری
پوست لیمو ...............2 عدد لیمو
بستنی............... هنگام مصرف

طرز تهیه:
* سیب ها را به شکل حلقوی برش دهید و هسته های آن را جدا كنید.
* روی برش ها‌‌‌‌ی سیب، روغن زیتون بزنید.
* پوست لیمو، شكر و دارچین را در دستگاه با هم مخلوط كنید.
* روی باربكیو (کبابپز) برش های سیب را كباب كنید.
* سپس آن ها را از روی باربكیو برداشته و مخلوط پوست لیمو را روی آن ها بریزید.
* 2 تا 3 دقیقه دیگر آن ها را بپزید.
* سپس با بستی میل كنید.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
مارمالاد سیب و توت فرنگی

مواد لازم :
سیب .................. 600 گرم
توت فرنگی .................. 800 گرم
آب ................ سه چهارم پیمانه
شکر ................ حدود 1 کیلوگرم
آبلیمو .................. یک سوم پیمانه

روش تهیه :
پوست سیب ها را بگیرید و دانه های آن را خارج کنید. سپس به قطعات ریز خرد کنید
حالا سیب ها، توت فرنگی ها و آب را با هم مخلوط و داخل ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا در حدود نیم ساعت بجوشد
اکنون مخلوط میوه را اندازه گیری نمایید و به ازای هر یک پیمانه مخلوط میوه، سه چهارم پیمانه شکر در نظر بگیرید
سپس مخلوط میوه ها و شکر را به همراه آبلیمو درون ظرف قبلی منتقل کنید و دوباره روی اجاق قرار دهید
حرارت را ملایم کنید تا زمانی که شکر حل شود
سپس بگذارید مخلوط حدود 15 دقیقه بجوشد تا زمانی که کاملا به قوام برسد
حالا مارمالاد داغ را داخل شیشه ی استریل شده ی داغ بریزید و درب آن را ببندید.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه دسر پلمبیر

:مواد لازم
خامه................. 400 گرم
شکر................ 150 گرم
آناناس خرد شده................. 200 گرم
آب کمپوت آناناس................. 80 میلی لیتر
تخم مرغ.................. 4 عدد
گردوی خرد شده................ 50 گرم
خلال پسته................. 50 گرم
اسانس آناناس................ 3 قطره
پوست لیموترش رنده شده ..................1 قاشق چایخوری

:طرز تهیه
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید
زرده ها را با 50 گرم از شکر در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید
آب کمپوت آناناس را گرم کنید و به شکر و زرده اضافه کنید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید(روش بن¬ماری) و شروع به هم زدن کنید تا زرده ها کاملاً سبک شوند
بعد اسانس آناناس و پوست لیموی رنده شده را نیز اضافه کنید
سفیده ها را جداگانه در یک ظرف تمیز بریزید و با همزن بزنید. بعد از اینکه سفیده فرم گرفت 50 گرم از شکر را کم کم به آن اضافه کنید
خامه را هم با 50 گرم باقیمانده شکر بزنید تا فرم بگیرد و در آخر، مخلوط زرده، سفیده و خامه را با هم ترکیب کنید. دقت کنید که به صورت دورانی و با لیسک (قاشق مخصوص) آنها را مخلوط کنید
در این مرحله، آناناس خرد شده، گردوی خرد شده و خلال پسته را اضافه کنید. کف یک قالب لوف* با اندازه 23 در 12 سانتیمتر را با یک نایلون کاملاً بپوشانید و پلمبیر را داخل آن بریزید
قالب پلمبیر را یک روز داخل فریزر قرار دهید
با این مقدار مواد برای 10 تا 12 نفر دسر تهیه می شود.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه رنگینک

مواد لازم:
خرما ..............یک کیلو
آرد گندم ...............نیم کیلو
مغز گردو.............. ۳۰۰ گرم
پودرقند ...............یک فنجان
کره............... ۲۵۰ گرم
دارچین.............. دو قاشق مرباخوری
پسته چرخ شده............... نصف پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا هسته‌های خرما را پس از شستن خارج کرده و درون آنها، مغز گردو قرار دهید، در دیس یک ردیف خرما بچینید سپس آرد و روغن را طوری تفت بدهید که کاملا طلایی شود، پس از اینکه، خنک شد نصف آن را روی خرماها ریخته و کمی پودرقند روی آن بپاشید و دوباره یک ردیف خرمای آماده شده را روی آن چیده و بقیه آرد سرخ شده را روی خرماها ریخته و باقی‌مانده پودرقند و دارچین را بر روی آن بریزید، در ادامه می‌توانید سطح رنگینک را با دارچین، پودرپسته، خلال بادام و پسته تزئین کنید.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه پودینگ ساده

مواد لازم:
نشاسته ............. (سفید گل) ۱۱۰ گرم
شیر ............. معادل ۴ لیوان پر
تخم مرغ ............. ۲عدد
پودر شکر .............۱۰۰ گرم
خامه ............. ۵۰ گرم
شکلات برای تزیین ............. مقداری
نمک .............. یک سوم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

