omde_foroosh
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 13
- لایکها
- 0
با سلام خدمت همه
بنده براي دراوردن خرج تحصيل و .... فروش عمده اي نرم افزار و ... مي كنم كه تصميم گرفتم اينترنتي هم فعاليت كنم و پخش عمده راه بندازم اگه استقبال شد محصولات ديگم هم اضافه مي كنم
توجه : حتي اگر يك محصول هم بخريد من با تخفيف مي دهم // برخلاف نام كاربري من لازم نيست كه حتما عمده اي بخريد
الف) قيمت ها :
محصولات من = كارتون ارجينال شركتي + بازي دوبله فارسي ارجينال شركتي + بازي ارجينال و رايتي غير دوبله + ....
1) قيمت انواع DVD قابل رايت : اين دسته كه شامل انواع طنز كلاسيك نرم افزار و .... مي باشد را به قيمت هر حلقه 350 تومان مي فروشم . قرار بود زير 20 حلقه كار نكنم چون با اين قيمت نمي صرفه اما ديدم مشتري را راضي نگه دارم بهتره لذا كسانيكه زير 20 حلقه خريد كنند همون قيمت اشتراكي 400 تومن هست.
تبصره 1 : لارم نيست حتمابالاي 20 عدد بخريد تا قيمت 350 بدم بلكه ممكن است شما بازي ارجينال و ... هم بخريد لذا كلا بالاي 20 عدد ( 20 عدد DVD، CD و .... )
2) قيمت انواع كارتون هاي ارجينال : اين كارتون ها در پاكت مقوايي هستند و ارجينال مي باشند و قابل رايت نيستند كه توسط شركت هاي ايراني ساخته شده اند .
توجه كنيد كه در هر پاكت 2 حلقه CD وجود دارد كه در بازار تا سقف هر پاكت 2000 تومان هم مي فروشند// اما من هر 2حلقه CD را 800 تا 1200 تومان مي فروشم (بسته به ميزان خريد ) يعني هربسته را بيش از نصف زير قيمت فروش دارم مي دم
3) قيمت انواع بازي دوبله فارسي ارجينال : اين دسته هم غير قابل رايت هستند و داراي پك ارجينال مي باشند كه دوبله هستند
من اينهارا از 10% تا 50% تخفيف پشت جلد بهتون مي دم ( بسته به ميزان خريد مثلا تك محصول همون 10% اما كسي كه عمده اي بخره به قيمت زياد خريد كنه تا 50% هم راه داره باهاش كنار بيام)
4) انواع بازي ارجنيال غير دوبله : اين ها قابل رايت هم هستند . در ضمن فعلا فقط CD اينها را دارم يعني بازي ارجينال DVD هارا فعلا وارد ليست نكردم تا ببينم كي سرم خلوت ميشه cD بازي ارجينال هرحلقه از 700 تومان مي دم تا 500 تومن اما رايتي را هر CDبازي مي دم حلقه اي 280 تومن
ارجينال اگه بخواهيد كه فردا صبحش حاضره مي برم اداره پست اما رايتي و .... هم اگر خواستيد بستگي داره چقدر سفارش بهم داده باشند اما چون رفيق و همكار زياد دارم همه را براتون سريع رايت مي كنمدر ضممن هركس محصول مي خره قبلش بهش مي گم حدودا تا چند شنبه بسته حاضره تا حساب كارا بكنه و به ازاي روز اول تاخيرم 5% از مبلغ وي را بهش بر مي گردونم (يك روز تاخير بديهي هست لذا گفتم 5درصد) // و از روز اول تاخير به بعد به ازاي هر يك روز تاخير 20% از مبلغ وي را به او بر مي گردانم
محصولات ارجينال كه مسلمه كيفيتش دست من نيست به شركت خودش بستگي داره
اما محصولات رايتي را اگه DVDباشه با حداكثر سرعت 8Xرايت مي كنم
در جلد ضد خش مي گذارم
بر روي DVDهاي آينه رايت مي كنم نه اينكه خش دار و .... باشه
CD هم همينطور و لي سرعت رايت سي دي بالاتره نه 52 مثلا با 32 مي زنم
خوب اينم از ليست من :
لينك دانلود
بنده براي دراوردن خرج تحصيل و .... فروش عمده اي نرم افزار و ... مي كنم كه تصميم گرفتم اينترنتي هم فعاليت كنم و پخش عمده راه بندازم اگه استقبال شد محصولات ديگم هم اضافه مي كنم
توجه : حتي اگر يك محصول هم بخريد من با تخفيف مي دهم // برخلاف نام كاربري من لازم نيست كه حتما عمده اي بخريد
الف) قيمت ها :
محصولات من = كارتون ارجينال شركتي + بازي دوبله فارسي ارجينال شركتي + بازي ارجينال و رايتي غير دوبله + ....