نشاسته را سریع می شوییم تا آشغال های آن گرفته شود. سپس آن را با یک سوم شیر خوب مخلوط می کنیم. بقیه شیر ، پودر شکر و نمک را می گذاریم جوش بیاید ولی ته نگیرد. زرده ها را خوب هم می زنیم و به مواد در حال جوش اضافه کرده و هم می زنیم. البته حرارت باید کم باشد. سفیده ها را خوب هم می زنیم تا از کاسه نریزد و خامه را کمی می زنیم و به سفیده اضافه کرده و به آرامی به صورت دورانی در مایه اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مورد نظر می ریزیم. اگر ظرف ما فلزی است بهتر است اول آن را با آب سرد خیس کرده و بعد مایه را به آن اضافه کنیم و در یخچال قرار دهیم. پس از 2 ساعت که خود را بست آن را در ظرف دسر بر می گردانیم و با شکلات تزیین شده آن را تزیین می کنیم.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه شله زرد

مواد لازم:
برنج ............. 250 گرم
شکر ............ 500 گرم
زعفران سائیده ............. 1 قاشق مرباخوری
نمک ............. 1 قاشق چایخوری
گلاب ............. 1 فنجان
خلال بادام ............. 50 گرم
پودر پسته و دارچین ............. کمی

طرز تهیه:
برنج را شب قبل خوب بشویید تا آب آخرین بار آن کاملا صاف و زلال باشد و با یک لیوان گلاب و 4-5 لیوان آب بگذارید برنج خیس بخورد. 9 لیوان آب را در قابلمه متوسطی ریخته و بگذارید جوش بیاید ، بعد برنج را اضافه کرده و آن را هم بزنید تا بجوشد. کف روی آن را با کفگیر بردارید و مرتب برنج را به هم بزنید تا ته نگیرد. شعله را ملایم کنید تا برنج بپزد. شکر را در این مرحله اضافه کنید. خلال بادام را شسته ، یک ساعت در گلاب خیس کرده و به شله زرد اضافه کنید. ( چون شله زرد معمولا زود ته می گیرد ، بعد از اضافه کردن شکر باید مرتب هم بزنید که این مشکل پیش نیاید. اگر احساس کردید شله زرد شما کمی سفت شده ، می توانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید. برای اینکه شله زرد شما آب نیندازد ، بهتر است روی حرارت ملایم اجاق ، شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید 1 ساعت دیگر بعد از جا افتادن روی حرارت باقی بماند تا آب اضافه آن تبخیر شود ، یا آنکه در ظرف نسوز کشیده و بعد از 10 دقیقه سطح آن را با پودر پسته و دارچین تزیین کنید و بگذارید خنک شود.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه کاچی

مواد لازم:
آرد برنج ............. 250 گرم
شکر ............. 150 گرم
کره ............ 2 قالب
گلاب ............. 1 لیوان
خلال پسته ............. برای تزیین
ادویه ( هل ، دارچین ) .............. 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
کره را در ماهیتابه می ریزیم و آرد تفت داده شده را داخل آن می ریزیم و سپس ادویه ها را اضافه می کنیم. برای تهیه ی کاچی به شربت نیاز داریم. شکر را در قابلمه می ریزیم و یک مقدار آب می افزاییم و زمان می دهیم تا شکر کاملا حل شود. کمی زعفران به آن اضافه می کنیم ، سپس گلاب را می افزاییم. شربت آماده شده را به مخلوط آرد در ماهیتابه اضافه می کنیم و کمی روی حرارت قرار می دهیم تا غلیظ شود.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه معجون

موادلازم:
شکر ............. 2 قاشق غذاخوری
خرما ............. 10 عدد بدون هسته
کاکائو ............. 1 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل ............. 3 قاشق غذاخوری
کنجد ............. 3 قاشق غذاخوری
عسل ............. 1 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ ............. 3 عدد
شیر ............. 1 لیتر

طرز تهیه:
شیر گرم را با شکر ، عسل و خرما در همزن ریخته به هم می زنیم تا کاملا پف کند. کاکائو را در کمی آب جوش حل می کنیم. سپس پودر نارگیل ، زرده تخم مرغ و کاکائو حل شده را با کنجد به بقیه مواد افزوده و به آرامی چند بار با همزن به هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود. اگر بخواهیم می توانیم پس از مخلوط کردن مواد ، مفداری بستنی ******* را به آن اضافه می کنیم. میزان شکر و شیرینی معجون با علاقه شما کم و زیاد می شود.
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
87
سن
35
طرز تهیه مسقطی میوه

مواد لازم:
سیب ترش .............. ۱ عدد
آب آلبالو ............. ۲ پیمانه
نشاسته .............. ۳ قاشق غذاخوری
شکر ............. ۲/۱ پیمانه

طرز تهیه:
سیب ترش را خرد می کنیم و با کمی آب به مدت ۶ دقیقه می پزیم. سپس با پشت قاشق از صافی توری می گذرانیم تا به صورت پوره در آید. دو قاشق نشاسته را داخل آب آلبالو حل می کنیم و با شکر روی پوره سیب ترش می ریزیم و روی شعله ملایم می گذاریم و هم می زنیم تا غلیظ شود. سپس می گذاریم تا خنک شود و داخل ظرف
دسر می ریزیم و درون یخچال می گذاریم تا ببندد.
 
بالا