1) قيمت انواع DVD قابل رايت : اين دسته كه شامل انواع طنز كلاسيك نرم افزار و .... مي باشد را به قيمت هر حلقه 350 تومان مي فروشم . قرار بود زير 20 حلقه كار نكنم چون با اين قيمت نمي صرفه اما ديدم مشتري را راضي نگه دارم بهتره لذا كسانيكه زير 20 حلقه خريد كنند همون قيمت اشتراكي 400 تومن هست.
تبصره 1 : لارم نيست حتمابالاي 20 عدد بخريد تا قيمت 350 بدم بلكه ممكن است شما بازي ارجينال و ... هم بخريد لذا كلا بالاي 20 عدد ( 20 عدد DVD، CD و .... )
2) قيمت انواع كارتون هاي ارجينال : اين كارتون ها در پاكت مقوايي هستند و ارجينال مي باشند و قابل رايت نيستند كه توسط شركت هاي ايراني ساخته شده اند .
توجه كنيد كه در هر پاكت 2 حلقه CD وجود دارد كه در بازار تا سقف هر پاكت 2000 تومان هم مي فروشند// اما من هر 2حلقه CD را 800 تا 1200 تومان مي فروشم (بسته به ميزان خريد ) يعني هربسته را بيش از نصف زير قيمت فروش دارم مي دم
3) قيمت انواع بازي دوبله فارسي ارجينال : اين دسته هم غير قابل رايت هستند و داراي پك ارجينال مي باشند كه دوبله هستند
من اينهارا از 10% تا 50% تخفيف پشت جلد بهتون مي دم ( بسته به ميزان خريد مثلا تك محصول همون 10% اما كسي كه عمده اي بخره به قيمت زياد خريد كنه تا 50% هم راه داره باهاش كنار بيام)
4) انواع بازي ارجنيال غير دوبله : اين ها قابل رايت هم هستند . در ضمن فعلا فقط CD اينها را دارم يعني بازي ارجينال DVD هارا فعلا وارد ليست نكردم تا ببينم كي سرم خلوت ميشه cD بازي ارجينال هرحلقه از 700 تومان مي دم تا 500 تومن اما رايتي را هر CDبازي مي دم حلقه اي 280 تومن
ب) زمان ارسال بسته ها :
بنده كارم معتبره و مي تونيد روي من حساب كنيد ارجينال اگه بخواهيد كه فردا صبحش حاضره مي برم اداره پست اما رايتي و .... هم اگر خواستيد بستگي داره چقدر سفارش بهم داده باشند اما چون رفيق و همكار زياد دارم همه را براتون سريع رايت مي كنمدر ضممن هركس محصول مي خره قبلش بهش مي گم حدودا تا چند شنبه بسته حاضره تا حساب كارا بكنه و به ازاي روز اول تاخيرم 5% از مبلغ وي را بهش بر مي گردونم (يك روز تاخير بديهي هست لذا گفتم 5درصد) // و از روز اول تاخير به بعد به ازاي هر يك روز تاخير 20% از مبلغ وي را به او بر مي گردانم
ج) كيفيت كار من :
فقط بايد ازم خريد كنيد تا بفهميدمحصولات ارجينال كه مسلمه كيفيتش دست من نيست به شركت خودش بستگي داره
اما محصولات رايتي را اگه DVDباشه با حداكثر سرعت 8Xرايت مي كنم
در جلد ضد خش مي گذارم
بر روي DVDهاي آينه رايت مي كنم نه اينكه خش دار و .... باشه
CD هم همينطور و لي سرعت رايت سي دي بالاتره نه 52 مثلا با 32 مي زنم
خوب اينم از ليست من :
PHP:
[URL="http://www.speedyshare.com/283427857.html"]لينك دانلود[/URL]
Last edited: